FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Onaj Amir Spahic izgleda uspio u zivotu koji je ono kloc bio kad je u Želji igro.
svoj ti pos'o !
Je li misliš na to da mu je Džeko najbolji jaran?Grbavica moj zivot je napisao/la:Onaj Amir Spahic izgleda uspio u zivotu koji je ono kloc bio kad je u Želji igro.

FEDERER= KLOC
Ovo je sramota, Velež iz Mostara ima u srijedu prijateljsku sa Sochauxom u Francuskoj. Sochaux će snositi sav trošak.
E moj Baždareviću, preči ti Velež od Želje

There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Nemoj zezat covjek pomaze klubovima iz BiH da je Amar to trazio mogo bi i Željo gore.A zna u kakvom je stanju Velež,svaka im je pomoc i vise nego dobrodosla.Rizah je napisao/la:Ovo je sramota, Velež iz Mostara ima u srijedu prijateljsku sa Sochauxom u Francuskoj. Sochaux će snositi sav trošak.
svoj ti pos'o !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ne,igra lafo ligu europe i nize uspjehe kao igracina i po a kod nas klocina bio.Iker C je napisao/la:Je li misliš na to da mu je Džeko najbolji jaran?Grbavica moj zivot je napisao/la:Onaj Amir Spahic izgleda uspio u zivotu koji je ono kloc bio kad je u Želji igro.
svoj ti pos'o !
Izgleda vraca se Vasilic, po nekim nepouzdanim izvorima...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Joj ne znam ko vis vjeruje ovim debilima samo procitaj naslov
"Velibora Vasilić vraćao se na pripreme Željezničara" kao da prevodu u google translatu bez padeza i sve gramatike.
A mozda se Velibora vracala pa zapela usput.
"Velibora Vasilić vraćao se na pripreme Željezničara" kao da prevodu u google translatu bez padeza i sve gramatike.
A mozda se Velibora vracala pa zapela usput.
svoj ti pos'o !
A ko je plaćao pripreme u Tunisu..............Rizah je napisao/la:Ovo je sramota, Velež iz Mostara ima u srijedu prijateljsku sa Sochauxom u Francuskoj. Sochaux će snositi sav trošak.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma iako mi je komsija bio(dok je zivio u BiH) i iako sam preko njega par puta vidio dzeku u svojoj mahaliGrbavica moj zivot je napisao/la:Ne,igra lafo ligu europe i nize uspjehe kao igracina i po a kod nas klocina bio.Iker C je napisao/la:Je li misliš na to da mu je Džeko najbolji jaran?Grbavica moj zivot je napisao/la:Onaj Amir Spahic izgleda uspio u zivotu koji je ono kloc bio kad je u Želji igro.

Za zivot cijeli!
Sto te nema na ovim kafama ?Seyo_TM je napisao/la: idi pij kafu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- spielführer_21
- Kontakt:
" је - посуђен $, а $ је $ " " $ је..djale je napisao/la: Eno u Hajduku imaju viska lijevih bekova(Goran Jozinovic) a ni Bozo Radosevic nije u Balakovim planovima, mozda bi i tu trebalo potraziti pojacanja
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
kako nam stižu pojačanja i vasilić može dobro doćitm8782 je napisao/la:Izgleda vraca se Vasilic, po nekim nepouzdanim izvorima...
Sto se vice prica o pojacanjima ili bolje reci lupeta, sve je ociglednije da nece doci nikakva pojacanja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- bistrikboy
- Kontakt:
Radi se na pojacanjima bice ih tamo gdje su najpotrebnijaElegant je napisao/la:Sto se vice prica o pojacanjima ili bolje reci lupeta, sve je ociglednije da nece doci nikakva pojacanja.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Znaju ovi upuceni sve
A ustvari nemaju pojma, vec pisu bezveze pa ubosce nekad nekog...
A koliko debila i napacenih maloljetnika pise ovdje da je to nevjerovatno, 4000 stranica, pa covjece...nije ni cudo sto ljudi ovo ismijavaju...

A koliko debila i napacenih maloljetnika pise ovdje da je to nevjerovatno, 4000 stranica, pa covjece...nije ni cudo sto ljudi ovo ismijavaju...
niko me ne zovepile87 je napisao/la:Sto te nema na ovim kafama ?Seyo_TM je napisao/la: idi pij kafu

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
probaj i ti, mozda i ti ubodes nekad nekogUSB 2.0 je napisao/la:Znaju ovi upuceni sve![]()
Za zivot cijeli!
Ne mogu, nisam napacen niti sam maloljetnik, ne sirim dezinformacije, a znam dosta toga...a fakat ne znam ni sto sam se reg ovdje...valjda ovi sto nemaju pristup orgu ovdje se regaju, a ovi sto imaju pristup orgu, cim nesto tamo se napise oni ovdje napisu istu info i samo jos dodaju da ONI to znaju iz pouzdanih izvora...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:probaj i ti, mozda i ti ubodes nekad nekogUSB 2.0 je napisao/la:Znaju ovi upuceni sve![]()
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
za to drugo ti ne mogu garantovati(jesi li maloljetnik ili nisi), al da si napacen to ti mogu sa sigurnošću garantovatiUSB 2.0 je napisao/la:Ne mogu, nisam napacen niti sam maloljetnik, ne sirim dezinformacije, a znam dosta toga...a fakat ne znam ni sto sam se reg ovdje...valjda ovi sto nemaju pristup orgu ovdje se regaju, a ovi sto imaju pristup orgu, cim nesto tamo se napise oni ovdje napisu istu info i samo jos dodaju da ONI to znaju iz pouzdanih izvora...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:probaj i ti, mozda i ti ubodes nekad nekogUSB 2.0 je napisao/la:Znaju ovi upuceni sve![]()
Za zivot cijeli!
hoće li stići do januarabistrikboy je napisao/la:Radi se na pojacanjima bice ih tamo gdje su najpotrebnijaElegant je napisao/la:Sto se vice prica o pojacanjima ili bolje reci lupeta, sve je ociglednije da nece doci nikakva pojacanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.