BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

adnan24
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la adnan24 » 28 jun 2011, 18:35

Ne bi valjalo pustiti Santanu...ostali bi bez veoma kvalitetnog igraca koji je prosle sezone odlicno mijenjao Subotica i Hummelsa...drugu kvalitetnu zamjenu na toj poziciji nemamo.

Treba mu reci da ce igrati vise ove sezone :lol: U kupu nek igra svaku a i ovamo ce sigurno imati priliku da igra jer ce biti dosta teska i duga sezona.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 29 jun 2011, 11:49

Rangelov je presao u Cottbus na posudbu !
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 29 jun 2011, 22:48

slika
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 30 jun 2011, 00:27

Brojevi za novu sezonu

1 Weidenfeller
2 Koch
4 Subotic
5 Kehl
6 Kringe
7 Leitner
8 da Silva
9 Lewandowski
10 Zidan
11 Götze
13 Le Tallec
14 Perisic
15 Hummels
16 Kuba
18 Barrios
19 Großkreutz
20 Langerak
21 Gündogan
22 Bender
23 Kagawa
24 Löwe
25 Owomoyela
26 Piszczek
27 Santana
28 Hornschuh
29 Schmelzer
31 Bakalorz
36 Vrancic
41 Focher
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 02 jul 2011, 10:34

Borussia prodaje komade travnjaka iz šampionske sezone

Čelnici njemačkog prvaka Borussije Dortmund odlučili su ponuditi svojim navijačima jedinstveni suvenir - komad travnjaka sa svoga Signal Iduna Parka...

Tijekom obiteljskog dana, kojim će klub u nedjelju obilježiti početak nove sezone, navijači će po cijeni od pet eura moći kupiti komad travnjaka veličine 25x25 centimetara. Radi se, dakako, o travi koja je bila dio terena tijekom prošle sezone u kojoj je Borussia sedmi put u povijesti postala njemački prvak.

U klubu vjeruju da bi svi primjerci mogli biti prodani u nedjelju, a ako ne bude tako, prodaja će biti nastavljena do isteka zaliha.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 02 jul 2011, 21:38

"Ovako konkurentnu momčad u Dortmundu nisu imali nikad!", navod je iz njemačkog dnevnika Bilda, koji je analizirao borbu za mjesta u udarnoj postavi Borussije, aktualnoga njemačkog prvaka...

Trener momčadi Jürgen Klopp u kadru ima 28 nogometaša. Dobio je ono što je želio: najmanje dva dobra rješenja za svaku poziciju na terenu.

Gužva je, međutim, pogotovo u veznom redu, gdje za pet mjesta (Dortmunđani igraju 4-5-1 sustav) konkurira 12 igrača.

Klopp uopće ne skriva da je jedna od tih pet pozicija zauzeta, te da je na mjestu zadnjega veznog igrača drži 22-godišnji njemački reprezentativac Sven Bender. Kloppu dakle ostaje za podijeliti četiri dresa, za koji kandidira 11 igrača.

Najbolje polazišne pozicije imaju supertalent Mario Götze (19), reprezentativac Kevin Großkreutz (23), japanska "raketa" Shinji Kagawa (22), a nakon njih i dvojica pridošlica: zamjena za otišlog Nurija Sahina Ilkay Gündogan (20) i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (22).

No, tu niti izbliza nije kraj pretendentima na dres prvotimaca, jer se za njega još bore i Jakub Blaszczykowski (25), novi supertalent u seniorskoj momčadi Moritz Leitner (18), te rutineri Sebastian Kehl (30), Mohamed Zidan (29) i Toni da Silva (33).

- Generalno smo dvostruko pokriveni po svakoj poziciji. To je ono što smo željeli. Još uvijek nisam razmišljao o tome tko će igrati i koliko. Odgovor mladići drže u svojim rukama. Izabrat ću one koji će se pokazati najboljima – rekao je Klopp.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 03 jul 2011, 20:52

..............Weidenfeller.............

Pisczek.....Subota.....Hummels......Schmelzer

.......Bender........Gundogan.......

....Gotze......Kagawa........Greuskreutz.......

...............Lucas Ramon.....................

