FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Colorado

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Colorado » 05 jul 2011, 16:31

hilmo je napisao/la:
Colorado je napisao/la:Vise iz godine u godinu sve se vise nerviram ... uvijek derbi nekad pred kraj sezone :? :? :? :? :? ovo bas ko da je namjesteno .. sto jednom ne bude prvo kolo npr zadnjih par sezona sve nesta 11 , 12 , 13 kolo nigdje veze :? . Ali eto drago mi je sto nam sloboda dolazi prvo kolo , koliko sam informisan oslabili su pravo .. lose rezultate biljeze i na pripremama tako da se nadam i da sam uvjeren da cemo ih mlatnuti sigurno sa jedno 2 , 3 : 0 :D 8-)
ja se samo nadam da Evropa neće uticati na rezultate u ligi...sjećaš se one sezone sa helsimborgom i clujom pa 1-1 sa Sloodom i Veležom...
Znam sve i ja se nadam , ako se sjecas tamo sa 2:1 kad smo izgubili i onda odemo modrici dole i 3:0 izgubimo .. ali stvari su se promjenile tada smo imali prekratku klupu nije ko imao da igra , sad plisek pametno radi treba napraviti jedan jak tim drugi malo slabiji pa cemo vidjet i dokle cemo dogurati :D . Po mom misljenju trenutno bi trebali otresti orebro , pratio sam ih zadnjih nekoliko utakmica tanki su 8-)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 05 jul 2011, 16:41

Isto tako bilo je nekoliko puta da igramo sa fk pruga 1 ili 2 kolo...sjecate se??
Ma potpuno nevažno , nisu nas dobili kad smo igrali sa 8 igrača a SAD u maju nafakase je ponovo vile nosale. Samo da hidrocefalus Amar ne sere kako se nada da nećemo igrati zatvoreno a oni poslije 90 min...statistika, 0 udaraca u okvir gola. Jadna drina je imala bolju statistiku. E sad idu price o svim plavim god dobima o duploj kruni i svim onim njihovim budalastinama

Colorado

Post Postao/la Colorado » 05 jul 2011, 16:44

FCS-FCS je napisao/la:Isto tako bilo je nekoliko puta da igramo sa fk pruga 1 ili 2 kolo...sjecate se??
Ma potpuno nevažno , nisu nas dobili kad smo igrali sa 8 igrača a SAD u maju nafakase je ponovo vile nosale. Samo da hidrocefalus Amar ne sere kako se nada da nećemo igrati zatvoreno a oni poslije 90 min...statistika, 0 udaraca u okvir gola. Jadna drina je imala bolju statistiku. E sad idu price o svim plavim god dobima o duploj kruni i svim onim njihovim budalastinama
hahahaha mah kakavi oni , opet nam na kraju sezone gledaju u pete :lol: :D

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 05 jul 2011, 17:29

Znaci rade :lol:
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 05 jul 2011, 18:12

nidi je napisao/la:
Colorado je napisao/la:reci mi ime kluba koji je tražio jednog od ovih igrača što nisu potpisali izuzev što je željo zvao torlaka
to ti ja licno me mogu reci znaci moras nazvati njihove menadjere pa se kod njih informisati :D
koja bi budala produžila ugovor kad mu nije isplaćen ni onaj što je odradio.Kada već hvalite ređžepagića što ne izvadi iz đžepa 100 000 pa ne isplate igračima dug za prošlu godinu,pa neka uzme kada dobijete pare od evrope.Koliko znam da je mirza dva puta davao pare za platu.[/quote]

:lol: :lol:

Jarane Mirza je ostao duzan igracima pare koje je obecao za onu pres konferenciju na kojoj su lagali kako nemaju struje i slicno :D

Jesi ti vodja od onih 100 hiljada Mirzini navijaca :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 jul 2011, 18:33

Eh evo ga napokon se i sazna raspored,treba 5 sati proci da saznas 15 kola :roll:

1.Sarajevo – Sloboda
2.GOŠK – Sarajevo
3.Sarajevo – Velež
4.Slavija – Sarajevo
5.Sarajevo – Čelik
6.Sarajevo – Kozara
7.Leotar – Sarajevo
8.Sarajevo – Široki Brijeg
9.Rudar Prijedor – Sarajevo
10.Sarajevo – Travnik
11.Zrinjski – Sarajevo
12.Sarajevo – Olimpic
13.Željezničar – Sarajevo
14.Sarajevo – Zvijezda
15.Borac – Sarajevo

Znaci kao prosle godine,mozda jos i lakse...opet od prvih 6 utakmica igramo 4 na Kosevu,i gostujemo Gosku i Slaviji...opet u prvom dijelu imamo strasno dobar raspored,znaci 10 od 15 utakmica u gradu Sarajevu
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 05 jul 2011, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mrkva_i_Cevapi
Kontakt:

Post Postao/la Mrkva_i_Cevapi » 05 jul 2011, 18:39

miky_hz je napisao/la:Eh evo ga napokon se i sazna raspored,treba 5 sati proci da saznas 15 kola :roll:

