bimbrlica je napisao/la:
meni bi trebalo biti bitno sta ti mislis :S ja sam rekao svoje misljenje,uopste ne sporim da je Novak trenutno najbolji igrac na svijetu,ali mislim da je prerano da ga se trpa u isti kos sa Rafom i Rogerom...
a odgovore na tvoja pitanja treba da nadje Rafa ukoliko zeli da pobjedi Novaka

Znaci ne znas sta i kako, ali znas da ja lupam gluposti.
sto ne mogu ovih gluposti MaGiCe i co. Novak ima pola godine u kojoj dominira i odmah je bolji i od Rafe i od Rogera...
To si rekao, ali mi nisi pokazao gde ja to gresim. Ja nigde nisam rekao da je Djokovic osvojio vise, ja sam rekao da je on izdigao igru na visi nivo - mozda i najveci ikada (i dalje je za mene to onaj period Federerovog peaka, ali ovo je isto u toj ligi).
Ali sam ti postavio dva pitanja, da tebi i ostalim ke..torima, koji sve znate, a nista ne znate - pokazem nesto cega niste svesni.
To su iskusniji forumasi, kao sto je @formance, primetili - Djokovic je nasao recept za Nadala.
Kako
Zasto Nadalove CC dijagonale ne vrse posao vs Novakovog bhanda? - Zato sto je taj 2HBH najbolji na svetu, mozda i ikada. Dakle, gde RF gubi meceve protiv Nadala, tu ih Djokovic dobija.
Zasto se Novakovi udarci sa krila ne raspadaju posle Nadalovog topspina? - Zato sto Djokovic podjednako bije sa obe strane i zato sto se ne izvlaci na jacu stranu, pa ne gubi tu energiju niti zaostaje kretanjem.
Nadal uvek pretrci vise od Djokovica u njihovim medjusobnim mecevima, jer se izvlaci na FH stranu.
E to je, @bimbrlica, 1 kvalitetan post, a ne to sto ti pises: red proizvoljnosti, red gluposti, red osuda, a kad te neko nesto pita - muk, pa onda floskulisanje tipa "nek Nadal nadje odgovor". Zna Nadal sta mu je ciniti, samo sto je nemocan. Kao Federer protiv njega, tako je i on nemocan protiv ovakvog Djokovica. To je taj "kvalitativni skok" koji mnogi ovde nazivaju "formom". Forma u tenisu traje mesec-dva, a ne 7-8 meseci.
To je kvalitet, a ne forma. E, o tome pricamo celo vece.