FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rada91
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rada91 » 04 jul 2011, 02:34

Sta je vama ljudi dat cemo im 5 komada u 2 utakmice !
Oni da sta valjaju ne bi mi bili nosioci nego oni STRAH OD HORDI :mrgreen:
Gdje god bili,uvijek smo KORAK ISPRED VAS !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 jul 2011, 08:51

Pa vi cete prekucati ligu ove godine .. samo ako ne uradite harakiri kao zadnjih godina ;)
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 04 jul 2011, 09:05

Daj ba kakav Smajic kad niko nije čuo za njega a isto tako , kakva slavija..nidze veze!!
Znaci , u ovoj hefti( uto-srijeda) odlaze u Medjugorje .Ako tamo ostaju 7 dana ( kako kažete) znaci , pred sami odlazak u Svedsku se vraćaju u seher.
Ne sumnjam da će u Medjugorju , plisek nametnuti zestok tempo i da će vise raditi na uigravanju ekipe , sto je i normalno za ovaj finalni dio priprema. Znam da uvijek treniraju 2x dnevno a da je popodnevni trening uvijek rezervisan za uigravanje akcija. Imam osjećaj da su svi naspanovani i da će sve biti kako treba a da će Plisek držati sve konce u svojim rukama

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 04 jul 2011, 09:08

@kimbo
vidiš kako ti znaš da će mo prekucati ligu...aferim

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 04 jul 2011, 10:29

Kad će Plisek skratiti spisak igrača ?
Bilo je najavljeno za juce, pa ništa. Dajte vaša predvidjanja u vezi 22 ili 23 koja će ići u Medjugorje

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 jul 2011, 10:42

FCS-FCS je napisao/la:Kad će Plisek skratiti spisak igrača ?
Bilo je najavljeno za juce, pa ništa. Dajte vaša predvidjanja u vezi 22 ili 23 koja će ići u Medjugorje
Mislim u ovoj sedmici da će sve biti jasno.
Pa nezahvalno je prognozirati takvo što jer niko od nas nije pogledao ni trećinu treninga, kamoli svaki.
Ono što je sigurno je ostanak dvojca iz Banovića jer je s njima najavljen potpis ugovora, te okosnice ekipe od prošle godine: Torlak, Dupovac, Kojašević, Handžić K, Vučina, itd....
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 jul 2011, 10:47

FCS-FCS je napisao/la:Kad će Plisek skratiti spisak igrača ?
sa ili bez Skore... :D :D

Golmani:Hamzic,Hadzidzulbic,Hodzic.
Odbrana:Torlak,Dupovac,Comor,Belosevic,Begic,Trebinjac,Cizmic.
Veza:Hadzic,K.Handzic,Vucina,Suljic,Kojasevic,Maxa?,Becirevic..
Napad:Haskic,H.Handzic,Obuca,Smigalovic,Peljto..
mislim da je ovo odlican tim koji bi se uz Skoru,Pehlica ,Ledeta trebao prosetati ligom hehe ... ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 04 jul 2011, 10:52

fali tu ti i A.Handzic i da jucer sam sjedio sa Semirom Bajraktarevicem i SASKA i kaze da bih trebao ostati eh sada vidjecemo :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 jul 2011, 10:54

vecaveca je napisao/la:fali tu ti i A.Handzic i da jucer sam sjedio sa Semirom Bajraktarevicem i SASKA i kaze da bih trebao ostati eh sada vidjecemo :D
ma brate ovo je sastav za medjugorje ,a posto je amel istegao ligamente protiv slavije i nosice gips malo ne vjerujem da ce stici da se oporavi do medjugorja...a semir dolazi svake godine valjda ce ove ostati ehehhe :D :D
FK SARAJEVO.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 04 jul 2011, 11:19

Ono sto me malo brine je situacija sa Skorom. Ako i dobije papire do sutra , sigurno je da ce ga Plisek povesti u Medjugorje i bice prijavljen do petka za league europe.
Medjutim sta ako se to ne desi. Imamo Obucu (pehlic je out do pocetka nase lige)..Kojasevic se moze uvijek pridodati napadu...iskreno na Harisa H ne racunam (trenutno)...imamo tog Smigalovica i Haskica...ali mislim da je slag na tortu Skorino igranje protiv orebra. Napad bi bio ubojitiji barem 50 % a znaci imali bi vise igraca u rotaciji sto je dobra stvar i radi konkurencije ali i povreda , kartona..!!??

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 04 jul 2011, 11:30

rada91 je napisao/la:Sta je vama ljudi dat cemo im 5 komada u 2 utakmice !

U svemu traži razlog zašto ćete ih proći, samo nemoj u tome da ste vi nosioci, a oni ne... Njihova trenutna forma i dosadašnji nastupi u Evropi su mnogo relevantniji pokazatelj...jer su oni izgleda sad u nekoj krizi, a u Evropi nikad nisu pobjedili. Vi dovodite odlične igrače, na svakoj poziciji ste popunjeni provjerenim igračima i ulazite sigurno jači u ovu, nego u prošlu sezonu. Vaše šanse su poprilične, i za vas je veoma važno da se iz dana u dan dešava još više pozitivnih stvari i fakat možete do 3. pretkola, a tamo je po meni dovoljno da se Koševo dostojno ispuni protiv nekog atraktivnog, jer sve ekipe koje možete izvući u 3. pretkolu su sigurno bolje, pa onda nek se bar zaradi ako ništa drugo. Sve u svemu nekih 70% šansi na vašu stranu, a oni svoju šansu možda mogu tražiti u tome što vi niste uigrani i što će oni u utakmice ući dosta pripremljeni. Valjda im to neće biti dovoljno!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 04 jul 2011, 11:43

babilonTM je napisao/la:
rada91 je napisao/la:Sta je vama ljudi dat cemo im 5 komada u 2 utakmice !

