brazil protiv venecuele će vjerovatno izaći sa 3 (4 od januara ) milanova igrača u prvih 11, silva pozada a naprijed ganso-neymar-robinho-pato, tako je barem najavio selektor menezes ako nebi bilo kakvih promjena ili nedaj bože ozljeda, bolesti i sl.
očekujem joga bonito igru i ubjedljivu pobjedu.
kad bi doveli gansa to bi stvarno bila mašina od kluba, ko se još može ili se mogao pohvaliti da ima 4 brazilska startera u timu, vrlo rijetki
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Czech left-back Marek Jankulovski has announced his retirement upon the expiration of his contract with AC Milan and after winning the Serie A title with the Rossoneri in May.
The 34-year-old played for the the Italian club since 2005 and won three major trophies with AC Milan in 2007 : the Champions League, the UEFA Super Cup and the FIFA Club World Cup all in the same year. Jankulovski was a key member of the Czech national team from 2000 to 2009 and totalled 77 caps, scoring 11 goals.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
stanković izjavio da je đoković najbolji srpski sportista ikada i da vjeruje da će osvojiti još mnogo trofeja i da on i većina interovih igrača navijaju za noleta iako je deklarisani milanista
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
baresi#6 je napisao/la:stanković izjavio da je đoković najbolji srpski sportista ikada i da vjeruje da će osvojiti još mnogo trofeja i da on i većina interovih igrača navijaju za noleta iako je deklarisani milanista
Novak Djokovic, who’s in the form of his life after winning 24 consecutive games, winning the Australian Open, the Dubai, Indian Wells and Miami tournaments in the process, has talked about his passion for Milan and football in general in an interview shown on Gazzetta TV: “I’m a big fan of Milan and I’ll always be. For me, football is second only tennis. My father was a professional footballer and at home we always watch the Rossoneri’s games with great interest.”
"Novak is our greatest sportsman of all time. I'm behind him 100% and I'm sure that he'll not only win Wimbledon but also be the world's best tennis player for a long time yet," the Inter midfielder and Serbia captain was quoted as saying by Tanjug. "Federer and Nadal have had their moment; this is the start of the Novak Djokovic era," he added.
Mediji ne bi bili mediji, kad ne bi malo filovali.
U svakom slucaju, samo 3 top igraca navijaju za klubove iz Serie A - Djokovic za Milan, Federer za Romu, a Del Potro za Juve. To je od onoga sto mi je poznato.
edit: zaboravio sam na Ljubicica i Cilica, koji takodje navijaju za Milan.
hm svi balkanci za milan, znaju ljudi ,
bilo je već nekad al nije na odmet ponoviti pred sutrašnje finle wimbledona
čak je i intervjue davao u milanovom dresu
[youtube][/youtube]
e da a na interovoj stranici su izbacili dio stankovićeve izjave ali ima cijela na b92, evo šta nisu stavili, možda nisu imali vremena da prevedu i ovo
Najbolji je teniser sveta, ali je i sjajan čovek, bez mane. Imam priliku da se često vidim s njim u Italiji, da se ispričamo. Svi ga obožavaju, posebno moji saigrači iz Intera, iako Nole navija za MIlan. Dolazio je na utakmice, svi žele da ga upoznaju. Ma, šta reći? Čovek je naš ponos", poručio je Stanković.
ma nije samo do slika, obuko je on na svakom turniru nečiji dres, već što on to spominje stalno da za milan navija, eto i stanković ti je u intervjuu to rekao, a ne vjerujem da bi on to izmislio, a i na službenoj stranici milana uredno čestitaju noletu sve uspjehe
tony-mortale je napisao/la:ma nije samo do slika, obuko je on na svakom turniru nečiji dres, već što on to spominje stalno da za milan navija, eto i stanković ti je u intervjuu to rekao, a ne vjerujem da bi on to izmislio, a i na službenoj stranici milana uredno čestitaju noletu sve uspjehe
Meni je najjaci momenat bio, kad je spustio Englezima za Maradonu.
Posle toga, ono kad je dao dres Benfice Eusebiu da mu potpise.
Lik ga gledao u fazonu: ko si ti
Tad nije imao ni 20 godina, u Estorilu.
Brasile, la probabile formazione:
(4-3-3): Julio Cesar; Daniel Alves, Thiago Silva, Lucio, André Santos; Lucas Leiva, Ganso , Ramires; Neymar, Pato, Robinho. All.: Menezes.
ne igra milan al zato možemo pratiti copa americu, juče yepes kapiten kolumbije bio, ali nije se nešto iskazao jer nije nikako ni imao posla, čak je dvaput zaprijetio pred golom kostarike
Zadnja izmjena: LAW, dana/u 07 jul 2011, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
LAW je napisao/la:Jučer Brazil 0:0 Venezuela, Pato i Robinho zamijenjeni u 2 PV. Katastrofalno odigrali. Pato propustio 3 dobre šanse. Robinho bio bolji u defanzivi nego u napadu. Thiago Silva bio ponajbolji igrač u Brazilskoj repki sinoc.
Inače Nasri viđen u Italiji ... Milan, Inter ili Roma je destinacija ...
Fabregas prodaje kucu u Londonu, ali vjerovatno se seli ili u Madrid ili Barcelonu ...
Hamšik nam se ponovo sam nudi, a Laurentis mu diže cijenu. Valjda to Galliani riješi. Sad Hamšik, u januaru Ganso i to je to
Znači vezni red : ----------Ganso--------------
-----Hamsik-------Boateng-----
Ganso nosi broj 10 u repki
Moguća posudba El-Shaarawiya u Atalantu ili Novaru ...
Spominje se Marchisio kao zamjena za Hamšika ...
Sad ponovo priča oko Schweinsteigera ... iskreno nebi ga volio, nije mi neki igrač a i košta 30m ... Hamšik je puno bolje riješenja pa i Vidal ...
Daleko bi korisniji bio od Fabregasa u to sam siguran,dosta jak fizicki i trkacki, igrac prilagodjen za Seriu A
Galliani radi na dovodjenju Lamele
Kako izvjestava "Sportmediaset" podpredjsednik Milana Adriano Galliani proslog vikenda je punom parom radio na dovodjenju 19-godisnjeg fudbalera River Plate Erica Lamele.Nakon sto je River u svojoj 110 godina dugoj istoriji ove sezone prvi put ispao iz lige mnogi evropski klubovi su vidjeli sansu da sada za male pare dovedu talentovanog Lamelu.Prvi na listi klubova koji cekaju je Milan koji ocigledno ima namjeru da vec ovog ljeta dovede mladog veznog fudbalera u svoje redove.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)