1.Sarajevo – Sloboda
2.GOŠK – Sarajevo
3.Sarajevo – Velež
4.Slavija – Sarajevo
5.Sarajevo – Čelik
6.Sarajevo – Kozara
7.Leotar – Sarajevo
10.Sarajevo – Travnik
11.Zrinjski – Sarajevo
12.Sarajevo – Olimpic
14.Sarajevo – Zvijezda
15.Borac – Sarajevo

Znaci kao prosle godine,mozda jos i lakse...opet od prvih 6 utakmica igramo 4 na Kosevu,i gostujemo Gosku i Slaviji...opet u prvom dijelu imamo strasno dobar raspored,znaci 10 od 15 utakmica u gradu Sarajevu
Al samo da ne bude "umora" kao prosle godine :|
http://www.youtube.com/watch?v=RCkFshzJvNE Nova epizoda Mihajla :)

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 05 jul 2011, 19:05

miky_hz je napisao/la:Eh evo ga napokon se i sazna raspored,treba 5 sati proci da saznas 15 kola :roll:

1.Sarajevo – Sloboda
2.GOŠK – Sarajevo
3.Sarajevo – Velež
4.Slavija – Sarajevo
5.Sarajevo – Čelik
6.Sarajevo – Kozara
7.Leotar – Sarajevo
10.Sarajevo – Travnik
11.Zrinjski – Sarajevo
12.Sarajevo – Olimpic
14.Sarajevo – Zvijezda
15.Borac – Sarajevo

Pa mozeli laksa prva polusezona :D
---Skinhedi oko mene skankuju...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 05 jul 2011, 19:29

Nevjerovatno dobar raspored cak i bolji od proslogodisnjeg !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 05 jul 2011, 19:51

ono što je dobro je to što u proljetnom dijelu na Koševo dolaze Željo, Borac, Zrinjski, Leotar, Rudar... jer znamo kako je igrati u drugom dijelu sezone u gostima ;)
FORZA MARŠAL !!!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 05 jul 2011, 20:01

Nikako mi se ne svidja ova situacija sa igrackim kadrom kod nas,opet se radi sve kao i prije vracaju se istroseni igraci,do posljednjih sekundi se ne zna ko ce igrati u evropi,pun Qrac nekih nedoumica oko igrackog kadra.Pod hitno nam je potreban desni bek,zadnji vezni opet tu moze Maksumic zakrpiti,al nije to to,treba nam igrac tipa Dzakmica.Nadati se najboljem,al ne treba previse ocekivati,ja bi bio presretan da se orebro izbaci i to je puna kapa.Horde opet na nivou sprema se spica u Splitu ;)
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 jul 2011, 20:10

kupus army je napisao/la:Nikako mi se ne svidja ova situacija sa igrackim kadrom kod nas,opet se radi sve kao i prije vracaju se istroseni igraci,do posljednjih sekundi se ne zna ko ce igrati u evropi,pun Qrac nekih nedoumica oko igrackog kadra.Pod hitno nam je potreban desni bek,zadnji vezni opet tu moze Maksumic zakrpiti,al nije to to,treba nam igrac tipa Dzakmica.Nadati se najboljem,al ne treba previse ocekivati,ja bi bio presretan da se orebro izbaci i to je puna kapa.Horde opet na nivou sprema se spica u Splitu ;)
Ja ako sa 25 posijedim,posijedit cu zbog Sarajeva :mrgreen: :mrgreen: .Nista me vise ne nasikira od desavanja u klubu.Sutra ce se valjda znati ko produzuje i potpisuje i ko putuje za Medjugorje.Izgleda da Hadzidjulbic nece potpisati,a sutra koliko sam cuo potpisuje Dejan Bandovic(nadam se da je istina).
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 05 jul 2011, 20:11

Imas odlicnog Vucinu kao zadnjeg veznog ali ne klasicnog vec igraca koji moze i naprjed povuci. Imas tu i dobre zamjene Kenu i Maksu(ako dodje)
Nama fali:
1) SKORO
2) Desni bek ili krilo (u oba slucaja kvalitet koji ce odma u prvu postavu) zavisi gdje Ledeta stave da igra :)
3) Ljevi bek
sad se prica i da je Hadjidjulbic otisao, tj da uopste i nije potpisao(to ti je kad imas novinare tipa Borovine i co.)
pa nam treba i golman ali to nije 100% :)

ako dovedu ove pod 1), 2) i 3) onda Vidovic moze i to je to....

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 05 jul 2011, 20:13

Po meni ako je to istina za Bandovica je super vijest,al brate dok ne vidim na presu njega da je potpisao,a i druga pojacanja nista ne vjerujem.Opet valjda znaju u upravi sta rade,dali su im navijaci podrsku,nadati se najboljem.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 05 jul 2011, 20:16

1.Sarajevo – Sloboda
2.GOŠK – Sarajevo
3.Sarajevo – Velež
4.Slavija – Sarajevo
5.Sarajevo – Čelik
6.Sarajevo – Kozara
7.Leotar – Sarajevo
10.Sarajevo – Travnik
11.Zrinjski – Sarajevo
12.Sarajevo – Olimpic
14.Sarajevo – Zvijezda
15.Borac – Sarajevo

