Interista di cuore je napisao/la:Ricky Alvarez : "Sa svojim menadzerom sam odlucio da ne pricamo puno dok transfer ne bude zvanicno gotov,ali mogu reci da cu vjecno biti zahvalan Zanettiu za sve sto je ucinio za mene.Sto se tice dolaska u Milano mislio sam da dodjem sa svojim ocem da sve sredimo,a nakon toga i moja majka i sestra mogu doci ako budu htjele".
Eo otprilike prve nezvanicne izjave Alvareza oko transfera u Inter.Znaci da je istina da ga je Capitano predlozio Branci i co,te da ga je zvao za vrijeme pregovora.Grande Capitano !
Sa uvodjenjem mogucnosti dovodjenja 2 non Eu igraca sad je vrlo moguce da ce doci i Banega i Casemiro.Ovo bi bilo fkt savrseno

M a za mustuluka si svaka cast ,moze pivo :

,bas cijeli dan gledam i iscekujem po ovim sportskim blogovima neke novosti al et ti si ih sve preduhitrio za Ricky ,al u danasnjoj izjavi Gaspe se moze naslutit da bi sneidjer mozda mogao da ode :Novi trener milanskog Intera Gian Piero Gasperini otkrio je talijanskim medijima kako bi ponajbolji nogometaš "nerazzurra" Wesley Sneijder (27) tijekom ljeta mogao napustiti klub...
Iako je ugovorno nizozemski veznjak vezan do 2015. godine, posljednjih se mjeseci po medijima špekulira o njegovom možebitnom odlasku, a Manchester United slovi kao favorit za kupnju.
- Neki igrači poput Sneijdera možda će biti prisiljeni na promjenu svojih pozicija na travnjaku, a on bi mogao završiti i na tržištu. Očito je bio sjajan igrač za Inter, ali zaista je teško predvidjeti što će se dogoditi u sljedećih 40 ili 50 dana – rekao je Gasperini.
Sneijder je u Inter stigao 2009. iz Reala, a Transfermarkt.de njegovu vrijednost procijenjuje na 40 milijuna eura.