FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

EmirTM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la EmirTM87 » 05 jul 2011, 10:38

Nyema je sigurno bolji od Torlaka...ali dobro bi nam dosao i on, ali nezz otkud uopste da se prica o njemu, ja ne vjerujem u taj transfer ;)

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 05 jul 2011, 10:43

Ta ce nam igrac koji godinu dana zivi na "sportskoj ishrani" :mrgreen: :mrgreen:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 05 jul 2011, 10:46

Raja sada ja ozbiljan.Bio sam u Sarajevu 2 dana tako dan nisam upratio baš sve.Šta je sa Ješeom bilo :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 05 jul 2011, 10:46

Stole iz Bora je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Na mjestu stopera NEMATE "nikakvog" igraca a ne boljeg od Torlaka...!!!
Da imate, ne bi dzaba amar zvao istog...!!!
Koju poziciju u Želji igra Nyema? Sta igraju Bogičević i Vasilić? Nije moguce da ni jedan od njih trojice ne igra stopera? Ili se ta pozicija u Želji drugacije zove?
jest da je off al da kazem
Torlak nikada ne bi pristo da bude zamjena..znaci svi ovi koje si nabrojao bi imali prednost a najvjerovatnije Torlak bi pusio klupu ...!!! Nije lud da se od prvotimca pretvori u zamjenu. Ovdje namjerno ne govorim da je mrtvi pitar i da nikada kod vas ne bi preso. Iako mu se na kosevu duguje oko 25 000 opet nije poletio za vasom ponudom, nego je saceko razgovore sa direktorom, iako je znao da imate lovu i da bi sigurno neku cifru dobio na ruke !! Znaci dokazo je svoju ljubav prema FCS
Ili je nesto drugo u pitanju..mozda amar nije zadovoljan sa 1 ili dvojicom od nabrojanih pa ih konto poslati na klupu..jer samo Nyema moze biti bare-bare sa Torlakom..ova druga dvojica su ispod Torlaka 100%

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 05 jul 2011, 10:46

--------------------Karić---------------------

Marković----Nijema---Bogičević----Kvesić

------------Stančeski---Svraka--------------

Selimović----------Zeba-------------Višća

-------------------Adilović-------------------

OSTALI:
Golmani: Bukvić, Gušo
Štoperi: Vasilić, Alić
Bekovi: Čolić, Stanić
Sredina: Savić, Zolotić, Drakul, Jamak
Krila: Bešlija, Čolić, Stanić
Napadači: Ramić, Baljić, Nikolić

Sve u svemu, respektabilna ekipa...
U odbrani nismo slabiji, jer su nam i u prošloj sezoni njih dvojica bila najbolji štoperi, ali je frka jer je konkurencija slabija.
Na sredini ih ima na izvoz, ako Svraka ili Stančeski zakažu tu je uvjek Savić, a ako treba malo ofanzivnije odigrati tu je Jamak.
Na krilima imamo odličnu konkurenciju. Uz Višću i Selimovića tu je Bešlija koji će dobijati oko pola sata svake utakmice, Stanić koji je puno bolji u ofanzivi i Čolić za ne daj Bože.
Napad me opet najviše brine jer nemamo osim Adilovića nijednog iskusnog napadača, sve sami juniori.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 05 jul 2011, 10:47

@FCS-FCS

sve zna čemu polemika,

nemamo stopera boljeg od torlaka i točka, ;)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 jul 2011, 10:52

Sedinu je navodno ponudjeno da dodje u Želju, momak je odbio ponudu i tu pricu treba zaboraviti.
FCS-FCS je napisao/la:Na mjestu stopera NEMATE "nikakvog" igraca a ne boljeg od Torlaka...!!!
Ali i dalje mi nije jasna ova tvoja izjava pa moram opet pitati. Koju poziciju igraju Nyema, Vasilić i Bogičević?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 05 jul 2011, 10:55

Stole iz Bora je napisao/la:Sedinu je navodno ponudjeno da dodje u Želju, momak je odbio ponudu i tu pricu treba zaboraviti.
Ali i dalje mi nije jasna ova tvoja izjava pa moram opet pitati. Koju poziciju igraju Nyema, Vasilić i Bogičević?
a jel ti vidis znake navoda
citas previse brzo

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 05 jul 2011, 10:57

Mozda je mislio da ovo sto imamo se nemoze nazvati igracima, jer su toliko losi.

Treba kolegij da se sastane da se skonta sta covjek hoce da kaze, koliko je to dubokoumno :mrgreen: :mrgreen:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 jul 2011, 10:57

FCS-FCS je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Sedinu je navodno ponudjeno da dodje u Želju, momak je odbio ponudu i tu pricu treba zaboraviti.
citas previse brzo
upegla ti s torlakom haveru,eto niko nema boljeg od torlaka i kraj price.to ti je nesto ono ko samozvani divovi fgr itd.
virsla team

nego ekipa se lagano sklapa,bice nesto valjda,opet pozitiva preovladava ;)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 05 jul 2011, 11:00

Avanes je napisao/la:Mozda je mislio da ovo sto imamo se nemoze nazvati igracima, jer su toliko losi.

Treba kolegij da se sastane da se skonta sta covjek hoce da kaze, koliko je to dubokoumno :mrgreen: :mrgreen:
ovaj cita ko mevlud..ti si king sviju mi :lol: :lol:
ili predsjednik kolegija :lol: :lol: dubokoumnih

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 jul 2011, 11:00

FCS-FCS je napisao/la:
citas previse brzo
I sta znace ti znakovi navoda u tvom slucaju? Kad stavis to nikakvog u znakove navoda znaci da si mislio ... Sta? Imamo stopere ali nemamo nikakvog? Imamo stopere ali ni jedan od njih ne valja? Imamo stopere ali ni jedan nije kao Torlak?
FCS-FCS je napisao/la:jer samo Nyema moze biti bare-bare sa Torlakom
A ipak ima jedan koji moze, po tvom misljenju, biti kao Torlak.