Ko bolje prati nasu ligu zna da se ona bukvalno osvaja u prvom dijelu sezone znaci ko prvi bude poslije 15 kola taj 99% postane prvak po ovom rasporedu mislim da je skoro idealan za nas i ovo bi se trebalo iskoristit itekako al naravno strah postoji od tkz."umora" od evrope i mnogih nekih drugih stvari al ipak mislim da se moze i mora ovakakv raspored iskoristit ;)
I jos da ne pisem dupli post sta je s tim Vidovicem(jel opet rekla-kazala) i za golmana i gdje zapelo s dresovima (niko ni a da vise kaze o tome od ljudi iz kluba) i ti ugovori za ove igrace sto su im istekli sta cekaju(pare il dogovor) :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 05 jul 2011, 20:23

ekipa za Europe(2 pretkolo protiv Orebra)

------------Dino/Bandovic/Hadzija--------------
Lede--------Torlak-----------Dupovac--------Beli
------------------Keno/Maksa----------------------
Vucina-------------------------------Hadzija/Hare
---------------------Pixi----------------------------
------------Obuca-------------Haskic--------------

za trece pretkolo aBd i PLBIH:

------------Bandovic/pojacanje/Hadzija----------
pojacanje---------Torlak------Dupovac--------Beli
-------------------------Vucina------------------------
Lede----------------------------------------Pehla/Hare
-------------------------Pixi-----------------------------
----------------Skoro---------Obuca-------------------

Boldirani trebaju doci dok se jos ne zna sta je sa Haskicem,Smigalovicem,Begicem,Torlakom,Ledetom,Hadzijom ali sutra ce biti jasnije :) Ako zelimo vise ne moze nam Dino branit cjelu sezonu, neka ga u Europi ako niko ne dodje ali 30 kola ne moze braniti,grjesi rpecesto.
Sa ovom formacijom za PL ja bi bio zadovoljan, skripio bi nam ljevi bek samo ali eto ne mogu sve pozicije biti extra savrsene, nije Beli los toliko.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 05 jul 2011, 20:29

Sve je to super,al od ove tvoje formacije pola igraca nije pod ugovorom s nama,a pitanje je hocel i biti.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 05 jul 2011, 20:31

Ovo i mene brine sve neke formacije tamo- vamo a pola ekipe nam i to glavni igraci nemaju potpisane ugovore :|
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 jul 2011, 20:34

samosarajvo je napisao/la:ekipa za Europe(2 pretkolo protiv Orebra)

------------Dino/Bandovic/Hadzija--------------
Lede--------Torlak-----------Dupovac--------Beli
------------------Keno/Maksa----------------------
Vucina-------------------------------Hadzija/Hare
---------------------Pixi----------------------------
------------Obuca-------------Haskic--------------

za trece pretkolo aBd i PLBIH:

------------Bandovic/pojacanje/Hadzija----------
pojacanje---------Torlak------Dupovac--------Beli
-------------------------Vucina------------------------
Lede----------------------------------------Pehla/Hare
-------------------------Pixi-----------------------------
----------------Skoro---------Obuca-------------------

Boldirani trebaju doci dok se jos ne zna sta je sa Haskicem,Smigalovicem,Begicem,Torlakom,Ledetom,Hadzijom ali sutra ce biti jasnije :) Ako zelimo vise ne moze nam Dino branit cjelu sezonu, neka ga u Europi ako niko ne dodje ali 30 kola ne moze braniti,grjesi rpecesto.
Sa ovom formacijom za PL ja bi bio zadovoljan, skripio bi nam ljevi bek samo ali eto ne mogu sve pozicije biti extra savrsene, nije Beli los toliko.
Jarane mislim da bi Haskic trebao igrati.Obuci je vec 33 godine,a Haskic nije nista losiji napadac.Imat cemo sada jednu mladu,ali iskusnu i jaku ekipu.Ispod 23 godine imaju:Keno Handzic,Nermin Haskic,Almir Smigalovic,Haris Handzic,Denis Comor,Amer Dupovac,Ajdin Nuhic.Ovo su po meni mladi igraci koji mogu konkurisati za prvu postavu.Ovim ostalim:Peljti,Amelu Handzicu,Campari,Kadicu,Cakalu,Cizmicu bi bilo bolje ili da traze drugi klub ili da idu na posudbu.Takodje trebali bi se rijesiti i Ibre Hodzice,ne moze sa njim vise ovako.Ima 26 godina i zadovoljan je sa pozicijom treceg golmana.Dali su mu priliku protiv Sirokog u kupu(ako se ne varam) i lik nas je izbacio.Bolje za treceg golmana imati nekog juniora.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 jul 2011, 20:37

adnanhz je napisao/la:Ovo i mene brine sve neke formacije tamo- vamo a pola ekipe nam i to glavni igraci nemaju potpisane ugovore :|
Sve će se završiti rahat. Polahko ljudi, previše je posla a premalo vremena. Ne može sve još jučer biti sređeno. Nama nisu problem samo ugovori, ima i mnogo prečih problema bez čijeg rahat rješavanja nema ni ugovora.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hajdeee, Pablo11, Proximic i 34 gosta.