FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
jes vas krenulo sa naknadama za treniranje sad vam i gracic mora isplatiti pare za skolarinu pljevljaka brkovica i duraka
Pa naravno da mora,isto kao i vi za Djipa ukoliko potpise s vama profesionalni ugovor,to je logika jer su prosli nasu skolu.hordas'87 je napisao/la:jes vas krenulo sa naknadama za treniranje sad vam i gracic mora isplatiti pare za skolarinu pljevljaka brkovica i duraka
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- partibrejker1921
- Kontakt:
Ovo je tačno! Klub je već pokrenuo postupak.hordas'87 je napisao/la:jes vas krenulo sa naknadama za treniranje sad vam i gracic mora isplatiti pare za skolarinu pljevljaka brkovica i duraka
Koliko je Zeba los bio i koliko je los inace Sturm bi igrao grupnu fazu Lige prvaka da ga imaju u timu 

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Ubrzo nam dolazi pravo pojacanje 

Provjerena informacija iz prve ruke, jel de ?Sweex je napisao/la:Ubrzo nam dolazi pravo pojacanje

G R B A V I C A 2
neko novo ime ili ova što se već razvlače po forumu(smajić,kvesić,ješe)Sweex je napisao/la:Ubrzo nam dolazi pravo pojacanje
Ima li sta za tog beka je li stigao na pripreme
magla na aerodromu nemože avion da sletiadi11 je napisao/la:Ima li sta za tog beka je li stigao na pripreme
Nije jos pregovara se sa njegovim menadzerom on ima neke svoje uslove mi svoje, bice to OKadi11 je napisao/la:Ima li sta za tog beka je li stigao na pripreme

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
aferimTeaM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Polo Macron majice sa svetim grbom su zaista predobre. Jos da vidimo dresove...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Sweex je napisao/la:Ubrzo nam dolazi pravo pojacanje

idi pij kafupile87 je napisao/la:Nije jos pregovara se sa njegovim menadzerom on ima neke svoje uslove mi svoje, bice to OKadi11 je napisao/la:Ima li sta za tog beka je li stigao na pripreme

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Da iz prve rukeBaby je napisao/la:Provjerena informacija iz prve ruke, jel de ?Sweex je napisao/la:Ubrzo nam dolazi pravo pojacanje![]()
![]()

jeli pojačanje ili neko kao drakulSweex je napisao/la:Da iz prve rukeBaby je napisao/la:Provjerena informacija iz prve ruke, jel de ?Sweex je napisao/la:Ubrzo nam dolazi pravo pojacanje![]()
![]()
jeli pojačanje ili neko kao drakul[/quote]
Nadam se najvece ove sezone
Nadam se najvece ove sezone

Eno u Hajduku imaju viska lijevih bekova(Goran Jozinovic) a ni Bozo Radosevic nije u Balakovim planovima, mozda bi i tu trebalo potraziti pojacanjapile87 je napisao/la:Nije jos pregovara se sa njegovim menadzerom on ima neke svoje uslove mi svoje, bice to OKadi11 je napisao/la:Ima li sta za tog beka je li stigao na pripreme
Trenutno korisnika/ca: seha77, tiagofaria25 i 53 gosta.