FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

barbarez
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la barbarez » 04 jul 2011, 22:28

zubanovic89 je napisao/la:
babilonTM je napisao/la: Onda smo na ovom forumu svi informisani, svi imamo izvore u klubu...Pa mi saznamo za pojačanje i prije nego se Amar zainteresuje za tog igrača!
najbolja izjava prelaznog roka je bila citiram
Novinar "U medijima se pojavila spekulacija da je kvesic blizu potpisa"
Amar "Jest i ja sam procitao u novinama da pregovaramo sa kvesicem i da ga trebamo dovest " :lol: :lol:
Onda ga na kraju i dovede,hajde ko da ne znas Amara i njegov nacin komuniciranja.On ti je sav u tom nekom fazonu,kad ga pitas nesto konkretno ,on ce ti sve zivo reci ,samo nece ono sto si ga pitao.Isti babo.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 04 jul 2011, 22:28

Decko s tribine 2 je napisao/la:Od lika koji radi sa ženom koja poznaje komišinicu Smajićeve strine? :mrgreen:
Pasa moj izvinut ces mi se kad vidis da sam upravu, do tada uzivaj...[/quote]

Onda smo na ovom forumu svi informisani, svi imamo izvore u klubu...Pa mi saznamo za pojačanje i prije nego se Amar zainteresuje za tog igrača![/quote]
Ovu informaciju sam dobio od smajica a ne od tetkica i strinica :lol:[/quote]

Meni juce Clishy preko fb rece da ce doci kod nas, ali izgleda da me je slagao...

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 04 jul 2011, 22:31

Buddy je napisao/la:
Decko s tribine 2 je napisao/la:Od lika koji radi sa ženom koja poznaje komišinicu Smajićeve strine? :mrgreen:
Pasa moj izvinut ces mi se kad vidis da sam upravu, do tada uzivaj...

Onda smo na ovom forumu svi informisani, svi imamo izvore u klubu...Pa mi saznamo za pojačanje i prije nego se Amar zainteresuje za tog igrača![/quote]

Meni juce Clishy preko fb rece da ce doci kod nas, ali izgleda da me je slagao...[/quote]

Neko mu ba provalio šifru, gdje će tebe Clishy slagati :mrgreen:
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Decko s tribine 2
Kontakt:

Post Postao/la Decko s tribine 2 » 04 jul 2011, 22:32

babilonTM je napisao/la:
Buddy je napisao/la:
Pasa moj izvinut ces mi se kad vidis da sam upravu, do tada uzivaj...

Onda smo na ovom forumu svi informisani, svi imamo izvore u klubu...Pa mi saznamo za pojačanje i prije nego se Amar zainteresuje za tog igrača!

Meni juce Clishy preko fb rece da ce doci kod nas, ali izgleda da me je slagao...[/quote]

Neko mu ba provalio šifru, gdje će tebe Clishy slagati :mrgreen:[/quote]
kako cu vam se smijati za koji dam :lol: :lol: :) :D
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 04 jul 2011, 22:34

Decko s tribine 2 je napisao/la: kako cu vam se smijati za koji dam :lol: :lol: :) :D
Jao i ja bi volio da on dode pa da vidim sta kazu,ali znas onu pricu o djecaku i vuku pa niko vise ne vjeruje ovde ne kazem da si ti djecak ali ipak.
svoj ti pos'o !

Decko s tribine 2
Kontakt:

Post Postao/la Decko s tribine 2 » 04 jul 2011, 22:36

Grbavica moj zivot je napisao/la:
Decko s tribine 2 je napisao/la: kako cu vam se smijati za koji dam :lol: :lol: :) :D
Jao i ja bi volio da on dode pa da vidim sta kazu,ali znas onu pricu o djecaku i vuku pa niko vise ne vjeruje ovde ne kazem da si ti djecak ali ipak.
hvala ti sto me podmladi :lol: Uglavnom toliko o smajketu, ima ona zivi bili pa vidjeli..
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 04 jul 2011, 22:37

Decko s tribine 2 je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:
hvala ti sto me podmladi :lol: Uglavnom toliko o smajketu, ima ona zivi bili pa vidjeli..
Ma uglavnom bitna je poenta.
svoj ti pos'o !

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 04 jul 2011, 22:41

Kvesic potpisao!
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 04 jul 2011, 22:53

Gazi je napisao/la:Kvesic potpisao!
Izvor ?
svoj ti pos'o !

