Olimpik Sarajevo

lakovic
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la lakovic » 01 jul 2011, 22:21

Olimpic predstavio novu opremu. Objavljeno na web-sajtu olimpic.ba

http://www.olimpic.ba/cms/index.php?dur ... i-manekena

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 01 jul 2011, 23:22

Nije vam lose to sto ste onu prvobitnu drecavo zelenu,okrenuli na ovu tamno tamnoo zelenu,a i crni dresovi su vam ok.

Jedino vam je ona trenerka (zadnja slikica desno) prava "siptarsaka"..al' hajd' dobro je sve u sustini ;)

p.s sto vam forum ne radi :mrgreen:

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 02 jul 2011, 11:34

Zna li netko koliko su place igracima u FK Olimpic?Npr Vladavicu?!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 02 jul 2011, 11:49

mostarskiplemic je napisao/la:Zna li netko koliko su place igracima u FK Olimpic?Npr Vladavicu?!
Netko je na godisnjem odmoru u Puli.Mozda neko zna?
F.K.SARAJEVO

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 02 jul 2011, 16:59

molotovljev je napisao/la:
mostarskiplemic je napisao/la:Zna li netko koliko su place igracima u FK Olimpic?Npr Vladavicu?!
Netko je na godisnjem odmoru u Puli.Mozda neko zna?
Jako pristojne i REDOVNE,,,,,,,,,,

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 02 jul 2011, 17:01

šta stavljaš ovolike zareze blento, ne kucaš na onoj mašini :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 04 jul 2011, 18:43

je li ovo fejzic ponovo u olimpiku

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 04 jul 2011, 18:45

hordas'87 je napisao/la:je li ovo fejzic ponovo u olimpiku
Vjerovatno jeste. Btw. Danas sam prolazio pored "stadiona", ima 7-8 ljudi nešto rade, nisu postavljenje stolice, a onaj teren je za mene premali, ne znam kolike su dimenzije, i za sada je oranica. :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 04 jul 2011, 19:03

7-8 radnika...to je nevjerovatno zahuktavanje radova.

A sto se tice travnate plohe,tu ce leci vjestacka trava. Jedini klub koji ce u BH igrati na takvoj podlozi zvanicne utakmice u PL.

Moglo bi to biti velika prednost za domace tekme Olimpika jer vecina ovih nasih klubova nije naviklo na takve podloge.
A Olimpik ako popravi bodovni saldno kod kuce..moglo bi to biti ozbiljan napredak na tabeli.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 jul 2011, 20:18

Zna li neko dali je sigurno vještačka trava,ja sam imao info da je prirodna u pitanju.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 04 jul 2011, 20:23

Što to Muhamed Mujić nije bio na spisku kada je bila prozivka ? :roll:
Tako on kaže da je bio na prozivci,ali da ga Janjoš nije uvrstio među one koji mu trebaju.Sada trenutno trenira u Banovićima,pa ne znam moguće da ovdje ostane ukoliko ne nađe neki angažman.
Bilo bi to za nas veliko pojačanje,ali teško da ostane ovdje,vjerovatno je i on sit Budućnosti.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 jul 2011, 20:30

-A- je napisao/la:7-8 radnika...to je nevjerovatno zahuktavanje radova.

A sto se tice travnate plohe,tu ce leci vjestacka trava. Jedini klub koji ce u BH igrati na takvoj podlozi zvanicne utakmice u PL.

Moglo bi to biti velika prednost za domace tekme Olimpika jer vecina ovih nasih klubova nije naviklo na takve podloge.
A Olimpik ako popravi bodovni saldno kod kuce..moglo bi to biti ozbiljan napredak na tabeli.
Koliko sredstva pristizu od Općine toliko radnici i rade.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 04 jul 2011, 20:32

Veliki klub u današnjim okvirima s respektabilnom upravom sposobnom i spremnom za najveće domete i podvige. Ali čisto sumnjam da će ikada dostići jednog Želju.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 jul 2011, 20:51

Chelsea_CBH je napisao/la:Veliki klub u današnjim okvirima s respektabilnom upravom sposobnom i spremnom za najveće domete i podvige. Ali čisto sumnjam da će ikada dostići jednog Želju.
Nemaju potrebe dostizati Želju,treba da jačaju na organizacijskom i igračkom planu iz sezone u sezonu.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 05 jul 2011, 10:45

