FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Vjecna Robija
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la Vjecna Robija » 05 jul 2011, 14:30

Ma i sa ovim sastavom se osvaja Jelen Liga,nema dileme :D

Ma dobro,bilo bi dobro da se dovede jos koje pojacanje.Da se napad pojaca i eto LS :D
A stani mislis na Milosa Ninkovica iz D. Kijeva ?
To bi bilo pojacanje,definitivno !
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..

Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 05 jul 2011, 14:34

Vjecna Robija je napisao/la:Ma i sa ovim sastavom se osvaja Jelen Liga,nema dileme :D

Ma dobro,bilo bi dobro da se dovede jos koje pojacanje.Da se napad pojaca i eto LS :D
A stani mislis na Milosa Ninkovica iz D. Kijeva ?
To bi bilo pojacanje,definitivno !

Ne,mislim na dijete iz naše škole,malog Nikolu Ninkovića,koji se odlično pokazao na ovim pripremnim utakmicama,radi se inače o ofanzivnom veznom igraču. ;)
LARISSA RIQUELME!

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 05 jul 2011, 14:39

Eh ja se tamam obradovao evo Milosa Ninkovica iz Dinama,kad ono nista od tog :lol:
Ajde ljepo je sto se igraci i om. skole salju u prvi tim.Vjerovatno su i ovi ostali "omladinci"

A bas mi krivo za Milosa :D :D

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 05 jul 2011, 14:48

Iako se Radosav Petrović pre nekoliko dana pozdravio sa saigračima iz Partizana i otputovao u Holandiju, njegov transfer u Vitese sada je neizvestan. Iako je doskorašnji vezni fudbaler crno-belih prošao medicinske testove situacija se iskomplikovala. Kako prenosi SOS Kanal došlo je do problema u prtgovorima na relaciji menadžer - Vitese. Prema istom izvoru nije ispoštovan prvobitni dogovor o 2.5 miliona evra obeštećenja jer Petrovićev menadžer Jovica Radonjić treba da dobije pola miliona evra od Partizana, ali i dodatni milion od Vitesea.

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 05 jul 2011, 14:52

Vjecna Robija je napisao/la:Eh ja se tamam obradovao evo Milosa Ninkovica iz Dinama,kad ono nista od tog :lol:
Ajde ljepo je sto se igraci i om. skole salju u prvi tim.Vjerovatno su i ovi ostali "omladinci"

A bas mi krivo za Milosa :D :D
Ma koji će nama Miloš ? :lol: ;)

A naravno valjda i sam znaš da je (ne zbog toga što sam ja Grobar)Partizanova škola jedna od najvećih u Evropi?
Dakle ove sezone imaćemo iz naše škole praktično: Živka Živkovića,Miljkovića,Atanackovića,Brašanca,Markovića,Ninkovića,Šćepovića,Ostojića.
Iako se Radosav Petrović pre nekoliko dana pozdravio sa saigračima iz Partizana i otputovao u Holandiju, njegov transfer u Vitese sada je neizvestan. Iako je doskorašnji vezni fudbaler crno-belih prošao medicinske testove situacija se iskomplikovala. Kako prenosi SOS Kanal došlo je do problema u prtgovorima na relaciji menadžer - Vitese. Prema istom izvoru nije ispoštovan prvobitni dogovor o 2.5 miliona evra obeštećenja jer Petrovićev menadžer Jovica Radonjić treba da dobije pola miliona evra od Partizana, ali i dodatni milion od Vitesea.
What? :o
LARISSA RIQUELME!

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 05 jul 2011, 14:55

Dobar je Milos ba,zabijao je za Dinamo :D
Normala da znam (ne zbog toga sto sam i ja "Grobar") vazda ste imali dobre "omladince" . A za ove igrace nisam cuo,al nadam se da ce igrati kao i ostali .

P.S Ovo nece na dobro (sa transferom) :mrgreen:

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 05 jul 2011, 14:59

Vjecna Robija je napisao/la:Dobar je Milos ba,zabijao je za Dinamo :D
Normala da znam (ne zbog toga sto sam i ja "Grobar") vazda ste imali dobre "omladince" . A za ove igrace nisam cuo,al nadam se da ce igrati kao i ostali .

