ackeey je napisao/la:Ja bih volio Niku u Liverpoolu, po meni je on bolji igrac od Luke.
Ali, o ukusima ne vrijedi raspravljati...
Hahahaha Ne radi se o okusu vec kvalitetu a to su razlike nebo zemlja. al ovaj post ti je stvarno mocan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
ackeey je napisao/la:Ja bih volio Niku u Liverpoolu, po meni je on bolji igrac od Luke.
Ali, o ukusima ne vrijedi raspravljati...
Kranjčar ima odličan pregled igre i dobar udarac. No, ne kreće se dobro, teško pravi višak i nema brzinu za krilnog igrača. Kao ofanzivni vezni se ne može porediti sa jednim Nasrijem (koji je opet bolji u svakom segmentu), tako da dolazak Nike u Liverpool i nije od presudne važnosti, jer ne može unaprijediti igru. Bolji je od Cole-a, Jovanovića i ostalih flopova, al' sigurno nije igrač koji će činiti prevagu u borbi za CL.Arnelinho je napisao/la:btw.siguran sam da bi bio, mislim da ne postoji isti tip igrača u EPL.
Zašto je poseban tip igrača?Monolog je napisao/la:Kranjčar ima odličan pregled igre i dobar udarac. No, ne kreće se dobro, teško pravi višak i nema brzinu za krilnog igrača. Kao ofanzivni vezni se ne može porediti sa jednim Nasrijem (koji je opet bolji u svakom segmentu), tako da dolazak Nike u Liverpool i nije od presudne važnosti, jer ne može unaprijediti igru. Bolji je od Cole-a, Jovanovića i ostalih flopova, al' sigurno nije igrač koji će činiti prevagu u borbi za CL.Arnelinho je napisao/la:btw.siguran sam da bi bio, mislim da ne postoji isti tip igrača u EPL.
Pretpostavljam da se Kranjcar ovdje spominje kao solucija za lijevo krilo,jer tu kod nas "skripi",tu imamo samo Maxija,koji realno nema sta da trazi vise kod nas.Mislim da imas pravo kad kazes da nema brzine za tu poziciju,ali ipak je bolja solucija od Argentinca,no kako je krenulo necemo mi nikoga dovesti do kraja prelaznog roka.Monolog je napisao/la:Kranjčar je za nijansu pokretljiviji igrač od Misimovića. Obojica imaju lucidnost, odličan pregled igre, tehniku, al' fudbal se sada igra i na mišiće. Na poziciji ofanzivnog veznog (pisao sam da ni tu ne može unaprijediti igru Liverpoola) ili kako ti kažeš AMC on nema šta tražiti. Uzmimo to da Liverpool igra sa 2 krilna igrača (Kuyt i Suarez) te sa isturenim Carrollom, gdje tu staviti Kranjčara? Iza njih? A Gerrard? Steven koji je mnogo bolji kada je bliži protivničkom golu (znamo šta je radio kada je u timu bio Torres)? Šta s njim? Da igra opet skroz defanzivno i tako učini medvjeđu uslugu timu? I, yebo to ako ćeš dovoditi igrače za klupu. Dovodiš igrača koji će biti, ako ništa, onda na pragu tih prvih 11, a nekoga ko nije ispunio očekivanja iz prošlosezonske ekipe staviš na klupu. Pa Liverpool je završio na 6. mjestu, što je loše za ekipu njihovog kalibra. Da l' treba ponoviti tu sezonu?
Liverpool je imao kratku klupu,a za Stivena niko više ne može garantovati da će odigrati sezonu u kompletu. Recimo njegovu tehniku uparit sa Lukasovim mišićima (ako ih imaMonolog je napisao/la:Kranjčar je za nijansu pokretljiviji igrač od Misimovića. Obojica imaju lucidnost, odličan pregled igre, tehniku, al' fudbal se sada igra i na mišiće. Na poziciji ofanzivnog veznog (pisao sam da ni tu ne može unaprijediti igru Liverpoola) ili kako ti kažeš AMC on nema šta tražiti. Uzmimo to da Liverpool igra sa 2 krilna igrača (Kuyt i Suarez) te sa isturenim Carrollom, gdje tu staviti Kranjčara? Iza njih? A Gerrard? Steven koji je mnogo bolji kada je bliži protivničkom golu (znamo šta je radio kada je u timu bio Torres)? Šta s njim? Da igra opet skroz defanzivno i tako učini medvjeđu uslugu timu? I, yebo to ako ćeš dovoditi igrače za klupu. Dovodiš igrača koji će biti, ako ništa, onda na pragu tih prvih 11, a nekoga ko nije ispunio očekivanja iz prošlosezonske ekipe staviš na klupu. Pa Liverpool je završio na 6. mjestu, što je loše za ekipu njihovog kalibra. Da l' treba ponoviti tu sezonu?
Momak sa RAWK-a je sve objasnio.We need a winger or two, a left back, a central defender and perhaps another striker.
I'm willing to take a bet with anyone that at the end of the window, or earlier, we will have all of those. Perhaps not your first choice for any position and there will definitely be some fellows who will think we have overpaid for someone or ther other, but I wager we will have a good squad, with more or less the right players and with the manager happy with the names on the squad sheet.
Outside of that, may I recommend beer, meat products and girl watching for the next month or so.
Peace out.
Moras li stalno vrtiti isto pitanje?? Kako ti ne dosadi??Decko s tribine 2 je napisao/la:Liverpool je jedini crveni klub koji simpatisem![]()
Pa nek mi neko od upucenijih kaze ko dolazi i ko nas je napustio do sada
hahahhaha deko, prvi post na temi liverpula od meneasylum je napisao/la:Moras li stalno vrtiti isto pitanje?? Kako ti ne dosadi??Decko s tribine 2 je napisao/la:Liverpool je jedini crveni klub koji simpatisem![]()
Pa nek mi neko od upucenijih kaze ko dolazi i ko nas je napustio do sada
Downing 15 miliona jbt koji su Englezi papciBertrand je napisao/la:http://www.skysports.com/story/0,,11095_7022252,00.html
Sky Sports je objavio vijest da je Liverpool poslao ponudu od 15 miliona funti za Downinga. Sa druge strane, istu priču prenosi i Times, ali je razlika u tome što je Villa, po njima, tu ponudu odbila, jer žele 20. Navodno, McLeish ne bi imao ništa protiv da Ngog bude uključen u ovaj deal.
Eh, također, i ESPN i Guardian prenose da je ponuda od 15 miliona odbijena. Znači, očekujte da SS sutra ujutro objavi kako je ponuda odbijena.
EDIT: Link koji sam postavio od SS-a je sada preuređen od samog lista, jer je Liverpoolova ponuda odbijena.
Vi to ko će prvi reći za sutradan da potpisuje? U isčekivanju.asylum je napisao/la:Danas potpisuje Charlie Adam, 100% ! Downing se ocekuje ovih dana.
hvala lave na dobrodoslici i informacijamaStivi_Dzi je napisao/la:Jeste i docekali coekaDobrodoso care, prvi od mnogih (postova) nadam se
Eh doso nam je Henderson iz Sunderlanda za 20 mil, vratio se Aqua iz Juventusa, neka jaca povezivanja su sa Downingom, Adamom, Enriqueom iz Newcastlea, mozda i Mata al njega uzmi sa rezervom. Pominje se sad i Lennon, uglavnom najvise se povezujemo sa krilima i veznjacima
et to bi bilo to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.