FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 03 jul 2011, 15:37

Rosas7 je napisao/la:Mladi nogometaši Širokog popljuvani i vrijeđani na nacionalnoj osnovi u Tuzli

Slušajući priče nekih roditelja malih nogometaša, koji su bili na utakmici o tome kako je na stadionu u Slavinovićima bilo svega osim nogometa, da je sve sličilo lakrdiji u režiji...

...sudaca, domaćih navijača, „redara", ljudi s klupe domaćih i, što je najgore, domaćih nogometaša, pomislili smo kako se radi o roditeljskoj subjektivnosti, zaslijepljenosti i pretjerivanju. Međutim...
„Igrao sam petnaest godina profesionalni nogomet i svašta doživio u svojoj igračkoj karijeri, uz ostalo i teški lom noge. Vjerujte, taj lom noge sam puno lakše podnio od onoga što sam doživio na ovoj utakmici. Dočekani smo potpuno neprijateljski. Iz gledališta u kojem je bilo oko 1000(!) ljudi našim igračima, još djeci, upućivane su prijetnje, osobito nacionalističke, koje nisu za javnost. Brojni redari također su prijetili i psovali našim igračima, još ih pljuvali.", rekao je trener predkadeta Širokog Dalibor Kožul.

„U priču su se ‘odlično' uklopili suci na čelu s Edinom Golaćem. Svirao je za domaće dva jedanaesterca, jedan smješniji od drugog. Domaći igrači tukli su naše s loptom i bez nje, sve pred očima ‘slijepe' sudačke trojke, uz podršku s klupe. Za domaće nije bilo zaleđa, dok moji igrači nisu mogli u napad - zastavica je stalno bila u zraku! Da smo došli sa 10:0 prednosti, izgubili bi 0:11.", rekao je Kožul.

„Mislio sam povući igrače s terena, ali to bi vjerojatno izazvalo još gore posljedice. Sigurno bi nas dodatno kaznili, jer u priču su se uklopili opunomoćenik i kontrolor suđenja. Sramota nad sramotama. Pa, u pitanju su još djeca.", rekao je Kožul.

bravo tuzlaci,kako ste tolerantni
vi najmanje imate prava da sta kazete...sto niste vi bili toleranti kad ste podigli zastavu s nacistickim simbolom...tako da tolerancije pogotovo vi nemate ;)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 03 jul 2011, 17:33

da da dakako da ne, samo mi ne vrijedjamo djecu od 15 god i psujemo im mater i vrijedjamo na nacionalnoj osnovi ;) ;) toliko o tuzli
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 jul 2011, 17:41

Rosas7 je napisao/la:da da dakako da ne, samo mi ne vrijedjamo djecu od 15 god i psujemo im mater i vrijedjamo na nacionalnoj osnovi ;) ;) toliko o tuzli
Dječače nije ti ovdje mjesto , zato kupi svoje pelene i ajd sa ove teme živ i zdrav bio . Ako ja pocne da pišem o vama nebi se zaustavio do sutra !
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

brcanska_malta
Kontakt:

Post Postao/la brcanska_malta » 03 jul 2011, 17:45

Rosas7 je napisao/la:da da dakako da ne, samo mi ne vrijedjamo djecu od 15 god i psujemo im mater i vrijedjamo na nacionalnoj osnovi ;) ;) toliko o tuzli
ja sam tuzlak 100 % i dabogda svi tamo izgorili i pomrli majmune jedan

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 03 jul 2011, 17:47

Nego de ti nama reci koliko su sad 3 boda kod Ognjena Valjića ? :lol:
Vama je sigurno spustio cijenu jer ste vi njegova redovna mušterija. :lol:
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 03 jul 2011, 18:08

Upravu si, vi ne vrijedjate djecu od 15 godina, vi vrijedjate sav normalan narod sa tim, svima im psujete mater sa tim i sve vrijedjate na nacionalnoj, vjerskoj i rasnoj osnovi, barem one koji su bili protiv toga sto je taj rezim radio. Kao sto su ti gore vec rekli ovo nije tema Klub 7 ili nesto slicno nego FK Sloboda, pa slijedeci put kada odlucis nebuloze da prosipas, proberi malo bolje mjesto ;).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 jul 2011, 18:10

Ne znam sta se uzbudjujete zbog ovog lika,znamo svi mi kakva je Tuzla,i sa ovim ne treba se raspravljat.