P.S Ovo nece na dobro (sa transferom) :mrgreen:
Moj zeničanine ;) :) ,daleko mu lijepa kuća od ulice Humske. :lol:
Imamo mi tu Meda,Markovića,Brašanca,a evo vjerovatno i Smiljanića,koji će nam NInković? :lol:
Doduše zavisilo bi na kojoj poziciji bi igrao,slažem se da je dobar igrač za naše prilike,al realno nemam mi te pare,a i nekako to je bacanje pare,bolje je ako se mogne dovest ovaj Shabalala,ili eventualno (znam da nije realno,iako bih to volio više od svega ovog trena) pokušat dovest Milana Jovanovića,obećat mu dva miliona platu,ionako ćemo ga dobit za dž,kad se radi o obeštećenju.
LARISSA RIQUELME!

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 05 jul 2011, 15:08

28TAGOE je napisao/la: Moj zeničanine ;) :) ,daleko mu lijepa kuća od ulice Humske. :lol:
Imamo mi tu Meda,Markovića,Brašanca,a evo vjerovatno i Smiljanića,koji će nam NInković? :lol:
Doduše zavisilo bi na kojoj poziciji bi igrao,slažem se da je dobar igrač za naše prilike,al realno nemam mi te pare,a i nekako to je bacanje pare,bolje je ako se mogne dovest ovaj Shabalala,ili eventualno (znam da nije realno,iako bih to volio više od svega ovog trena) pokušat dovest Milana Jovanovića,obećat mu dva miliona platu,ionako ćemo ga dobit za dž,kad se radi o obeštećenju.
haha..
Medo mi je odvratan nemas pojma koliko,zato bi Ninkovica i doveo :D Ali kao sto kazes ne zna se koju bi tacno poziciju igrao,al bi bio odlican za Partizan.Al jarane Shabalala jest dobar igrac,ali koliko on kosta ? Imal Partizan para za njega ?
Sto se tice Milana Jovanovica,to je vas igrac,nema govora ! :)

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 05 jul 2011, 15:12

Vidi Shabalala ne košta sasvim sigurno koliko je koštao ovaj Eduardo,dakle 900 000 ili svojevremeno Fejsa 1,2 miliona. Naravno da bi plata bila velika,ali zasigurno manja nego godišnja primanja Moreire,dakle ispod nekih 450 000 po godini,to za Partizan nije puno,šta je problem?
Problem je što su za njega zainteresovani finansijski jači klubovi,te ovo pravilo broja stranaca u Srbiji,dakle već imamo praktično dva štopera,Medu,Eduarda,to je ta četvorka. :roll:
No dobro,a za Jovanovića ipak je to samo pusti san,iako je čovjek igračina!
LARISSA RIQUELME!

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 05 jul 2011, 15:19

Nisam znao da je Eduardo toliko kostao.Plata bi morala biti velika,jer ipak kao sto sam kazes jaci klubovi su zainteresovani.I normalno da ce on odbiti ponudu Partizana.Iskreno ja ga ne bi kupio,a mislim i da je nemoguce da dodje.A Partizan sad ima 4 stranca ?
A ja ipak siguran u dolazak Jovanovica :D

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 05 jul 2011, 15:32

Vjecna Robija je napisao/la:Nisam znao da je Eduardo toliko kostao.Plata bi morala biti velika,jer ipak kao sto sam kazes jaci klubovi su zainteresovani.I normalno da ce on odbiti ponudu Partizana.Iskreno ja ga ne bi kupio,a mislim i da je nemoguce da dodje.A Partizan sad ima 4 stranca ?
A ja ipak siguran u dolazak Jovanovica :D

E da je meni malo tog tvog optimizma po pitanju Laneta :)
Ma stranaca ko nikad.Sad ih imaš trenutno i više,dakle tu su : Kizito,Lazevski,Ivanov,Medo,Diarra,Eduardo. S tim što Lazevski ima i srpsko državljanstvo.A što se Kizita tiče on je otpisan vjerovatno.
LARISSA RIQUELME!

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 05 jul 2011, 15:57

Ma samo vjeruj ba,doci ce 100 % :D
A stani kod vas je sad maksimalno 5 stranaca,ili 4 ? ? ? A Vojvodina ima 10-ak (mislim) ? ? ?
Nisam bas upucen u ta pravila oko dovodjenja stranih igraca.

P.S Ne znam jesi li vidio http://****.rs/news.php?id=54324

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jul 2011, 16:56

Vjecna Robija je napisao/la:Ma samo vjeruj ba,doci ce 100 % :D
A stani kod vas je sad maksimalno 5 stranaca,ili 4 ? ? ? A Vojvodina ima 10-ak (mislim) ? ? ?
Nisam bas upucen u ta pravila oko dovodjenja stranih igraca.

