Iako sam ja uvijek podržavao Mourinha fkt mi nije jasno šta će mu Coentrao sad ne bih imao ništa protiv Nanija ionako mi je muka od Di Marie

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
ek0 je napisao/la:Sta ovaj zohar mourinho uradi od Svetog kluba.
'ta se ti javljas, za tebe je Klas-Jaan vrhunski napadacCosmo Kramer je napisao/la:Coentrao nije igrac Real Madrida. Tek onog trenutka kada to obznane iz Reala, onda cemo znati da smo potrosili 30 miliona na glupost i vrlo loseg igraca.
Velika steta.
I jos dali najboljeg stopera danasnjice,uz Carvalha,Ezekjela GarajaCosmo Kramer je napisao/la:Coentrao nije igrac Real Madrida. Tek onog trenutka kada to obznane iz Reala, onda cemo znati da smo potrosili 30 miliona na glupost i vrlo loseg igraca.
Velika steta.
prosao lijecnicki i to je fakticki gotovo,pa da je barem imao pokvarene zube kao i onaj camuga CisshokoCosmo Kramer je napisao/la:Coentrao nije igrac Real Madrida. Tek onog trenutka kada to obznane iz Reala, onda cemo znati da smo potrosili 30 miliona na glupost i vrlo loseg igraca.
Velika steta.
Sta sam ti ja reko..Cosmo Kramer je napisao/la:El lateral izquierdo firma por seis años. El Real Madrid pagará 30 millones de euros por él, según ha comunicado el Benfica a la Comisión de Valores. En la operación entra Garay, pero su traspaso, valorado en 12 millones, se negocia aparte. El Madrid se reserva el 50% de los derechos del central.
Sluzbeno prestajem pratiti najjadniji klub na planeti.
prije nego sto ovaj obrise post da se nadovezem na to tvoje ..... i opet veliko nulaNail for Real je napisao/la:Nema igraca koji nije povezan s nama.
I sto je najgore ti u to vjerujes. I sto Perezu? Ja nisam nigdje vidio da Pereza spominju u kontekstu sa Ronaldom i kapitenskom, nego tvog miljenika, Jozu MourinhaL_blancos je napisao/la:samo cekam da stavu CRa za kapitena,odma ode sve u pm, zapalio bi Perezu kucu..
Kakvo?EmirTM87 je napisao/la:Fabio Coentrao !!!kakav ronaldo kakvi bakraci ...kakvo ce ovo pojacanje biti !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.