FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

warden
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la warden » 03 jul 2011, 17:33

Inace pojavio se jedan fin naslov ,a glasi ovako :INter uvijek plese Tango , a u pitanju su 4 igraca Argentine za koje postoje velike sanse da ih dovedemo .Alvarez 12 mil , LAmela 19 mil ..Banega 9 mil ,i Palacio -pandev .Znaci ova pojacnja bi nas izaslo oko 40 mil a s tim da bi dobili 4 igraca ogromne kvlaitete super godina ( izuzev Palacio kom je 28 _a pandevu je 27 znaci to je tu negdje ). A mislim da i financijski fp ne bi bio ugrozen .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 03 jul 2011, 19:36

Sve vise i vise se pise da je zavrsen transfer Alvareza za 13,5 miliona.Na kraju i nije tako malo para kako se spominjalo (10-ak),al nadam se da ce u narednoj sedmici ovaj transfer i zvanicno bit objavljen.Zanetti ga je navodno zvao i predlozio mu da dodje u Inter.

Jedan njegov gol,ima strasnu ljevicu :

[youtube][/youtube]
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

edulle
Kontakt:

Post Postao/la edulle » 03 jul 2011, 23:04

postignut dogovor sa alvarezom, tacnije njegovim menadžerom i klubom,,,, 13.7 miliona €,,,, fino bgm,,,, jos da se kutarisu igraca poput mote , pandeva , milita i nek naberu od njih 30 miliona € i nek uloze u nasrija ili pokusat ponovo sa sancezom,,,,

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 04 jul 2011, 00:23

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/zas ... -ceh/60022

a vid ovoga sto siri neke informacije kao :lol: :lol: :lol:
Inter falsirao Lucianu pasos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 jul 2011, 00:29

Blago vama pa je to jedina eventualna greska, mislim, strasna greska na odnosu ostalih "raznih informacija" u tekstu :lol: :mrgreen:

LOPOVI 8-)

Tavollini FC 8-)

Ne morate odg :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 04 jul 2011, 00:56

Ovan se ruga jarcu jer ima rogove :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 jul 2011, 01:04

Mogli ste onda to odmah reći vala, a ne ovako. 8-)

Vi ste se kleli da niste jarac...sta je sad??

Don Massimo Onesta

slika
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 04 jul 2011, 01:08

pa naravno da jesmo,zna se ko je kaznjen a ko nije,,nego mi mozemo reci da je Juve krao a juventini ne mogu nama,jer su oni kaznjeni,,a ako se ikad ista dokaze i potvrdi onda mozemo samo biti kao ostali,gori nikako,,sve do tad mi mozemo reci da su drugi krali a mi nismo :P ;) eh sad Juventusu je dobro proslo sto su poceli da kontrolisu kasno,zamisli 1998 ili 2003 :!: :lol: :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 jul 2011, 01:11

Ko zna citati, sve lijepo stoji u tekstu. Sta, kako i zasto, nije neka filozofija, crno na bijelo i previse koincidencije(cinjenica).

Ali, ima Boga...kad tad ce se vratit. Ne ocekujemo sudsku pravdu,jer je to nemoguce zbog nekih vecih interesa, ali istina ce se znati...

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 04 jul 2011, 01:17

Aaa jesu dosadni ovi navijaci propalog kluba,ccc...haloo bolan KRALI STE,VARALI STE,NAMJESTALI STE i sada ispastajte...osuđeni ste i to je to,jednostavno ste propali i eto...Sto dolazite ovdje na nasu temu???

Narucen tekst na ovom portalu i odma ste se digli,de ohante malo covjece...NEBITNI STE ! ! !

FORZA INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 04 jul 2011, 01:19

moguce,,moguce da Inter bude jos gori od Juveta pa im uzmu i 5 titula,,sta znas,,ja kad bih mogao uzeo bih jos koju titulu Juvetu,tako i juventini zele da Interu uzmu,,jbga,takav je zivot,uvijek te spopadne nesto ;) samo stvarno je cudno da neko osvoji haman 30 scudetta a samo 2 Lp,ja ipak mislim da nisu imali srece,,il evo za 2 godine kupe 20 igraca i ne moze bolje od 6og mjesta da ga **bes,, :roll:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 jul 2011, 01:21

Calciopoli je tema od koje sam se uvijek trudio maksimalno distancirati, nak ostane i ubuduce tako

nego interesuje me ovo
Seria A je bila i ostace liga sa najvise navijaca sirom svijeta,jedina sto ima dusu a ove komercijale premiership i primera.to ja ne racunam, to je sve oko tv prava serija A je nadmetanje cisto fudbalskog...a ovo sto SS.ba otkriva da ima novinarcice sto ga bacaju na juventus i vide istinu kao juventusovi navijaci koji su u zabludi..za svi koji prate reci cu maj 2002 utakmica Lacio-Inter kad su Interu UKRALI titulu i suze Ronalda..kraj price sad kad je posteno vidjeli smo ko dominira i ko ima najbolju ekipu 6-7 godina..pozz Interisti
da li je momak koji je napisao ovaj komentar na facebook stranici prijavljen na forum :?:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 jul 2011, 01:25

hahahahha

Eto, sad smo i 2002. ukrali titulu.Mislim, najbolje da to kolo nismo igrali, vjerovatno bi bili prvaci. :lol:

