FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

adnan24
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la adnan24 » 09 jul 2009, 22:33

harinho je napisao/la:
Mada moja licna zelja je : da prodaju Millita , Gudjonsena , Hleba .... a da posude Krkica i Keirsona te carerasa i henriqua makar na sezonu .....

Ako Hleb ostane onda je stvarno lud...vrhunski igrac koji u Barceloni nikad nece dobiti pravu priliku...

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 09 jul 2009, 22:34

jbr ovi Barcelonisti vec poceli da Fabregasa stavljaju u tim :|
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 09 jul 2009, 22:40

JameS je napisao/la:jbr ovi Barcelonisti vec poceli da Fabregasa stavljaju u tim :|

Haha...stvaraju forumasi jak tim...a procitao sam na arsenalovoj stranici 1000 njegovih intervjua u kojem kaze kako ostaje 100%...iako znamo kako arsenal trguje nista tu sigurno nije...

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 09 jul 2009, 23:16

nidjo_barca je napisao/la: ne moze bit vise izmijenjeno , samo dvije izmjene(villa,fabregas) dok je real dovel 4 igraca i vjerovatno ce igrat svi:D
a ako mislis na pozciije igraca i sto iniesta ide na lijevu stranu,ne znam to se meni ne svidja vise volim kad igraju xavi i iniesta u sredini...slazem se s tobom sto se tice fabregasa al jbg i treba nam jedan igrac na toj poziciji jer ovi idu na onaj kup nacija i ostacemo bez 2-3 igraca ... ja bi vise volio kad bi doveli jednog igraca mjesto henrya i to je to :D i jos villa dosta nama :D
JE.BIGA NIDJO! :mrgreen:

bolje je da iniesta igra na onoj poziciji nego da ga guraju gore dje henry igra..sto se tice ville..zasad nista nije sluzbeno..ali to onda definitivno znaci ili da ide eto'o, a ako on ne ide, onda vam ne dolazi fabregas :mrgreen:

ha ya ko vas jeebe ...

realovce guti :mrgreen:

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 09 jul 2009, 23:18

drago mi je sto je i ovaj villa presao u barcu...neka, neka...opet cemo biti jaci od reala abd!!!

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 09 jul 2009, 23:23

neOX je napisao/la:drago mi je sto je i ovaj villa presao u barcu...neka, neka...opet cemo biti jaci od reala abd!!!
a jel bogati :mrgreen:

jel to pise na goal.com :mrgreen: prema njima je alonso jos uvijek IGRAC REALA :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 jul 2009, 23:23

neOX je napisao/la:drago mi je sto je i ovaj villa presao u barcu...neka, neka...opet cemo biti jaci od reala abd!!!
Opet :roll: :roll: ne razumijem :roll:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 09 jul 2009, 23:41

BrnJeeH je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la: ne moze bit vise izmijenjeno , samo dvije izmjene(villa,fabregas) dok je real dovel 4 igraca i vjerovatno ce igrat svi:D
a ako mislis na pozciije igraca i sto iniesta ide na lijevu stranu,ne znam to se meni ne svidja vise volim kad igraju xavi i iniesta u sredini...slazem se s tobom sto se tice fabregasa al jbg i treba nam jedan igrac na toj poziciji jer ovi idu na onaj kup nacija i ostacemo bez 2-3 igraca ... ja bi vise volio kad bi doveli jednog igraca mjesto henrya i to je to :D i jos villa dosta nama :D
JE.BIGA NIDJO! :mrgreen:

bolje je da iniesta igra na onoj poziciji nego da ga guraju gore dje henry igra..sto se tice ville..zasad nista nije sluzbeno..ali to onda definitivno znaci ili da ide eto'o, a ako on ne ide, onda vam ne dolazi fabregas :mrgreen:

ha ya ko vas jeebe ...

realovce guti :mrgreen:
hahahaa :mrgreen: :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 10 jul 2009, 00:06

A kada je to Real bio jači od Barce :mrgreen: :mrgreen:

Villa je sada igrač Barce i sada bi trebali Etoa što bolje utopiti. Mančestere City ga sigurno neće odbiti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 10 jul 2009, 00:34

JameS je napisao/la:jbr ovi Barcelonisti vec poceli da Fabregasa stavljaju u tim :|
Hehehe, a ne znaju da Perez sprema ponudu za Fabregasa... kako ce samo utihnuti kad Fabregas kaze svoje sudbonosno DA Realu :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 10 jul 2009, 01:11

Harrison je napisao/la:
Hehehe, a ne znaju da Perez sprema ponudu za Fabregasa... kako ce samo utihnuti kad Fabregas kaze svoje sudbonosno DA Realu :mrgreen:
ništa od te srece :mrgreen: ...Fabregas je djete Barce i ima DNK njihovu,kako kaže sam Laporta :lol:
Villa i Fabregas su nove akvizicije Barcelone...eto živi bili pa vidjeli ;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 10 jul 2009, 01:55

drop je napisao/la:
Harrison je napisao/la:
ništa od te srece :mrgreen: ...Fabregas je djete Barce i ima DNK njihovu,kako kaže sam Laporta :lol:
Villa i Fabregas su nove akvizicije Barcelone...eto živi bili pa vidjeli ;)
A jel ti imas DNK vidovite dzemile :?: :mrgreen: i saradnika :mrgreen:

Sempre_Barca
Kontakt:

Post Postao/la Sempre_Barca » 10 jul 2009, 09:25

Opet ponavljam Villa, Cesc, Bastos :) Cesc je svakako trebao doci iduce godine, medjutim u barceloni su racunali da ce dovesti riberya ove godine, buduci da se to nije desilo, ubrzali su stvari sa cescom. Ribery je otpao iz dva razloga, zato sto je preskup (najbitnije :D ) i zato sto nije odrzao svoju rijec o preasku u barcu. Ostali igraci koji se dovode u kontakt s barcom, nada de nada :) Cigrinski jedino je realna opcija al za iducu sezonu, kao zamjena za markeza. Arshavin je bio opcija, al je otpao zbog plate i njegovog karaktera tipa "ja sam zvijezda". Bruno Alves, hehehe, hau jes nou :) Filipe je otpao a da jos nije svjestan toga, dzaba doso u La Corunu. Forlan, realna opcija pod usovom da transfer Ville nije prosao. Trezeguet, kao bruno :) Bruno Saltor, sad vec igrac valencie, nema kvaliteta, otpao. Mata, skup, nesiguran. Silva skup, sklon povredama, otpao. Monreal, nikad nije bio opcija. Andre Santos, nista ni od njega. Hernanes, losa sezona, otpao, isti razlog je i za Benzemu (al haj ima madrid, nek kupi otpatke :D )... Keirrison, akvizicija za buducnost, Eto'o ostaje :D et

P.S. Don't shoot the messenger :D
2-6!!! SET, PARTIDO Y LIGA!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jul 2009, 13:10

Ajde i ti ne lupaj vise gluposti svegati zajebat ces tarota

Eto i definitivno ide nakon sto je vec objavljaeno da ne odgovara Laporti na pozive,i taj isti Cigarinski je odbio Barcelonu jer ne zeli da napusta Sahtar

Samuel Eto'o je odlučio da neće više igrati u Barceloni. Dogovor je postignut i Barca mu neće praviti probleme prilikom odlaska u neki drugi klub. Manchester City je najozbiljniji kandidat, a tu je još Milan i Manchester United.

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

Messi primio nagradu Alfredo di Stefano
Najčitaniji španski sportski dnevnik Marca odabrao je najboljeg nogometaša prošle sezone Primere, a trofej koji nosi naziv legendarnog argentinskog nogometaša Alfreda di Stefana pripao je Lionelu Messiju, vođi Barcelone.

