Super liga Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Novi sampion Srbije ce da bude

Partizan
63
48%
Crvena zvezda
67
52%

Ukupno glasova: 130

šumadijski djavo
Kontakt:

Re: Jelen Super liga Srbije

Post Postao/la šumadijski djavo » 05 jul 2011, 11:26

Pre svega bih želio pozdravit forumaše na ovoj temi,drago mi je da ću moći diskutovat o JSL.

Veliki sam navijač Radničkog i praktično živim za njega pune tri decenije. Konačno je i fudbalski Kragujevac dočekao da se ponovo Radnički plasira u JSL,na koliko vidim i čujem svakodnevno veliku radost ljudi koji prate najjače takmičenje u fudbalu u Srbiji.

Biće ovo nesumnjivo zahtevna sezona,ali uz pomoć gradskih vlasti,te odredjenih sponzora želja svih u klubu je da Radnički stane na noge uz podršku armije navijača i već od one druge sezone se plasira u neko od evropskih takmičenja.

Desile su se neke promene,trenera smo promenili kao i većina klubova u JSL,mislim da je to dobra stvar,jer realno Radnički ima itekako kvalitetan sastav,sastav koji će zasigurno igrati protiv svakog i kući i na strani jedan agresivan i dobar fudbal.

Što se Crvenih djavola tiče ne bih,jer vidim da se ne radi o tifo forumu,dakle CĐ će pokazati svu ljubav i biti 12 igrač na terenu Radničkog.

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 05 jul 2011, 14:05

" je napisao/la:
Za ligu je bolje da uđe Novi Pazar, gledanost je odlična pun stadion. Imaju novac i za pojačanja tako da bi po meni oni bili pravo rešenje.
? $ - " " " $ је ? / $ $ " ? у ?. $ пуно /,?,". ? ето " " " % " враг не $ ",па & % у ? рангу.

' $,$ & " "!
:lol: :lol: :lol: :lol: Što su ti Forci :lol:

No evo danas vrlo zanimljivih stvari,čak sam pročitao gotovo nevjerovatnu vijest,BASK bi fuziju sa Radničkim,a NP bi ušao kao rezultat toga,zaista dosta komedije nam slijedi. Već zna li iko kad će konačna odluka bit donesena?

p.s. Zvezda bi mogla dovest zaista veliko ime,ako je tačno ono sa ****,dakle Magraoa iz Dinamo Kijeva?!
LARISSA RIQUELME!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 jul 2011, 14:39

" je napisao/la:
Za ligu je bolje da uđe Novi Pazar, gledanost je odlična pun stadion. Imaju novac i za pojačanja tako da bi po meni oni bili pravo rešenje.
? $ - " " " $ је ? / $ $ " ? у ?. $ пуно /,?,". ? ето " " " % " враг не $ ",па & % у ? рангу.

' $,$ & " "!
:lol: ;)

P.S. Za forumasa koji navija za Radnicki- Mislimda nije bolje sto ste promenili trenera Capljic je vrhunski strucnjak,ali eto,licenca ga zajbala .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jul 2011, 16:53

28TAGOE je napisao/la:
" je napisao/la:

' $,$ & " "!
:lol: :lol: :lol: :lol: Što su ti Forci :lol:

No evo danas vrlo zanimljivih stvari,čak sam pročitao gotovo nevjerovatnu vijest,BASK bi fuziju sa Radničkim,a NP bi ušao kao rezultat toga,zaista dosta komedije nam slijedi. Već zna li iko kad će konačna odluka bit donesena?

p.s. Zvezda bi mogla dovest zaista veliko ime,ako je tačno ono sa ****,dakle Magraoa iz Dinamo Kijeva?!
Cek,cek samo Magrao? :? :lol:
Pa gde su ti Lukovic i Jovanovic zar nisu cuo za njih,sada su oni aktuelni. :lol: :roll:

p.s @Sumadijski djavo dobrodosao na forum,nadam se da cemo se dobro druziti i pricati o Radnickom i ostalima.

p.s.2 Forci najavljuju 200 ljudi u San Marinu. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 05 jul 2011, 17:05

Devil, Magrao je prvi pik umjesto Pašeka a za Jovanovića još uvijek nisam čuo da se spekuliše niti vjerujem jer on je već izjavio da na našim prostorima nema niko uslove da ga dovede. Magrao bi došao na jednogodišnju pozajmicu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jul 2011, 17:08

Ne verujte sta novine pisu,zanima me odakle im uopste ta informacija,verovatno sa nekog foruma opet,jedino da ne misli **** da mu isplacuje platu,koja je i vise nego paprena za nase uslove i trenutnu finansijsku situaciju u Zvezdi.

