Svaka cast djevojkama na pojedama. Sto se tice priprema,nikad losiji i jadniji smjestaj i ishrana u nekom domu u Zenici,jadno..Cure su pokazale duh pobjednicki,srce,i ko zna i prati kosarku,zna,kako je tesko se vratiti i pobijediti a gubiti citavu tekmu.Ova reprezentacija,ce mnogima pomrsiti racune,bez obzira kako veceras prosle.Jedna odlicna generacija,koja igra godinama zapazenu ulogu u svojim klubovima. Nije te bilo stid,Bosna ,otici i podici tu lovu,a samo kudis pobjednice.Imas li ili reci ti neku koja nema mana po tvome kriteriju,a sada je u ovoj reprezentaciji,
Ja ti kazem da nema lose ekipe na prvenstvu,uljucucjuci i Norvesku,bez pbzira sta ti mislio.Sta ocekujes od nasih cura ,ili bilo koje selekcije,sta im daju,na slamcicu,nista zapravo,nema priprema sirotinjski dvije sedmice negdje po domu nekom,hrana nikakava i opet igraju bore se ko lavice.Ma svaka cast svima njima,a ti pricaj sta hoces,kako bi ti igrao bas me interesuje.Jesi li ikada bogati poigrao kosarke,basketa,bacio loptu na kos,nisi se ti oznojio cini mi se nikad...