FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Vjecna Robija
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la Vjecna Robija » 05 jul 2011, 17:38

' $ " '.' % ? " ?,¥ не ".& ¥ !
" ја " ? ? $ се та " - $,% $ $.А " $ $ те ? ја " ' ? (" ? :D )

По % " " на ?,ја - " " $ 8-)
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..

Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 05 jul 2011, 17:43

Vjecna Robija je napisao/la:' $ " '.' % ? " ?,¥ не ".& ¥ !
" ја " ? ? $ се та " - $,% $ $.А " $ $ те ? ја " ' ? (" ? :D )

По % " " на ?,ја - " " $ 8-)

" " $ " $ ",$ " " " " је ?," " "," је " & " " ",- је ? & ? &. ;)

Пуно су се " $," у $ " страх " трепет,? носе " ",$ $ су " ",% " ". $ се о ? " % " у 60-",на $ ? & % $ $ на " & % ? " " ?,' ?,$ ¥,' своје $ за $ с %,управа " & у " ?.
Све у ' ' Тагое $ " ја ' & $ " & $ ? " " ' за & топ ¥,јер пара се " ?.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 05 jul 2011, 18:04

' ' везе,$.По % $ $ се " & јер се на ' ' " " ?,па $ ' " у " хаха
% $,пуно су се $,$ " $ су страх " & $ " " ? :D А стварно ? је то % $,' $ & ' ¥ " - у / " то & " 30 $ " " ха ха ха

? % ",' & " је & на " :D

' $ " прође,$ $ " ",$ $ на " & $ ;)

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 05 jul 2011, 18:07

' ? те $ " ? " $ $ " на ЈНА?

' $ " $ у јајету ' је " ?. ;)

- " ? у $ ' % % - " 30000,$ се " $ ' за " " не " ? $ $ ",- за " је ова "," " " ? $ угосте ? ? & је ",а " ' не ' " ",? ? ' " $ ' " ? & ". " " & 2000-3000 ",? не ' ? " је познато, ? групу " " " у &,наравно " у ? $ $,те &.$ - ' " ",на & ' стат " $ 6000,& $ " са те стране не ? $ - " $ пун.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 05 jul 2011, 18:18

$ 2 пута на ЈНА ,? " ? & " $.

' ' $,& " је то $ %." све '.

хахах,' ' " - " $ " ,' % $ ? $,$ - ? " $ " " су $ $ ? ? :$
' за " " $," $ ¥ ' $ је ? застава $ $ .$ говоре $ су то $ $ Тетово :$ $ - је у / вјероватно
A & " ? прој & ' " " % & % " " ' & ;)

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 05 jul 2011, 18:19

Стјепан " je napisao/la:http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.ht ... -Partizanu

slika

Ljudi oprostite što vam upadam u diskusiju,al ako ovaj čovjek dodje u Partizan ja idem i treninge pratit. :) Ovo bi bilo fantastično,naravno da mi je Santacroce draži,naravno da znam da su transferi Gamberinia i Palomba samo snovi za Partizan,ali ako uprava dovede ovog Lina univerzalca ja skidam kapu i slavim. Nadam se da nije uzalud pisana informacija.

' $ су % равне % $ $ ? овог /,$ ? -," " ? $ " ? $ овог &,? ' ",? % се $ о ?,не ' ја $ је он упознат са ? & је ",? ? ? $ је за њега ??! ;) А & не " ?. :)
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 05 jul 2011, 18:31

Vjecna Robija je napisao/la:$ 2 пута на ЈНА ,? " ? & " $.

' ' $,& " је то $ %." све '.

хахах,' ' " - " $ " ,' % $ ? $,$ - ? " $ " " су $ $ ? ? :$
' за " " $," $ ¥ ' $ је ? застава $ $ .$ говоре $ су то $ $ Тетово :$ $ - је у / вјероватно
A & " ? прој & ' " " % & % " " ' & ;)
' " ? $ " /,"," $ 1000 " Тетова,јер су 30-& ? $. $ се $ - - све & ?,те $ се & овај пут - " " " - & то $ ? " $,$ - " " ? " је за ? ? " $ " & $.
' ? " $,& по &,то $ " са " & " ?,наравно то " $ ' по " " $ " не " ",а " & ".
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 05 jul 2011, 18:40

