bayernn je napisao/la:DRAGI MOJI KLADIONICARI,IMAM JEDNO HITNO PITANJE....
U.DE CHILE-brazilska je vjerovatno liga ali nikako da nadjem par....da li se krije pod nekim drugim nazivom,zna li neko da mi pomogne???? HVALA
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Titova-Juga je napisao/la:bayernn je napisao/la:DRAGI MOJI KLADIONICARI,IMAM JEDNO HITNO PITANJE....
U.DE CHILE-brazilska je vjerovatno liga ali nikako da nadjem par....da li se krije pod nekim drugim nazivom,zna li neko da mi pomogne???? HVALA

Izdržati, to je temelj vrline!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
hahhahrogeRF je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:bayernn je napisao/la:DRAGI MOJI KLADIONICARI,IMAM JEDNO HITNO PITANJE....
U.DE CHILE-brazilska je vjerovatno liga ali nikako da nadjem par....da li se krije pod nekim drugim nazivom,zna li neko da mi pomogne???? HVALA![]()
![]()

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
hajd pustite dječaka, zar ne vidite da mu se žurilo da uloži sav dnevni džeparac.
nego, dobra ova od @principatusa.

nego, dobra ova od @principatusa.

Principatus je napisao/la:Lak(tom)o bi to on zaustavio.BH Patriot je napisao/la:baš bi me zanimalo kako bi zaustavio napada Messija ili Ronalda.
Vom Jäger zum Gejagten
- Barca u srcu
- Kontakt:
Titova-Juga je napisao/la:bayernn je napisao/la:DRAGI MOJI KLADIONICARI,IMAM JEDNO HITNO PITANJE....

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
rijec je o tome da su ovi igraci bolji od C.RonaldaMandrak je napisao/la:Nije Pedro, ali jest Ozil daleko bolji igrac...jest i Xabi Alonso, naravno...šteta zbog Kake, koji za kopitara uvijek bio i ostao igracina svijetskog kalibra...a vidi cuda, nabrajam igrace Reala...necu više da te brukamPortillo je napisao/la:Jes, jes, cudi me da nisi rekao da je i Pedro od njega bolji. Bravo kralju!

Rođen s tobom da budem
Smijesno? Mozda i jest nekom djetetu od 12-13 godina... 

Svako bi se prepao prvi kad bi dosao da igra za tu reprezetaciju to je normalno. A sada je li ova informacija tacna ili nije ko zna!? Zadnji put kad mi je neko dao vaka informacije je bilo kad su rekli da ce Adem Ljajic igrati BIH repku zato sto jedan iz forum zna nekoga ko zna njegovu familiu. I da taj covjek zna da je BIH-Portugal bila dogovorena prica. Kad dobijemo nekakve informacije sluzbeno onda mozemo pricati ali ovo su internet price. Kad si ti toliki patriot za koga si glasao u zadnjim izborima!? "Veliki Bosanac"!? Ismet Sejfic je veci bosanac nego sto ces ti ikada biti i to znam ljepo.,
Inace covjek koji je rekao da ce uzeti Tursko drzavljanstvo jer se prepao nase repke
Malo o patriotizmu, i inace Ismet Sejfic licno sam sebe hvali inace nick TKC
Inace covjek koji je rekao da ce uzeti Tursko drzavljanstvo jer se prepao nase repke

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ti to mislismandraX je napisao/la:Smijesno? Mozda i jest nekom djetetu od 12-13 godina...

Rođen s tobom da budem
Jesi mozda ful'o temuTaRgEt_ je napisao/la:Svako bi se prepao prvi kad bi dosao da igra za tu reprezetaciju to je normalno. A sada je li ova informacija tacna ili nije ko zna!? Zadnji put kad mi je neko dao vaka informacije je bilo kad su rekli da ce Adem Ljajic igrati BIH repku zato sto jedan iz forum zna nekoga ko zna njegovu familiu. I da taj covjek zna da je BIH-Portugal bila dogovorena prica. Kad dobijemo nekakve informacije sluzbeno onda mozemo pricati ali ovo su internet price. Kad si ti toliki patriot za koga si glasao u zadnjim izborima!? "Veliki Bosanac"!? Ismet Sejfic je veci bosanac nego sto ces ti ikada biti i to znam ljepo.,
Inace covjek koji je rekao da ce uzeti Tursko drzavljanstvo jer se prepao nase repke![]()

FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
F.G.R. HARMANI je napisao/la:GIOVINCO je bolji igrac i od Aguera, i od Sanceza, i od Bastosa, i od Pastorea...
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Iker C je napisao/la:Dan kada je umro tenis. Danas svaka seljačina može osvojiti Wimbledon.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hahahaha, al fakat Novak ima facu ko seljačina kakva podsjeća me na PapetaVirtu4l je napisao/la:Iker C je napisao/la:Dan kada je umro tenis. Danas svaka seljačina može osvojiti Wimbledon.![]()

- Titova-Juga
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Iker C je napisao/la:Dan kada je umro tenis. Danas svaka seljačina može osvojiti Wimbledon.![]()
Dečko evidentno više mrzi Đokovića već što voli tenis.
Dakle, žalosno.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
hahaha, oplakahVirtu4l je napisao/la:Iker C je napisao/la:Dan kada je umro tenis. Danas svaka seljačina može osvojiti Wimbledon.![]()

Upravo to,a ova balavurdija od 15-16 godina likujeTitova-Juga je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Iker C je napisao/la:Dan kada je umro tenis. Danas svaka seljačina može osvojiti Wimbledon.![]()
Dečko evidentno više mrzi Đokovića već što voli tenis.
Dakle, žalosno.

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Titova-Juga
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:
Upravo to,a ova balavurdija od 15-16 godina likuje
Kućni odgoj moj tebra mnogo nedostaje danas. Surovo je doba, valja se paziti

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Nemamo svi isti smisao za humor 

Kakav crni kucni odgoj tebraTitova-Juga je napisao/la:Tribalian je napisao/la:
Upravo to,a ova balavurdija od 15-16 godina likuje
Kućni odgoj moj tebra mnogo nedostaje danas. Surovo je doba, valja se paziti

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- zvornicki klan
- Kontakt:
? $ / % је " " сурово ?,$ " ? $ / $ у $,па се " " " $ рођеног ".$ " отпјевао ' $ " " " "," " & " ногу,? " се % ?,? $ & $ &,......." те у $," " / $ " у $....

Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.