FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

jax
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la jax » 04 jul 2011, 01:46

Dajte molim vas, pa dva puta ste neregularno osvojili prvenstvo u zadnje 4 godine, oba puta ste bili u mrtvoj utrci s nama.

Prvi put, 2008. ak se ne varam, derbiji protiv nas su smijesni, suci navlace koliko god mogu, i onda, kao vrhunac svega, utakmica koju ni dan danas nitko ne moze objasniti, Inter-Parma 4:3, Parma je pokradena i do 86. minute je vodila 3:2, googlajte ako ste zaboravili. Inace, da je Parma osvojila bar bod u toj utakmici ostala bi u ligi, ali ****, trebalo je onom supku moratiju...

Prosle godine ste kupili tekmu protiv Lazija, i opet nikom nista...

Reko sam sto puta, ne mogu tvrdit ni da Roma ne namjesta, ali brate, krali ste sve zivo i mrtvo u zadnjih 5-6 godina, prvi ste jer vam je glavni konkurent Roma koja nema za kruh i cokoladno mlijeko, klub kojem vi bez problema uzmete najbolje igrace (Mancini, Chivu) i upropastite ih samo da oslabite konkurenciju. ****, ne mogu svi dat 35 mil za Quaresmu :lol:
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 04 jul 2011, 01:49

jax je napisao/la:Dajte molim vas, pa dva puta ste neregularno osvojili prvenstvo u zadnje 4 godine, oba puta ste bili u mrtvoj utrci s nama.

Prvi put, 2008. ak se ne varam, derbiji protiv nas su smijesni, suci navlace koliko god mogu, i onda, kao vrhunac svega, utakmica koju ni dan danas nitko ne moze objasniti, Inter-Parma 4:3, Parma je pokradena i do 86. minute je vodila 3:2, googlajte ako ste zaboravili. Inace, da je Parma osvojila bar bod u toj utakmici ostala bi u ligi, ali ****, trebalo je onom supku moratiju...

Prosle godine ste kupili tekmu protiv Lazija, i opet nikom nista...

Reko sam sto puta, ne mogu tvrdit ni da Roma ne namjesta, ali brate, krali ste sve zivo i mrtvo u zadnjih 5-6 godina, prvi ste jer vam je glavni konkurent Roma koja nema za kruh i cokoladno mlijeko, klub kojem vi bez problema uzmete najbolje igrace (Mancini, Chivu) i upropastite ih samo da oslabite konkurenciju. ****, ne mogu svi dat 35 mil za Quaresmu :lol:
Sjedi 1...
INTER SIAMO NOI ! ! !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 04 jul 2011, 01:56

jax je napisao/la:
,,, klub kojem vi bez problema uzmete najbolje igrace (Mancini, Chivu) i upropastite ih samo da oslabite konkurenciju. ****, ne mogu svi dat 35 mil za Quaresmu :lol:
[/quote]

hocete li marku? :lol:
nego jel' to Morattiju ispao racun pa neko vidio da je kupio?ima na racunu pecat SS Lazio sa garancijom?
Inter osvojio Tripletu i ne mogu Lazio pobjedit jel'? :o
pa eto ako su namjestali jbga imali ste finale Kupa,,nego nesto onaj tvoj pljuvac ganja djecu po terenu umjesto da gleda kako ce zabit,sta cemo mi jbga,,sad njemu kao krivo sto je Balotelli sa 19 god osvojio vise nego on cijelu karijeru i mora da ga udara,,e jbga,nije to sad fer,, :(
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 jul 2011, 03:00

Nakon ove utakmice bio sam uvjeren da ce ovaj momak kad-tad steci reputaciju jednoga od najboljih napadaca svijeta..

Mislim da ce sledeca sezona biti definitivna potvrda toga..

[youtube][/youtube]

Vidim tu su bili i Chiellini i Montolivo,Rosina(koji je propao ko Grcka)zajedno sa Pazziniem svi isti ko i danas,kao da uopce ne stare :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 04 jul 2011, 10:12

Evo jedna za Staru Damu i Vucicu :

[youtube][/youtube]

;)

U naredna 48h bi trebalo da bude gotov transfer Alvareza.Njihov potpredsjednik je izjavio da pregovaraju samo sa Interom i da je transfer vrlo blizu zavrsetka.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 04 jul 2011, 12:25

Viviano valjda prihvatio da prijedje u Genou(ne zna se je li Palacio ubacen tu,valjda nije),Alvarez danas treba da potpise a za Banegu isto malo fali,Inter valjda ponudio Valensiji 9 miliona,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 04 jul 2011, 14:51

Ocekivano, nitko ne zna raspravljati argumentima nego automatski krece vrijeđanje.

