Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Najbolje mi je bilo kako su mnogi poceli da pricaju, da je transfer u Premier League bio samo izmisljena prica i bajka. Pokusaj tog transfera i interes je bio realan, kao sto sam vec nekoliko stranica unaprijed pisao. Mozda najzad nekima u svijetlu ovog aktuelnog transfera, i taj prosli pokusaj izgleda sada mnogo realniji. Jedan transfer je propao, ali je Spaha sa jednom veoma grubom metodom izgleda uvjerio klub, da sljedeci transfer treba biti uspjesan. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Aha jes jes...Rosas7 je napisao/la:precijenili ste spahica![]()
cuj arsenal
![]()
vidio i on da mu je dinamo vrh,pa hoce da dodje
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Bio si brzi od menePrincipatus je napisao/la:Aha jes jes...Rosas7 je napisao/la:precijenili ste spahica![]()
cuj arsenal
![]()
vidio i on da mu je dinamo vrh,pa hoce da dodje
!Principatus je napisao/la:Najbolje mi je bilo kako su mnogi poceli da pricaju, da je transfer u Premier League bio samo izmisljena prica i bajka. Pokusaj tog transfera i interes je bio realan, kao sto sam vec nekoliko stranica unaprijed pisao. Mozda najzad nekima u svijetlu ovog aktuelnog transfera, i taj prosli pokusaj izgleda sada mnogo realniji. Jedan transfer je propao, ali je Spaha sa jednom veoma grubom metodom izgleda uvjerio klub, da sljedeci transfer treba biti uspjesan.
I sad ce pola Bosne pratiti Sevillu isto kao i Lazio, Man City
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- Papastathopoulos
- Kontakt:
sto bi refko reko`o: "logicno"afa97 je napisao/la:I sad ce pola Bosne pratiti Sevillu isto kao i Lazio, Man City
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
pa sta stim?afa97 je napisao/la:I sad ce pola Bosne pratiti Sevillu isto kao i Lazio, Man City
Dobar izbor... srecno!
Nista, samo kazemaddebisi je napisao/la:pa sta stim?afa97 je napisao/la:I sad ce pola Bosne pratiti Sevillu isto kao i Lazio, Man City
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- Goalgetter
- Kontakt:
Tesko Messiju. On je Spahi taman do lakta

Goalgetter je napisao/la:Tesko Messiju. On je Spahi taman do lakta![]()
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Tek ce sad vidjet sta je nocni zivot 
- JuveSissoko
- Kontakt:
kobe24 je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Tesko Messiju. On je Spahi taman do lakta![]()
![]()
![]()
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
kad se Spaha vrne do Barselone ili Madrida, jos sms-ne Dzeki da doleti seikovim avionom, party all nightyup je napisao/la:Tek ce sad vidjet sta je nocni zivot
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Tesko Messiju. On je Spahi taman do lakta![]()
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- crvenocrni
- Kontakt:
Svaka čast za našeg kapitena, klub po mjeri a i liga Boga mi!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pepe je napisao/la:http://www.as.com/futbol/articulo/defen ... ftb_27/TesEl defensa bosnio Emir Spahic ficha por el Sevilla
19 croata - 04-07-2011 - 17:46:29h
Sevilla ha fichado un jugador buenisimo!Saldra un exito, es un líder!Uno de los mejores defensas que yo he visto, mucho mejor que Dragutinovic!Mejor defensor de la liga francesa hace dos años!
Bravo susjedu za ovaj komentar, tako se to radi.
Nebi ga ni mnogi naši tako nahvalili, pa i ovdje su ga na forumu mnogi pljuvali ali nećemo sad o tome.
Uglavnom mi se svidio komentar i slažem se sa njim.
Spahi puno sreće u Španiji. čuo sam da je Sevilja najljepši grad u Španiji.
Andaluzija je najljepši dio Španije, zasigurno. Sevilla, Cadiz, Cordoba, Granada, Almeria...Jedino evropsko tlo gdje bi mogao živjeti sem Bosne. I mentalitet je sličan našem, ljudi znaju za merak. Planirao sam tamo biti 7 dana, a ostao mjeseccalcio je napisao/la:Pepe je napisao/la:http://www.as.com/futbol/articulo/defen ... ftb_27/TesEl defensa bosnio Emir Spahic ficha por el Sevilla
19 croata - 04-07-2011 - 17:46:29h
Spahi puno sreće u Španiji. čuo sam da je Sevilja najljepši grad u Španiji.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- spielführer_21
- Kontakt:
I tebi je loše u životu k'o i Spahi izgledaVanBasten je napisao/la: Andaluzija je najljepši dio Španije, zasigurno. Sevilla, Cadiz, Cordoba, Granada, Almeria...Jedino evropsko tlo gdje bi mogao živjeti sem Bosne. I mentalitet je sličan našem, ljudi znaju za merak. Planirao sam tamo biti 7 dana, a ostao mjesec
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.