Eventualno se Perisic moze izboriti za poziciju umjesto Kevina a ostalo je 99% ovako...bar na pocetku.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 04 jul 2011, 01:17

Barrios je veceras bio ko Kita nista od njeg bruka los bio jos ga Valdez zamjeni et sve vam je jasno kad ga Valdez zamjeni kakav je bio :D
BvB Echte Liebe !!!

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 04 jul 2011, 20:49

Perišić u Borussiji.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 04 jul 2011, 22:43

Mustafa Amini(18) ce potpisati ugovor sa Borusijom ,ako vec nije,on je dosao iz australijske ekipe Central Coast Mariners.Iako je postao igrac Borusije,on ce ostati jos godinu dana u australijskoj ekipi kao pozajmljeni igrac.Igra na poziciji ofanzvnog veznog i ima frizuru kao nekad Karlos Valderama :mrgreen: Prosao je i nekoliko selekcija mladjih kategorija australijske reprezentacije.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 05 jul 2011, 13:03

1 Weidenfeller, Roman Torwart (TW), 30 Jahre 5.000.000 €
20 Langerak, Mitchell Torwart (TW), 22 Jahre 700.000 €
41 Focher, Johannes Torwart (TW), 21 Jahre 150.000 €

4 Subotic, Neven Abwehr (IV), 22 Jahre 18.000.000 €
15 Hummels, Mats Abwehr (IV), 22 Jahre 18.000.000 €
27 Felipe Santana Abwehr (IV), 25 Jahre 4.000.000 €
28 Hornschuh, Marc Abwehr (IV), 20 Jahre 300.000 €
24 Löwe, Chris Abwehr (LV), 22 Jahre 300.000 €
29 Schmelzer, Marcel Abwehr (LV), 23 Jahre 7.500.000 €
2 Koch, Julian Abwehr (RV), 20 Jahre 1.750.000 €
25 Owomoyela, Patrick Abwehr (RV), 31 Jahre 2.000.000 €
26 Piszczek, Lukasz Abwehr (RV), 26 Jahre 6.000.000 €

5 Kehl, Sebastian Mittelfeld (DM) , 31 Jahre 2.500.000 €
22 Bender, Sven Mittelfeld (DM), 22 Jahre 9.000.000 €
6 Kringe, Florian Mittelfeld (ZM), 28 Jahre 1.000.000 €
8 da Silva, Antônio Mittelfeld (ZM), 33 Jahre 600.000 €
21 Gündogan, Ilkay Mittelfeld (ZM), 20 Jahre 6.500.000 €
31 Bakalorz, Marvin Mittelfeld (ZM), 21 Jahre 200.000 €
7 Leitner, Moritz Mittelfeld (OM), 18 Jahre 1.500.000 €
11 Götze, Mario Mittelfeld (OM), 19 Jahre 18.000.000 €
23 Kagawa, Shinji Mittelfeld (OM), 22 Jahre 8.000.000 €
36 Vrancic, Mario Mittelfeld (OM), 22 Jahre 225.000 €
14 Perisic, Ivan Mittelfeld (LA), 22 Jahre 6.000.000 €
19 Großkreutz, Kevin Mittelfeld (LA), 22 Jahre 7.000.000 €
16 Blaszczykowski, Jakub Mittelfeld (RA), 25 Jahre 7.000.000 €

10 Zidan, Mohamed Sturm (HS), 29 Jahre 3.000.000 €
9 Lewandowski, Robert Sturm (MS), 22 Jahre 7.000.000 €
13 Le Tallec, Damien Sturm (MS), 21 Jahre 400.000 €
18 Barrios, Lucas Sturm (MS), 26 Jahre 17.000.000 €

Gesamtwert 158.625.000 €
Ausländer: 12 (41,4 %)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 05 jul 2011, 13:30

Semir bvb je napisao/la:23 Kagawa, Shinji Mittelfeld (OM), 22 Jahre 8.000.000 €

8.000.000 :?: :lol: :lol:

Zasto ovako malo za njega :roll:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 05 jul 2011, 13:57

BVB - HSK Hochsauerlandkreis Auswahl 7:0

Leitner igrao na poziciji Nuri Sahina.