****, odgoj je nesto sto ne mozete naucit na internetu.
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 04 jul 2011, 15:07

sarajlija89 je napisao/la:moj klub je propao zbog vas
dokazi...daj dokaze...nemoj mi samo onog svi namjestali, a samo juve ispasta, za te me vasa price zaboli ona stvar, ali Intera kada osude i kazne, onda dodji i pricaj ovdje o tome kako smo mi namjestali, krali i tako to, a do tada ste vi ti koji su jedini to radili, to su cinjenice stari moj...a te vase teorije zavjera da je Moratti krivac za svaki vas nauspjeh su ravne onima sto je Amel ovdje pisao o tome kako je Leo Berlusconiev spijun i poslan da sve sj*be :D

i ti kao jedan od moderatora bi ovu raspravu poveo u temi predvidjenoj za to, a ne spamao ovu temu koja nema nikakve veze ni sa namjestanjem, ni sa juventusom...imate temu o tome pa pisite koliko hocete...ja ovdje dodjem da procitam vijesti o Interu, a ne kako je juventus ostecen bla bla bla

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 jul 2011, 22:09

jax je napisao/la:Ocekivano, nitko ne zna raspravljati argumentima nego automatski krece vrijeđanje.

****, odgoj je nesto sto ne mozete naucit na internetu.
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =73&t=2590

tu, pa raspravljajte do mile volje

postavljajte tekstove, klipove, dokumente, transkripte razgovora, knjige, DVD-ove, kasete, postere, albume, samoljepljive slicice...

Ricky Alvarez na pragu je potpisa za Inter, a poslana je ponuda i za Banegu u visini od 9 miliona eura
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 04 jul 2011, 22:24

Ausillo i jos neki iz uprave se nalaze u Argentini na pregovorima za metar argentinaca. :lol: Alvarez i Banega su blizu dolaska,pogotovo ovaj prvi za koga se ocekuju novosti vec veceras.Sve je dogovoreno,ostali su jos samo detalji kako vele ovi strucnjaci.

U pregovorima smo i za Lamelu,moze se dovest za nekih 8-10 miliona.Znaci Argentina all the way :mrgreen:

Ako Pandev prihvati da ide Genou onda ce doc i Palacio :D

Ma ludilo,jos da koji transfer bude i zvanican gdje bi nam kraj bio :mrgreen: 8-)

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 04 jul 2011, 22:57

Interista di cuore je napisao/la:Ausillo i jos neki iz uprave se nalaze u Argentini na pregovorima za metar argentinaca. :lol: Alvarez i Banega su blizu dolaska,pogotovo ovaj prvi za koga se ocekuju novosti vec veceras.Sve je dogovoreno,ostali su jos samo detalji kako vele ovi strucnjaci.

U pregovorima smo i za Lamelu,moze se dovest za nekih 8-10 miliona.Znaci Argentina all the way :mrgreen:

Ako Pandev prihvati da ide Genou onda ce doc i Palacio :D

Ma ludilo,jos da koji transfer bude i zvanican gdje bi nam kraj bio :mrgreen: 8-)
Ma ludilo bi bilo ,nego ovi konji iz Rivera trebaju pokrit dugove ispadanja u drugu ligu ,tako da ocekuju 19-20 mil od njegove prodaje ,a ovo za Palacio -Pandev bi bilo super Genova hoce nasi hoce .Gaspa hoce ,,samo jos da onvaj konj :mrgreen: Pandev prihvati i onda je ludilo :)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 04 jul 2011, 22:58

15 miliona se spominjalo dok nisu ispali za Lamelu,sad je cijena u vrh glave 10.Mada ja sumnjam da ce on u Inter...Uskoro se ocekuju vijesti iz Argentine :lol:

Pandev nece ni da cuje za odlazak u Genou :oops:

P.S. Bomba sa Sport Italie : Pregovara se za Fabregasa (how yes no :lol: :mrgreen: ),navodna ponuda je 27 miliona + Viviano...

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 05 jul 2011, 09:47

ma super bi bilo kad bi ti bilo 10 mil al mada cisto sumnjam da ce ga pustiti za te pare,inace iz Italije su jos Napoli i ROma pokazali veliki INTERes za njega .A i mislim da bi nam pravio visak,jer ne vidim ni jednu poziciju gdje bi mogao da igra ,jedino da pordamo Pandeva a ne Uzmem0 pored Alvareza njedno krilo .Evo sad Tevez izjavio da definitivno odlazi iz Man .City ,nesto oko kcerke govori da treba da pronade savrseno mjesto da se on i porodica uklope (nije spominjo domovinu ) i kazu da bi sada trebali smanjit cijenu njegovog prelaska ,znaci da bi mogli i tu da pokusamo ,jer bi nam to bio neki TOp transfee ovog ljeta .A ovo za Arsenal i Fabregasa ,,pa neznam ,evo sad citam da Arsenal hoce pokusat dobvest MOttu znaci Viviano 10 mil + MOtta 12 -15 mil to je neki 25 mil jos 15 _20 mil doplatit e to bi bilo savrseno ,a sad .....
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 05 jul 2011, 11:54

Sa fb grupe :

slika

Svi pisu da je transfer zavrsen i da je potpisao na 5 godina (plata 1,8 miliona godisnje) al nigdje zvanicne potvrde.