% " Гане, & " остаје с ', ? - у $ $ " у ?, $ " ' " " $ је за стартну поставу, на тој " - $ " " ", а " ? ? ? не остаје у црно-?.
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 05 jul 2011, 18:48

? " се за & ?. 8-)
% се ? " готово $ ' ' $ " " " " ? " ? $ остане,$ " " & " $ " " ? " " " " ?,а $ $ ' % је " " $ ' ¥ ? ?.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 05 jul 2011, 18:51

' $,све " је ? ." ја се $ $ - " све & ?,? & $ прође $ са $ стране " / ? :D Прва ? " " ?.' $ $ тог не $ " "." $ су ?,% $ на Јунг & "," $ су " ? " & " " у $.& ?,то не / :D :D

$ " је $ је остао ",он - "." ' :D

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 06 jul 2011, 10:32

O Frimpongu sam već pričao,dakle radi se o mladom i perspektivnom igraču,imajući u vidu da će raditi u Teleoptiku sa našim vrhunskim stručnjacima te sasvim sigurno dobiti na fizikalijama i iskustvu jer nije mala stvar sa 17 godina igrat drugu ligu,pa makar i našu,fino se kalit,a onda u dogledno vrijeme stati ispred golmana u dresu svetinje.
LARISSA RIQUELME!

pirotehnika
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnika » 06 jul 2011, 11:01

$ ја " потпуно повјерење у $ ",$ не у ",- у ?,јер & се $ $ ' наређују & - $,$ " & је " " " " & $ управе,$ све је $ ?.
% се ? ",' $ " " " ? $ " $ " " " " " " " $ " ",? то & " ?,' " тај %,% не " тај % % $ " " $ " ? $ нас,јер нпр. ? - уговор " ' не гарантује 2,5 ? евра по $," - уговор $ 1 ?,$ ' је то % ? ". Не " $ је " уговор $ $ " ? ? по $ у ".

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 06 jul 2011, 11:44

BRAĆA! :) :) :) :)
„Grobari“ iz Makedonije pred meč sa Škendijom:
BIĆE FRKE u Skoplju!

Posle razgovora sa čelnicima Škendije i njihovim navijačima, koje ste mogli da pročitate u prethodna dva dana u „Alo!“, bilo je logično i da se zaputimo u Skoplje, gde je Partizan oduvek mogao da računa na veliku podršku s tribina, kad god je gostovao.

U ovom trenutku, kako nam je rekao jedan od viđenijih „grobara“ u makedonskoj prestonici, najveći problem za pristalice crno-belih u Skoplju je kako nabaviti kartu za revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona (19. jul).
- Ukoliko uspemo da nabavimo ulaznice, biće nas sigurno pet, šest hiljada samo iz Skoplja. Partizan je ovde uvek imao veliku podršku, nema razloga da tako ne bude i ovoga puta.
Navijači Škendije tvrde da će crno-belima prepustiti samo pet odsto ulaznica, koliko im sleduje prema pravilima UEFA.
- Da, čuli smo i mi to. To će sigurno predstavljati problem za sve, ali daćemo sve od sebe kako bi našli načina da budemo na stadionu.
O tome hoće li biti nereda, pre, za vreme i posle utakmice, naš sagovornik je istakao:
- Na stadionu će sve proteći u najboljem redu. U to sam uveren, ali mogu da tvrdim da će gotovo sigurno biti nereda na ulicama. „Komiti“ su još ranije izjavili da ih ne interesuje meč Partizana i Škendije, ali ni oni ne vole Šiptare.
„Balisti“ su najavili da će ih se oko 1.000 zaputiti u Beograd na prvi meč.
- Ha, ha. Ma nemojte, ako ih bude 100, ma i toliko. Videćete, mogu da pričaju šta hoće, ali nešto ne verujem u njihovu priču. Ne razmišljam o tome, sada mi je glavna preokupacija da nabavim karte za mog oca, brata i mene - završio je priču jedan od viđenijih „grobara“ iz Skoplja.

„Arena Filip II“
Gradski stadion u Skoplju, na kom će Škendija ugostiti Partizan pošto njihov stadion u Tetovu ne ispunjava UEFA uslove, sagrađen je 1978. godine. Pre tri godine započeta je rekonstrukcija, za koju će biti utrošeno oko 50 miliona evra, sa svim okolnim objektima koji će biti završeni do 2013. Kapacitet velelepnog stadiona u Makedoniji iznosi 36.400.

