Mora, samopouzdanje je bilo ispod nule.HOPLIT je napisao/la:Evo ga, nadal pokazuje znake života. Kako se samo raduje svakom poenu
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja koliko se sječam nekad je tenis bio malo gospodskija igra, pretjerano radovanje se smatralo neprimjerenim. Likovi poput Hewitta bilu su izuzetak, užasno je bio iritantan a ni ovaj Rafa nije ništa bolji.Virtu4l je napisao/la:Mora, samopouzdanje je bilo ispod nule.HOPLIT je napisao/la:Evo ga, nadal pokazuje znake života. Kako se samo raduje svakom poenu
YNWA!
Dal da odete na Chat i utvrdite koji je moj,vas ,njihov,a ovde nek se pise o tenisu 

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Vamos Rafa
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Jadan ti kad svaki atak na Noleta dozivljavas kao na sebe samog. De bolan, opusteno, ne bi ti bilo lose da jedan dan prezivis bez ilizije da te neko mrzi ili da ti nekog trebas mrzit.Lepinja je napisao/la:Pa sta ces covjek igra opusteno kad je vec prvi igrac svijetahodža je napisao/la:Us.ro se Nole![]()
![]()
![]()
Koji je ono vas najbolji jel bi Delic 350 na rang listi
btw. eo mene zovu na termin, jos se premisljam bil isao

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
-
- Kontakt:
SAMO HRABRO MAJSTORE...CJELA NACIJA JE UZ TEBE..NAPRIJED NOLE!
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
@ Portillo,nemoj ici,jer ovo ce potrajati jos jedno 2h i propustices jedan od najvecih preokreta u historiji..Sat i po' igranja fudbala nije vrijedno propustanja ovoga preokreta i uzivanja.. 

Odavno se ovdje najmanje piše o tenisu. Nažalost, gospoda iz manjeg entiteta do jučer nisu ni znali pravila tenisa, a danas su svi vrsni stručnjaciTribalian je napisao/la:Dal da odete na Chat i utvrdite koji je moj,vas ,njihov,a ovde nek se pise o tenisu

Samo se sjetite kako smo uživali prateći finale Roland Garrosa.
P.S. Evo Lepinja mi se javlja putem privatne poruke, objašnjava neke stvari

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Brate ja volim ovde da diskutujem sa normalnim ljudima,slazem se sa tobom da se pise slabo o tenisu,ali ne moramo ja,ti i jos ko zna koliko forumasa da pratimo forumaski duel RS vs Sandzak nije mi do toga.Virtu4l je napisao/la:Odavno se ovdje najmanje piše o tenisu. Nažalost, gospoda iz manjeg entiteta do jučer nisu ni znali pravila tenisa, a danas su svi vrsni stručnjaciTribalian je napisao/la:Dal da odete na Chat i utvrdite koji je moj,vas ,njihov,a ovde nek se pise o tenisu![]()
Samo se sjetite kako smo uživali prateći finale Roland Garrosa.
P.S. Evo Lepinja mi se javlja putem privatne poruke, objašnjava neke stvarisamo ga malo zeza geografija
mnogo_smo_jaki je napisao/la:SAMO HRABRO MAJSTORE...CJELA NACIJA JE UZ TEBE..NAPRIJED NOLE!
Ja ne znam kako Monolog tolerira ovaj avatar. Vidjet ćemo dokle će, inače ću ja sutra stavit na avatar Antu Pavelića a prekosutra Antu Gotovinu
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Daj jel' ima kakav dobrovoljac da mi preko SMS-a salje stanje na terenu (svaki 1,2 gejma da mi javi)
Odlucio sam da idem na termin.

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
-
- Kontakt:
nekog j.e.be geografija a nekog kompleksi....ne daj se NOVACE!
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Kakav pad u igri Novaka..Ja mislim da ovo Rafa odnosi i pravi preokret..Nevjerovatna je ta Nadalova psihicka snaga,a Boga mi i fizicka..KAKAV MAJSTOR! Necu da neko tumaci uopste moje navijanje za Rafu,samo volim tenis i za mene je Rafa najbolji apsolutno..KRALJ WIMBLEDONSKE SLJAKE ! 

Idemo u četvrti set. Novak je popustio, Rafa se maksimalno nabrijao.

Nije to do geografije niti do kompleksa, koliko je do kulture i odgojamnogo_smo_jaki je napisao/la:nekog j.e.be geografija a nekog kompleksi....ne daj se NOVACE!

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imaš dobar ukus u navijanju, United i Rafaever je napisao/la:Kakav pad u igri Novaka..Ja mislim da ovo Rafa odnosi i pravi preokret..Nevjerovatna je ta Nadalova psihicka snaga,a Boga mi i fizicka..KAKAV MAJSTOR! Necu da neko tumaci uopste moje navijanje za Rafu,samo volim tenis i za mene je Rafa najbolji apsolutno..KRALJ WIMBLEDONSKE SLJAKE !
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Tačno se vidi da Novak puca pod pritiskom...u polufinalu RG sa Fedexom, pa evo i sad kad je imao praktično 80 % meča dobijeno 
p.s. Idemoooo Virtu4llll

p.s. Idemoooo Virtu4llll

FORZA MARŠAL !!!
Ako ti je Novak Djokovic isto sto i Ante Gotovina i Pavelic,ja onda ne znam sta da ti kazem,posalji mu poruku na inbox i reci mu da ti smeta njegov avatar a nas pusti u pmTed Mosby je napisao/la:mnogo_smo_jaki je napisao/la:SAMO HRABRO MAJSTORE...CJELA NACIJA JE UZ TEBE..NAPRIJED NOLE!
Ja ne znam kako Monolog tolerira ovaj avatar. Vidjet ćemo dokle će, inače ću ja sutra stavit na avatar Antu Pavelića a prekosutra Antu Gotovinu

Normalno,to se cijeniTed Mosby je napisao/la:Imaš dobar ukus u navijanju, United i Rafaever je napisao/la:Kakav pad u igri Novaka..Ja mislim da ovo Rafa odnosi i pravi preokret..Nevjerovatna je ta Nadalova psihicka snaga,a Boga mi i fizicka..KAKAV MAJSTOR! Necu da neko tumaci uopste moje navijanje za Rafu,samo volim tenis i za mene je Rafa najbolji apsolutno..KRALJ WIMBLEDONSKE SLJAKE !

Idemo majstore do preokreta i pobjede...
Novak opasno vraća Nadala u meč, bilo je iluzorno očekivati da će Novak nastaviti sa savršenim tenisom iz prva 2 seta, no počeo je puno griješiti, slabije se kreće a kada Rafa nanjuši krv tada je najopasniji.
Početak ovoga seta je vrlo bitan...
Početak ovoga seta je vrlo bitan...
Zadnja izmjena: Mister No, dana/u 03 jul 2011, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.