Pocinje valjda drugi dio prvenstvamiky_hz je napisao/la:Pa cek danas su igrali sa Elfsborgom i popusili,sta opet igraju za 7 dana? kakav je to sistem kod njih...a to je dobro sto imaju puno utakmica u kratkom periodu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Kod ovog Orebra ce biti i zestokog umora a i temp u periodu kad budu igrali na Koesvu ce biti povisoka za njihove standarde.dr.van nostrand je napisao/la:Orebro u krizi, odlicno .
Sada gostuju jakome Elfsborgu pa sa Sarajevom igraju i opet gostuju kod GAIS-a.
10.07.2011. Elfsborg-Orebro
14.07.2011. Orebro- FK Sarajevo
17.07.2011. GAIS - Orebro
21.07.2011. FK Sarajevo - Orebro
24.07.2011. Orebro-Norrkoping
Samo neka nastave ovako igrati i narednim ut.
Pametnom igrom od noge do noge , jakom duel igrom i ako se moze pritiskom naseg napada prema njihovim odbrambenim igracima (ovo zahtijeva puno snage al jbg jedan je od kljuceva prolaska dalje)..sigurno ih mozemo proci !!
Naravno ko biber po pilavu ..pun ISTOK i pun SJEVER...HUK, HUUUUUUK i slavimo tu noc !!
Ali prije svega , zabiti jedan kod njih a ako mozemo i pobjediti..sto da ne !!!
haha pa eto kak oje krenulo isti nam racku da smo izvukli tre penne iz san marina ili skandinavskke amatere..
Ma mojne tako , ovi su ipak puno jaci od tih iz san marina i ja bih iskreno volio da smo npr njih dobili u ovom predkolu. Klub zaradio 90 000 eura a ja bez sekiracije na istoku sa kospama i hladnim sokom..i na kraju rezultat ko protiv onih sa malte..6-0Mr.Casual je napisao/la:haha pa eto kak oje krenulo isti nam racku da smo izvukli tre penne iz san marina ili skandinavskke amatere..
Orebro kako je nas izvukao ne moze nikog da pobjedi.LIJEPI STRAH......
Kad naši odlaze u Medjugorje i kad je sljdeca prijateljska tekma sa Splitom ??
Koliko se ja sjaćm neko je meni reko da će se zadržati 7 dana u rajvoSa i da onda putuju dalje, valjda dole u Međugorje.FCS-FCS je napisao/la:Kad naši odlaze u Medjugorje i kad je sljdeca prijateljska tekma sa Splitom ??
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
7. jula je tekma protiv SplitaFCS-FCS je napisao/la:Kad naši odlaze u Medjugorje i kad je sljdeca prijateljska tekma sa Splitom ??
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Neki Smajic potpisao za Slaviju,moze kakva informacija o njemu,kazu mi da je '92 godiste?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
samosarajvo
- Kontakt:
Kakve veze taj Smajic ima sa FKS ? Jel bio u omladinskim ili sta ?
Kazu da iz Sarajeva dolazi.samosarajvo je napisao/la:Kakve veze taj Smajic ima sa FKS ? Jel bio u omladinskim ili sta ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Vjerovatno ova zadnja generacija juniora , bio je tamo jedan Smajic mislim da se Adnan zove,neznam da se nesto spominjao ko nesto posebno, a vala niko iz ove generaije nije bog zna sta,ova generacija je u globalu taraba bila...a i ja nisam nesto posebno pratio,tako da neznam za tog momka nesto posebno,mozda je neko vise pratio pa ti i kaze detaljeDevil je napisao/la:Kazu da iz Sarajeva dolazi.samosarajvo je napisao/la:Kakve veze taj Smajic ima sa FKS ? Jel bio u omladinskim ili sta ?
P.S. mislim da je napadac
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ja mislim da je to Smajic koji je igrao prije u Radniku iz Hadzica ... cini mi se lijevi bek ... omalen, stamen, jak igrac ...Devil je napisao/la:Neki Smajic potpisao za Slaviju,moze kakva informacija o njemu,kazu mi da je '92 godiste?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
trenirao je moj drug s njim...a i gledao sam ga jednom u semizovcu ... kad je sa centra pogodio precku ima strasan udarac,tada je bio kapiten kadeta...miky_hz je napisao/la:Vjerovatno ova zadnja generacija juniora , bio je tamo jedan Smajic mislim da se Adnan zove,neznam da se nesto spominjao ko nesto posebno, a vala niko iz ove generaije nije bog zna sta,ova generacija je u globalu taraba bila...a i ja nisam nesto posebno pratio,tako da neznam za tog momka nesto posebno,mozda je neko vise pratio pa ti i kaze detaljeDevil je napisao/la:Kazu da iz Sarajeva dolazi.samosarajvo je napisao/la:Kakve veze taj Smajic ima sa FKS ? Jel bio u omladinskim ili sta ?
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Brate nisu svi bas taraba. Imas Adnana Hrelju u veznom i stopera M______ ne znam mu tacno prezime koji su po meni odlicni mozda da se Hrelja moze prekomandovati i u prvi timmiky_hz je napisao/la:Vjerovatno ova zadnja generacija juniora , bio je tamo jedan Smajic mislim da se Adnan zove,neznam da se nesto spominjao ko nesto posebno, a vala niko iz ove generaije nije bog zna sta,ova generacija je u globalu taraba bila...a i ja nisam nesto posebno pratio,tako da neznam za tog momka nesto posebno,mozda je neko vise pratio pa ti i kaze detaljeDevil je napisao/la:Kazu da iz Sarajeva dolazi.samosarajvo je napisao/la:Kakve veze taj Smajic ima sa FKS ? Jel bio u omladinskim ili sta ?
-
samosarajvo
- Kontakt:
u odrani nam ne treba,ak oce igrat zadnjg veznog neka ga, stopera imamohz033 je napisao/la:Eto Maksumića nazad, malo konkurencije za odbranu
Neka konkurencije, što ih više konkuriše za poziciju više će se truditisamosarajvo je napisao/la:u odrani nam ne treba,ak oce igrat zadnjg veznog neka ga, stopera imamohz033 je napisao/la:Eto Maksumića nazad, malo konkurencije za odbranusamo ce uzimati mjesto dupovcu
U novi boj ...
Raduje me vijest, znajuci da se ne trebamo plasiti penala protiv vashz033 je napisao/la:Eto Maksumića nazad, malo konkurencije za odbranu
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
Mašala, imal' šta za Škoru ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: IstinskiPitar i 58 gostiju.