Nemo' mi na komšijuSeyo_TM je napisao/la:Ni ljigata ne zna uefina pravila ali je zato sportski novinar, i to "specijaliziran" za fudbal/nogomet...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nemo' mi na komšijuSeyo_TM je napisao/la:Ni ljigata ne zna uefina pravila ali je zato sportski novinar, i to "specijaliziran" za fudbal/nogomet...
I Osim ostario,ne lici na covjeka iz prvoga mandataipetm je napisao/la:
a šta bi vi htjeli da lik posle deset godina isto izgleda, j.eben je ovo pos'o, ostari se prije vremenaChWilla je napisao/la:brate, niko od nas ne postaje mlađi
kup-abistrikboy je napisao/la:Jablonec protivnik za svaki respekt
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ja ... ki-respekt
Fino recenobadblueboylivno je napisao/la:
Nego, očekujem prolaz protiv tih transdnjistarskih separatista. Vrijeme je da tom bolesnom gazdi netko stane na put i izbaci ih iz Europe već prije osmog mjeseca, i bilo bi lijepo da tu bude Željo.
Pile, ba, pusti šuplju, ima li pojačanja na vidiku? Samo konkretno, moliću lijepopile87 je napisao/la:Brko radi dobru stvar igrajuci sa relativno jacim protivnicima, pokusava da razbije famu u glavama igraca da igraju protiv vanzemaljaca.Ekipe poput serifa su sigurno igracki bolje od nas ali daleko od toga da mi nemozemo odigrati dobro i da se ne mozemo nadati pozitivnom rezultatu.Ove pripremne protiv renomiranih protivnika mogu donijeti dosta dobrog pogotovo mladjim igracima, mogu dobiti dosta na samopouzdanju a za mladog igraca je to jako vazno kada vidi da moze igrati i protiv ponatih.Nadam se da cemo zadrzati trend igranje ovih prijateljskih utakmica protiv uslovno receno jacih ekipa.
Od smajica skoro pa da nema nista,dobro bi dosao jedan stoper i golman.Omar500 je napisao/la:Eto super, i Kvesić, taj famozni lijevi bek dodje![]()
To je to za tekme protiv Šerifa, a ja mislim da će biti još tu igrača koji će doći pred početak prvenstva. Očekujemo Smajića i eto eventualno štopera nekog.
Opusteno ba, eto lijevog bekanamavi je napisao/la:Pile, ba, pusti šuplju, ima li pojačanja na vidiku? Samo konkretno, moliću lijepopile87 je napisao/la:Brko radi dobru stvar igrajuci sa relativno jacim protivnicima, pokusava da razbije famu u glavama igraca da igraju protiv vanzemaljaca.Ekipe poput serifa su sigurno igracki bolje od nas ali daleko od toga da mi nemozemo odigrati dobro i da se ne mozemo nadati pozitivnom rezultatu.Ove pripremne protiv renomiranih protivnika mogu donijeti dosta dobrog pogotovo mladjim igracima, mogu dobiti dosta na samopouzdanju a za mladog igraca je to jako vazno kada vidi da moze igrati i protiv ponatih.Nadam se da cemo zadrzati trend igranje ovih prijateljskih utakmica protiv uslovno receno jacih ekipa.
Bice, bice samo opustenopile87 je napisao/la:Opusteno ba, eto lijevog bekanamavi je napisao/la:Pile, ba, pusti šuplju, ima li pojačanja na vidiku? Samo konkretno, moliću lijepopile87 je napisao/la:Brko radi dobru stvar igrajuci sa relativno jacim protivnicima, pokusava da razbije famu u glavama igraca da igraju protiv vanzemaljaca.Ekipe poput serifa su sigurno igracki bolje od nas ali daleko od toga da mi nemozemo odigrati dobro i da se ne mozemo nadati pozitivnom rezultatu.Ove pripremne protiv renomiranih protivnika mogu donijeti dosta dobrog pogotovo mladjim igracima, mogu dobiti dosta na samopouzdanju a za mladog igraca je to jako vazno kada vidi da moze igrati i protiv ponatih.Nadam se da cemo zadrzati trend igranje ovih prijateljskih utakmica protiv uslovno receno jacih ekipa.bice jos
Trenutno korisnika/ca: b00t, MrkiMedo, Paromlinac i 54 gosta.