al za Jesea ce se znati do utorka najdalje

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
sad da mu ponude bilo šta, samo da je redovno prihvatićeTed Mosby je napisao/la:momak je ekstra, kaže da su mu ponudili dobru plaću, u varaždinu je nije primio od 2.mjeseca
steta sto nam ne bi mogo pomoc u evropiBaby je napisao/la:sad da mu ponude bilo šta, samo da je redovno prihvatićeTed Mosby je napisao/la:momak je ekstra, kaže da su mu ponudili dobru plaću, u varaždinu je nije primio od 2.mjeseca
ali Ješe igra stopera, a Kvesić igra lijevog beka
Ne bi ni Amar bio glup da dovede nekog igraca , a da nemoze pomoci u evropi tj. da ne moze igratinick je napisao/la:steta sto nam ne bi mogo pomoc u evropiBaby je napisao/la:sad da mu ponude bilo šta, samo da je redovno prihvatićeTed Mosby je napisao/la:momak je ekstra, kaže da su mu ponudili dobru plaću, u varaždinu je nije primio od 2.mjeseca
bio prijavljen za Varaždin u utakmici prošle sedmice, ti u svakom postu se nešto praviš pametanamarpustahija je napisao/la:Ne bi ni Amar bio glup da dovede nekog igraca , a da nemoze pomoci u evropi tj. da ne moze igratiBaby je napisao/la:sad da mu ponude bilo šta, samo da je redovno prihvatićeTed Mosby je napisao/la:momak je ekstra, kaže da su mu ponudili dobru plaću, u varaždinu je nije primio od 2.mjeseca
steta sto nam ne bi mogo pomoc u evropi
Bio je prijavljen, ali nije igrao.nick je napisao/la:decko je igro za varazdin prvo pretkolo, pa ti kolutaj ocima do sabaha
amertiger je napisao/la:Sto Amar ne bi doveo kvalitetnog beka cak i ako ne moze igrati u evropi???
Jel to mozda Zelji cilj da osvoji Evropa ligu, ili mozda da prezimi u istoj???
Zeljo ce igrati u evropi 2 do max. 6 tekmi, i to je to, onda ide liga BIH i kup BIH gdje ce odigrati jos nekih 36 tekmi. Cisto sumnjam da mu je uslov da neko moze igrati u evropi, ljudi otovirte oci malo i razmisljajte glavom, Bog vam je dao glavu i mozak u njoj da ga korsitite ponekad. Zbog 6 tekmi izgubiti igraca koji ce biti od velike pomoci u ostalih 36, svaka vam cast na zdravom razmisljanju i logici.
Imal neko malo upućeniji da ovo potvrdi ili demantuje?lottdogg je napisao/la:ja koliko znam nije bitno sto je bio u zapisniku ako nije ulazio u igru , ili je do mene ili do one sirovine borovine
neroazzuro je napisao/la:Imal neko malo upućeniji da ovo potvrdi ili demantuje?lottdogg je napisao/la:ja koliko znam nije bitno sto je bio u zapisniku ako nije ulazio u igru , ili je do mene ili do one sirovine borovine
ako ima neko ko nije lijen nek potrazi u pravilnicima uefinim imal sta o tomeneroazzuro je napisao/la:Imal neko malo upućeniji da ovo potvrdi ili demantuje?lottdogg je napisao/la:ja koliko znam nije bitno sto je bio u zapisniku ako nije ulazio u igru , ili je do mene ili do one sirovine borovine
Gledao sam ih jednu prijateljsku ali su uglavnom igrali "anonimusi",igraci koji nisu u prvom planu te juniori im tako da to nije neki odraz kvalitete i neki znacajan pokazatelj.spielführer_21 je napisao/la:" ? $ " ове сезоне, & је то % ? -? Ја се $ $ " & ", ? ' %.. $ $ $ ова " " % "Devil je napisao/la:Valjda kraj priprema,to svi jedva cekaju.
Moze samo da raduje igra protiv Sturma ako je suditi prema izvestajima,ali ja dok ne vidim svojim ocima nista ne verujem,ali ipak i dalje stojim da su Zelji nazalost male sanse protiv Sheriffa.![]()
" % ? ? су "/? & " $ " $ " "?