Sa 12 bodova prednosti Messi je pobijedio ispred saigrača Andresa Inieste, dok je sakupio 21 više od Urugvajca Diega Forlana iz madridskog Atletica, koji je sezonu završio kao najbolji strijelac prvenstva s 32 postignuta pogotka.

Svaki od 14 članova žirija bira trojicu nogometaša kojima daje bod, dva ili tri. Prvi osvajač ove nagrade premijerno dodijeljene lani Realov je nogometaš Raul.

- Čovjek bi trebao biti slijep da ne vidi superiornost toga dečka. Njegova je igra vanserijska, a svi koji se s time ne slažu ne razumiju se u nogomet - kazao je Di Stefano prokomentiravši ovogodišnji izbor.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sempre_Barca
Kontakt:

Post Postao/la Sempre_Barca » 10 jul 2009, 14:24

Miky objavljeno je i da je dogovorena razmjena ibra - eto'o, objavljeno je i da je villa potpisao za real, itd... Nemoj se ti drzat previse sporta. emd-a, marce, as-a i sta ti ja znam vec. Uostalom niko te ne tjera ni da mi vjerujes, zato opusti se, uzivaj... :mrgreen: villa, cesc, bastos :mrgreen:
2-6!!! SET, PARTIDO Y LIGA!!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 10 jul 2009, 14:27

Barca pocinje ligu utakmicom protiv sporting gijona na camp nou :D
prije toga igra sa athleticom onaj super cup i protiv shakhtara :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 10 jul 2009, 14:35

nidjo_barca je napisao/la:Barca pocinje ligu utakmicom protiv sporting gijona na camp nou :D
eto u prvom kolu odmah mozete utrpati jedno 5 komada :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 10 jul 2009, 14:39

JameS je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Barca pocinje ligu utakmicom protiv sporting gijona na camp nou :D
eto u prvom kolu odmah mozete utrpati jedno 5 komada :mrgreen:
hehe aBd :D

Blaugrana

Mes Que Un Club

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jul 2009, 15:26

Najčitaniji španski sportski dnevnik Marka proglasio je Lionela Mesija za je najboljeg igrača Primere u prošloj sezoni i dodelio mu trofej koji nosi ime legendarnog argentinskog fudbalera Alfreda di Stefana.

Mesi je pobedio sa 12 bodova prednosti je u odnosu na Španca Andreasa Injestu, dok je treće mesto pripalo Urugvajcu Dijegu Forlanu iz madridskog Atletika, koji je sezonu završio kao najbolji strelac prvenstva sa 32 postignuta pogotka.

Ova nagrada prvi put je dodeljena prošle godine, a završila je u rukama kapitena Real Madrida, Raula.

- Čovek je slep ako ne vidi Mesijev talenat i superiornost u odnosu na druge igrače. Njegova igra je vanserijska, a svi koji se sa time ne slažu ne razumeju se u fudbal - rekao je Di Stefano komentarišući ovogodišnji izbor.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jul 2009, 16:18

1 (29-31 August) 20
Barcelona-Sporting

2 (12-13 September) 21
Getafe-Barcelona

3 (19-20 September) 22
Barcelona-Atlético

4 (22-23 September) 23
Racing-Barcelona

5 (26-27 September) 24
Málaga-Barcelona

6 (3-4 October) 25
Barcelona-Almería

7 (17-18 October) 26
Valencia-Barcelona

8 (24-25 October) 27
Barcelona-Zaragoza

9 (31 october-1 November) 28
Osasuna-Barcelona

10 (7-8 November) 29
Barcelona-Mallorca

11 (21-22 November) 30
Athletic-Barcelona

12 (28-29 November) 31
Barcelona-Real Madrid

13 (5-6 December) 32
Deportivo-Barcelona

14 (12-13 December) 33
Barcelona-Espanyol

15 (19-20 December) 34
Xerez-Barcelona

16 (2-3 January) 35
Barcelona-Villarreal

17 (9-10 January) 36
Tenerife-Barcelona

18 (16-17 January) 37
Barcelona-Sevilla

19 (23-24 January) 38
Valladolid-Barcelona

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.