FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa ne fkt,danas ti je pocelo u prvih 11, 5 igraca koji vjerovatno nece poceti protiv Orebra,puno igraca moras priznati...znaci igrao ti je Djakovac covjek drugu utakmicu za Sarajevo u zivotu igrao i vjerovatno vise i nece,igrao je Comor na beku jel nema nikog drugog...igrali su ti i Suljic i Handzic Haris,a nece ni jedan sigurno poceti protiv Svedjana,pa vjerovatno nece ni Dino braniti...kao sto rekoh to je fakticki nova ekipa,sa igracima koji fale,i eto postavi ove koji fale na mjesta ovih mladjih sto su igrali,pa ce ti se vratiti optimizam,ono do Orebra vjerovatno se nece svi oporaviti,ustvari nece sigurno ,falit ce opet njih 2 najmanje,ali drugacije ce to biti puno...samo se zakomplikovalo sto je ta utakmica sa Orebrom tako brzo,ali i nakon njih ima utakmica,pa sa Svedjanima skuckati to sto se moze skuckati i skupiti,a kad se vrate svi koji fale i eto mozda jos 1-2 nova igraca bit ce to top 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
+ imaju jos 15-20 dana do utakmice da se jos uigrajumiky_hz je napisao/la:Pa ne fkt,danas ti je pocelo u prvih 11, 5 igraca koji vjerovatno nece poceti protiv Orebra,puno igraca moras priznati...znaci igrao ti je Djakovac covjek drugu utakmicu za Sarajevo u zivotu igrao i vjerovatno vise i nece,igrao je Comor na beku jel nema nikog drugog...igrali su ti i Suljic i Handzic Haris,a nece ni jedan sigurno poceti protiv Svedjana,pa vjerovatno nece ni Dino braniti...kao sto rekoh to je fakticki nova ekipa,sa igracima koji fale,i eto postavi ove koji fale na mjesta ovih mladjih sto su igrali,pa ce ti se vratiti optimizam,ono do Orebra vjerovatno se nece svi oporaviti,ustvari nece sigurno ,falit ce opet njih 2 najmanje,ali drugacije ce to biti puno...samo se zakomplikovalo sto je ta utakmica sa Orebrom tako brzo,ali i nakon njih ima utakmica,pa sa Svedjanima skuckati to sto se moze skuckati i skupiti,a kad se vrate svi koji fale i eto mozda jos 1-2 nova igraca bit ce to top
-
samosarajvo
- Kontakt:
Svesti ovo na 23-4 igraca i 2 golmana a ostalim se zahvaliti 
Sve je ovo dobro, znajuci da je na klupi strucnjak koji ce ovo dovesti u red, dok je tako ja se ne brinem 
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
5 ili 6 jula je zrijebnidi je napisao/la:kada će znati raspored premijer lige BIH za 2011/2012
6 juli žrijeb
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Dobra utakmica danas Sarajeva,da nisam znao da je pripremna pomislio bih da je prava prvenstvena jer su igraci bili ''napaljeni'',posebno Sarajeva...Samo naprijed pitari;)
Pozdrav iz Banovica
Pozdrav iz Banovica
Malo si se zeznuooo vise burazeru a Hare vam ga danas zabiberi pa vi dusmani crknite..Hoce i igrat ce protiv Swedjana uinat dusmanima..!!!miky_hz je napisao/la:Pa ne fkt,danas ti je pocelo u prvih 11, 5 igraca koji vjerovatno nece poceti protiv Orebra,puno igraca moras priznati...znaci igrao ti je Djakovac covjek drugu utakmicu za Sarajevo u zivotu igrao i vjerovatno vise i nece,igrao je Comor na beku jel nema nikog drugog...igrali su ti i Suljic i Handzic Haris,a nece ni jedan sigurno poceti protiv Svedjana,pa vjerovatno nece ni Dino braniti...kao sto rekoh to je fakticki nova ekipa,sa igracima koji fale,i eto postavi ove koji fale na mjesta ovih mladjih sto su igrali,pa ce ti se vratiti optimizam,ono do Orebra vjerovatno se nece svi oporaviti,ustvari nece sigurno ,falit ce opet njih 2 najmanje,ali drugacije ce to biti puno...samo se zakomplikovalo sto je ta utakmica sa Orebrom tako brzo,ali i nakon njih ima utakmica,pa sa Svedjanima skuckati to sto se moze skuckati i skupiti,a kad se vrate svi koji fale i eto mozda jos 1-2 nova igraca bit ce to top
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
- sarajlija89
- Kontakt:
Lijepa provjera,prije svega mi je drago zbog posjete na stadionu 3000 + i nekih pojedinaca, prije svega Hadzije, Vucine i Akija.