BVB 1. Halbzeit: Weidenfeller - Kringe, Hornschuh, Santana, Löwe - Leitner, Bender - Perisic, Kagawa, Großkreutz Zidan.
BVB 2. Halbzeit: Langerak - Piszczek, Santana, Hummels, Schmelzer - da Silva, Bakalorz - Kuba, Le Tallec, Götze - Lewandowski.
Tore: 0:1 Kagawa (3.), 0:2 Kagawa (10.), 0:3 Zidan (11.), 0:4 Kagawa (44.), 0:5 Le Tallec (47.), 0:6 Le Tallec (70.), 0:7 Lewandowski (75.).

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 05 jul 2011, 14:04

slika
slika
Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 05 jul 2011, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.

maverick_tz
Kontakt:

Post Postao/la maverick_tz » 05 jul 2011, 14:06

ma mogu ga oni prodavat šta god hoće,ja u januaru bio,možeš obići teren puna dva sata koliko traje obilazak,traje 6,5 € uz opasku da ne smiješ izaći na teren,na kraju krajeva ljepše mi je bilo u suvenir shopu kad sam koketiro sa mlađahnom prodavačicom (braćo moja mila,plavušica je za pojest ko smokvu)

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 05 jul 2011, 18:52

adnan24 je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:23 Kagawa, Shinji Mittelfeld (OM), 22 Jahre 8.000.000 €

8.000.000 :?: :lol: :lol:

Zasto ovako malo za njega :roll:
Ma ima jos igraca cija mi cijena izgleda mala/ U prvi mah za oko mi zape ova cijena Marcela Schmelzera i Svena Bendera. Mislim da oni vise vrijede, kao i Kevin Groskreutz.
S druge strane cijena Lewandowsog je malo previsoka, on da vrijedi 7. miliona, ma nema sanse :D
Joint_fc

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 06 jul 2011, 21:03

Rhede - Borussia Dortmund 1:7

BVB 1. Halbzeit: Langerak - Hornschuh, Subotic, Hummels, Löwe - Kehl, Gündogan - Götze, Kagawa, Großkreutz - Lewandowski.

BVB 2. Halbzeit: Weidenfeller - Piszczek, da Silva, Santana, Kringe - Leitner, Bender - Kuba, Le Tallec, Perisic - Zidan.

Tore: 1:0 Elsinghorst (3.), 1:1 Götze (5.), 1:2 Gündogan (38.), 1:3 Lewandowski (42.), 1:4 Zidan (50.), 1:5 Zidan (67.), 1:6 Piszczek (81.), 1:7 Le Tallec (89.).

slika

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 07 jul 2011, 01:30

Eh vako dragi moji crno zuti nesto ste mi se usutili pa evo bvb poceo igrat a opet slabo postova jbg. Dvije pripremne utakmice su iza nas prvu smo dobili 7:0 Kagawa je briljirao kazu da je onaj stari od prosle sezone dao je 3 gola i imao je jednu asisitenciju , samo da ostane zdrav i bit ce nam opet kao pojacenje ... Inace Le Tallec zabio na toj tekmi 2 komada to ne govorim dzaba. Na toj utakmici pogodite ko nije igra da da Kehl smjesno ali nazalost istinito spreman nije bio ...

Drugu tekmu smo dobili kao sto nam je sema bvb graficki prikazao vec 7:1 nesto nas sedmice krenelu :)... Ove tekmu schmelzer nije igrao pa je igrao mladi back up za lijevog beka Lowe koji je krivac za primljen gol tako vele. Eh ovdje vec bolje vijesti Kehl je igrao i cak se povrjedio nije. I da da vracam se sad na Le Talleca zasto pa ponovo je zabio dakle 2 utakmice 3 gola lijepo lijepo mozda cojk i proigra na priprema za nadat se je barem jer ima momak potencijala da bude solidan napadac nesto poput lewanglupskog tak tu je ta kategorija :).. Sto se tice novajlija Perisic se slabo za sad pokazao pogotov na ovoj drugoj utakmici bio tanak skroz jbg ne svidja mi se to nikako ipak je on najskuplje pojacanje zadnjih metar god. Eh sto se sad moglo primjetit Leitner je obadvije utakmice igrao na mjestu Sahina u paru sa Benderom sto me iznenadilo jer u ove 2 utakmice sastave je klopp bas izmjesao ali ova dvojica su obje utakmice igrali zajedno po jedno poluvrijeme izgleda da klopp leitnera na toj poziciji planira i to mozda kao prvu zamjenu za gundogana, koji je bio ovu drugu pripremnu utakmicu najbolji pojedinac par odlicnih pasova lijep pregled igre nesto poput sahina :( ebo ga otac opet me rastuzi ... I da momo muha Zidan opet zabija 2 komada cojk utrpa lijepo lijepo. Treba nam momo dobar ove sezone i zdrav jer on je koliko toliko iskusan igrac i moze sa svojom brzinom tehnikom i driblingom napravit pometnje i razliku kad udje s klupe jer to je igrac stvoren za klupe koji nasoj ekipi treba. Kuba nista nula podova i dalje majko moja kako ovaj cojk tone i tone nista od njeg steta. Treba navesti da su ovo nizerazredni protivnici ali kako god nama rezultat godi jbg :D.. I Klopp je rekao da su igrali onoliko koliko su mogli dakle dali su maksiumum od sebe nisu se stedili u ova dva meca eh ja da samo jos svi ostanu zdravi...

