Potpis ko KINA...Virtu4l je napisao/la:Naravno da mi smeta, toliko prstiju su dizali oni koji su mi ubijali porodicu i najbliže.
U jednoj recenici ono o cemu se romani mogu pisati...Palac gore
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Potpis ko KINA...Virtu4l je napisao/la:Naravno da mi smeta, toliko prstiju su dizali oni koji su mi ubijali porodicu i najbliže.
Vi u svemu gledate samo politiku i vracate se na rat brate iskuliraj sta te za avatarom .Virtu4l je napisao/la:Naravno da mi smeta, toliko prstiju su dizali oni koji su mi ubijali porodicu i najbliže.
Nema tu politike. E sad, ako ti nalaziš vezu između Edinovog avatara i ovog gore spomenutog, onda je to problem u mozgu. Edinov nije provokacija, a navedeni je čista provokacija i ništa više.Lepinja je napisao/la:Vi u svemu gledate samo politiku i vracate se na rat brate iskuliraj sta te za avatarom .Virtu4l je napisao/la:Naravno da mi smeta, toliko prstiju su dizali oni koji su mi ubijali porodicu i najbliže.
Smeta i meni od EdinaTm avatar pa se ne zalim sta me za tim
Ne shvatate vi. Lijepo ga pitam da promijeni avatar i to je to. Bez ikakve potrebe za dubljom diskusijom i sličnim stvarima. Cilj mu je bio da isprovocira i ništa više, ali naravno, sad je on mangup, ali mangup zatrovan nacionalizmom, mama i tata su ga tako naučili.spielführer_21 je napisao/la:' " аватар![]()
' & "
Па $ ' " он " ове % " на аватару стару заставу " с " $ ', јер су " $ " ? " ? ?..Virtu4l je napisao/la:Ne shvatate vi. Lijepo ga pitam da promijeni avatar i to je to. Bez ikakve potrebe za dubljom diskusijom i sličnim stvarima. Cilj mu je bio da isprovocira i ništa više, ali naravno, sad je on mangup, ali mangup zatrovan nacionalizmom, mama i tata su ga tako naučili.spielführer_21 je napisao/la:' " аватар![]()
' & "
Druže, moraš iskulirati, nemaš druge opcije, kretosi ostaju kretosi, ne registrirati ih kada se prave takvi.Virtu4l je napisao/la:Ne shvatate vi. Lijepo ga pitam da promijeni avatar i to je to. Bez ikakve potrebe za dubljom diskusijom i sličnim stvarima. Cilj mu je bio da isprovocira i ništa više, ali naravno, sad je on mangup, ali mangup zatrovan nacionalizmom, mama i tata su ga tako naučili.spielführer_21 je napisao/la:' " аватар![]()
' & "
Naravno.Mister No je napisao/la:Druže, moraš iskulirati, nemaš druge opcije, kretosi ostaju kretosi, ne registrirati ih kada se prave takvi. I mene nervira, ali zanemari ih, nema ih........
E brate i ja sam ponosan vise nego iko sto je Srbin NO1 na svetu,ali ako smeta ovim ljudima tvoj avatar,skloni ga rodjace,nije u redu,ja znam da ta tri prsta ne znace nista lose,ali ako ljudima smeta skloni,ni oni nas ne vredjaju (bar mene nisu) pa nemoj ni ti njih.mnogo_smo_jaki je napisao/la:1-0 AJMO MAJSTORE...SAMO ROKAJ!
I od mene potpis, al' k'o RUSIJA!kelner je napisao/la:Potpis ko KINA...Virtu4l je napisao/la:Naravno da mi smeta, toliko prstiju su dizali oni koji su mi ubijali porodicu i najbliže.
U jednoj recenici ono o cemu se romani mogu pisati...Palac gore
ovaj zadnji poen je doista nevjerovatanhodža je napisao/la:Kakva igra Novaka![]()
Ne gotivim ga, ali moram priznati da je definitivno trenutno najbolji igrač na svijetu
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.