Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BIHfan
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la BIHfan » 02 jul 2011, 14:03

delija je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

Ovo je bilo dok Gourcuff jos nije dosao. ;)
Cim je dobio konkurenciju, Miralem je unio u svoju igru neku vrstu opreza. Nije davao sebi vise slobode. Ma ja sam siguran da ce on proigrat ove sezone.
Ne kontam na osnovu cega baziras taj optimizam.Jedini tracak nade je sto je dosao novi trener.Medjutim,i on je Francuz tako da ce tesko "novi Zidane" zavrsiti na klupi
Mozda zato sto pratim Lyon, jer je to moj klub. Svi navijaci zele da Pjanic dobije vecu minutazu, jer pun nam je qrac vise Puelovih ljubimaca (Gourcuff, Bastos, Diakhate). Napisao sam vec jednom da ce Miralem imati sastanak sa celnim ljudima Lyona i da ce on tu dosta znati o sudbini svojoj u Lyonu. Ako bude sumnjao u njih, prece on u Wolfsburg vjerovatno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 jul 2011, 14:50

Jos jedna sezona na klupi, kako bi se naigrale sve francuske fudbalske nade, i Pjanu nece ni Wolfsburg traziti. Wolfsburg je mozda bio kanta od kluba u zadnje dvije godine, ali pod Magathom i jednim VW koji je najzad kapirao kako do uspjeha, to je raj za mladog igraca zeljnog napredovanja i afirmacije. Pjana bjezi iz Francuske i dodji u Bundesligu. Vec sljedece godine bi sa Wolfsburgom igrao u CL. 8-)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 jul 2011, 15:34

Niko ne zna kako ce Pjana biti tretiran od strane novog trenera? Mozda mu ovaj bas pruzi ono sto nije imao kod Puela.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 02 jul 2011, 21:47

Cuj nije opravdao ocekivanja. Covjece samo onim golom protiv reala je donio klubu 3 puta vise para nego sto su ulozili u njega.a ja mislim da bi wolfsburg bio idealan jer magath je trener koji ce mu otklonut nedostatke

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 jul 2011, 02:07

Ovakve formacije i postave za buducnost zele/sanjaju navijaci Wolfsburga:

-----------------MANDZUKIC--------LAKIC-------------(Bo bo, Asche)
------------------------------PJANIC------------------- ---(Koo, Klich)
-------------MONTOLIVO--------------RIETHER--------(Koo ,Cigerci,Hasebe)
------------------------------TRÄSCH------------------ ----(Cigerci,Josue)
--SCHÄFER-----FRIEDRICH-------KJAER-----OCHS-(Hartherz ,Dante,Madlung,Hasebe)
----------------------------BENAGLIO------------------- (Hitz,Lenz)

------------------------- Benaglio ----------------------

---- Ochs ---- Garay ---- Kjaer ---- Schäfer (C) ----

----------------- Träsch ------- Josué -----------------

--------- Torje --------- Pjanic --------- Marin -------

----------------------- Mandzukic ----------------------

----------------------------------- Wiese(Benaglio) ----------------------------------------------
------------------------------------------------------- ----------------------------------------------
- Ochs(Träsch) ----- Kjaer (Madlung)------ Mertesacker (!)(Arne) -- Schäfer
------------------------------------------------------- -----------------------------------------------
------------------------ Träsch (Josue) ------ Montolivo (Gargano) ----------------------------
------------------------------------------------------- -----------------------------------------------
-- Vierinha (Koo) ------------------------------------------------------- - Marin (Torje) ---------
------------------------------------- Pjanic (Bobo)----------------------
------------------------------------------------------- ----------------------------------------------
------------------------------- Welliton (Madzukic, Lakic) ---------------------------------------

----------- Mandzukic ------- Lakic/Welliton -----------
-------------------------- Pjanic -------------------------
--- Montolivo ----------------------------------- Koo ---
--------------------------- Träsch-------- ---------------
--- Schäfer --- Kjaer --- Geromel/Dante --- Ochs ---
----------------------- Benaglio -------------------------
Itd...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 jul 2011, 02:43

Pjanic je sigurno pred potpisom za Wolfsburg. Evo gledam danas ove slike sa treninga na OL.fr i nema ni na jednoj slici Pjanica. Ili je u pitanju povreda, ne znam.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jul 2011, 15:58

Pjanic uspjesno stigao u Zell am See (Austrija), i trenira sa ostatkom tima :

slika

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 jul 2011, 16:04

E ne znam šta bih više volio,da se dokaže pred novim trenerom,il da pravi dar mar po Bundesligi :?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 jul 2011, 16:12

*p!p!t@* je napisao/la:E ne znam šta bih više volio,da se dokaže pred novim trenerom,il da pravi dar mar po Bundesligi :?
Ma ovo drugo. Dovoljno se dokazivao po Francuskoj, vrijeme je za promjenu. :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 jul 2011, 16:18

