edit: zvornicanine, sto mi ne odgovoris na moje pitanje ?? et ti ga malo iznad...
ma meni ne smeta slika ko slika, cak sta vise volim noleta(ko sportistu naravno )Papastathopoulos je napisao/la:ja samo ne znam jeli se on pravi glup il je stvarno glup (ja se izvinjavam na ovome)....njemu je normalno doc na BOSANSKI forum i stavit sliku covjeka sa podignuta 3 prsta![]()
za Bogu plakat....ako je admin imalo fer, uklonit ce mu avatar
edit: zvornicanine, sto mi ne odgovoris na moje pitanje ?? et ti ga malo iznad...
? је ?.. прво је & " " % је $ " прста & $, ' се ? расправа & " прста, а & је $ тај % " "" аватар", вјероватно " ? ' " & " прста "..Faraon iz Visokog je napisao/la:Pa i ovdje imas teme o Srbiji,i na svakoj se normalno diskutuje,dok ne uleti ovaj s ciljom provokacije a pravi se budala,jel bilo problema na temi Grand Slam dok on nije dosao s tim avatarom
ma ne smeta ni meni novak, drag mi je sportista, neg mi smetaju 3 prsta....ovo sto je rekao za pravoslavlje je mozda tacno, nisam upucen u tu vjeru, al sta me to briga....ovaj avatar bi trebao bit uklonjen....kaze simbol vjere...ccc...a zna da je to provokacijaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma meni ne smeta slika ko slika, cak sta vise volim noleta(ko sportistu naravno )Papastathopoulos je napisao/la:ja samo ne znam jeli se on pravi glup il je stvarno glup (ja se izvinjavam na ovome)....njemu je normalno doc na BOSANSKI forum i stavit sliku covjeka sa podignuta 3 prsta![]()
za Bogu plakat....ako je admin imalo fer, uklonit ce mu avatar
edit: zvornicanine, sto mi ne odgovoris na moje pitanje ?? et ti ga malo iznad..., ali ovo sto on demantuje provokaciju i govori znacenje 3 prsta za pravoslavlje, eh to meni smeta, kao da smo mi svi ovde glupi, pa ne znamo sta znace 3 prsta
Не " $, - % " & знања " ? &, за ? $ & " " не зна % је то..Faraon iz Visokog je napisao/la:ti iz razonode pises cirilicom i branis djoleta,ma daj
Tako je!!!!spielführer_21 je napisao/la:Не " $, - % " & знања " ? &, за ? $ & " " не зна % је то..Faraon iz Visokog je napisao/la:ti iz razonode pises cirilicom i branis djoleta,ma daj
? не " те јер:
1. $ "
2. " " " $ " ' " неповјерење ' $ у " " " " ' $ тога
$ " % $ те ¥, то се не " ? $..Faraon iz Visokog je napisao/la:Mene u skoli ne uce mrznji i ne mrzim nikoga,osim ovih koji se prave pametni i naivni
$ $ се $ " - ' ?,јер $ $ $ $ ' % % је ? $ ' &. $ овај $ са " прста " " (& " & ") $ ?,' " " $ ? су ? све оне " $ " прста на & " %. $ $ је & ? " " " $ ? са " спојена прста $ % ". А ¥ та " прста & се ? у ? " се " " $ & $ се ? " " су " & ",$ - $ " $,$ " ова " $,& % " снаге ? су " ? за " $ рата. Наравно $ $ $ $ $ ? " " " " ?.? / " $ $ " прста ? вјеру (" $ " ?) ? то " ? с & ? " ' ?.ma meni ne smeta slika ko slika, cak sta vise volim noleta(ko sportistu naravno ) , ali ovo sto on demantuje provokaciju i govori znacenje 3 prsta za pravoslavlje, eh to meni smeta, kao da smo mi svi ovde glupi, pa ne znamo sta znace 3 prsta
da,ako se ne dopustaju religijske teme,ne bi trebalo ni avatari,kaosto se ne dopustaju politickijuznjak> je napisao/la:Napisah ti je nedavno to za religijske simbole ,jednostavno nije im mjesto na jednom sportskom forumu .Ajde da ima nekih tema o religiji ali ovako....
Sve si rekao...o tome se ovdje radi...a ako toliko voli Noleta (a vjerujem da voli) onda nek odabere neku drugu sliku, pobogu pa ima ih zar jos 'sem ove...zvornicki klan je napisao/la:Наравно $ $ $ $ $ ? " " " " ?.? / " $ $ " прста ? вјеру (" $ " ?) ? то " ? с & ? " ' ?.
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:podignuta tri prsta koristile su i ustaše u WW2
zlatni momče, pogledaj svoj avatar, pa onda uperi prstom u druge.zvornicki klan je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:podignuta tri prsta koristile su i ustaše u WW2
$ " " ? " на овој ",- на " $ " " су ?,сазнао ' $ је & &,? " ? јутрос $ су " ? јер & & раја на " $ $ " " ' ? $ ",па ето " ја " на ? ' " $ $ у &.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.