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 05 jul 2011, 17:10

Pa šta reći onda tek za Jovanovića koji vjerovatno ima bar duplo veću platu od Magrao-a. Inače skoro svaki dnevni list je objavio mogući dolazak Magrao-a iz Dinama.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jul 2011, 17:12

rebonja je napisao/la:Pa šta reći onda tek za Jovanovića koji vjerovatno ima bar duplo veću platu od Magrao-a. Inače skoro svaki dnevni list je objavio mogući dolazak Magrao-a iz Dinama.
Pa zar nisi primetio dozu ironije u mome postu,alo bre kakav Magrao,kakav Jovanovic,kakav Lukovic,to bi bilo prelepo ali nemaju se pare za dovodjenje takvih igraca koji lopatom uzimaju,jedino neka pozajmica sa 50-50 ulaganjem kao sto je bilo sa Lansom po pitanju Milovanovica ali i to tesko.
Pa oni bi ti uzeli za polusezonu i manje koliko bi Dragutinovic uzeo za sezonu.

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 05 jul 2011, 17:14

Ne znam šta bi ti rekao, djeluje mi da je uprava napokon malo došla do svijesti i počela ozbiljnije razmišljati nakon tolike dominacije komšija sa one strane brda. Doveli su čini mi se par dobrih igrača ove sezone i ne bi me čudilo da vidim bar jedno od ta tri zvučna imena. Sačekajmo i nadajmo se iznenađenju.

peksinna2
Kontakt:

Post Postao/la peksinna2 » 05 jul 2011, 17:19

$ $ $ уговор са & $. ;)

А за ' $ & $ ? ',$ се " на старе стазе ?. " - $ у " " ? ",? " ? ' $ ' је '.

" ? % ново & трансфера "?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jul 2011, 17:20

rebonja je napisao/la:Ne znam šta bi ti rekao, djeluje mi da je uprava napokon malo došla do svijesti i počela ozbiljnije razmišljati nakon tolike dominacije komšija sa one strane brda. Doveli su čini mi se par dobrih igrača ove sezone i ne bi me čudilo da vidim bar jedno od ta tri zvučna imena. Sačekajmo i nadajmo se iznenađenju.
Pa doveli smo ali kako,Brazilci su dosli zbog Ramba u Zvezdu,koji je bio glavni pregovarac,zar mislis da bi "sposobni" Adzic mogao da sklopi ovakav posao. :lol: :roll:
Mali Cava je dosao u sklopu dila koji Stojic ima sa Zvezdom,sto je standardno postalo,i sam je Stojic svestan da ce mnogo vise zaraditi od Zvezdine prodaje Kaludjerovica,nego da direktno ide iz Rada,ista se stvar radi i sa Cavom.
Kovacevic je tu dosao zato sto ga vuce Zvezdasko srce,i sto zeli da pomogne klubu,Vesic je dosao u sklopu dila koji imaju Proleter i Zvezda potpisan jos pre 4-5 godina o kupovini igraca.A ako Dragutinovic dodje to ce biti zahvaljujuci Robiju.
ja stvarno ne vidim ko bi mogao da posreduje u transferima ove trojice i dovede ih u Srbiju.

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 05 jul 2011, 17:22

Pa vidiš za svakog igrača ima neki ključ, vjerovatno će se tako naći neko i u slučaju njih trojice. Polako, treba pustiti da se razvije situacija pa ćemo znati više detalja.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 05 jul 2011, 17:24

peksinna2 je napisao/la:$ $ $ уговор са & $. ;)

А за ' $ & $ ? ',$ се " на старе стазе ?. " - $ у " " ? ",? " ? ' $ ' је '.

" ? % ново & трансфера "?

" ',нагађају $,& $ " " &,$ ' " " - " " се сва ова " $ ово првенство " је ? $,$ " % & " $ $ $ & су ' ? ",% $ ' се " "твој" $ /," $ $. :)
& $ - & " - & - &
ФСРС

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 jul 2011, 18:42

Стјепан " je napisao/la:
rebonja je napisao/la:Ne znam šta bi ti rekao, djeluje mi da je uprava napokon malo došla do svijesti i počela ozbiljnije razmišljati nakon tolike dominacije komšija sa one strane brda. Doveli su čini mi se par dobrih igrača ove sezone i ne bi me čudilo da vidim bar jedno od ta tri zvučna imena. Sačekajmo i nadajmo se iznenađenju.
Ako smijem prokomentarisati o vašim potencijalnim pojačanjima.Ne znam kakav je stav Delija,al nešto ne vidim da vama treba 33-godišnjak čija je primarna pozicija bila bek,koji može značajno odigrat i na štoperu,ali ruku na srce za koga Zvezda ne može uzet nikakav keš ,a pri tom mora ozbiljan uložit. Naravno to je vaša stvar,nisam zlonamjeran,ali boljih opcija je itekako više,no svak ima svoju računicu?!
Delije,bar za sad ,nemaju stav oko transfera igraca,sem kad su u pitanju extremni slucajevi ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 jul 2011, 18:58