I sad jedno pitanje sta mislite ko ce nam bit najbolje pojacanje da li Perisic, Gundogan, Leitner, da ostale dzaba ne pisem jer se ne mogu probit . Ja iskreno mislim da ce Gundogan da razvali i da se super uklopi. Sto se tice Perisica mislim da su to bacene pare i da se moglo naci za 6 mio kvalitetnije rjesenje na krilu. Jer nama treba dobro krilo prodorno krilo koje ide 1 na 1 sa dobrim driblingom i solidnom tehnikom . a nesto mi perisa ne lici na to visok je ko bandera a igra krilo nije mi to neko rjesenje ali volio bih da grijesim i da perisa blista samo skup je bio jbg. A Leitner hmmm nije ga klopp doveo dzaba sa posudbe mislim da ce on dobit svoju priliku. ali kako god mislim da ce Ilkay Gundogan bit najbolje pojacanje i da ce dostojno Sahina zamjenit i da ce Turcin ABD past u zaborav dabogda mu pepe il ko drugi nogu slomio da vise nikad ne bude sto je mogo bit, zapravo i nece moc bit nikad sto je mogo bit u dortmundu jer kod nas je mogo postat najbolji igrac svih vremena dortmunda i ikona i zastitni znak dortmunda i nosit ovu i naredne generacije na ledjima a da je on ostao dao bi i znak ostalima da moraju ostat a ne da svaki godine po jedan dobar ide **** mu sve. I mislim da bi nam Kehl ove god sa svojim iskustvom mogao bit od znacaja jer nece Bender moc izdrzat sam ovu sezonu trebat ce nam zdrav Kehl a valjda i njeg bog i sreca malo pogledaju .... et toliko odo schlaffen .
BvB Echte Liebe !!!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 07 jul 2011, 10:49

Damir_BvB je napisao/la:Eh vako dragi moji crno zuti nesto ste mi se usutili pa evo bvb poceo igrat a opet slabo postova jbg. Dvije pripremne utakmice su iza nas prvu smo dobili 7:0 Kagawa je briljirao kazu da je onaj stari od prosle sezone dao je 3 gola i imao je jednu asisitenciju , samo da ostane zdrav i bit ce nam opet kao pojacenje ... Inace Le Tallec zabio na toj tekmi 2 komada to ne govorim dzaba. Na toj utakmici pogodite ko nije igra da da Kehl smjesno ali nazalost istinito spreman nije bio ...

