NK Široki Brijeg

Marin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Marin » 09 jul 2009, 23:29

Po meni Sturm nije uopće favorit protiv Širokog. Mislim da su šanse podjednake, Široki igrad dosta tvrdo i na rezultat, pogotovo u Europi,a austrijski nogomet je daleekoooo od svojih najboljih izdanja. Jedino ih RB Salzburg malo vuče jer ima bogatog sponzora,a ostalo je loše.
Čestitke Širokom i želim im da prođu i Sturma. `ta ne vodi ih više Osim da ih se treba plašiti :)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 jul 2009, 00:11

Ma kakavb Sturm, bezze ekipa. Muratović im najskuplji igrač a ima 33 godine i vrijednost je 2 miliona eura. Gordon Schieldenfeld im igra, dobar je ono igrač ali Mamić ga otjerao iz Dinama nakon nekoliko grešaka u kvalifikacijama za LP koje je Dinamo Zagreb igrao. Sve u svemu Široki preskače ove mazlume iz Austrije osim ako sudije ne zafrkaju situaciju. Ako Bog da Široki ide dalje.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 jul 2009, 00:17

Polako, sve to treba ozbiljno shvatiti i tako i uci u utakmicu. Najveci problem je sama domaca liga gdje se ne odigra dovoljno jacih utakmica, plus promjene igraca, i onda odjednom dodje Europa i svaki iole jaci klub predstavlja potencijalnu opasnost. Sa Sturmom se moze igrati, samo muski i borbeno, ovo veceras nije bio Široki kakvim se dosad prikazao, ali bilo je i pozitivnih stvari i posloziti ce se to do Sturma, a onda sta bude, nadamo se najboljem, i naravno, IDE SE U GRAZ!
...Život za Široki...

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 10 jul 2009, 00:24

ŠB_Fidelis je napisao/la:Polako, sve to treba ozbiljno shvatiti i tako i uci u utakmicu. Najveci problem je sama domaca liga gdje se ne odigra dovoljno jacih utakmica, plus promjene igraca, i onda odjednom dodje Europa i svaki iole jaci klub predstavlja potencijalnu opasnost. Sa Sturmom se moze igrati, samo muski i borbeno, ovo veceras nije bio Široki kakvim se dosad prikazao, ali bilo je i pozitivnih stvari i posloziti ce se to do Sturma, a onda sta bude, nadamo se najboljem, i naravno, IDE SE U GRAZ!
znaci idu skripari u grac ha :D :D :D ,kakva je posjeta veceras bila :roll:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 jul 2009, 00:26

dolina cupova je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Polako, sve to treba ozbiljno shvatiti i tako i uci u utakmicu. Najveci problem je sama domaca liga gdje se ne odigra dovoljno jacih utakmica, plus promjene igraca, i onda odjednom dodje Europa i svaki iole jaci klub predstavlja potencijalnu opasnost. Sa Sturmom se moze igrati, samo muski i borbeno, ovo veceras nije bio Široki kakvim se dosad prikazao, ali bilo je i pozitivnih stvari i posloziti ce se to do Sturma, a onda sta bude, nadamo se najboljem, i naravno, IDE SE U GRAZ!
oko 4000
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 10 jul 2009, 00:31

Rz88 je napisao/la:Ma kakavb Sturm, bezze ekipa. Muratović im najskuplji igrač a ima 33 godine i vrijednost je 2 miliona eura. Gordon Schieldenfeld im igra, dobar je ono igrač ali Mamić ga otjerao iz Dinama nakon nekoliko grešaka u kvalifikacijama za LP koje je Dinamo Zagreb igrao. Sve u svemu Široki preskače ove mazlume iz Austrije osim ako sudije ne zafrkaju situaciju. Ako Bog da Široki ide dalje.
ti si lud covjek...ja bi volio da siroki prodje ali iskreno kazem nema sansi...i sta ako im je muratovic najbolji...pa zeka turkovic sad da se skine opet bi bio najbolji igrac PL...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 jul 2009, 00:32

dolina cupova je napisao/la:
lol, eto necemo, inace smo se pasali od gostovanja dosad gdje god je Široki igrao. ;)
Posjeta 4000+.

slika

slika
...Život za Široki...

Biko#1
Kontakt:

Post Postao/la Biko#1 » 10 jul 2009, 00:34

Dobro je, vazno je da se izborio prolaz iako ovakva opustanja se ne smiju nikako desavati. Sada je potrebno dobro se pripremiti za narednog protivnika, i naravno ozbiljno ga shvatiti. Mislim da je Sturm samo blagi favorit, Siroki dobio protivnika sa kojim se mogu nadigravati. Uz maksimalan angazman svih igraca i ova stepenica se moze proci ;)

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 10 jul 2009, 00:36

Cestitke za prolaz :D
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 10 jul 2009, 00:43

Čestitke za prolaz. Mučno mi više čitati ove pametnjakoviće o nekim kladionicama i slično a u životu nisu odgledali utakmicu uživo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 jul 2009, 00:54

19TM87 je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Ma kakavb Sturm, bezze ekipa. Muratović im najskuplji igrač a ima 33 godine i vrijednost je 2 miliona eura. Gordon Schieldenfeld im igra, dobar je ono igrač ali Mamić ga otjerao iz Dinama nakon nekoliko grešaka u kvalifikacijama za LP koje je Dinamo Zagreb igrao. Sve u svemu Široki preskače ove mazlume iz Austrije osim ako sudije ne zafrkaju situaciju. Ako Bog da Široki ide dalje.
ti si lud covjek...ja bi volio da siroki prodje ali iskreno kazem nema sansi...i sta ako im je muratovic najbolji...pa zeka turkovic sad da se skine opet bi bio najbolji igrac PL...