Стјепан " je napisao/la:Nisam u bukvalu mislio na predstavnike Delija u UO.Već na vas forumaše? Sad samo nemoj da iz toga protekne odgovor ko koga pita?! :lol:
Ja licno nista nemam protiv da Dragutinovic dodje,prizeljkujem to. :mrgreen: Jedino mi je zao sto nam je sportski direktor idiot,pa nam kao sto rece moj kolega negde,igrace dovode trener i bivsi igraci.

peksinna2
Kontakt:

Post Postao/la peksinna2 » 05 jul 2011, 20:44

Bojan Radovanović, prvi čovek ''sokolova'', još jednom potvrdio da je u pregovorima sa Pazarcima. Konačna odluka pašće 11. jula, koju će izneti Izvršni odbor FSS.
Predsednik fudbalskog kluba BASK Bojan Radovanović u pregovorima je sa Pazarcima oko preuzimanja kluba. Sve, ipak, zavisi od odluke IO FSS.

"Pregovori o preuzimanju Novog Pazara su u toku, ali dosta toga zavisi od odluke Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije (IO FSS), koja će biti doneta na sastanku 11. jula", rekao je Radovanović.

Ako BASK odustane, zna se ko odlučuje o popuni lige.

"Pravilnik o takmičenju dozvoljava IO FSS-a da odluči ko će i na koji način popuniti ligu", kazao je generalni sekretar Zajednice superligaša, Miodrag Janković.

Novi Pazar je prošlu sezonu završio iza BASK-a i kragujevačkog Radničkog, koji su se izborili za elitu. Iz JSL prošle sezone ispali su Čukarički i Inđija.
:roll: :?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jul 2011, 23:33

Стјепан " je napisao/la:
Ako smijem prokomentarisati o vašim potencijalnim pojačanjima.Ne znam kakav je stav Delija,al nešto ne vidim da vama treba 33-godišnjak čija je primarna pozicija bila bek,koji može značajno odigrat i na štoperu,ali ruku na srce za koga Zvezda ne može uzet nikakav keš ,a pri tom mora ozbiljan uložit. Naravno to je vaša stvar,nisam zlonamjeran,ali boljih opcija je itekako više,no svak ima svoju računicu?!
Trenutno se ne nazire bolja opcija a da bude lakse dovedena,ista stvar kao i za Krstajica,kako ste vi tada razmisljali. :?

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 06 jul 2011, 00:51

Odluka je definitivna, Novi Pazar je novi superligaš a u elitnom rangu predvodiće ga iskusni stručnjak Mihajlo Miki Ivanović.

Novi predsednik Novog Pazara biće Bojan Radovanović, doskorašnji čelni čovek beogradskih “sokolova” sa Careve ćuprije a BASK će postati filijala novog člana Jelen Superlige.
Put Novog Pazara krenuće šest igrača, golman Ristić, zatim Đurić, Vujičić, Ostojić, Miletić i Stojanović. U slučaju da ne pronađe inostrani angažman, novim i starim saigračima pridružiće se i napadač Dinčić.
Od Pazaraca se očekuje da u elitnom rangu ne igraju epizodnu ulogu i iz tog razloga angažovan je provereni stručnjak Mihajlo Ivanović.
Bez obzira što je, praktično, sve dogovoreno na relaciji Novi Pazar - BASK, ipak, treba sačekati Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije, koji će se održati 11. jula i kada bi trebalo da stigne i zvanična potvrda o tome ko će kao novajlija praviti društvo Radničkom iz Kragujevca u eliti.

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 06 jul 2011, 10:19

rebonja je napisao/la:Odluka je definitivna, Novi Pazar je novi superligaš a u elitnom rangu predvodiće ga iskusni stručnjak Mihajlo Miki Ivanović.

Novi predsednik Novog Pazara biće Bojan Radovanović, doskorašnji čelni čovek beogradskih “sokolova” sa Careve ćuprije a BASK će postati filijala novog člana Jelen Superlige.
Put Novog Pazara krenuće šest igrača, golman Ristić, zatim Đurić, Vujičić, Ostojić, Miletić i Stojanović. U slučaju da ne pronađe inostrani angažman, novim i starim saigračima pridružiće se i napadač Dinčić.
Od Pazaraca se očekuje da u elitnom rangu ne igraju epizodnu ulogu i iz tog razloga angažovan je provereni stručnjak Mihajlo Ivanović.
Bez obzira što je, praktično, sve dogovoreno na relaciji Novi Pazar - BASK, ipak, treba sačekati Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije, koji će se održati 11. jula i kada bi trebalo da stigne i zvanična potvrda o tome ko će kao novajlija praviti društvo Radničkom iz Kragujevca u eliti.
Očekivano. ;)

Ne znam samo što imam osjećaj da se njima najviše raduju United Force. :lol: :lol: :lol: :lol:
LARISSA RIQUELME!

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 06 jul 2011, 14:06

evo kako napreduju radovi na stadionu novog superligasa :mrgreen:

slika
slika

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.