eh da je i vama jedno ovako pojacanjeOTNYS_YNWA je napisao/la:Odlicno pojacanje.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
nemaju nista slicno !!!messilla je napisao/la:razvaljivali su i Pepe i Carvalho i Ronaldo u Portugalskoj
Ipak priznaj da se on najviše sliči Quaresmi![]()
Imaju frizuru 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Iako su nas uvijek povezivali sa njim ja sam znao da samo Real i City mogu toliko platiti jednog beka.L-Train je napisao/la:eh da je i vama jedno ovako pojacanjeOTNYS_YNWA je napisao/la:Odlicno pojacanje.
cak ni to nemaju...da se jedan ofarba mozda bi imaliL_blancos je napisao/la:Imaju frizuru
Šta se odmah pališ, ako ne znaš prihvatiti šalu ništa ne piši.EmirTM87 je napisao/la:nemaju nista slicno !!!messilla je napisao/la:razvaljivali su i Pepe i Carvalho i Ronaldo u Portugalskoj
Ipak priznaj da se on najviše sliči Quaresmi![]()
Zaista mi je čudno što ste toliko skeptični oko njega...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
nemajuL_blancos je napisao/la:Imaju frizuru

Moj post je trebao da znaci:L-Train je napisao/la:nemajuL_blancos je napisao/la:Imaju frizuru![]()
Toliko su razlicita da im je frizura,koju i sam vidis kakva je,najslicnija karakteristika
Hebem ga ja..
Nek si ti nama pokazao da znaš sliku postavit 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
fkt ljudi nezz sta imate protiv coentraa...ja mislim da ce biti extra pojacanje...marcelo je dobar u ofanzivi,strasan tehnicar...samo u odbrani mi nije tako siguran...dosta puta je znao kiksat...nemam ja nista protiv njega, drag mi je igrac, puno drazi od c.ronalda...ali mislim da bi coentrao bio bolji na beku...aa marcelo moze igrati lijevo krilo sto se mene tice...al opet mourinho zna bolje od mene i od vas...zna on sto ga je doveo 
- Winston Smith
- Kontakt:
Nemoguce da je Coentraov transfer kostao 30m€. Odokativno, moja je procjena da nece biti placeno vise od 15m€ kad se u obzir uzmu i okolnosti oko Garayevog transfera u Benficu. Iz tog ugla, ovo nije los posao za Pereza pa treba samo sacekati zvanicnu potvrdu iznosa. S druge strane, ako se pokaze da je zaista isplacen puni iznos poslije ovoliko previranja, to moze biti dodatni argument teoreticarima zavjere za Mourinhove "prljave poslove" sa Jorgeom Mendesom i Rezom Fazelijem. A nije da bi bilo prvi put da se Mendes dovodi u vezu sa pranjem novca. Ima li negdje objavljen makar nezvanicni iznos godisnjih primanja Coentraa?
BIG BROTHER IS WATCHING YOU!
bilo je tesko ali uspio sam yupiiimessilla je napisao/la:Nek si ti nama pokazao da znaš sliku postavit
Bravo za tebeL-Train je napisao/la:bilo je tesko ali uspio sam yupiiimessilla je napisao/la:Nek si ti nama pokazao da znaš sliku postavit
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Fabio Coentrao ya es jugador del Real Madrid después del acuerdo al que ha llegado el club blanco con el Benfica por 30 millones de euros por seis temporadas. En la misma operación, Ezequiel Garay se iría al conjunto lisboeta por 10 kilos y Drenthe podría llegar cedidoWinston Smith je napisao/la:Nemoguce da je Coentraov transfer kostao 30m€. Odokativno, moja je procjena da nece biti placeno vise od 15m€ kad se u obzir uzmu i okolnosti oko Garayevog transfera u Benficu. Iz tog ugla, ovo nije los posao za Pereza pa treba samo sacekati zvanicnu potvrdu iznosa. S druge strane, ako se pokaze da je zaista isplacen puni iznos poslije ovoliko previranja, to moze biti dodatni argument teoreticarima zavjere za Mourinhove "prljave poslove" sa Jorgeom Mendesom i Rezom Fazelijem. A nije da bi bilo prvi put da se Mendes dovodi u vezu sa pranjem novca. Ima li negdje objavljen makar nezvanicni iznos godisnjih primanja Coentraa?
Ko ce im znat. I ja sumnjam da smo ga platili 30 milja (dje ces tolke pare dat za njega), ali tako pise na Marci, mislim naslov je jasan: El Madrid ficha a Coentrao por 30 millones.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Winston Smith
- Kontakt:
@paja_no.32947670482672868092652Cosmo Kramer je napisao/la:Vidi onda ovog. Haj pametuj na koju drugu temu matere t
Ako ti fali sabura u zivotu, od opcije Friends&Foes ilitiga Prijatelji&Gnjavatori dijele te samo dva klika
BIG BROTHER IS WATCHING YOU!
Što neko reče ja sam miran sve dok sjedi na klupi čak ne mora ni na klupi bit može i na tribine da čuva Mourinhovu djecu,ako bude igrao tu nastaju problemi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
grohotom se smijem !!LBJ MVP je napisao/la:Što neko reče ja sam miran sve dok sjedi na klupi čak ne mora ni na klupi bit može i na tribine da čuva Mourinhovu djecu,ako bude igrao tu nastaju problemi
Ja mu kcerku cuvamLBJ MVP je napisao/la:Što neko reče ja sam miran sve dok sjedi na klupi čak ne mora ni na klupi bit može i na tribine da čuva Mourinhovu djecu,ako bude igrao tu nastaju problemi
aa ti si neki pedofil ili sta ??L_blancos je napisao/la:Ja mu kcerku cuvamLBJ MVP je napisao/la:Što neko reče ja sam miran sve dok sjedi na klupi čak ne mora ni na klupi bit može i na tribine da čuva Mourinhovu djecu,ako bude igrao tu nastaju problemi
Sada će ti kanarinac pomagat ili će on biti kućni ljubimacL_blancos je napisao/la:Ja mu kcerku cuvamLBJ MVP je napisao/la:Što neko reče ja sam miran sve dok sjedi na klupi čak ne mora ni na klupi bit može i na tribine da čuva Mourinhovu djecu,ako bude igrao tu nastaju problemi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.