FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

njoBee
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la njoBee » 04 jul 2011, 23:24

Citavo vrijeme sam sutio i cekao, jer sam znao da cemo biti pojacanja. Vecina vas je kritikovala Amara i upravu kako nedovode pojacanja. Epika ja sad jako dobra. Igracki kadar smo rijesili, mozda jos jedan igrac da dodje. Imamo dva golmana solidna. Karic da smrsa i moze izgurat sezonu. Iduce sezone vec ce moci braniti i Kojevski. Odbrana slabija od prosle sezone, al' je idalje solidna. Falio lijevi bek sad smo i njega doveli. Sad lijevo imamo Stanica i Kvasica, a Amar kaze da moze igrat na toj poziciji i Drakul. Imamo stopere jako dobre, na desnoj strani Colic i Markovic. Srednji red nam je najbolji. Na svakoj poziciji imamo po dva kvalitetna igraca. Napad je sigurno bolji od prosle sezone. Oslato je da se ekipa uigra. To i nece biti veliki problem jer su pokazali da jako dobro igraju zajedno. Dokaz je utakmica protiv Sturma. Sad nam ostaje da se nadamo uz malo sportske srece da prodjemo Sheriffa. Jer imamo kvalitete da prodjemo. :D

Almir9
Kontakt:

Post Postao/la Almir9 » 04 jul 2011, 23:25

boccaccio je napisao/la:Pa Kvesic svakako ima dobru osnovu da dobije ciste papire,jer klub nije ispostovao dogovorene uslove prema njemu,i on bi to trebao cisto da dobije i vrlo brzo.To je ono cemu se mi nadamo.Varazdin bi mogao nekim glupostima da to odugovlaci,sto se nama ne isplati,pa kad bi mali jos i otisao na arbitrazu,to odnosi dosta vremena,jedino ako to kod njih ide nesto brze nego je to slucaj kod nas.U svakom slucaju,jako je bitno da je Kvesic postigao dogovor oko uslova sa nama i da je zadovoljan ponudjenim,a ovo ostalo je rutina koju Kvesic mora sam da uganja sto brze,da bi se mogao prikljuciti nama i da bude u kombinacijama.

On ne traži raskid ugovora pa da se previše odugovlači, njegov ugovor sa Varaždinom je istekao.Barem se nadam da se neće previše odugovlačiti.

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 04 jul 2011, 23:31

pa ako mu je istekao ugovor ne bi isao na arbitraze, druga stvar neko napisa da je prijavljen kod varteksa bio za utakmicu eurolige to je moralo biti na osnovu necega ili nekog dogovora sa klubom

njoBee
Kontakt:

Post Postao/la njoBee » 04 jul 2011, 23:40

Almir9 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Pa Kvesic svakako ima dobru osnovu da dobije ciste papire,jer klub nije ispostovao dogovorene uslove prema njemu,i on bi to trebao cisto da dobije i vrlo brzo.To je ono cemu se mi nadamo.Varazdin bi mogao nekim glupostima da to odugovlaci,sto se nama ne isplati,pa kad bi mali jos i otisao na arbitrazu,to odnosi dosta vremena,jedino ako to kod njih ide nesto brze nego je to slucaj kod nas.U svakom slucaju,jako je bitno da je Kvesic postigao dogovor oko uslova sa nama i da je zadovoljan ponudjenim,a ovo ostalo je rutina koju Kvesic mora sam da uganja sto brze,da bi se mogao prikljuciti nama i da bude u kombinacijama.

On ne traži raskid ugovora pa da se previše odugovlači, njegov ugovor sa Varaždinom je istekao.Barem se nadam da se neće previše odugovlačiti.
Može raskinuti ugovor sa Varaždinom zbog dugovanja koja ovaj klub ima prema njemu, a raduje nas činjenica da može nastupiti u Evropskoj ligi. Raskid ugovora bi trebao da dobije lagano radi dugova.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 04 jul 2011, 23:41

hordas'87 je napisao/la:pa ako mu je istekao ugovor ne bi isao na arbitraze, druga stvar neko napisa da je prijavljen kod varteksa bio za utakmicu eurolige to je moralo biti na osnovu necega ili nekog dogovora sa klubom
Nije mu istekao ugovor,nego mu klub nije ispostovao neplacanjem pa on moze raskinuti.Da mu je istekao ugovor ne bi bilo nikakvih prepreka i on bi bio slobodan igrac.I onda se citava ova prica ne bi pricala :mrgreen: ,nego bi do sada zaduzio broj dresa :mrgreen: .Ali posto to nije slucaj,ostaje da cekamo da on raskine i dalje vazeci ugovor sa Varazdinom
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 04 jul 2011, 23:44

pa zato i kazem neki ugovor ili dogovor ima sigurno

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 04 jul 2011, 23:46

Ugovor mu je istekao 30.06.2011. Kakva je onda frka ostala, što ne potpisuje?

