Ma dobro,bilo bi dobro da se dovede jos koje pojacanje.Da se napad pojaca i eto LS

A stani mislis na Milosa Ninkovica iz D. Kijeva ?
To bi bilo pojacanje,definitivno !
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Vjecna Robija je napisao/la:Ma i sa ovim sastavom se osvaja Jelen Liga,nema dileme![]()
Ma dobro,bilo bi dobro da se dovede jos koje pojacanje.Da se napad pojaca i eto LS![]()
A stani mislis na Milosa Ninkovica iz D. Kijeva ?
To bi bilo pojacanje,definitivno !
Ma koji će nama Miloš ?Vjecna Robija je napisao/la:Eh ja se tamam obradovao evo Milosa Ninkovica iz Dinama,kad ono nista od tog![]()
Ajde ljepo je sto se igraci i om. skole salju u prvi tim.Vjerovatno su i ovi ostali "omladinci"
A bas mi krivo za Milosa![]()
What?Iako se Radosav Petrović pre nekoliko dana pozdravio sa saigračima iz Partizana i otputovao u Holandiju, njegov transfer u Vitese sada je neizvestan. Iako je doskorašnji vezni fudbaler crno-belih prošao medicinske testove situacija se iskomplikovala. Kako prenosi SOS Kanal došlo je do problema u prtgovorima na relaciji menadžer - Vitese. Prema istom izvoru nije ispoštovan prvobitni dogovor o 2.5 miliona evra obeštećenja jer Petrovićev menadžer Jovica Radonjić treba da dobije pola miliona evra od Partizana, ali i dodatni milion od Vitesea.
Moj zeničanineVjecna Robija je napisao/la:Dobar je Milos ba,zabijao je za Dinamo![]()
Normala da znam (ne zbog toga sto sam i ja "Grobar") vazda ste imali dobre "omladince" . A za ove igrace nisam cuo,al nadam se da ce igrati kao i ostali .
P.S Ovo nece na dobro (sa transferom)
haha..28TAGOE je napisao/la: Moj zeničanine![]()
,daleko mu lijepa kuća od ulice Humske.
![]()
Imamo mi tu Meda,Markovića,Brašanca,a evo vjerovatno i Smiljanića,koji će nam NInković?![]()
Doduše zavisilo bi na kojoj poziciji bi igrao,slažem se da je dobar igrač za naše prilike,al realno nemam mi te pare,a i nekako to je bacanje pare,bolje je ako se mogne dovest ovaj Shabalala,ili eventualno (znam da nije realno,iako bih to volio više od svega ovog trena) pokušat dovest Milana Jovanovića,obećat mu dva miliona platu,ionako ćemo ga dobit za dž,kad se radi o obeštećenju.
Vjecna Robija je napisao/la:Nisam znao da je Eduardo toliko kostao.Plata bi morala biti velika,jer ipak kao sto sam kazes jaci klubovi su zainteresovani.I normalno da ce on odbiti ponudu Partizana.Iskreno ja ga ne bi kupio,a mislim i da je nemoguce da dodje.A Partizan sad ima 4 stranca ?
A ja ipak siguran u dolazak Jovanovica
Gde ih nakupi u Vosi toliko?Vjecna Robija je napisao/la:Ma samo vjeruj ba,doci ce 100 %![]()
A stani kod vas je sad maksimalno 5 stranaca,ili 4 ? ? ? A Vojvodina ima 10-ak (mislim) ? ? ?
Nisam bas upucen u ta pravila oko dovodjenja stranih igraca.
P.S Ne znam jesi li vidio http://****.rs/news.php?id=54324
Kosovic,Zogovic,Stevanovic,Bilbija,Jovanovic imaju dvojno rekao sam ti,za Supica nisam siguran verovatno ima i on.Vjecna Robija je napisao/la:Evo sad gledam na wikipediji : Nebojša Kosović (Crnogorac),Daniel Mojsov (Makedonac),Aboubakar Oumarou (Kamerunac),Miroslav Stevanović1 (Bosanac),Giorgi Merebashvili (Gruzijac),Yaw Antwi (Iz Gane![]()
),Nemanja Bilbija (Bosanac),Nemanja Supić (Bosanac) ,Stefan Zogović (Crnogorac) ,Nnaemeka Ajuru (Nigerijac) i Aleksandar Jovanović (Kengur
![]()
)
E sad ne znam ko je ostao,ko je otisao.
I Abubakar Oumarou ima srpsko državljanstvo, Supić takođe. Čak mislim da i Ajuru ima ali nisam siguran dok sam za Oumarua siguran.Devil je napisao/la:Kosovic,Zogovic,Stevanovic,Bilbija,Jovanovic imaju dvojno rekao sam ti,za Supica nisam siguran verovatno ima i on.Vjecna Robija je napisao/la:Evo sad gledam na wikipediji : Nebojša Kosović (Crnogorac),Daniel Mojsov (Makedonac),Aboubakar Oumarou (Kamerunac),Miroslav Stevanović1 (Bosanac),Giorgi Merebashvili (Gruzijac),Yaw Antwi (Iz Gane![]()
),Nemanja Bilbija (Bosanac),Nemanja Supić (Bosanac) ,Stefan Zogović (Crnogorac) ,Nnaemeka Ajuru (Nigerijac) i Aleksandar Jovanović (Kengur
![]()
)
E sad ne znam ko je ostao,ko je otisao.
Ma ko zna imaju neke manje probleme što ne mora da znači da neće doći i mediji znaju preuveličati svašta.Vjecna Robija je napisao/la:e vidis to nisam znao,jbg.Pa pola ekipe dvojno drzavljanstvo.Ajd da ne spamamo temu..![]()
Uglavnom jeli istina ovo za Skendiju ? Da nece doci u Beograd ?
Vjecna Robija je napisao/la:Ma jasta.Mediji su zlo,pogotovo ovako kad je teska utakmica (teska radi ovih albanskih huligana) i oni dodatno potpaljuju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.