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 04 jul 2011, 22:54

Na tv SA rekose ;)

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 04 jul 2011, 22:59

aleksandar_veliki je napisao/la:
Gazi je napisao/la:Na tv SA rekose ;)
Frajer jos nije raskinuo ugovor sa Varteksom, ne kontam kako ce potpisati.
Ja samo napisah sta sam vidio ocima,i moze on potpisati ugovor,samo je fazon sto ne moze igrati :lol:

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 04 jul 2011, 23:02

Gazi je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
Gazi je napisao/la:Na tv SA rekose ;)
Frajer jos nije raskinuo ugovor sa Varteksom, ne kontam kako ce potpisati.
Ja samo napisah sta sam vidio ocima,i moze on potpisati ugovor,samo je fazon sto ne moze igrati :lol:
Ne moze niko potpisati zvanican ugovor ako ima vazeci ugovor sa nekim drugim klubom...moze dogovoriti detalje daljnje saradnje sa novim klubom ali ne moze staviti potpis dok nema ciste papire...nadam se da ce se ovo brzo rijesiti i da cemo u njemu dobiti novog igraca vrlo brzo...da napomenem,on cak ne moze ni trenirati s nama dok nema ciste papire
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 04 jul 2011, 23:07

Ne kontam onda zasto su obajvili da je potpisao? Jedino da je u medjuvremenu raskinuo i potpisao,ili ovo lupaju.Drugo nema sta.
Znam da ne moze potpisati,ni trenirati cak ne moze..isti slucaj kod komsija sa Skorom.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 04 jul 2011, 23:12

Gazi je napisao/la:Ne kontam onda zasto su obajvili da je potpisao? Jedino da je u medjuvremenu raskinuo i potpisao,ili ovo lupaju.Drugo nema sta.
Znam da ne moze potpisati,ni trenirati cak ne moze..isti slucaj kod komsija sa Skorom.
samo što škori ne duguju 9 plata

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 04 jul 2011, 23:12

Gazi je napisao/la:Ne kontam onda zasto su obajvili da je potpisao? Jedino da je u medjuvremenu raskinuo i potpisao,ili ovo lupaju.Drugo nema sta.
Zapravo dogovorili su detalje,a sa potpisom ce se sacekati do onog momenta kada Kvesic rijesi problem sa papirima.Tek onda moze se smatrati nasim igracem sto do ovog momenta nije slucaj.Valjda ce biti u dan dva.

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 04 jul 2011, 23:13

Ako potpise ovaj mali Kvesic i ako Smajic dodje(a i ako ne dodje) to je sasvim solidno za nasu ligu. U odnosu na prosle 2 sezone, a posebno na prvu slabiji smo u odbrani a jaci bi trebali biti naprijed. Sigurno je da bi trebao i neki kvalitetan stoper, ali samo u slucaju da je vesilic otiso u iran, ovako imamo ova 3 stopeta i Alica ako zatreba nekad kad su ovi kartonirani. Tako da ce biti zanimljivo gledati tu promjenu u nasoj igri tj. hoce li napad uspjeti nadoknaditi slabiju odbranu, kao sto je to odbrana cinila proteklih sezona kad je napad bio ocajan.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 04 jul 2011, 23:15

boccaccio je napisao/la:
Zapravo dogovorili su detalje,a sa potpisom ce se sacekati do onog momenta kada Kvesic rijesi problem sa papirima.Tek onda moze se smatrati nasim igracem sto do ovog momenta nije slucaj.Valjda ce biti u dan dva.
Ma i ako se Varazdin bude kofrcio ovaj tuzbu podigne jos ce mu morati i isplatit naknade.A ako je takav slucaj za te plate ne znam kako su licencu dobili.
svoj ti pos'o !

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 04 jul 2011, 23:18

boccaccio je napisao/la:
To sam i ja cuo,ali ovo me malo iznenadi,pozitvno naravno.Valjda ce ubrzo biti kraj jedne sapunice sto se tice pojacanja.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 04 jul 2011, 23:21

Pa Kvesic svakako ima dobru osnovu da dobije ciste papire,jer klub nije ispostovao dogovorene uslove prema njemu,i on bi to trebao cisto da dobije i vrlo brzo.To je ono cemu se mi nadamo.Varazdin bi mogao nekim glupostima da to odugovlaci,sto se nama ne isplati,pa kad bi mali jos i otisao na arbitrazu,to odnosi dosta vremena,jedino ako to kod njih ide nesto brze nego je to slucaj kod nas.U svakom slucaju,jako je bitno da je Kvesic postigao dogovor oko uslova sa nama i da je zadovoljan ponudjenim,a ovo ostalo je rutina koju Kvesic mora sam da uganja sto brze,da bi se mogao prikljuciti nama i da bude u kombinacijama.

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 04 jul 2011, 23:21

NK Maribor 0 - 0 Istanbul Buyuksehir
Sturm Graz 0 - 1 FC Copenhagen
Sheriff 1 - 0 Chernomorets

Nije da nema veze sa nama,ali nije na odmet 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921 i 23 gosta.