KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Glupo je razmisljati o Kikanovicu,pogotovo jer smo na tim pozicijama izvrsno pokriveni,a i preskup je igrac!
Nego sta ima za pleya,pripreme su ubrzo,,nadam se da cemo do tada biti kompletni!
Budi Bosna!
Nego sta ima za pleya,pripreme su ubrzo,,nadam se da cemo do tada biti kompletni!
Budi Bosna!
sad ce crnci poceti dolaziti na probe garant.
You are someone else I am still right here
- el-fighter
- Kontakt:
Ma treba kupiti nekog crnca, treba Bosni svježe krvi, jedan pravi trkač koji u napadu može sve sam riješiti, a u odbrani odigrati prema mogućnostima. Jedan crnac bi svakako dobro došao ovoj ekipi. Zna li neko gdje sada igra Lance Wiliams, ja bih najviše volio kada bi se on vratio uBosnu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Covjece mi trazimo pleya:)..el-fighter je napisao/la:Ma treba kupiti nekog crnca, treba Bosni svježe krvi, jedan pravi trkač koji u napadu može sve sam riješiti, a u odbrani odigrati prema mogućnostima. Jedan crnac bi svakako dobro došao ovoj ekipi. Zna li neko gdje sada igra Lance Wiliams, ja bih najviše volio kada bi se on vratio uBosnu.
[quote="el-fighter"]Ma treba kupiti nekog crnca, treba Bosni svježe krvi, jedan pravi trkač koji u napadu može sve sam riješiti, a u odbrani odigrati prema mogućnostima. Jedan crnac bi svakako dobro došao ovoj ekipi. Zna li neko gdje sada igra Lance Wiliams, ja bih najviše volio kada bi se on vratio uBosnu.[/q
majstore,ja bih te samo zamolio da ne lupas ako moze...povremeno dodjes i nesto izvalis....jer nama koji smo iole upuceni to se ne cita.....nije nista licno ali stvarno cuj lans williams kupili centra i sad bi jos lens trebao...a fino direktor rekao jos jedan play samo i to je to........
majstore,ja bih te samo zamolio da ne lupas ako moze...povremeno dodjes i nesto izvalis....jer nama koji smo iole upuceni to se ne cita.....nije nista licno ali stvarno cuj lans williams kupili centra i sad bi jos lens trebao...a fino direktor rekao jos jedan play samo i to je to........
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Zar Lens ne moze igrati playa 

Kikan je dobar igrac, ali je skup za Bosnu, a sve i da nije ja mu ne bih iz principa dao da prismrdi Bosni, nakon sto je poslusao savjetnike iz grada soli i otisao u Zvezdu.
Cuva Bog Zelju svog!
Odavno nismo usli u vecu agoniju i nezainteresovanosti za kkbosnu,nekada je stranica ovog kluba bila ubjedjljivo najposjecenija,a u zadnjih mjesec dana,dotakla je dno..valjda i upravi to odgovara.. Famozni pley se dovodi jako dugo,i na kraju ce biti neki polovnjak iz Beobasketa,ili se varam!?
Da budemo realni mnogi kosarkasi koji su iz beobasketa ,a i koji nisu, su pod palicom Miska Raznjatovica ,a on je institucija ne u Srbiji nego u regionu .
Samo sto kvalitet igraca moze da bira kvalitetniju ligu ,zasto bi Kikanovic igrao ligu 13 kada je zelja svakoga da igra euro....
Samo sto kvalitet igraca moze da bira kvalitetniju ligu ,zasto bi Kikanovic igrao ligu 13 kada je zelja svakoga da igra euro....
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
mirzza je napisao/la:Kikan je dobar igrac, ali je skup za Bosnu, a sve i da nije ja mu ne bih iz principa dao da prismrdi Bosni, nakon sto je poslusao savjetnike iz grada soli i otisao u Zvezdu.
Hajde majstore ne lupetaj molim te veze nemas a otisao je u Zvezdu zato sto je Zvezda vise platila para i islo vise Zaretu nego u onome sto bi Bosna platila i koliko bi Zaretu islo .. pozdrav....
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Sve ovo je pokazatelj kako klub ima uzasno los marketing! Tu se nista nije promjenilo evo vec 3 godine!
Bosna vise nije u modi,to je ocigledno,valjda to i posjecenost na forumu govori!..
Bosna vise nije u modi,to je ocigledno,valjda to i posjecenost na forumu govori!..
Evo Bosninog rasporeda za sljedecu NLB sezonu
1. Bosna - Zagreb
2. Olimpija - Bosna
3. Bosna - Swisslion
4. Cedevita - Bosna
5. Bosna - Siroki
6. Partizan - Bosna
7. Bosna - Cibona
8. Helios - Bosna
9. Bosna - Hemofarm
10. Zadar - Bosna
11. Bosna - FMP
12. Bosna - Buducnost
13. Crvena Zvezda - Bosna
Fin raspored, ja mislim da bi se do Partizana trebale ostvariti 4 pobjede i onda protiv Cibone napuniti Skenderiju do vrha
1. Bosna - Zagreb
2. Olimpija - Bosna
3. Bosna - Swisslion
4. Cedevita - Bosna
5. Bosna - Siroki
6. Partizan - Bosna
7. Bosna - Cibona
8. Helios - Bosna
9. Bosna - Hemofarm
10. Zadar - Bosna
11. Bosna - FMP
12. Bosna - Buducnost
Fin raspored, ja mislim da bi se do Partizana trebale ostvariti 4 pobjede i onda protiv Cibone napuniti Skenderiju do vrha
- lolo d pitar
- Kontakt:
ocekujem 2 gostujuce pobjede(cedevita helios) i 6 domacih(sa cibonom ce biti gutavo)The Game je napisao/la:Evo Bosninog rasporeda za sljedecu NLB sezonu
1. Bosna - Zagreb
2. Olimpija - Bosna
3. Bosna - Swisslion
4. Cedevita - Bosna
5. Bosna - Siroki
6. Partizan - Bosna
7. Bosna - Cibona
8. Helios - Bosna
9. Bosna - Hemofarm
10. Zadar - Bosna
11. Bosna - FMP
12. Bosna - Buducnost
naravno,u drugom djelu laksi raspred,kuci jaci,vani slabiji,tu mozda nekih 9-10 pobjeda,i eto nas na final four
ps
napuniti skenderiju DO VRHA,hahaahhahahah
- lolo d pitar
- Kontakt:
Ni igrački kadar Bosne nije zaključen, tako da bi navijači 'studenata' u skorije vrijeme mogli biti obradovani sa još jednim kvalitetnim pojačanjem.
vijest objavljena na stranici kkbosne prije 4 dana
eto ja se unaprijed radujem tom pojacanju
vijest objavljena na stranici kkbosne prije 4 dana
eto ja se unaprijed radujem tom pojacanju