http://www.transfermarkt.de/de/kvesic/p ... 01042.html
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 05 jul 2011, 00:30

Ugovor mu jeste istekao ne pricajte nebuloze, a dali ce potpisati ili ne to Amar najbolje zna, ja sam opet povjerovo vama i mislio sam da je vec potpisao kakve vi samo gluposti valjate :roll: Mozda Amar nije ni imao nikakvog kontakta snjim niti je uopste cuo za njega, vi na forumu sve znate i saznate a prije ljudi u upravi, samo supljirate.

@ Decko s tribine, Smajic sutra potpisuje? Ti si onaj sto je neki dan govorio da Torlak potpisuje za nas 100% pa daj stvarno niste normalni kako vam ne dosadi vise to laganje, mozda ima tu istine i mozda stvarno dodze ali nemojte govoriti kada niste 100% sigurni :!:

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 05 jul 2011, 01:18

Polako se slazu kockice i popunjavamo roster.Pojacanja se dovode ciljano i ne po svaku cijenu.Neki govore da nam je odbrana slabija nego lani,a moje misljenje je da imamo dva izuzetna stopera za nase uslove i solidnog Vasilica koji uvijek moze dostojno zamjeniti jednog od ove dvojice.Alica ne znam ipak vjerujem da moze odgovoriti zadatku kad to bude trebalo.Desna strana je isto tako pristojna.Markovic i Colic su slicni ovaj prvi nesto iskusniji,Cola nase dijete i vjerujem da moze igrati.Lijeva strana bi bila najveci problem ukoliko ne potpise Kvesic,ali nadam se da ce potpisati.
Vezni red je nasa najveca snaga.Zao mi je sto se povrijedio Selimovic jer je kvalitetan igrac i vjerujem da bi se uklopio,ali ima vremena.Od Stanceskog i Jamaka ocekujem vise.Beslija ce vjerovatno manje sanse dobivati.U napadu je Adilovic i jos par ovi mladji igraca od koji Ramic odskace.On i Zolotic ce nadam se igrati vise nego u prosloj sezoni i najvece su nade kluba.

Prelazni rok nije zavrsen i jos jedan ili dva igraca ne bi bila na odmet.Smajic se spominje i bilo bi odlicno da potpise.

Sertif je favotit,ali nadamo se..
AMAR OSIM!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 05 jul 2011, 08:41

Da hoće više ovo izvlačenje parova.
Očekujem težak raspored. 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 05 jul 2011, 09:45

FCS-FCS je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:Ugovor mu jeste istekao ne pricajte nebuloze, a dali ce potpisati ili ne to Amar najbolje zna, ja sam opet povjerovo vama i mislio sam da je vec potpisao kakve vi samo gluposti valjate :roll: Mozda Amar nije ni imao nikakvog kontakta snjim niti je uopste cuo za njega, vi na forumu sve znate i saznate a prije ljudi u upravi, samo supljirate.

@ Decko s tribine, Smajic sutra potpisuje? Ti si onaj sto je neki dan govorio da Torlak potpisuje za nas 100% pa daj stvarno niste normalni kako vam ne dosadi vise to laganje, mozda ima tu istine i mozda stvarno dodze ali nemojte govoriti kada niste 100% sigurni :!:
Vi jos stvarno mislite da postoji 0,00001% sanse da Torlak potpise za vas...strasno , nevjerovatno !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quoteIsto onako kao sto ste vi mislili da nema sanse da vas kapiten u kojeg ste se kleli (Pelak) nema sanse da potpise za ns :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 05 jul 2011, 09:57

Kvesić ima ugovor sa Varaždinom još godinu dana, transfermart.de je vrlo nepouzdana stranica na koju se ne vrijedi pozivati.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 05 jul 2011, 10:13

