od svih slobodnih igrača u evropi samo nam je volsburg uzeo salihamiđžića sve ostalo smo mi uzeliDecko s tribine 2 je napisao/la:kad si kod mesica on zavrsi u izraelu, sta li vidjese u njemu, bio je dobar al zadnju sezonu il bolje rec polusezonu je bio ko mrtvac, jedva se vukao po terenu, znal neko gdje su lazo i culumnidi je napisao/la:predobar prelazni rok smajić,adilović,selimović,kvesić,drakul svi za 0 KM a mislim da ovi igrači nemaju puno veću platu od ovih što su otišli(radovanović,čulum,popović,mešić)
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne može Newcastle, Totenham jedino...Bosnier je napisao/la:Bice nas vise nego pitara protiv onog rebra...
Newcastle ?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Smajic je veoma blizu prelaska u Zeljeznicar![/quote] 

Zadnja izmjena: Sweex, dana/u 05 jul 2011, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sve i da imaju,logicnije je to uraditi nego rizikovati sa stotinama hiljada eura obestecenja. Usmjeris tu lovu u vece plate boljim igracima. Za Smajica ce se nagodinu moc uzet bar pola miliona eura. Kvesica ne poznajem.nidi je napisao/la:predobar prelazni rok smajić,adilović,selimović,kvesić,drakul svi za 0 KM a mislim da ovi igrači nemaju puno veću platu od ovih što su otišli(radovanović,čulum,popović,mešić)
Neko spomenu desnog beka,Smajic moze igrati desnog beka i to odlicno. To je igrao u mladoj reprezentaciji.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
- Kontakt:
Smajic jedan od nas 

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sve i da moze smajic igrati desnog beka(ukoliko je 100 % potpisao), ne vjerujem da ce ga amar stavljati tu da igra, jer vec tu ima markovica i colicaneroazzuro je napisao/la:Sve i da imaju,logicnije je to uraditi nego rizikovati sa stotinama hiljada eura obestecenja. Usmjeris tu lovu u vece plate boljim igracima. Za Smajica ce se nagodinu moc uzet bar pola miliona eura. Kvesica ne poznajem.nidi je napisao/la:predobar prelazni rok smajić,adilović,selimović,kvesić,drakul svi za 0 KM a mislim da ovi igrači nemaju puno veću platu od ovih što su otišli(radovanović,čulum,popović,mešić)
Neko spomenu desnog beka,Smajic moze igrati desnog beka i to odlicno. To je igrao u mladoj reprezentaciji.
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
milion posto Smajic potpisao 

zar postoji bolja opcija od Markovića na d beku, jedino ako ne mislite vi svjetski menadžeri dovesti Maicona?
8:21:32:10
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
ma zar jeTM87visnjik je napisao/la:milion posto Smajic potpisao

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije
mislio sam na tekmu newcastle zeljo kad smo napunili kosevo.muXmania je napisao/la:ne može Newcastle, Totenham jedino...Bosnier je napisao/la:Bice nas vise nego pitara protiv onog rebra...
Newcastle ?
slabo kontas del boy

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
skonto sam Rodney, opusti seBosnier je napisao/la:mislio sam na tekmu newcastle zeljo kad smo napunili kosevo.muXmania je napisao/la:ne može Newcastle, Totenham jedino...Bosnier je napisao/la:Bice nas vise nego pitara protiv onog rebra...
Newcastle ?
slabo kontas del boy
Donji Vakuf dominira, sad dvojica u Želji, pa mora i neko treci:)TM87visnjik je napisao/la:milion posto Smajic potpisao
najezio sam se dok sam citao intervju smajica za ss.ba
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
haj dobro mi, al' sto ti junacehordas'87 je napisao/la:najezio sam se dok sam citao intervju smajica za ss.ba

Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
Mi i sarajevo za titulu treceg nemahordas'87 je napisao/la:najezio sam se dok sam citao intervju smajica za ss.ba

biće zanimljivo vidjeti ko će na klupu od veznih igrača .zeba i svraka su 100% sigurni
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Tesko,nemoguce zbog zapadaBosnier je napisao/la:mislio sam na tekmu newcastle zeljo kad smo napunili kosevo.muXmania je napisao/la:ne može Newcastle, Totenham jedino...Bosnier je napisao/la:Bice nas vise nego pitara protiv onog rebra...
Newcastle ?
slabo kontas del boy

svoj ti pos'o !
-
- Kontakt:
evo veze visca svrale perica smajke i poluspic zajko, i savic je blizu mozda umjesto perice, jaki nema sta dobro ovo djelujenidi je napisao/la:biće zanimljivo vidjeti ko će na klupu od veznih igrača .zeba i svraka su 100% sigurni

Malo pisem na nasoj temi ali je zato sve tacno i pozdrav za sve normalne navijace najveceg bh kluba 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.