Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pa dobro, ja sam kloc a gdje pise da ce biti prekomandovan u prvu momcad 

Pa pod tim "cini se ..." mislio sam da bi mogao ove sezone dobiti vise minuta za razliku od prosle. Usput, kad vec spominjem Moratu, treba dodati da ce Sarabia navjerovatnije jos ovog ljeta u Getafe, bas fino, jos jedan koji ce ici putem Pareja, Miguela Torresa, Codine, Soldada i ostalih.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ovo ljeto ide sve bolje i bolje za nas,ako je istina da će Morata biti 3. napadač 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja jos cekam ta vasa pojacanja.
1. Aguero
2. Neymar
Zar je moguce da jos nisu potpisali, barem jedan

1. Aguero
2. Neymar
Zar je moguce da jos nisu potpisali, barem jedan

Reko bi cojk da imamo u opticaju dovest obojicu a ne samo jednog od njih ili eventualno nekog treceg, jeftinijeg napadaca. Doci ce neko sigurno, ne brini za to, vjerovatno ce se sve znati nakon Copa Americe jer su oba trenutno tamo i nedostupni su nam. Uostalom, mi ne bismo bili "mi" da svako ljeto ne sjebemo bar 70 miliona za pojacanjaMadridism je napisao/la:Ja jos cekam ta vasa pojacanja.
1. Aguero
2. Neymar
Zar je moguce da jos nisu potpisali, barem jedan![]()

Ae nemoj za trollat bogati
Pa ne, prije par stranica tvrdis da 100% Aguero dolazi, a u zadnjih par je prica o dolasku Neymara. A znao sam kako ces zapoceti odgovor, tvoj nivo odgovaranja je vrlo visok. Moj post si protumacio sjajno.
Dobar si u tome kao i u pogadjanju Realovih transfera.
Ko je slijedeci? Chicharito?
Dobar si u tome kao i u pogadjanju Realovih transfera.
Ko je slijedeci? Chicharito?

- anonymousHD
- Kontakt:
Adel Taarabt ponovo na meti Real Madrida..
A smiješna dana

A smiješna dana

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
http://www.marca.com/2011/07/02/futbol/ ... 08020.html
Robinho kaze da mu je zao zbog nacina zbog kojeg je otisao iz Reala i zasto je uopce odlazio iz istog. Iskren da budem i meni je zao zbog toga, bio mi je u ono vrijeme najdrazi igrac (nesto kao danas Ronaldo) i onda se desio i taj odlazak, kaze da mu je zao zbog toga, ali da je sve to dio iskustva te da ce Neymara savjetovati da ne bude kao on.
http://www.as.com/futbol/articulo/argen ... ftb_16/Tes
Kun sera madridista. Bueno, tek nakon Copa Americe
Robinho kaze da mu je zao zbog nacina zbog kojeg je otisao iz Reala i zasto je uopce odlazio iz istog. Iskren da budem i meni je zao zbog toga, bio mi je u ono vrijeme najdrazi igrac (nesto kao danas Ronaldo) i onda se desio i taj odlazak, kaze da mu je zao zbog toga, ali da je sve to dio iskustva te da ce Neymara savjetovati da ne bude kao on.

malo si pobrko, nije Real nego AtleticoLBJ MVP je napisao/la:Adel Taarabt ponovo na meti Real Madrida..
![]()
![]()
![]()
![]()
A smiješna dana

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
@Portillo - Ima li kakvih vijesti o najboljem klubu na svijetu xD
Hala Madrid !
http://www.as.com/futbol/articulo/coent ... ftb_24/Tes
Coentrao se jutros zestoko posvadjao sa svojim trenerom i napustio trening te time ubrzao svoj transfer u Real. Cini se da ce Benfica biti na kraju prisiljena da ga pusti, jer ga ocito vise ni Jorge Jesus ne zeli.
Coentrao se jutros zestoko posvadjao sa svojim trenerom i napustio trening te time ubrzao svoj transfer u Real. Cini se da ce Benfica biti na kraju prisiljena da ga pusti, jer ga ocito vise ni Jorge Jesus ne zeli.
Pustiće Benfica Coentra ali za 30 mil keša a ne da im uvalite kloceve tipa Drentea i Garaya.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pustice ga za 20 milja i to bez tih nabrojanih.Saurman je napisao/la:Pustiće Benfica Coentra ali za 30 mil keša a ne da im uvalite kloceve tipa Drentea i Garaya.
ako ovo bude istina,samo reci sta pijesPortillo je napisao/la:http://www.marca.com/2011/07/02/futbol/ ... 08020.html

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
"Predsjednik Real Madrida,Florentino Perez,svjestan je da dosadašnja pojačanja(Sahin,Altintop,Callejon i Varane) nisu zadovoljila očekivanja navijača kraljevskog kluba,pa zbog toga želi -bombu- prijelaznog roka..."
A što mrzim takve navijače jbt...
Sretno zmajevi!!
Ebo te navijače nek bomba bude Osama kao pomoćnik Mourinhu što će nam ko koji qracMARCELO je napisao/la:"Predsjednik Real Madrida,Florentino Perez,svjestan je da dosadašnja pojačanja(Sahin,Altintop,Callejon i Varane) nisu zadovoljila očekivanja navijača kraljevskog kluba,pa zbog toga želi -bombu- prijelaznog roka..."

Cuj sta ce nam, sta ces ako se opet u 11. mjesecu povrijedi Benzema ili Higuain, ili cak obojica? Da opet eksperimentisemo sa Ronaldom na centaforu i gubimo bodove od Almerije. Jedan napadac je potreban, tu polemike nema, bio on Kun, Neymar ili Adebayor, bio bi zadovoljan bilo kojim od ove trojice.LBJ MVP je napisao/la:Ebo te navijače nek bomba bude Osama kao pomoćnik Mourinhu što će nam ko koji qracMARCELO je napisao/la:"Predsjednik Real Madrida,Florentino Perez,svjestan je da dosadašnja pojačanja(Sahin,Altintop,Callejon i Varane) nisu zadovoljila očekivanja navijača kraljevskog kluba,pa zbog toga želi -bombu- prijelaznog roka..."
Vidiš Manolito bi trebao da bude jedina opcija tu nije ništa lošiji od te dvojice,a dobro se uklopio sa ekipomPortillo je napisao/la:Cuj sta ce nam, sta ces ako se opet u 11. mjesecu povrijedi Benzema ili Higuain, ili cak obojica? Da opet eksperimentisemo sa Ronaldom na centaforu i gubimo bodove od Almerije. Jedan napadac je potreban, tu polemike nema, bio on Kun, Neymar ili Adebayor, bio bi zadovoljan bilo kojim od ove trojice.LBJ MVP je napisao/la:Ebo te navijače nek bomba bude Osama kao pomoćnik Mourinhu što će nam ko koji qracMARCELO je napisao/la:"Predsjednik Real Madrida,Florentino Perez,svjestan je da dosadašnja pojačanja(Sahin,Altintop,Callejon i Varane) nisu zadovoljila očekivanja navijača kraljevskog kluba,pa zbog toga želi -bombu- prijelaznog roka..."
Sta baPepe je napisao/la:Raspad sistema, citam evo Iker rekao da bi rado zavrsio karijeru u At.Madridu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.