Не " ја " $ се " ова $ - ? у " ¥ """ " $ стварно & ? " $ & " " ' $ % ? & - " " $ /.

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Tako jeDevil je napisao/la:Dobro dosao,nadam se da ces imati sta reci na ovoj temi,i da te odmah upoznam sa osnovnim pravilom sto sam naucio Kolegu vec,ne nasedaj na provokacije one tamo strane.![]()
– Klub Briž nije uspeo dа postigne dogovor sа Crvenom zvezdom oko pozаjmice Stefаnа Šćepovićа. Srpski klub u ovom trenutku nemа dovoljne finаnsijske gаrаncije – piše nа sаjtu Brižа.
Lukovic je doveden kao veliko pojacanje iz Udinesea,a svakako da nije opravdao ocekivanja,nit se ustalio na poziciji stopera nit lijevoga beka,a sada pogotovo kad dolazi Criscito miljama je daleko od prve postave Zenita..Rooney88 je napisao/la:Cekaj ba jel vi pricate o Aleksandru Lukovicu (a o kojem bi drugom `ebo ja sebe u mozak) ? Da mu nije malo rano za povratak u Srbiju?
29-ta ili 28-ma mu je tek a da se vraca! U Italiji mi je bio odlican a i u Zenitu je bio dobar. Uhhh s njim bi Zvezda drasticno dobila a i sa Pantelicem sigurno iako sam cesto citao da su ga neki osporavali. Neznam meni je nekako nelogicno da se Lukovic sada vrati u Zvezdu ali normalno da nije nemoguce.
Nisi daleko od istine . I meni je cudno,al malo smo krenuli napredRooney88 je napisao/la:Mah kontam ja sve to ali valjda navikao na ovaj sindrom BH lige.![]()
Ako se dobar igrac vrati, AKO, sigurno ima preko 34 godine pa iz tog razloga mi je Lukovic premlad za povratak u Zvezdu.
Po meni je i Nemanja Milić dobro rešenje.Devil je napisao/la:Kao sto sam rekao juce na temi JSL,Magrao je fakticki nemoguce resenje na poziciji levog full back-krila,a to se i potvrdilo jer je Magrao na korak od Brage.
Na levo krilo ce verovatno doci domaci igrac,sto bi znacilo da je ona varijanta od pocetka prelaznog roka opet aktulena-Miric.
A mogli bi i vaše "potencijalno" pojačanje Tsabalalu dovesti.28TAGOE je napisao/la:A za Mirića treba 800 000,nešto nisam siguran da ove pare vi imate?
A za koji ce nam Milic,kad je on klasicna "devetka".rebonja je napisao/la:Po meni je i Nemanja Milić dobro rešenje.Devil je napisao/la:Kao sto sam rekao juce na temi JSL,Magrao je fakticki nemoguce resenje na poziciji levog full back-krila,a to se i potvrdilo jer je Magrao na korak od Brage.
Na levo krilo ce verovatno doci domaci igrac,sto bi znacilo da je ona varijanta od pocetka prelaznog roka opet aktulena-Miric.
Imamo mi te pare,samo ako se Robi odluci za njega.28TAGOE je napisao/la:A za Mirića treba 800 000,nešto nisam siguran da ove pare vi imate?
Pa znalo se za Cosica da ide,otisao sa reprezentacijom.28TAGOE je napisao/la: Već ste nešto malerični,šta i Ćosić van pogona?
)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.