Ima i to ali se ide preko Hrvatske.Puma je napisao/la:Mene interesuje isto ovo, ali samo za voz, ako neko zna.
planiram odavno malo do BG-a, onako cisto turisticki
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Uh majku mu, onda bolje busem 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- legenda reala
- Kontakt:
Čuvaj mi ljubav Beograde ,tako ti Knez Mihajlove
Idemo u Beograd kad bude ono prvenstvo u rukometu ,Stefan će nam pokazati grad ,upoznati mene i malog sarajliju sa onim odbojkašicama itd.

Idemo u Beograd kad bude ono prvenstvo u rukometu ,Stefan će nam pokazati grad ,upoznati mene i malog sarajliju sa onim odbojkašicama itd.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vase odbojkasice su otisle u potragu za 'lebom.legenda reala je napisao/la:Čuvaj mi ljubav Beograde ,tako ti Knez Mihajlove![]()
Idemo u Beograd kad bude ono prvenstvo u rukometu ,Stefan će nam pokazati grad ,upoznati mene i malog sarajliju sa onim odbojkašicama itd.![]()
p.s Dobro ti stoji ta pesma,a mogao bih i ja malo da razdrmam komsije sada.
sta bi dali da ste na mom mjestu:
ostale mi pare od mora na koje nisam otisao..znaci pun sam k'o brod
sad ce mi mati ubrzo ostavit prazan stan ode ona na more..cirka nekih 7 dana...
jos samo da mi auto ostavi al tesko...
al i ovako je dobro....et recite svojim kolegicama da pravim party
ostale mi pare od mora na koje nisam otisao..znaci pun sam k'o brod
sad ce mi mati ubrzo ostavit prazan stan ode ona na more..cirka nekih 7 dana...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- legenda reala
- Kontakt:
Ma šta ćemo im govoriti ,kad bi te i one ostavile zbog nekog ružnijegT-MAC je napisao/la:sta bi dali da ste na mom mjestu:![]()
ostale mi pare od mora na koje nisam otisao..znaci pun sam k'o brod![]()
sad ce mi mati ubrzo ostavit prazan stan ode ona na more..cirka nekih 7 dana...![]()

Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 06 jul 2011, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
hahahahahahahahahahahahalegenda reala je napisao/la:
Ma šta ćemo im govriti ,kad bi te i one ostavile zbog nekog ružnijeg
nisam rek'o da cu ih zenit...ako imas kakvih avanturistickih kolegica spomeni me..
reci..mlad jak zdrav ima auto ima para..i prazan stan...hahaha
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- legenda reala
- Kontakt:
Neka su otišle ba ,pa ima i drugih odbojkašicaDevil je napisao/la:Vase odbojkasice su otisle u potragu za 'lebom.legenda reala je napisao/la:Čuvaj mi ljubav Beograde ,tako ti Knez Mihajlove![]()
Idemo u Beograd kad bude ono prvenstvo u rukometu ,Stefan će nam pokazati grad ,upoznati mene i malog sarajliju sa onim odbojkašicama itd.![]()
![]()
![]()
p.s Dobro ti stoji ta pesma,a mogao bih i ja malo da razdrmam komsije sada.
A pesma mi se jako svidela
Mislim da smo mi u Bg,sto znaci jos Slovaci,Danci i Poljaci.Karte su pustene pre par dana u prodaju,jbg i nisu tako skupe samo moram da se raspitam kako to ide.legenda reala je napisao/la:Neka su otišle ba ,pa ima i drugih odbojkašicaDevil je napisao/la:Vase odbojkasice su otisle u potragu za 'lebom.legenda reala je napisao/la:Čuvaj mi ljubav Beograde ,tako ti Knez Mihajlove![]()
![]()
![]()
p.s Dobro ti stoji ta pesma,a mogao bih i ja malo da razdrmam komsije sada.u BG ,nego ko igra u BG koje reprezentacije ,kad budem dolazio
![]()
A pesma mi se jako svidela
- legenda reala
- Kontakt:
Danci i Poljaci super ekipe ,šta hoćeš ,nego nam nakupuj karti da ne nestane
,čudo Srbi ne igraju u Čairu
- Megamon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Opet kriza a 10 dana sam bio normalan
Opet kriza a 10 dana sam bio normalan
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
To je najveca glupost sto smo mi prebaceni u Pionir a ne u Cair.legenda reala je napisao/la:Danci i Poljaci super ekipe ,šta hoćeš ,nego nam nakupuj karti da ne nestane,čudo Srbi ne igraju u Čairu
Kupi sam karte,svakako se prodaju preko ticketlinea.
- legenda reala
- Kontakt:
E jbg u Čairu bi bili uvijek favoriti .Devil je napisao/la:To je najveca glupost sto smo mi prebaceni u Pionir a ne u Cair.legenda reala je napisao/la:Danci i Poljaci super ekipe ,šta hoćeš ,nego nam nakupuj karti da ne nestane,čudo Srbi ne igraju u Čairu
![]()
Kupi sam karte,svakako se prodaju preko ticketlinea.
Ma ja reko ti ,radiš pa imaš para šta ti fali da nam kupiš
Nije ovo nista kakvih scena ima, strasna serija. Nema normalne recenice .Faraon iz Visokog je napisao/la:[youtube][/youtube]
ahahahah
- legenda reala
- Kontakt:
Evo sav se tresem ,sjedeći za kompijuterom,zima srce pucaharry_90 je napisao/la:Ima li zime kod vas ?
Znao sam ko ce odgovoritlegenda reala je napisao/la:Evo sav se tresem ,sjedeći za kompijuterom,zima srce pucaharry_90 je napisao/la:Ima li zime kod vas ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Nema ništa ,kod tebe ,e našo si vala koga ćeš pitati za curiceharry_90 je napisao/la:Znao sam ko ce odgovoritlegenda reala je napisao/la:Evo sav se tresem ,sjedeći za kompijuterom,zima srce pucaharry_90 je napisao/la:Ima li zime kod vas ?sta ima kod tebe,ima li curica?
- Megamon
- Kontakt:
Da ima curica nebi visili na forumu.Svaki od nas je kronicni gubitnik.Eto mi bi u ova doba da imamo batre pisali po forumu a nebi radili neke malo delikatnije stvari 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- legenda reala
- Kontakt:
E jbs Megamoj ,ti nas napravi najgorim ,pa naš Hary ti je veliki **** nemoj takoMegamon je napisao/la:Da ima curica nebi visili na forumu.Svaki od nas je kronicni gubitnik.Eto mi bi u ova doba da imamo batre pisali po forumu a nebi radili neke malo delikatnije stvari
PS ja ne visim na forumu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.