Otkazan mec sa Osijekom,jer imaju dosta povrijedjenih igraca.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jul 2011, 18:11

harry_90 je napisao/la:
Hoce oni da igraju sa Travnikom :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 03 jul 2011, 18:24

harry_90 je napisao/la:Ne znam sta se uzbudjujete zbog ovog lika,znamo svi mi kakva je Tuzla,i sa ovim ne treba se raspravljat.

Tuzla mjesto dobrog politickog ambijenta..ee to je istina !!!
Daj ba raja sta se lozite na price onih iz zap Mostara i onih kamenjaraca iz listice
...cuj oni vama price pricaju a zvizde himni i dizu zastavu sa svastikom
i oni imaju prava nesto pricati FUJ FUJ FFFFFFUUUUUUUUUUJJJJJJJJ

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 jul 2011, 18:25

miky_hz je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Hoce oni da igraju sa Travnikom :mrgreen:
:lol: :lol: jesul to oni igrali sa Travnikom ?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jul 2011, 18:26

Jesu jucer u Travniku :) 1-1 zavrsilo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 jul 2011, 18:32

miky_hz je napisao/la:Jesu jucer u Travniku :) 1-1 zavrsilo
Aham pa ja zato su i otkazali mec , Travnik ih skresao pravo :lol:

Vitalis
Kontakt:

Post Postao/la Vitalis » 03 jul 2011, 18:43

[youtube][/youtube]ž

Još 40-ak dana :)

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 04 jul 2011, 01:07

Jbt sloboda je jedini klub u pl koja nema svoju web stranicu ( mozda jos ima 2-3 kluba :? ) .... Neznam ali mogli smo se mi kako organizovati pa neki free hosting ili nesto slicno da napravimo stranicu :?:
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 04 jul 2011, 03:10

TZ_BoY je napisao/la:Jbt sloboda je jedini klub u pl koja nema svoju web stranicu ( mozda jos ima 2-3 kluba :? ) .... Neznam ali mogli smo se mi kako organizovati pa neki free hosting ili nesto slicno da napravimo stranicu :?:
http://www.fkslobodatuzla.com.ba/ ko hoce da vodi neka se javi, ali nemoj te mi zajebancije

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 04 jul 2011, 10:56

koliko ste napaceni,nema veze ovo se dogodilo nasoj djeci gore,ali mi necemo vracat vasoj djeci,njima nista nece falit kada dodju u hercegovinu,mi smo ipak normalni za razliku od nekih ;) ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 04 jul 2011, 11:02

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
TZ_BoY je napisao/la:Jbt sloboda je jedini klub u pl koja nema svoju web stranicu ( mozda jos ima 2-3 kluba :? ) .... Neznam ali mogli smo se mi kako organizovati pa neki free hosting ili nesto slicno da napravimo stranicu :?:
http://www.fkslobodatuzla.com.ba/ ko hoce da vodi neka se javi, ali nemoj te mi zajebancije
Ovo je odlicna stvar, treba neko ko stvarno zna oko web designe-a al prvo treba otic do uprave pa se dogovorit, jbg rec im da je volonterski jer ako se budu trazile pare od toga nema nista, i bar da se dobije dozvola da se urade neke slike, da nam oni salju slike sa utakmica sa priprema da se to uradi kako treba da nebude neki bezze blog jednog covjeka
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 jul 2011, 11:06

da bas to, objasnit im da je sve volonterski( dinara od njih nece niko dobit) al da bar momci koji budu radili stranicu dobiju propusnicu na domaci teren i pristup igracima za razgovore , slike sa treninga , priprema i izvjestaje od Slobode sa gostovanja na koja ne bude niko isao od ljudi koji bi radili tu stranicu.

btw zaustavite nepotrebnu diskusiju sa necim sto nema veze sa Slobodom, nisam koristio ove ovlasti preko pola godine, nesto mi se ne koriste ni danas pa eto bolje da sami stanemo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 jul 2011, 11:43

U Slobodu stigao i Miloš Vujčić (srpski internacionalac). Nastupao prethodno u Kazahstanu i SAD-u.

Mr.Casual
Kontakt:

Post Postao/la Mr.Casual » 04 jul 2011, 11:52

Je li otisao gdje joge??

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 16 gostiju.