Pelak ili" prison brake"...je bio u svadji sa vise likova u klubu....al et , tada je bio extra pojacanje za vas .ali kod vas je pokazo ZERO kad poredimo kako je kod nas igro...
Torlak nece potpisati za vas i zna se da je tu kraj price,,,a vi sanjajte
jest ga amar zvao i pricali su ali na tome se zavrsilo...dream on

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 05 jul 2011, 10:17

FCS-FCS je napisao/la:Pelak ili" prison brake"...je bio u svadji sa vise likova u klubu....al et , tada je bio extra pojacanje za vas .ali kod vas je pokazo ZERO kad poredimo kako je kod nas igro...
Samo hocu da kazem da nije niste nemoguce, jer je pelak bio Kapiten Torpeda i znam pojedine navijace koji su se kleli "PELĆE MI MOG" A on vas proda, ma j.ebo torlaka imamo mi boljih igraca
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 jul 2011, 10:20

Željezničar dobio novo pojačanje

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... -pojacanje
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 05 jul 2011, 10:22

Jos jedan igrac po nevjerovatnoj cijeni od samo 0KM :mrgreen: :mrgreen:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 05 jul 2011, 10:23

slika
Zadnja izmjena: ipetm, dana/u 05 jul 2011, 10:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 05 jul 2011, 10:24

Novo ime u kadru Željezničara je mladi reprezentativac BiH Josip Kvesić. On je s klubom usaglasio uvjete ugovora a pripremama će se priključiti sutra.

Kvesić je rođen u Širokom Brijegu 21. septembra 1990. godine. Prošao je omladinsku premijerligaša iz rodnog mjesta da bi kao izuzetno talentovani junior prešao u slovačku Žilinu. Za višestrukog slovačkog prvaka nastupao je nepune dvije sezone da bi u zimskog prelaznom roku pretprošle sezone stigao u Varaždin. U prvoj sezonu zabilježio je 12 nastupa za hrvatskog prvoligaša da bi u prošloj, bio jedan od najstandardnijih igrača u ekipi odigravši 22 ligaške utakmice.

Pokriva poziciju lijevog bočnog koja je u plavom timu ostala upražnjena odlaskom Mirka Radovanovića. Visok je 189 cm, a vrlo uspješno može pokriti i poziciju stopera. Za juniorsku reprezentaciju naše zemlje odigrao je 12 utakmica, a nalazi se u planovima selektora Jagodića i za naredne akcije mlade reprezentacije BiH.

Kvesić ima ugovor sa Varaždinom ali zbog dugovanja koje prema njemu imaju u ovom klubu, bez problema će dobiti raskid i kao slobodan igrač preći u Željezničar.

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/se ... n-stroja-0
Nova akvizicija Željezničara Vernes Selimović po svemu sudeći propusit će prvi meč Evropske lige protiv Sheriffa iz Moldavije. Naime, novi igrač Željezničara je povrijedio zglob na jednom od treninga te se njegova povreda na prvi mah učinila bezazlenom.

Ipak, Selimović je već ranije lomio tu nogu pa mu slijedi mirovanje od desetak dana. Selimović se u prvim danima priprema odlično uklopio u ekipu, a uspio se jednom i upisati u listu strijelaca na meču protiv Maribora.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 05 jul 2011, 10:25

tm87gigo je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Pelak ili" prison brake"...je bio u svadji sa vise likova u klubu....al et , tada je bio extra pojacanje za vas .ali kod vas je pokazo ZERO kad poredimo kako je kod nas igro...
Samo hocu da kazem da nije niste nemoguce, jer je pelak bio Kapiten Torpeda i znam pojedine navijace koji su se kleli "PELĆE MI MOG" A on vas proda, ma j.ebo torlaka imamo mi boljih igraca
Na mjestu stopera NEMATE "nikakvog" igraca a ne boljeg od Torlaka...!!!
Da imate, ne bi dzaba amar zvao istog...!!!
Isto kad sipac AVDIJA dotrca na Husrefov poziv...haj ne budali !!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 jul 2011, 10:34

FCS-FCS je napisao/la:Na mjestu stopera NEMATE "nikakvog" igraca a ne boljeg od Torlaka...!!!
Da imate, ne bi dzaba amar zvao istog...!!!
Koju poziciju u Želji igra Nyema? Sta igraju Bogičević i Vasilić? Nije moguce da ni jedan od njih trojice ne igra stopera? Ili se ta pozicija u Želji drugacije zove?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, bvsic, Cwirek, Google Adsense [Bot], NazorUso i 42 gosta.