FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Portillo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Portillo » 05 jul 2011, 17:18

messilla je napisao/la: Uglavnom , bolje igra za Španiju nego što to Di Maria radi za Argentinu .
Ne bi bas rekao:

Di Maria: 27 (5)
Pedro: 13 (2)

Cak je Di Maria i mladji skoro godinu dana :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 jul 2011, 17:20

Portillo je napisao/la:
messilla je napisao/la: Uglavnom , bolje igra za Španiju nego što to Di Maria radi za Argentinu .
Ne bi bas rekao:

Di Maria: 27 (5)
Pedro: 13 (2)

Cak je Di Maria i mladji skoro godinu dana :D
A sad botu pogledaj kakvu konkurenciju ima jedan , pa drugi .
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 05 jul 2011, 17:20

messilla je napisao/la: A sad botu pogledaj kakvu konkurenciju ima jedan , pa drugi .
Jesi svjestan da si tim sam sebe zajebo u ovoj raspravi? :D

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 jul 2011, 17:27

Portillo je napisao/la:Jesi svjestan da si tim sam sebe zajebo u ovoj raspravi? :D
Ko je prvi počeo :lol: .Daješ mi neku statistiku koja ništa ne pokazuje :D

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 05 jul 2011, 17:35

Ponovo se frankovci glupiraju sa svojim smiješnim tezama "šta bi bilo kad bi bilo" a poređenje sa njihovim invalidima (kako ih samo zovu) su još smiješnija :lol: :lol: ...koga boli ki.ta kakav bi Pedro bio negdje drugo, o tome nek razmišljaju i zamišljaju iskompleksirani frankovci koje Pedro redovno kvasi...nama je više nego dobar i to je sva prica.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 05 jul 2011, 19:01

Fernando Gago (Real Madrid): "Imao sam sreće što nisam igrao u El Clasicu - Upravo sam ga pogledao na TV-u"
Nisko brate, nisko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Don't hate what you don't understand.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 05 jul 2011, 19:09

xaviesta je napisao/la:
Fernando Gago (Real Madrid): "Imao sam sreće što nisam igrao u El Clasicu - Upravo sam ga pogledao na TV-u"
I ovaj put izvor kao i onda kada je morao maksuz ici do novinske stanice da opovrgne rijeci koje su mu u usta stavili novinari ESPN-a? :D

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 05 jul 2011, 19:15

Portillo je napisao/la: I ovaj put izvor kao i onda kada je morao maksuz ici do novinske stanice da opovrgne rijeci koje su mu u usta stavili novinari ESPN-a? :D
Velika razlika, "umjesto jedna od najboljih", oni napisali "najbolja ekipa svih vremena". Ti znas spanjolski, proguglaj malo i pogledaj video intervjua :D
Don't hate what you don't understand.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jul 2011, 19:16

Portillo je napisao/la:Vrlo se cesto on podredi kolektivu, slazem se
Znam da je to teško shvatiti nekome ko navija za Real, al' tako je. Btw, mogu ja sad postaviti na desetine klipova koji bi od Messi-ja napravili nekog prosječnog fudbalera, a od Ronalda pravog antitalenta. Da l' to znači da to oni uistinu i jesu takvi?
Portillo je napisao/la:Di Maria je za njega izmislio loptu.
Di Maria je bolji u igri 1 na 1, to sam napis'o. Ima bolji dribling od Pedra (što i nije tako teško), no tu prestaje sve. Klasični egocentrik koji nije bolji TIMSKI igrač od Pedra. Stoga i rekoh da bih svaki put izabr'o Pedra u odnosu na Di Mariu. Da, znam da ti ne bi, jer ipak je Di Maria Realovac, al' jbg ti govoriš i da je Ronaldo bolji od Messi-ja, a sasvim sam siguran da si napis'o i da je Ramos bolji desni bek od Alvesa. Hm...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 jul 2011, 19:39

pedro je za tri klase bolji igrac od di marije, to pokazuje na terenu, argumenti tipa podredjuje se kolektivu jako su glupi, fudbal je kako svi znamo kolektivni sport i velicina igraca izmedjuostalog i jeste u tome koliko je dobar u kolektivu

po argumentima ovih lipicanera frankovaca, najbolji fudbaleri na svijetu su oni momci koj zongliraju s loptom i izvode nevjerovatne stvari, sve to oni rade pojedinacno fino, po toj nekoj logici ti free styleri su najbolji fudbaleri
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 05 jul 2011, 19:40