A Bgm i to što kažeš :D Samo se nadam da i ako ostane,da neće pasti u drugi plan :?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 05 jul 2011, 10:27

Goalgetter je napisao/la:Pjanic uspjesno stigao u Zell am See (Austrija), i trenira sa ostatkom tima :

slika
Izgleda pravo mal na ovoj slici, kao da je 1.60 :lol:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 jul 2011, 13:24

Na ovoj slici mi nekako svi čudno izgledaju, kakav je ovo aparat :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 05 jul 2011, 15:24

Jooj ja slike, pravo mi smrdi na photoshop :D :D

Pjanic bi trebao promijeniti sredinu vec sada, jer nezna hoce li dobiti sansu kod novog trenera. Ako je nedobije, propade onda jos jedna sezona, a svakako se vec dokazao u Francuskoj. Volio bih da predje u Bundesligu, jer bi tamo dosao do izrazaja sav njegov potencijal.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 jul 2011, 15:52

Titova-Juga je napisao/la:Na ovoj slici mi nekako svi čudno izgledaju, kakav je ovo aparat :lol:
Haj definišn :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 05 jul 2011, 16:50

Glasam za transfer. Pjanicu, dozovi se i prti odatle. Bice kasno poslije!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 jul 2011, 22:15

Pogledah uzivo tekmu Lyona protiv Red Bull Salzburga. Pjanic odigrao prvih 45 minuta, odigrao po meni sasvim solidno. Imao jednu 100% sansu, ali je pogodio ravno u golmana, a par puta je sjajnim pasovima proigrao svoje suigrace (Brianda i Lopeza) . Kontrola lopte je sasvim bila ok, par nesigurnosti je bilo, ali vidjelo se da niko nije odigrao 100% .
Posebno za pohvalu je, da je Pjanic nakon izmjene prosetao stadionom, te se slikao sa svim nasim navijacima koji su objesili BiH zastave na tribine 8-) .

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 jul 2011, 22:24

Goalgetter je napisao/la:Pogledah uzivo tekmu Lyona protiv Red Bull Salzburga. Pjanic odigrao prvih 45 minuta, odigrao po meni sasvim solidno. Imao jednu 100% sansu, ali je pogodio ravno u golmana, a par puta je sjajnim pasovima proigrao svoje suigrace (Brianda i Lopeza) . Kontrola lopte je sasvim bila ok, par nesigurnosti je bilo, ali vidjelo se da niko nije odigrao 100% .
Posebno za pohvalu je, da je Pjanic nakon izmjene prosetao stadionom, te se slikao sa svim nasim navijacima koji su objesili BiH zastave na tribine 8-) .
Kad je neko odgojen ko' insan a ne ko' hajvan. :mrgreen:
tacno tako,nisu bili uopste ni 50% a kamoli 100%.Zasto Gourcuff nije bilo u opticaju.
Nego gledajuci ovu tekmu,imam osjecaj da ga ovaj trener sprema kao i prijasnji u Metzu.Vise slobode i tako ti fazona.
Opet sve zavisi sta sa Gourcuffom.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 jul 2011, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 jul 2011, 22:28

Kad je neko odgojen ko' insan a ne ko' hajvan
Upravo tako ;)

Kod Gourcuffa je mozda je u pitanju bila povreda nisam siguran.
Pjanic u nekim situacijama igrao poluspica, pa onda kad su pod pritiskom malo defanzivnije, i ovaj je sam skontao da mu treba dati slobode sto se danas i u nekim scenama vidjelo, mada niko u Lyonu nije igro ni sa 50% snage (ni sam Pjanic), a pred golom su se previse poigravali. Mada im i onaj crveni zasro utakmicu ..
Vidjecemo, kao sto kazes, sve ovisi o Gourcuffu.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 jul 2011, 22:31

harishp je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Pogledah uzivo tekmu Lyona protiv Red Bull Salzburga. Pjanic odigrao prvih 45 minuta, odigrao po meni sasvim solidno. Imao jednu 100% sansu, ali je pogodio ravno u golmana, a par puta je sjajnim pasovima proigrao svoje suigrace (Brianda i Lopeza) . Kontrola lopte je sasvim bila ok, par nesigurnosti je bilo, ali vidjelo se da niko nije odigrao 100% .
Kad je neko odgojen ko' insan a ne ko' hajvan. :mrgreen:
tacno tako,nisu bili uopste ni 50% a kamoli 100%.Zasto Gourcuff nije bilo u opticaju.
Nego gledajuci ovu tekmu,imam osjecaj da ga ovaj trener sprema kao i prijasnji u Metzu.Vise slobode i tako ti fazona.
Opet sve zavisi sta sa Gourcuffom.
Tog vise ni Mamic ne bi prodao a kamoli ko drugi. Moze cistiti Miretu kopacke
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 jul 2011, 22:34

Izgleda da ce Mire ostati jos jednu sezonu u Lyonu. Nadam se da ce kod novog trenera dobiti vise slobode u igri i da ce pokazati sve sto zna. Samo naprijed Miraleme
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.