U svemu traži razlog zašto ćete ih proći, samo nemoj u tome da ste vi nosioci, a oni ne... Njihova trenutna forma i dosadašnji nastupi u Evropi su mnogo relevantniji pokazatelj...jer su oni izgleda sad u nekoj krizi, a u Evropi nikad nisu pobjedili. Vi dovodite odlične igrače, na svakoj poziciji ste popunjeni provjerenim igračima i ulazite sigurno jači u ovu, nego u prošlu sezonu. Vaše šanse su poprilične, i za vas je veoma važno da se iz dana u dan dešava još više pozitivnih stvari i fakat možete do 3. pretkola, a tamo je po meni dovoljno da se Koševo dostojno ispuni protiv nekog atraktivnog, jer sve ekipe koje možete izvući u 3. pretkolu su sigurno bolje, pa onda nek se bar zaradi ako ništa drugo. Sve u svemu nekih 70% šansi na vašu stranu, a oni svoju šansu možda mogu tražiti u tome što vi niste uigrani i što će oni u utakmice ući dosta pripremljeni. Valjda im to neće biti dovoljno!
A sta znaci njihova trenutna kriza..apsolutno nista , mozda bas prorade u tekmi sa nama , tako da nema neke analize koja bi bila releventna 100%
Postoje razne analize a statistika im daje argumente za ovo ili ono ali da postiji nesto bas cvrsto...NE !!
Tacno je da smo iskusniji u uero tekmama i da imamo (mozda) bolji i kvalitetniji igracki kadar i da su oni u igrackoj i rezultatskoj krizi ali ja tu ne vidim neku prevagu u nasu korist. Samo pametan i hrabar pristup sa velikim pozrtvovanjem...eventualno da nam prodje jedna ili dvije uigrane akcije..zabiti jedan ili cak pobijediti , pa nek se strucnjaci bave analizama i statistikom !!!

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 04 jul 2011, 11:48

Kao prvo njihova je prednost sto im je sezona vec pocela a nama nije,dalje ova vjestacka trava itd. i malo smo previse optimisti ali se nadam da cemo proci pa makar i sa 1-0
Fina Gradska sarajevska raja

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 jul 2011, 11:49

FCS-FCS je napisao/la:Ono sto me malo brine je situacija sa Skorom. Ako i dobije papire do sutra , sigurno je da ce ga Plisek povesti u Medjugorje i bice prijavljen do petka za league europe.
Medjutim sta ako se to ne desi. Imamo Obucu (pehlic je out do pocetka nase lige)..Kojasevic se moze uvijek pridodati napadu...iskreno na Harisa H ne racunam (trenutno)...imamo tog Smigalovica i Haskica...ali mislim da je slag na tortu Skorino igranje protiv orebra. Napad bi bio ubojitiji barem 50 % a znaci imali bi vise igraca u rotaciji sto je dobra stvar i radi konkurencije ali i povreda , kartona..!!??
:? :? :? :?
FK SARAJEVO.

Mr.Casual
Kontakt:

Post Postao/la Mr.Casual » 04 jul 2011, 11:50

fazon je dat gol u gostima i sav posao je zavrsen oni kad dodju na kosevo prepast ce se navijaca jos nisu navikli igrat na nasoj djetelini tako da samo opusteno :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 04 jul 2011, 12:25

Čekajte da vidimo još tu utakmicu sa Splitom. Mislim da će se tu znati šta i kako i sa kojim sastavom će Plisek protv Orebra igrat ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 04 jul 2011, 14:05

Ako goe odigramo X sa zabijenim golom...ovdje bi trebao poceti sa 2 napadaca i sto prije im zabiti..
Ako gore zijanimo minimalno (a zabili smo) ...predvidjam isti scenario (2 napadaca)
Sve ostalo..ma i ne razmisljam, osim nase minimalne pobjede (gore)...u tom slucaju opet se ne smijemo na Kosevu zatvoriti..ali to je mac sa dvije ostrice. Ipak mislim da imamo snage i znanja da ih prodjemo..prognoza, ukupan rezultat 4-2. ;)

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 04 jul 2011, 14:28

FCS-FCS je napisao/la:Ako goe odigramo X sa zabijenim golom...ovdje bi trebao poceti sa 2 napadaca i sto prije im zabiti..
Ako gore zijanimo minimalno (a zabili smo) ...predvidjam isti scenario (2 napadaca)
Sve ostalo..ma i ne razmisljam, osim nase minimalne pobjede (gore)...u tom slucaju opet se ne smijemo na Kosevu zatvoriti..ali to je mac sa dvije ostrice. Ipak mislim da imamo snage i znanja da ih prodjemo..prognoza, ukupan rezultat 4-2. ;)

zar nije bilo lakse da si napisao da ocekujes u obje utakmice da igrao sa dva spica a ne da gatas rezultat

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 04 jul 2011, 15:44

Hordas@
jel tebi isto izgubiti sa 2-0 ili sa 2-1
po tome se i ravnam
ali nećemo gore izgubiti.. mogo bi se kladiti , kao sto i hocu

drpitar
Kontakt:

Post Postao/la drpitar » 04 jul 2011, 15:57

Sarajevo je najbolje i normalno da cemo da upisemo 2 pobjede protiv orebra. Sarajevo i dalje samo gazi u Europu dok ovi malo losiji nasi klubovi ispadaju u prvim rundama i to REDOVNO. **** ako mozete krasti PLBIH nemoze te u euro.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Morpheus i 28 gostiju.