FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@The Maniacs
Mislis ???
Mislis ???
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma izgleda je*o Evropu, to je otpisano vec rekao bih, ali valjda se pojacamo pred pocetak Premier lige, jer protif Konjevica igramo za 10 dana, tako da sto se tice nekog uigravanja tog novog beka, ili napadaca, ili veznjaka, je vec kasno.. Bolje da Stanic tamo igra kad je vec navikao..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
doći će neko u 7. kolu pa će reći da je malo nespreman pa će igrati dvije tekme onda će se kao po običaju povrijediti itd..stvarno mi njie jasno što se toliko borimo za evropu kada je shvatamo neozbiljnoBaja_Zvjerka je napisao/la:Ma izgleda je*o Evropu, to je otpisano vec rekao bih, ali valjda se pojacamo pred pocetak Premier lige, jer protif Konjevica igramo za 10 dana, tako da sto se tice nekog uigravanja tog novog beka, ili napadaca, ili veznjaka, je vec kasno.. Bolje da Stanic tamo igra kad je vec navikao..
- kosewsko hill
- Kontakt:
Da li si ti nekad možda čuo da za uspjeh treba kontinuiran rad??? Možda i ne mora ako dođe neki šeik i pljune 100 miliona.pošto to nemamo ostaje ono prvo što sam rekao!nidi je napisao/la:doći će neko u 7. kolu pa će reći da je malo nespreman pa će igrati dvije tekme onda će se kao po običaju povrijediti itd..stvarno mi njie jasno što se toliko borimo za evropu kada je shvatamo neozbiljnoBaja_Zvjerka je napisao/la:Ma izgleda je*o Evropu, to je otpisano vec rekao bih, ali valjda se pojacamo pred pocetak Premier lige, jer protif Konjevica igramo za 10 dana, tako da sto se tice nekog uigravanja tog novog beka, ili napadaca, ili veznjaka, je vec kasno.. Bolje da Stanic tamo igra kad je vec navikao..
Ako nemate pametan komentar, bolje ništa ni pisati!
Amar kad je došao , imao je super kvalitetne i uigrane igrače i 10 miliona eura na računu pa se zato zeza sa nama!!!
Željo - My first love!!!
- KB-TM87
- Kontakt:
Kad se na Hadisonu zaori Grbavica 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hoces reci da se ovi igraci, sa kojima se sada tek pregovara, nisu mogli biti dovedeni prije, da se makar uigraju za Evropu ?? Niko ne trazi da nam dodje Krkic na posudbu iz Barce, nego po meni je ovo bezveze sto se lijevi bek kojeg nismo imali cijelu proslu sezonu dovodi prekasno..kosewsko hill je napisao/la:Da li si ti nekad možda čuo da za uspjeh treba kontinuiran rad??? Možda i ne mora ako dođe neki šeik i pljune 100 miliona.pošto to nemamo ostaje ono prvo što sam rekao!nidi je napisao/la:doći će neko u 7. kolu pa će reći da je malo nespreman pa će igrati dvije tekme onda će se kao po običaju povrijediti itd..stvarno mi njie jasno što se toliko borimo za evropu kada je shvatamo neozbiljnoBaja_Zvjerka je napisao/la:Ma izgleda je*o Evropu, to je otpisano vec rekao bih, ali valjda se pojacamo pred pocetak Premier lige, jer protif Konjevica igramo za 10 dana, tako da sto se tice nekog uigravanja tog novog beka, ili napadaca, ili veznjaka, je vec kasno.. Bolje da Stanic tamo igra kad je vec navikao..
Amar kad je došao , imao je super kvalitetne i uigrane igrače i 10 miliona eura na računu pa se zato zeza sa nama!!!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Izgleda da Smajić dobija slobodne papire ovih dana.Samo je problem što ga naši nisu još ni kontaktirali. 

