jedino logično rješenje je alonso
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Fino, fino.. Umjesto da se rješavamo igrača kojih je i ovako pun k.. mi samo dovodimo i dovodimo.. Na šta li će ovo ličiti Boga pitaj.Pepe je napisao/la:Fabio Coentrao u MadriduFabio Coentrao ya está en Madrid
Kod: Označi sve
Florentino Perez: Neymar ne vredi ni 15 miliona!
Predsednik Reala Florentino Perez nije bio zadovoljan onim što je video na utakmici između Brazila i Venecuele.
"Karioke" su odigral bledih 0:0, a meta 'kraljevskog kluba', Neymar, nije uspeo da pokaže ni delić svojih mogućnosti.
"Ovaj mali Neymar ne vredi ni 15 miliona evra, a ne 45 koliko nam traže", rekao je predsednik Reala.
levatski pokusaj spustanja cijene,ako misli da ce Santos nasjesti onda je veca budala nego sto sam mislio.anonymousHD je napisao/la::lol: :DKod: Označi sve
Florentino Perez: Neymar ne vredi ni 15 miliona! Predsednik Reala Florentino Perez nije bio zadovoljan onim što je video na utakmici između Brazila i Venecuele. "Karioke" su odigral bledih 0:0, a meta 'kraljevskog kluba', Neymar, nije uspeo da pokaže ni delić svojih mogućnosti. "Ovaj mali Neymar ne vredi ni 15 miliona evra, a ne 45 koliko nam traže", rekao je predsednik Reala.
Jos jedna od patki ala "Da nije mene Real bi zaostajao 20 bodova za Barcom". Jebote, visim na Marci i AS-u i jos to nisam procitao i onda to prenese neki srpski medij, a sto je najgore, ima budala koje ce povjerovati da je on to rekao. Mada bi ja stvarno volio da je on to rekao, ali Perez je ipak gospodin covjek.anonymousHD je napisao/la:Kod: Označi sve
Florentino Perez: Neymar ne vredi ni 15 miliona! Predsednik Reala Florentino Perez nije bio zadovoljan onim što je video na utakmici između Brazila i Venecuele. "Karioke" su odigral bledih 0:0, a meta 'kraljevskog kluba', Neymar, nije uspeo da pokaže ni delić svojih mogućnosti. "Ovaj mali Neymar ne vredi ni 15 miliona evra, a ne 45 koliko nam traže", rekao je predsednik Reala.
![]()
Kako si ti povezao odlazak Pepa s dolaskom Fabia? Pepe ostaje i to je najsigurnija stvar!LBJ MVP je napisao/la:Ne mogu da vjerujem došao Coentrao pa jbt osim što ne treba kvati i prosjek ljepote jer znamo da Perez uvijek manekene dovodi![]()
Sad mi nekako izgleda moguć odlazak Pepea
de mi svega ti pokusaj logicki objasniti kako to Coentrao moze biti zamjena za PepeaLBJ MVP je napisao/la:Ne mogu da vjerujem došao Coentrao pa jbt osim što ne treba kvati i prosjek ljepote jer znamo da Perez uvijek manekene dovodi![]()
Sad mi nekako izgleda moguć odlazak Pepea
Odlična vijest.. Ovaj mi je Ramos sve draži i draži igrač, ako bi itko trebao nositi kapitensku vrpcu uz Ikera onda je to on!anonymousHD je napisao/la:Uskoro će Pepe i Ramos produžiti ugovore.![]()
http://www.realmadrid.de/aktuell/news/a ... erung.html
Kupuje igrace za koje misli da ce doprinijet pohodu na trofeje. Ja mu vjerujem, do neuspjehaek0 je napisao/la:Sta ovaj zohar mourinho uradi od Svetog kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.