eh da je i vama jedno ovako pojacanjeOTNYS_YNWA je napisao/la:Odlicno pojacanje.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
eh da je i vama jedno ovako pojacanjeOTNYS_YNWA je napisao/la:Odlicno pojacanje.
nemaju nista slicno !!!messilla je napisao/la:razvaljivali su i Pepe i Carvalho i Ronaldo u Portugalskoj
Ipak priznaj da se on najviše sliči Quaresmi![]()
Iako su nas uvijek povezivali sa njim ja sam znao da samo Real i City mogu toliko platiti jednog beka.L-Train je napisao/la:eh da je i vama jedno ovako pojacanjeOTNYS_YNWA je napisao/la:Odlicno pojacanje.
cak ni to nemaju...da se jedan ofarba mozda bi imaliL_blancos je napisao/la:Imaju frizuru
Šta se odmah pališ, ako ne znaš prihvatiti šalu ništa ne piši.EmirTM87 je napisao/la:nemaju nista slicno !!!messilla je napisao/la:razvaljivali su i Pepe i Carvalho i Ronaldo u Portugalskoj
Ipak priznaj da se on najviše sliči Quaresmi![]()
nemajuL_blancos je napisao/la:Imaju frizuru
Moj post je trebao da znaci:L-Train je napisao/la:nemajuL_blancos je napisao/la:Imaju frizuru![]()
bilo je tesko ali uspio sam yupiiimessilla je napisao/la:Nek si ti nama pokazao da znaš sliku postavit
Bravo za tebeL-Train je napisao/la:bilo je tesko ali uspio sam yupiiimessilla je napisao/la:Nek si ti nama pokazao da znaš sliku postavit
Fabio Coentrao ya es jugador del Real Madrid después del acuerdo al que ha llegado el club blanco con el Benfica por 30 millones de euros por seis temporadas. En la misma operación, Ezequiel Garay se iría al conjunto lisboeta por 10 kilos y Drenthe podría llegar cedidoWinston Smith je napisao/la:Nemoguce da je Coentraov transfer kostao 30m€. Odokativno, moja je procjena da nece biti placeno vise od 15m€ kad se u obzir uzmu i okolnosti oko Garayevog transfera u Benficu. Iz tog ugla, ovo nije los posao za Pereza pa treba samo sacekati zvanicnu potvrdu iznosa. S druge strane, ako se pokaze da je zaista isplacen puni iznos poslije ovoliko previranja, to moze biti dodatni argument teoreticarima zavjere za Mourinhove "prljave poslove" sa Jorgeom Mendesom i Rezom Fazelijem. A nije da bi bilo prvi put da se Mendes dovodi u vezu sa pranjem novca. Ima li negdje objavljen makar nezvanicni iznos godisnjih primanja Coentraa?
@paja_no.32947670482672868092652Cosmo Kramer je napisao/la:Vidi onda ovog. Haj pametuj na koju drugu temu matere t
grohotom se smijem !!LBJ MVP je napisao/la:Što neko reče ja sam miran sve dok sjedi na klupi čak ne mora ni na klupi bit može i na tribine da čuva Mourinhovu djecu,ako bude igrao tu nastaju problemi
Ja mu kcerku cuvamLBJ MVP je napisao/la:Što neko reče ja sam miran sve dok sjedi na klupi čak ne mora ni na klupi bit može i na tribine da čuva Mourinhovu djecu,ako bude igrao tu nastaju problemi
aa ti si neki pedofil ili sta ??L_blancos je napisao/la:Ja mu kcerku cuvamLBJ MVP je napisao/la:Što neko reče ja sam miran sve dok sjedi na klupi čak ne mora ni na klupi bit može i na tribine da čuva Mourinhovu djecu,ako bude igrao tu nastaju problemi
Sada će ti kanarinac pomagat ili će on biti kućni ljubimacL_blancos je napisao/la:Ja mu kcerku cuvamLBJ MVP je napisao/la:Što neko reče ja sam miran sve dok sjedi na klupi čak ne mora ni na klupi bit može i na tribine da čuva Mourinhovu djecu,ako bude igrao tu nastaju problemi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.