Kako sam uz Gracica znam da mu nije na pameti da se natjece sa Zeljom i FKS,cilj po njemu treba da bude stabilan klub sa stalnim izvorima prihoda.Natjecanje sa dva velika kluba bi bilo bez veze i iscrpljivanje.Lagano se pravi pomak svake godine.Ove godine kao i naredne bi trebalo zavrsiti stadion u cjelosti a rezultatski probati izboriti evropu.Opstina je stvarno ozbiljna u namjeri da zavrsi stadion kapaciteta oko 6000 sjedecih mjesta naredne godine.Svakako predstoji nam i uzbudljivo prvenstvo.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 05 jul 2011, 15:13

herbion je napisao/la:Kako sam uz Gracica znam da mu nije na pameti da se natjece sa Zeljom i FKS,cilj po njemu treba da bude stabilan klub sa stalnim izvorima prihoda.Natjecanje sa dva velika kluba bi bilo bez veze i iscrpljivanje.Lagano se pravi pomak svake godine.Ove godine kao i naredne bi trebalo zavrsiti stadion u cjelosti a rezultatski probati izboriti evropu.Opstina je stvarno ozbiljna u namjeri da zavrsi stadion kapaciteta oko 6000 sjedecih mjesta naredne godine.Svakako predstoji nam i uzbudljivo prvenstvo.
Pozdrav herbionu i naravno g.Gracicu i jako ljepo razmisljanje,,,,,ŽELJO JE ŽELJO----SARAJEVO JE SARAJEVO a mi ćemo se trudit da budemo VELIKI OLIMPIC,,,,

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 05 jul 2011, 15:34

1.kolo Rudar-Olimpic.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 05 jul 2011, 15:52

herbion je napisao/la:Kako sam uz Gracica znam da mu nije na pameti da se natjece sa Zeljom i FKS,cilj po njemu treba da bude stabilan klub sa stalnim izvorima prihoda.Natjecanje sa dva velika kluba bi bilo bez veze i iscrpljivanje.Lagano se pravi pomak svake godine.Ove godine kao i naredne bi trebalo zavrsiti stadion u cjelosti a rezultatski probati izboriti evropu.Opstina je stvarno ozbiljna u namjeri da zavrsi stadion kapaciteta oko 6000 sjedecih mjesta naredne godine.Svakako predstoji nam i uzbudljivo prvenstvo.
Gospodine Herbione,ako bih mogao da se malo zainteresujem i da upitam,koji bi to po vama ili g.Gracicu bili stalni izvori prihoda za klub Olimpic.Kako to sada ide i kako ja trenutno vidim u pitanju je stalno ulaganje u klub.Necemo o natjecanju sa dva veca sarajevska kluba,za takvo nesto treba da se rodi i tradicija,pa samim tim za takvu varijantu rasprave treba proci nesto godina.Napredak Olimpica je evidentan u igrackom smislu,medjutim koliko je organizaciono Olimpic napredovao i koliko je jedan takav projekat isplativ?Sta se finansijski vraca u klub? Organizacija utakmice je skupa,mnoga su ulaganja u igrace,jako se cesto mijenja igracki kadar,sto ne pridonosi stabilnosti kluba,nema bilo kakvog velikog transfera koji bi bio isplativ po Olimpic,brojnost ljudi na stadionu za vrijeme utakmice nije povoljan za neki povrat novca i cak ni za organizaciju same utakmice.Postoji li u Olimpicu upravni odbor,ima li skupstina kluba,koliko ljudi odlucuje o bilo cemu?Da li je g.Gracic apsolutna vlast i na koji nacin on to moze ostvariti kroz klub,jer klub kao privatizovan ne moze jos biti u takvom obliku,pa se pitam koji su nacini da klub moze djelovati tako? Postoje li sponzori? Kupuju se igraci koji vrijede na trzistu sasvim solidno,odakle se finansije crpe i kakvo je pravdanje i kakva finansijska rehabilitacija je potrebna da bi se taj ulozeni novac vratio?
Imam hiljadu pitanja,a pitam ovo jer me stvarno zanima,nadam se da ne vidis nikakvu provokaciju i zato pitam javno,bez pp...Naravno da mi ne trebamo sve znati,ali eto dio koji se moze kazati,volio bih da se na neki nacin meni ukaze da bih imao malo jasniju sliku cijelog projekta,i da bih sam sebi mogao u glavi naci odgovore zasto se daje toliki novac,jer ja iskreno ne vidim finansijsko pokrice ni kroz jednu osnovu.Sta je zapravo pravi cilj? Tesko je meni povjerovati da bi ulazenjem u evropu sve moglo da se finansijski vrati,igraci bi zapravo dobili navrijednosti,ali sta vrijedi kada mnogi igraci prodefiluju kroz sezonu,a da se ne napravi neki vrijedan transfer.Za Subasica koji se jedini spominje u tom kontekstu,ja ne vidim da se desilo jos uvijek bilo sta.Puno love,velik promet,nikakva zarada...eto,ako moze malo o tome,jer me stvarno zanima! Hvala unaprijed i puno pozdrava g.Gracicu! ;)
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 05 jul 2011, 19:59

Evo dobra vijest za Olimpic.Komitet za normalizaciju odlučio da će Olimpic i ostali klubovi moći igrati na svojim stadionima!
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 05 jul 2011, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 05 jul 2011, 20:27

Mancini je napisao/la:Evo dobra vijest za Olimpic.Komitet za takmičenje odlučio da će Olimpic i ostali klubovi moći igrati na svojim stadionima!
Dobra vijest :D aaa Olimpic bi ove godine mogao biti ozbiljan kandidat za titulu ;)

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.