P.S Ne znam jesi li vidio http://****.rs/news.php?id=54324
Gde ih nakupi u Vosi toliko?
Mojsov vrlo verovatno odlazi njega ne racunam.
Ostaju Abou,Yaw,Merebashvili,Ajuru,te Bilbija i Stevanovic sa dvojnim i ne znam da li Supic ima dvojno mislim da ima.

Nego i ovima iz Vitessea doslo iz bulje u glavu izgleda,a kada se setim da je Raca bio na pragu Manchestera. :lol: :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 05 jul 2011, 17:07

Evo sad gledam na wikipediji : Nebojša Kosović (Crnogorac),Daniel Mojsov (Makedonac),Aboubakar Oumarou (Kamerunac),Miroslav Stevanović1 (Bosanac),Giorgi Merebashvili (Gruzijac),Yaw Antwi (Iz Gane :D :D ),Nemanja Bilbija (Bosanac),Nemanja Supić (Bosanac) ,Stefan Zogović (Crnogorac) ,Nnaemeka Ajuru (Nigerijac) i Aleksandar Jovanović (Kengur :D :D)

E sad ne znam ko je ostao,ko je otisao.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jul 2011, 17:10

Vjecna Robija je napisao/la:Evo sad gledam na wikipediji : Nebojša Kosović (Crnogorac),Daniel Mojsov (Makedonac),Aboubakar Oumarou (Kamerunac),Miroslav Stevanović1 (Bosanac),Giorgi Merebashvili (Gruzijac),Yaw Antwi (Iz Gane :D :D ),Nemanja Bilbija (Bosanac),Nemanja Supić (Bosanac) ,Stefan Zogović (Crnogorac) ,Nnaemeka Ajuru (Nigerijac) i Aleksandar Jovanović (Kengur :D :D)

Kosovic,Zogovic,Stevanovic,Bilbija,Jovanovic imaju dvojno rekao sam ti,za Supica nisam siguran verovatno ima i on.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 05 jul 2011, 17:12

Devil je napisao/la:
Vjecna Robija je napisao/la:Evo sad gledam na wikipediji : Nebojša Kosović (Crnogorac),Daniel Mojsov (Makedonac),Aboubakar Oumarou (Kamerunac),Miroslav Stevanović1 (Bosanac),Giorgi Merebashvili (Gruzijac),Yaw Antwi (Iz Gane :D :D ),Nemanja Bilbija (Bosanac),Nemanja Supić (Bosanac) ,Stefan Zogović (Crnogorac) ,Nnaemeka Ajuru (Nigerijac) i Aleksandar Jovanović (Kengur :D :D)

Kosovic,Zogovic,Stevanovic,Bilbija,Jovanovic imaju dvojno rekao sam ti,za Supica nisam siguran verovatno ima i on.
I Abubakar Oumarou ima srpsko državljanstvo, Supić takođe. Čak mislim da i Ajuru ima ali nisam siguran dok sam za Oumarua siguran.

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 05 jul 2011, 17:14

e vidis to nisam znao,jbg.Pa pola ekipe dvojno drzavljanstvo.Ajd da ne spamamo temu.. :D

Uglavnom jeli istina ovo za Skendiju ? Da nece doci u Beograd ?

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 05 jul 2011, 17:17

Vjecna Robija je napisao/la:e vidis to nisam znao,jbg.Pa pola ekipe dvojno drzavljanstvo.Ajd da ne spamamo temu.. :D

Uglavnom jeli istina ovo za Skendiju ? Da nece doci u Beograd ?
Ma ko zna imaju neke manje probleme što ne mora da znači da neće doći i mediji znaju preuveličati svašta.

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 05 jul 2011, 17:20

Ma jasta.Mediji su zlo,pogotovo ovako kad je teska utakmica (teska radi ovih albanskih huligana) i oni dodatno potpaljuju :D

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 05 jul 2011, 17:29

Vjecna Robija je napisao/la:Ma jasta.Mediji su zlo,pogotovo ovako kad je teska utakmica (teska radi ovih albanskih huligana) i oni dodatno potpaljuju :D

' $ се ? ?,- " " " $ &,% ? не " $ $ савез? :lol: :lol: :lol: :lol:
? & ' " ? $ се - та " " $ " нагу." у & ' " $ " " & $ нове $.
- ово & " ' ? ",не ' у " & је - $ ' $ ? паре,& $ се $ о трансферу $ 30 ?? :roll:
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.