Pala već jedna zastava „balista“
- Jedna zastava im je već pala u Tetovu. Uzeli su im naši momci, nebitno kako. Čisto toliko - kaže naš sagovornik.

Škendija ipak u Beogradu
Iako je rukovodstvo Škendije u jednom trenutku zapretilo da neće otputovati u Beograd na meč sa Partizanom (13. jul, 20.45), zbog sukoba sa FS Makedonije, spor između kluba iz Tetova i čelnika Saveza su rešeni u poslednjem trenutku. Škendij je dozvoljeno da registruje nove igrače, a zauzvrat rukovodstvo makedonskog šampiona priznalo je predsednika OFS Tetova Mehmeta Abdiujia.
LARISSA RIQUELME!

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 06 jul 2011, 12:31

Ma normala da ce biti frke,to se i ocekuje :D Ali samo da Partizan ne ispasta radi tog.Jer to bi stvarni bilo bezveze.
Sto se karti tice ako ne nadju lagano na zapad ili istok i odma tribina do Grobara koji su nabavili kartu :D :D i lagano.A ovo da ce ih doci milja u Beograd . Ha Ha Ha to me posebno nasmijalo.Ocekuje se zanimljiva utakmica.Jedva cekam :D :D

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 06 jul 2011, 12:48

Znam druze da je ne bitna ali znas kakvi su mediji.Sve ce biti : Grobari unistili Skoplje i tako te naslove.
A da cuo sam da su Komiti "bijesni" na njih.Da su protiv njihovog "opredjeljenja".
A to znam.Ne samo da ce biti Grobara iz Srbije i Makedonije,naravno biti ce njih i iz Bosne (RS i federacije) koji prate Partizan,ali vecinom u Evropi.A sto se zastave tice,znaci bio sam u pravu :D

P.S Bas me zanima da li ce proci utakmica bez incidenata (frka izmedju sebe) i da li ce "Znackatrazi" biti na tekmi :D

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 06 jul 2011, 13:21

I ja bi licno volio da se svi ujedine bez ikakvih klanova i tih "sranja". Ali steta sto nije tifo forum,bas sam raspolozen za pricu o trenutnom stanju Grobara.Jer mnogo znam oko ovih klanova sa jedne i sa druge strane :lol:
Nista,sretno Partizanu da se kuci vrate sa pobjedom od najmanje 3 gola u protivnickoj mrezi :D

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 06 jul 2011, 13:50

Стјепан " je napisao/la:Vjerovatno misliš na revanš,prva se igra u Beogradu? :lol: :lol: :lol: :lol: ;)
Ma znam,pricali smo o gostovanju pa sam na to mislio... :D

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 06 jul 2011, 14:18

slika

Savić i definitivno potpisao za City.

Radosav Petrović pozdravio se sa Partizanom očekujući da će potpisati za Vitese, ali došlo je do stopiranja transfera zbog neslaganja njegovog menadžera Jovice Radonjića i Holanđanina u vezi sa obeštećenjem. Dok se spor ne reši, drugi zainteresovani klubovi se nadaju da će iskoristiti taj "kratak spoj" i privoleti reprezentativca Srbije da pređe u njihove redove. Među njima nalazi se i Roma. Prema pisanju italijanskih medija, Rimljani su ponudili Partizanu čak sedam miliona evra za Petrovića!

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 06 jul 2011, 15:05

Hvala Stefketu za sve.

Što se Petrovića tiče nesumnjivo je da je on interesantan,e sad koliko je ova priča sa Romom naduvana vidjeće se,oni su dobili dozvolu da mogu angažovat po dva igrača van EU,tako da s te strane nije nerealno,što se keša tiče djeluje baš dobra svota,daleko veće od svote Vitesea.E sad u narednih nekoliko dana će se vidjet.

Već naš predsjednik se malo i pohvalio,na pojačanja do sada potrošeno oko 4 miliona,po meni nije baš toliko,ali eto mislim da uprkos prodajama nismo prethodnih godina imali ni približno ovoj cifri za pojačanja.
LARISSA RIQUELME!

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 06 jul 2011, 22:24

Partizan trenutno igra na JNA protiv Metalurga (Skoplje)
3:0 vode golove dali babovic,scepovic i neca..
Trenutno 80 minut.

P.S Ivanov promasio penal u Prvom.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.