Ti si inače neki fudbalski znalac, neko ko se razumije, hiljade utakmica u nogama...
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jul 2011, 19:51

Romariooo je napisao/la:argumenti tipa podredjuje se kolektivu jako su glupi
Pa recimo da mu Guardiola kaže kako ne želi da previše ulazi u sredinu, da je njegovo isključivo biti neprimijetan i samo vući igrača za sobom, pomaže Alvesu u defanzivi, a da pri tome ne pokušava bildati statistiku asistencijama i golovima i ovaj to posluša. Da l' se podredio kolektivu ili ne? Pedro je krilo/napadač i njegovo je da zabija, probija po strani i da pravi višak, a Guardiola mu namijenio drugu ulogu, koju ovaj, gle čuda, odlično odrađuje. Pedro je bolji timski igrač od Di Marie, to stoji, al' ne možeš reći kako je glupo reći da se neko podređuje kolektivu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 jul 2011, 20:32

Portillo je napisao/la:
barca_87 je napisao/la: jesi dosadan vise ba zdravo,koliko ti je trebalo da nadjes taj video il si ovo cak ti i snimo pa da nam pokazes kad tad ne bi me cudilo :D ,moro si ti nesh nac postavit ne bio ti portillo :lol:
Ha ya, klasicni katalonac, kad ostane bez argumenata podje se gubit na mahove :D Jesil' ti svjestan cinjenice da nisi pobio nijednu mogucu tezu od nasih nekoliko stotina otkako si na ovom forumu? Da si u svakoj raspravi otresen ko bala oltiga slina, i sad si jos naso obraza da se javis. Ja ove dnasnje omladine :D

btw. nisam za razliku od tebe nesposoban da ne znam na youtube ukucat "Pedro vs Alemania" - vrlo komplikovana za jednog katalonaca poput tebe. Nista, sad to sve to sto smo ti napisali na prethodnoj stranici, isprintaj na papir, zalijepi na zid i uci. Adios.

Lakse ti bilo nac onaj snimak iz Madrida prrosle - predrosle godine. Od silnih pobjeda u hali vise i ne znam kad je Pedro ono zavalio prvi.... Usput tvoja sjajna diMarija nikad gola nije dala Barsi...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 jul 2011, 20:40

Portillo je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:
I ovaj put izvor kao i onda kada je morao maksuz ici do novinske stanice da opovrgne rijeci koje su mu u usta stavili novinari ESPN-a? :D
Ti nista ne vjerujes - vjerujes li u nedavni poraz Reala u Madridu ?
Il je i to laz... :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 05 jul 2011, 20:57

Portillo je napisao/la:
barca_87 je napisao/la: jesi dosadan vise ba zdravo,koliko ti je trebalo da nadjes taj video il si ovo cak ti i snimo pa da nam pokazes kad tad ne bi me cudilo :D ,moro si ti nesh nac postavit ne bio ti portillo :lol:
Ha ya, klasicni katalonac, kad ostane bez argumenata podje se gubit na mahove :D Jesil' ti svjestan cinjenice da nisi pobio nijednu mogucu tezu od nasih nekoliko stotina otkako si na ovom forumu? Da si u svakoj raspravi otresen ko bala oltiga slina, i sad si jos naso obraza da se javis. Ja ove dnasnje omladine :D