G R B A V I C A 2
- kosewsko hill
- Kontakt:
doći će neko u 7. kolu pa će reći da je malo nespreman pa će igrati dvije tekme onda će se kao po običaju povrijediti itd..stvarno mi njie jasno što se toliko borimo za evropu kada je shvatamo neozbiljno[/quote]
Da li si ti nekad možda čuo da za uspjeh treba kontinuiran rad??? Možda i ne mora ako dođe neki šeik i pljune 100 miliona.pošto to nemamo ostaje ono prvo što sam rekao!
Amar kad je došao , imao je super kvalitetne i uigrane igrače i 10 miliona eura na računu pa se zato zeza sa nama!!![/quote]
Hoces reci da se ovi igraci, sa kojima se sada tek pregovara, nisu mogli biti dovedeni prije, da se makar uigraju za Evropu ?? Niko ne trazi da nam dodje Krkic na posudbu iz Barce, nego po meni je ovo bezveze sto se lijevi bek kojeg nismo imali cijelu proslu sezonu dovodi prekasno..[/quote]
Nisam ja rekao da je sve bajno i super, samo sam rekao da ne može sve odjednom doći na svoje.Glupo je govoriti da Amar ne može pogriješiti i sl. ali mi smo u dvije sezone osvojili 2 trofeja i to treba da nas podstakne da imamo povjerenja u upravu i stručni štab da rade dobar posao.To što nismo još doveli lijevog beka samo Amar zna razlog a mi možemo nagađati da ima slabo igrača koji su kvalitetni a slobodni ili da ne želimo davati obeštećenje za takve i sl.. Na kraju krajeva, ako i dođe kvalitetan lijevi bek u ovih par dana, mislim da može odigrati bolje nego Stanić.
Da li si ti nekad možda čuo da za uspjeh treba kontinuiran rad??? Možda i ne mora ako dođe neki šeik i pljune 100 miliona.pošto to nemamo ostaje ono prvo što sam rekao!
Amar kad je došao , imao je super kvalitetne i uigrane igrače i 10 miliona eura na računu pa se zato zeza sa nama!!![/quote]
Hoces reci da se ovi igraci, sa kojima se sada tek pregovara, nisu mogli biti dovedeni prije, da se makar uigraju za Evropu ?? Niko ne trazi da nam dodje Krkic na posudbu iz Barce, nego po meni je ovo bezveze sto se lijevi bek kojeg nismo imali cijelu proslu sezonu dovodi prekasno..[/quote]
Nisam ja rekao da je sve bajno i super, samo sam rekao da ne može sve odjednom doći na svoje.Glupo je govoriti da Amar ne može pogriješiti i sl. ali mi smo u dvije sezone osvojili 2 trofeja i to treba da nas podstakne da imamo povjerenja u upravu i stručni štab da rade dobar posao.To što nismo još doveli lijevog beka samo Amar zna razlog a mi možemo nagađati da ima slabo igrača koji su kvalitetni a slobodni ili da ne želimo davati obeštećenje za takve i sl.. Na kraju krajeva, ako i dođe kvalitetan lijevi bek u ovih par dana, mislim da može odigrati bolje nego Stanić.
Željo - My first love!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Naravno, ne kudim Amara i upravu toliko da napuste svoje pozicije ne daj Boze, nego samo kritikujem da se ovo moglo odraditi i puno ranije.. Isti ovi sa kojima se sada pregovara, mogli su npr doci kada i Adilovic i sve bi bilo super, bez zamjerki..
Ja mislim da taj bek, ukoliko nije bas neka ekstra klasa, ne bi trebao igrati umjesto Stanica, jer mislim da je ovaj uigraniji sa timom, odn. bolje se razumije sa igracima..
Ja mislim da taj bek, ukoliko nije bas neka ekstra klasa, ne bi trebao igrati umjesto Stanica, jer mislim da je ovaj uigraniji sa timom, odn. bolje se razumije sa igracima..
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ne da Stole,kaze samo mojne Seye,taj samo crnjaciSeyo_TM je napisao/la:niko me ne zovepile87 je napisao/la:Sto te nema na ovim kafama ?Seyo_TM je napisao/la: idi pij kafu

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
urota
ali nema veze, sace pojacanja 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
Kada igramo protiv jabloneca ?
eto znaci vasilic vam se vratio,sto sigurno znaci da amar vise nece traziti stopera ...mislim da sto se tice vas, jos samo ce vam doci neki lijevi bek i to je to... 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jel' se bas vratio? Ja bih vise volio da nije, da smo doveli boljeg...Ali ako jeste - dobro dosao nazad!
DAJTE LIJEVI BEK, LIJEVI BEK, LIJEVI BEK, LIJEVI BEK DA SLAVIMO!
Osim - drugo ime za Želju !
kaže se lijevOG bekA 

Stoper Željezničara Velibor Vasilić koji je prije nekoliko dana napustio pripreme tima sa Grbavica i zaputio se u Iran na potpisivanje ugovora po svemu sudeći vratiti će se u Moravske Toplice gdje se priprema aktuelni osvajač Kupa BiH.rossoner je napisao/la:Jel' se bas vratio? Ja bih vise volio da nije, da smo doveli boljeg...Ali ako jeste - dobro dosao nazad!
Nekadašnji fudbaler gradačačke Zvijezde nije uspio usaglasiti detalje ugovora sa klubom za koji je trebao potpisati.
Ova vijest sasvim sigurno će obradovati stručni štab Željezničara koji je nakon Vasilićevog odlaska neuspješno pregovarao sa Sedinom Torlakom i Vedranom Ješeom. Znači li to da će Vasilićevim povratkom i prestati potraga za još jednim stoperom znati će se u narednim danim.
mislim jbg zubanov je portal ,mora biti tacno..

FK SARAJEVO.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Kvesić je jako dobar igač, s njim ste dobili možda i najboljeg lijevog beka u ligi pod uslovom da mu je forma na prošlosezonskoj razini. Gledao sam ga 5-6 puta u Varteksu, i svaki put je bio jako dobar. još je mlad, moće se na njemu i zaraditi ako sve budu udure.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ja nije bocni ,to je nesto drugo..ChWilla je napisao/la:kaže se lijevOG bekA

FK SARAJEVO.
Ni ljigata ne zna uefina pravila ali je zato sportski novinar, i to "specijaliziran" za fudbal/nogomet...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!