Helem neise, utvrdili smo da ipak imamo stopere ali nesto im fali tj. stopere koji su pod znacima navodnika .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 05 jul 2011, 11:02

Nemojte ga ljudi zbunit ce se :mrgreen:

Vaud
Kontakt:

Post Postao/la Vaud » 05 jul 2011, 11:04

Nemojte Pujdu...vidite da se zbunio.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 05 jul 2011, 11:16

@ Stole, pa što baš svaki put. 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 05 jul 2011, 11:20

Vise nije ni zanimljivo.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 05 jul 2011, 11:24

babilonTM je napisao/la:--------------------Karić---------------------

Marković----Nijema---Bogičević----Kvesić

------------Stančeski---Svraka--------------

Selimović----------Zeba-------------Višća

-------------------Adilović-------------------

OSTALI:
Golmani: Bukvić, Gušo
Štoperi: Vasilić, Alić
Bekovi: Čolić, Stanić
Sredina: Savić, Zolotić, Drakul, Jamak
Krila: Bešlija, Čolić, Stanić
Napadači: Ramić, Baljić, Nikolić

Sve u svemu, respektabilna ekipa...
U odbrani nismo slabiji, jer su nam i u prošloj sezoni njih dvojica bila najbolji štoperi, ali je frka jer je konkurencija slabija.
Na sredini ih ima na izvoz, ako Svraka ili Stančeski zakažu tu je uvjek Savić, a ako treba malo ofanzivnije odigrati tu je Jamak.
Na krilima imamo odličnu konkurenciju. Uz Višću i Selimovića tu je Bešlija koji će dobijati oko pola sata svake utakmice, Stanić koji je puno bolji u ofanzivi i Čolić za ne daj Bože.
Napad me opet najviše brine jer nemamo osim Adilovića nijednog iskusnog napadača, sve sami juniori.
Selimović najvjerovatnije ne igra protiv Sheriffa, mozda samo udje sa klupe
FKŽ !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 05 jul 2011, 11:25

FCS-FCS je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Mozda je mislio da ovo sto imamo se nemoze nazvati igracima, jer su toliko losi.

ovaj cita ko mevlud..ti si king sviju mi :lol: :lol:
ili predsjednik kolegija :lol: :lol: dubokoumnih
Moracu malo da se ukljucim pa da priupitam na osnovu koje varijante je Torlak jaci igrac od Bogicevica?Na osnovu cega,da li mozda zato sto je bio najstabilniji igrac u ekipi Sarajeva pa se izvodi zakljucak da je i bolji.Meni je ovo bez veze porediti uopste,jer je u pitanju subjektivno misljenje na obje strane.Kada se realno pogleda CV i jednog i drugog,onaj Bogicevicev je daleko napredniji.Osvojio je titulu sa Modricom,prije toga je bio 2 sezone u Crvenoj Zvezdi,gdje je bio uzim i sirim kombinacijama,ne kao starter ali je znao i da odigra neke utakmice.Dosao u Zelju iz tadasnjeg sampiona BiH,pa opet postao sampion BiH sa Zeljom.Povreda ga je zakocila i povreda je bila teska,pa je propustio veci dio sezone,do tada najstandardniji stoper BH sampiona Zelje.Torlak je dosao iz nizerazredne ekipe u Sarajevo i tu je i dan danas i sve sto je uradio i osvojio je nista a to se ne stavlja u CV.Stabilan je igrac i dobar stoper,odigrao za repku jednu test utakmicu kada je igrao i Kerla i igraci iz domace lige.Nikakve osnove nema da se kaze ono realno da se radi o boljem igracu.Sve sto se moze reci za Torlaka je da igra za Sarajevo i da je dobar igrac i stabilan u timu.Za Bogija se moze reci i da je osvajac dva naslova,jednog kupa a ima i internacionalno iskustvo.Samo je pitanje na osnovu cega se moze reci da je Torlak kvalitetniji?
Ako je i bilo poziva iz Zelje,svakako je prepoznat kvalitet u njemu,a klub finansijski bolje stoji od komsija,dobio bi bolje uslove,ali svakako ne i garanciju da bi igrao u prvoj postavi.Nijema jako kvalitetan,Bogicevic jako kvalitetan i oporavljen sto se vidi kroz pripreme jer nema problema vise,Vasilic solidno kvalitetan i cak i on ima bolje performanse od Torlaka jer je igrao i zvanicne utakmice kod Cire u repki,bar je bio pozivan tamo.Torlak apsolutno kvalitetan,ali apsolutno ne bi imao nikakvu prednost u odnosu na ovu trojicu.Ako neko misli drugacije,moraca to pokriti nekim argumentima.On je dobar igrac,ali ponavljam ni po kojoj osnovi nema razloga da se pretjeruje i da se kaze da je on prvi stoper lige ili da ce imati strasnu karijeru.Do sada bi vec otisao mnogo dalje od oba ova nasa kluba da je tako.Voljeti Sarajevo je nesto drugo,zivjeti kvalitetno je opet nesto drugo.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 05 jul 2011, 11:29

gavran je napisao/la:@FCS-FCS

sve zna čemu polemika,

nemamo stopera boljeg od torlaka i točka, ;)
A jebote eto Torlak igracina neka, to isto kao sto za Skoro govore pa lik nije mogao igrati u 2 austrijskoj ligi!! Dajte ba ljudi, jedini stoper na kojeg se moze skrenuti paznja je vec kod nas, a to je Nyema!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 jul 2011, 11:31

Mene neka euforija uhvatila!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.