btw. nisam za razliku od tebe nesposoban da ne znam na youtube ukucat "Pedro vs Alemania" - vrlo komplikovana za jednog katalonaca poput tebe. Nista, sad to sve to sto smo ti napisali na prethodnoj stranici, isprintaj na papir, zalijepi na zid i uci. Adios.
jesil se lijepo nagovorio jel ti lakse sad ,,ti ko da si bjesnilo dobio,prvo i prvo ja nezz kad smo se ja i ti nesh raspravljali a pogotovo preko stotinu tvojih teza nekih ja nisam uspio pobit znaci nidje veze , nezz ko nebuloze prica ccc ,,kad si ti sta pametno reko boga ti :mrgreen:.necu da se svadjam ,nezz koju q dolazis nam ovdje solit pamet boli me q jel di maria bolji od pedra a pogotovo tvoja misljenja,,imas temu real madrid i soli svojoj braci tamo o "superiornosti" di marie, ronalda boga oca nad barcinim igracima
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 jul 2011, 21:20

Monolog je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:argumenti tipa podredjuje se kolektivu jako su glupi
Pa recimo da mu Guardiola kaže kako ne želi da previše ulazi u sredinu, da je njegovo isključivo biti neprimijetan i samo vući igrača za sobom, pomaže Alvesu u defanzivi, a da pri tome ne pokušava bildati statistiku asistencijama i golovima i ovaj to posluša. Da l' se podredio kolektivu ili ne? Pedro je krilo/napadač i njegovo je da zabija, probija po strani i da pravi višak, a Guardiola mu namijenio drugu ulogu, koju ovaj, gle čuda, odlično odrađuje. Pedro je bolji timski igrač od Di Marie, to stoji, al' ne možeš reći kako je glupo reći da se neko podređuje kolektivu.
nisi me skontao ili ja mozda u brzini nisam napisao dovoljno jasno, uglavnom prvo nisam tebe prozvao kad sam rekao da je glupo to, nego sam mislio na ove lipicanere frankokvce

a drugo, nisam takodje mislio da je glupo reci da se neko podredjuje kolektivu, cak suprotno, mislim da sam rekao da je velicina nekog igraca, pa tako recimo i pedra, sto se uspjesno i znalacki podredjuje kolektivu, dakle po meni je to velika pozitivna osobina jednog igraca, a ne nesto negativno

mislio sam da je glupost smatrati nekog igraca ne tako kvalitetnim zato sto se podredjuje kolektivu, umjesto da da nabija recimo svoje neke statistike.

pedrova velika vrlina je to sto igra za kolektiv, isto kao i iniesta, xavi pa i vilja otkako je dosao, nema tu veze koja je pozicija toliko, napadacu jesto posao da daje golove, ali i to je na neki nacin podredjivanje kolektivu jer cilj kolektivne igre koja se zove fudbal i jeste postizanje golova, a logicno dakle da najvecu odgovornost za to u jednom kolektivu imaju napadac, ali isto tako ako trener napadacima kaze da moraju raditi presing, izvlaciti se da bi razvukli odbranu, da bi neko iz drugog plana dosao u gol priliku i sl, mislim da se napadaci isto tako moraju podrediti svemu tome, najbolji igraci i jesu oni koji se ne opterecuju vlastitim statistikama nego ce na terenu da urade i milion onih nevidljivih stvari koje donose dobro ekipi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 jul 2011, 21:21

Imal sta novo vezano za transfere ?

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 jul 2011, 21:29

bparena je napisao/la:Imal sta novo vezano za transfere ?
nista brate, ista meta, isto odstojanje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 06 jul 2011, 11:05

Pepe je napisao/la:Znaci Barca je digla kredit od 150 mill eura :roll: :mrgreen:
Malo da se kupi jedno kvalitetno pojacanje a ne 17 losih timova razbacanih po premijeri ko vi. Vec vam se tresu koljena od straha haaaaaaa ?

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 06 jul 2011, 12:53

Napadač AC Milana, Alexandre Pato (21) alternativa je u slučaju da Barcelona ne uspije dovesti Alexisa Sancheza.

To je nešto najnovije...

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.