U stvari, ja zaboravih da je i Roma zavrsila ispred intera, ali dobro, i 2006. smo treci bili pa UZELI titula, ha ja. :mrgreen:

taj sto je napiso to, veze nema...bolje da ne dolazi na forum :roll:
Lacio-Inter kad su Interu UKRALI titulu i suze Ronalda..kraj price sad kad je posteno vidjeli smo ko dominira i ko ima najbolju ekipu 6-7 godina..pozz Interisti
Strasno...

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 04 jul 2011, 01:28

Halo bolan juvetusovci sto ste dosadni????????????????????Evo ide nova sezona i opet NECETE OSVOJITI TROFEJ ! ! !nAKON TOGA IDE SLJEDECA SEZONA I OPET necete osvojiti trofej,ZNACI PROPALI STE...De se skontajte malo i pustite nas da pricamo o svom klubu i svemu sto je vezano za nas klub...

NAS NE INTERESUJE NIKAKVA SPIKA O juventusu i nemojte se vracati u proslost,znaci OSUĐENI STE I KRIVI STE,KRALI STE,VARALI STE,NAMJESTALI STE A MI NISMO I MI SMO CISTI A VI STE SRAMOTA ITALIJE ! ! !

DOSTA VISE O TOME AKO JE MOGUCE MOLIM DA SE NE JAVLJATE VISE OVDJE O SA TIM SPIKAMA ! ! !

GRANDE INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 04 jul 2011, 01:30

Grande je napisao/la:Aaa jesu dosadni ovi navijaci propalog kluba,ccc...haloo bolan KRALI STE,VARALI STE,NAMJESTALI STE i sada ispastajte...osuđeni ste i to je to,jednostavno ste propali i eto...Sto dolazite ovdje na nasu temu???

Narucen tekst na ovom portalu i odma ste se digli,de ohante malo covjece...NEBITNI STE ! ! !

FORZA INTER ! ! !
Aha,ovaj lik iz mog avatara ga narucio,samo da se ispere mozak bosancima i hercegovcima jer ce Milorad Barašin donijeti odluku sto se tice juveta ;)
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 jul 2011, 01:32

Strasno ili ne, tako je to...

kako-god tema o Calciopoliju postoji, nemojte ovde, molim vas
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 04 jul 2011, 01:32

Moggiano je napisao/la:
Grande je napisao/la:Aaa jesu dosadni ovi navijaci propalog kluba,ccc...haloo bolan KRALI STE,VARALI STE,NAMJESTALI STE i sada ispastajte...osuđeni ste i to je to,jednostavno ste propali i eto...Sto dolazite ovdje na nasu temu???

FORZA INTER ! ! !
Aha,ovaj lik iz mog avatara ga narucio,samo da se ispere mozak bosancima i hercegovcima jer ce Milorad Barašin donijeti odluku sto se tice juveta ;)
Jel te stid??Idi bolan odavde i nemojte biti dosadni...NEBITNI STE COVJECE ! ! !

Sjedi 1... :D
Zadnja izmjena: Grande, dana/u 04 jul 2011, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
INTER SIAMO NOI ! ! !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 jul 2011, 01:35

Kao sto mozes vidjeti, jedan od vas se osvurno na tekst.Tu je pocelo...

Istina ce se znati i mi cemo pricati gdje stignemo o tome. ;) Osudjeni smo, ali da vas jbemo, sto i sami znate. :mrgreen: :lol:

Izvinjavam se navijacima Intera kao ljudima, ali jbg...moj klub je propao zbog vas, shvatit cete me. ;) Pod emocijama sam...ipak sam ja plakao toga 14.7. kada su nas izbacili, a i jos vise zavolio damu...

Pozz

P.s.

Juventini,nemojte ovdje vise na ovu temu pisat..da im ne kvarimo, imaju na to pravo.Mozemo na nasoj temi o tome...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 04 jul 2011, 01:35

Grande je napisao/la: Sjedi 1... :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 04 jul 2011, 01:36

Grande je napisao/la:
Moggiano je napisao/la:

FORZA INTER ! ! !
Jel te stid??Idi odavdje i nemojte biti dosadni...NEBITNI STE COVJECE ! ! !

Sjedi 1... :D
Prvo,samo ti mozes dobiti jedan jer se ne pise "odavdje" vec odavde.Drugo,vidim izašli ste napokon iz naše sjene,hajde uživajte dok možete :lol:
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.