Inace danas je i zvanicno predstavljanje Mister Gasperinia u 13:30h.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 05 jul 2011, 13:31

Eo ako neko ima zelju da pogleda pres ovdje ima : http://sport.sky.it/sport/calcio_italia ... aming.html

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 05 jul 2011, 14:00

slika

http://www.inter.it/aas/community/tickerbuild?L=en&T=12
"Giacinto Facchetti je naša legenda. Legenda povijesti koju svi poznaju i za koju se neki, danas, prave da se ne sjećaju." Nakon objavljivanja zaključka saveznog tužitelja Stefana Palazzija, Massimo Moratti je ovim rječima obrazložio stav Intera novinarima. Inter se jasno i glasno protivi ovakvim optužbama.

Predsjedniče Moratti, koju težinu moramo dati izjavama Palazzija?
"Težina koju dajem ja je velika, jer mi se čini da smo se vratili u doba Calciopolija kada nitko nije znao ili se pravio da ne zna. Meni je to identično. Optužbe su ružne. Iskreno, sebe stavljam sa strane, jer je moja pozicija posljedična, ali da se Facchettija i minimalno smatra takvim kakvim ga se opisalo je ozbiljno, uvrijedljivo i glupo. Navijači Intera ga jako dobro poznaju. Gospoda koja će sjediti za tim stolom i odlučivati, ne znam ni ja šta, ga jako dobro poznaju. Mislim da je ovo stvarno... Nema nikakvih novih elemenata, samo činjenice za koje su drugi već zaključili da su irilevantne. Sve mi se ovo činilo kao veoma ozbiljan napad, težak, naspram kluba: neprihvatljivo. Totalno neprihvatljivo. I mogu otvoreno reći: Palazzi griješi. U potpunosti griješi. To je napad saveznog tužitelja i, u redu, po tom pitanju, bez suđenja, svatko ima pravo reći što hoće. Ali ja to apsolutno ne prihvaćam, Inter ne prihvaća. I ono što je najgore je da je u to uvućen Facchetti. I ne kažem to samo da bih rekao, već jer je upletena osoba koje više nema, kojoj se divim i koju poštujem, zbog njegovog poštenja. Pošto je, u ovom trenutku, Facchetti gledan iz drukčije perspektive, ja ni najmanje ne poštujem osobu koja je to napravila."

Kako će sada reagirati Inter?
"Veoma mirno, ne brinite se."

Predsjedniče, ovakve stvari vas navode da napustite ovaj ambijent?
"Ja radim za svoje navijače, ne za onakve ljude."

Mislite li da će sve ovo imati utjecaja na poteze koje je povukao Juventus?
"Ne, ono je završeno. Sada će se sastati oni iz Saveza i odlučiti šta žele."

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 05 jul 2011, 14:10

Smirit ce se taj Palazzi ubrzo,neka ih je stid sto spominju Facchettia ;)

Eo ovdje citav pres sa predstavljanja Gasperinia : http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=51646

Najvaznije ukratko :

-Gasp vec ima ideju kako ce Inter izgledati iduce godine
- Odbrana sa 3 igraca je jedna od opcija
-Igraci koji su na Coppa Americi najverovatnije nece igrati Super Kup sa Milanom
-Alvarez je dobar igrac,ali ne zeli nista vise da prica o igraci koji nisu zvanicno Interovi
-Sneijder je klasa,Inter ce uraditi sve da ga zadrzi
-Gasp se nada da ce se pokazati i on kao i prethodni koji su dosli iz Genoe (Milito,Motta,Ranocchia)
-Ekipa koja pocne pripreme ce biti ekipa koja ce igrati protiv Milana
-Nisam Juventino,ja sam Rossoblu (Crotone i Genoa)
-Palacio je dobar igrac,ali je igrac Genoe

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 05 jul 2011, 14:28

Interista di cuore je napisao/la:Smirit ce se taj Palazzi ubrzo,neka ih je stid sto spominju Facchettia ;)

Eo ovdje citav pres sa predstavljanja Gasperinia : http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=51646

Najvaznije ukratko :

-Igraci koji su na Coppa Americi najverovatnije nece igrati Super Kup sa Milanom
-Alvarez je dobar igrac,ali ne zeli nista vise da prica o igraci koji nisu zvanicno Interovi
-Gasp se nada da ce se pokazati i on kao i prethodni koji su dosli iz Genoe (Milito,Motta,Ranocchia)
Zbog ovoga mi se najvise sviđa :mrgreen:

Nemogu vjerovat da Facchettia uplecu u sve, nek ih bude sram.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 jul 2011, 14:31

Tritolone je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:Smirit ce se taj Palazzi ubrzo,neka ih je stid sto spominju Facchettia ;)

Najvaznije ukratko :

Zbog ovoga mi se najvise sviđa :mrgreen:

Nemogu vjerovat da Facchettia uplecu u sve, nek ih bude sram.

Jos da nije svojevremeno izjavio kako jedva ceka klupu Juventusa, te da mu je to san - moglo bi ovo da prodje kao iskreno. :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano - FC Tavolini

Post Postao/la sarajlija89 » 05 jul 2011, 14:31

:lol: :mrgreen: :P :oops:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.