Što sam to lud...kakav Šturm, pa nisu u stanju dobiti slabije ekipe od Širokog. Okey ostaje da vidimo ako Bog da ko će proći. Sve zavisi o tome kako uđu u utakmicu. Kažu mogu se nositi sa Dinamom i Hajdukom, pa oni bi poharali Šturm....Imaju ovi Haasa, Muratovića i još par igrača ali daleko od toga da su toliko bolji od Širokog.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 jul 2009, 01:10

Široki odigrao kako je trebalo..gol uletio "slucajno"..nisu nista bolji bili..dapače,drzali smo i loptu i kontrolu igre u svojim rukama..ali eto zabili gol i gotovo..mislim da je najvažnije da se prošlo..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 10 jul 2009, 01:10

Rz88 je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:

Što sam to lud...kakav Šturm, pa nisu u stanju dobiti slabije ekipe od Širokog. Okey ostaje da vidimo ako Bog da ko će proći. Sve zavisi o tome kako uđu u utakmicu. Kažu mogu se nositi sa Dinamom i Hajdukom, pa oni bi poharali Šturm....Imaju ovi Haasa, Muratovića i još par igrača ali daleko od toga da su toliko bolji od Širokog.
kralju ti ocito ne pratis fudbal,cuj nisu nesto pa a svakog kluba naseg su real,ne potcjenjujem siroki ali ako prodete bez vise od 3 gola dobri ste,nazalost ali takav je kvalitet nase premijer lige cjelokupno...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 jul 2009, 01:22

Sve to mozda na neki nacin i stoji, ali na terenu ne mora bas tako biti. Ja im prednost dajem zbog sigurno vise jakih utakmica, za nase pojmove, i regularne lige. To je za bilo koju BH momcad apstraktan pojam i znanstvena fantastika. Takodjer, smatram da su trkacki bolji i cvrsci u obrani od nas.
U ostalim segmentima mislim da im mozemo parirati, narocito u kreaciji, i nadam se da ce tako i biti. Dosta se vremena izgubilo sa Banantsom za pripreme i dodatna uigravanja zbog udaljenosti i vremena putovanja, ali moze se konsolidirati to jos malo, ispraviti neke stvari, nedostatke, i pokusati odigrati sto bolje u Grazu, a onda je ovdje sve moguce, ne vjerujem da ce napraviti gresku kao protiv Banantsa da se opustamo i igramo koliko treba, jer to protiv Sturma sigurno ni blizu nece biti dovoljno.
...Život za Široki...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jul 2009, 17:06

Evo citam danas u onom dodatku sto dolazi uz Dnevni Avaz da Hayat pregovara sa Sirokim Brijegom oko prenosa ostatka kvalifikacija.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 10 jul 2009, 17:30

u gracu bi moglo biti navijaca sirokoga skoro koliko i u hercegovini. pa blizi je zagreb gracu nego širokome a svi znamo koliko je u glavnome hrvatskome gradu ljudi sa kamena. sturm je sigurno losiji od dinama i hajduka a znamo da je siroki nedavno odigrao sa bilima 0-0. procentualno za prolaz je 55-45 posto za austrijance

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 jul 2009, 18:12

Pa sad, prakticki i stoji da je vise širokobriježana van samog grada nego u njemu, to je poznato, bar onima koji znaju nesto o njemu, mada lako mi je za Zagreb i slicno, ici ce ih i odatle, a bit ce ljudi, nije Graz preko svijeta, vize su svakako suvisne i nepotrebne ogromnoj vecini, a nije skupo, tako da nema nikakvih ''sekirancija'' sto se toga tice.
Široki s Hajdukom nije igrao 0:0, izgubio je 1:0 nakon dosudjenog penala bijelima, i iako stoji da su Dinamo i Hajduk vrlo vjerojatno bolji od Sturma, ne bih ja to na taj nacin analizirao jer sve su to zasebne utakmice, narocito ove europske, i sve to valja odigrati, a svi navedeni klubovi ipak imaju osjetno vece budzete pa i vise iskustva u eurokupovima nego mi.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 10 jul 2009, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 10 jul 2009, 18:28

Naše šanse za prolaz su nekih 10% ako poginemo na terenu 11% ako golman bude imao svoj dan 12% ali u krajnjem slučaju to nemora ništa značiti .E sad ozbiljno , Barba je izuzetno pametan trener , u njegovu taktiku ni najmanje ne sumnjam i ono sinoć je bila taktika kako odigrati u Grazu s tim da u igru upadaju Križanović i barem jedan Argentinac te ćemo biti puno opasniji prema protivničkom golu(neću da kažem da je sinoć bilo dobro odigrano ali igra treba da bude po onom receptu ) .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Semirr
Kontakt:

Post Postao/la Semirr » 10 jul 2009, 18:34

Momci sretno vam bilo protiv Sturma,al mislim da cete tesko to proci.Sturm nije mnogo slabiji od Dinama :twisted:

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 11 jul 2009, 00:03

ne znam sto svi tolko prasine dizu oko sturma,,pa austrijska liga uopste nije tolko ko sto neki pricaju bolja od nase,,osim Salzburga koji to tim ulaze i ima neke rezultate u evropi,,nema vise ni Bečke Austrije ko prije,,jedino jos mozda Rapid osim Salzburga koji je nesto lafo bolji,,uz malo srece moze Siroki proc
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Pijaca i 39 gostiju.