The Game je napisao/la:Evo Bosninog rasporeda za sljedecu NLB sezonu
1. Bosna - Zagreb
2. Olimpija - Bosna
3. Bosna - Swisslion
4. Cedevita - Bosna
5. Bosna - Siroki
6. Partizan - Bosna
7. Bosna - Cibona
8. Helios - Bosna
9. Bosna - Hemofarm
10. Zadar - Bosna
11. Bosna - FMP
12. Bosna - Buducnost
po meni uvijek je nekako bolje igrati sa slabijima negdje u sredini ili na kraju,jer se slabiji odmah na pocetku naloze.....sjetit se samo one sezone splita kada smo igrali prvo kolo a poslije ih vecina dole derala...gilbert ,lloreda je to ekipa ta bila.....ovih zadnjih pet kola nam odredjuje sudbinu jer realno tu ako ostvarimo ove dvije zaredom pobjede moglo bi bit nesto....ali otom potom jos je rano za to...mislim da bi se odmah trebalo zapet na olimpiji i zagrebu u prva dva kola,jer mnogo dobijas pobjedom protiv olimpije na strani,koju gore nikada nismo dobili..siroki peto kolo,neka je prva ovdje bice to prava tekma ako obje ekipe udju u ritam na pravi nacin......nije ovo ni toliko los raspored,vidjet cemo ima jos..samo da nam je dovest jos jednog solidnpg pleya.....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ma uzece se il olimpija il oni sokovi, 100%
Dino Hodžić ,90 godište,bivši kadet Kengura iz Zenice,trenutno član Cibone?Nisam ga gledao ali se pričalo da je veliki talenat.Čitam danas u SN da Perasović ne računa na njega i da mu je dao zeleno svjetlo da potraži novu sredinu.
Nisam bas siguran da bi on bio toliko koristan, jer koliko se sjecam prosle godine u juniorskoj reprezentaciji je Majstoric puno bolje igrao od njega, tako da nema potrebe za njimdeniso je napisao/la:Dino Hodžić ,90 godište,bivši kadet Kengura iz Zenice,trenutno član Cibone?Nisam ga gledao ali se pričalo da je veliki talenat.Čitam danas u SN da Perasović ne računa na njega i da mu je dao zeleno svjetlo da potraži novu sredinu.
pa gospodine dobrodosao natrag,nije te bilo dugo vremena....ja dinu ne bih uzeo iz principa jer je kada je odlazio u cibonu imao ponudu bosne,ali nije htio...imamo mi tu camdzica,andjelica i ostale.....samo da jos taj jedan dugocekivani pley dodje...opet cu ponoviti da se ne desi prosle godine kao sa centrom,ja se samo toga bojim...deniso je napisao/la:Dino Hodžić ,90 godište,bivši kadet Kengura iz Zenice,trenutno član Cibone?Nisam ga gledao ali se pričalo da je veliki talenat.Čitam danas u SN da Perasović ne računa na njega i da mu je dao zeleno svjetlo da potraži novu sredinu.
P.S. Jos jednom dobrodoslica

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.