7 +1Bosnier je napisao/la:Sta mislite hoce li petaka biti ulaznica za jug ?
I koliko ce doci navijaca , ja se nadam barem 15 000

vrlo vjerovatno da ce tako biti
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
7 +1Bosnier je napisao/la:Sta mislite hoce li petaka biti ulaznica za jug ?
I koliko ce doci navijaca , ja se nadam barem 15 000
Tu sam ja samo rjedje pisem...muXmania je napisao/la:ti si urijedio pravo, svako dva mjeseca uletiš s nekom pametnomRK Gradacac je napisao/la:Mozda serifa ne izbacimo iz tramvaja al jedno je sigurno... slavice se titula!
bojkotThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:7 +1Bosnier je napisao/la:Sta mislite hoce li petaka biti ulaznica za jug ?
I koliko ce doci navijaca , ja se nadam barem 15 000jug
Ne smije se reci koje dao go!Baby je napisao/la:Zeba19TM87 je napisao/la:2-2 iz penala
ne poziva se na ovom forumu na bojkotBuddy je napisao/la:bojkotThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:7 +1Bosnier je napisao/la:Sta mislite hoce li petaka biti ulaznica za jug ?
I koliko ce doci navijaca , ja se nadam barem 15 000jug
I ja sad pročitah na jednom sajtu da je potpisao.1921 je napisao/la:smajic potpisao na dvije godine
hahah hvala mladicubabilonTM je napisao/la:Izvini decko jer je doso Smajke
Nije jos potpiso !Schwarz je napisao/la:I ja sad pročitah na jednom sajtu da je potpisao.1921 je napisao/la:smajic potpisao na dvije godine
Hvala italian, dobili smo extra igraca, i sjajnog momka, a sad svi na kosevoooneroazzuro je napisao/la:Ako se ovo sa Smajicem ispostavi kao tacno,to ce biti najbolje odradjen prelazni rok u istoriji BiH. Aferim!
Borba za titulu je sigurna.
@Decko s tribine 2,svaka tebi cast!
Sweex je napisao/la:Ubrzo nam dolazi pravo pojacanje
kad si kod mesica on zavrsi u izraelu, sta li vidjese u njemu, bio je dobar al zadnju sezonu il bolje rec polusezonu je bio ko mrtvac, jedva se vukao po terenu, znal neko gdje su lazo i culumnidi je napisao/la:predobar prelazni rok smajić,adilović,selimović,kvesić,drakul svi za 0 KM a mislim da ovi igrači nemaju puno veću platu od ovih što su otišli(radovanović,čulum,popović,mešić)
ajd na pp ko dolaziSweex je napisao/la:Sweex je napisao/la:Ubrzo nam dolazi pravo pojacanje