Drugu tekmu smo dobili kao sto nam je sema bvb graficki prikazao vec 7:1 nesto nas sedmice krenelu :)... Ove tekmu schmelzer nije igrao pa je igrao mladi back up za lijevog beka Lowe koji je krivac za primljen gol tako vele. Eh ovdje vec bolje vijesti Kehl je igrao i cak se povrjedio nije. I da da vracam se sad na Le Talleca zasto pa ponovo je zabio dakle 2 utakmice 3 gola lijepo lijepo mozda cojk i proigra na priprema za nadat se je barem jer ima momak potencijala da bude solidan napadac nesto poput lewanglupskog tak tu je ta kategorija :).. Sto se tice novajlija Perisic se slabo za sad pokazao pogotov na ovoj drugoj utakmici bio tanak skroz jbg ne svidja mi se to nikako ipak je on najskuplje pojacanje zadnjih metar god. Eh sto se sad moglo primjetit Leitner je obadvije utakmice igrao na mjestu Sahina u paru sa Benderom sto me iznenadilo jer u ove 2 utakmice sastave je klopp bas izmjesao ali ova dvojica su obje utakmice igrali zajedno po jedno poluvrijeme izgleda da klopp leitnera na toj poziciji planira i to mozda kao prvu zamjenu za gundogana, koji je bio ovu drugu pripremnu utakmicu najbolji pojedinac par odlicnih pasova lijep pregled igre nesto poput sahina :( ebo ga otac opet me rastuzi ... I da momo muha Zidan opet zabija 2 komada cojk utrpa lijepo lijepo. Treba nam momo dobar ove sezone i zdrav jer on je koliko toliko iskusan igrac i moze sa svojom brzinom tehnikom i driblingom napravit pometnje i razliku kad udje s klupe jer to je igrac stvoren za klupe koji nasoj ekipi treba. Kuba nista nula podova i dalje majko moja kako ovaj cojk tone i tone nista od njeg steta. Treba navesti da su ovo nizerazredni protivnici ali kako god nama rezultat godi jbg :D.. I Klopp je rekao da su igrali onoliko koliko su mogli dakle dali su maksiumum od sebe nisu se stedili u ova dva meca eh ja da samo jos svi ostanu zdravi...

I sad jedno pitanje sta mislite ko ce nam bit najbolje pojacanje da li Perisic, Gundogan, Leitner, da ostale dzaba ne pisem jer se ne mogu probit . Ja iskreno mislim da ce Gundogan da razvali i da se super uklopi. Sto se tice Perisica mislim da su to bacene pare i da se moglo naci za 6 mio kvalitetnije rjesenje na krilu. Jer nama treba dobro krilo prodorno krilo koje ide 1 na 1 sa dobrim driblingom i solidnom tehnikom . a nesto mi perisa ne lici na to visok je ko bandera a igra krilo nije mi to neko rjesenje ali volio bih da grijesim i da perisa blista samo skup je bio jbg. A Leitner hmmm nije ga klopp doveo dzaba sa posudbe mislim da ce on dobit svoju priliku. ali kako god mislim da ce Ilkay Gundogan bit najbolje pojacanje i da ce dostojno Sahina zamjenit i da ce Turcin ABD past u zaborav dabogda mu pepe il ko drugi nogu slomio da vise nikad ne bude sto je mogo bit, zapravo i nece moc bit nikad sto je mogo bit u dortmundu jer kod nas je mogo postat najbolji igrac svih vremena dortmunda i ikona i zastitni znak dortmunda i nosit ovu i naredne generacije na ledjima a da je on ostao dao bi i znak ostalima da moraju ostat a ne da svaki godine po jedan dobar ide **** mu sve. I mislim da bi nam Kehl ove god sa svojim iskustvom mogao bit od znacaja jer nece Bender moc izdrzat sam ovu sezonu trebat ce nam zdrav Kehl a valjda i njeg bog i sreca malo pogledaju .... et toliko odo schlaffen .
Prerano si sud donio o Perisicu, nisi tako sasjeko ni LEWATA....koji je gori od njega makar 5 puta....ali se slazem da smo mogli dovesti bolje krilo----REUS-a ( pa makar morali jos 5 mil dat )....kad je tekma sa Schalkeom ?

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 07 jul 2011, 11:22

HzBvB je napisao/la: Prerano si sud donio o Perisicu, nisi tako sasjeko ni LEWATA....koji je gori od njega makar 5 puta....ali se slazem da smo mogli dovesti bolje krilo----REUS-a ( pa makar morali jos 5 mil dat )....kad je tekma sa Schalkeom ?

23.Juli u 20:30 na Veltins Areni...

Sto se tice pojacanja treba sacekati one prave utakmice...i da je Perisic dao 5 golova protiv ovih amatera nista ne bi znacilo tako da mu necemo uzimati za zlo i nesto slabije partije,ipak su pripreme tek pocele.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.