Kakve je samo ovacije dobio Vucina kada je izlazio i Hadzija kada je ulazio. Suljic najbolji danas, trudio se, otkrivao i pokusavao uraditi nesto vise, pogotovo u prvom poluvremenu. Momak zna lopte i uz Piksija daleko najbolji igrac ove ekipe ,sto se tice fudbalskog znanja. Nadam se da ce ove sezone dobiti vise prilike za igru i afirmaciju, jer kod Mirze je bio nepravedno zapostavljen. Ova sezona je njegova...Vucina glavni igrac sredine terena, razlika je bila kada je izaso, odmah smo nesto slabije igrali. Hadzija zabio majstorski gol, kao protiv Cluja heheh...
Od pojacanja, tek se Haskic moze izdvojiti, dobar je igrac. Otkriva se, trci i stalno je u 16-ercu, sto je za napadaca vrlo vazno. Ostali nisu dobili preveliku minutazu ili nisu nista posebno pokazali da bi se mogao dati konkretniji sud.
Dino skino penal, Beli vrlo dobar, Comor solidan, Keno malo slabiji nego inace, Haris nista vrijedno pomena,Dupovac bezveze penal napravio skroz..ne smije ono onako, u obicnom duelu pravi faul za penal...
Sredinom drugog poluvremena smo fizicki pali, sto je Slavija iskoristila i dosla do igre, pa su i gol zabili.Medjutim, brzo smo se konsolidovali i priveli tekmu kraju..Vidi se da smo tek na pocetku i da tu treba jos rada, da sve to dodđe na svoje, ne moze ova utakmica nista pokazati u tome smislu.Bez Obuce,Skore,Pehle, Ledeta, Piksija – glavnih igraca...sasvim solidna provjera.
Lijepo to sve izgleda na papiru, jos samo da Plisek sve to poslozi aBd...
SARAJEVO SAMPION
Kakve je samo ovacije dobio Vucina kada je izlazio i Hadzija kada je ulazio. Suljic najbolji danas, trudio se, otkrivao i pokusavao uraditi nesto vise, pogotovo u prvom poluvremenu. Momak zna lopte i uz Piksija daleko najbolji igrac ove ekipe ,sto se tice fudbalskog znanja. Nadam se da ce ove sezone dobiti vise prilike za igru i afirmaciju, jer kod Mirze je bio nepravedno zapostavljen. Ova sezona je njegova...Vucina glavni igrac sredine terena, razlika je bila kada je izaso, odmah smo nesto slabije igrali. Hadzija zabio majstorski gol, kao protiv Cluja heheh...
Od pojacanja, tek se Haskic moze izdvojiti, dobar je igrac. Otkriva se, trci i stalno je u 16-ercu, sto je za napadaca vrlo vazno. Ostali nisu dobili preveliku minutazu ili nisu nista posebno pokazali da bi se mogao dati konkretniji sud.
Dino skino penal, Beli vrlo dobar, Comor solidan, Keno malo slabiji nego inace, Haris nista vrijedno pomena,Dupovac bezveze penal napravio skroz..ne smije ono onako, u obicnom duelu pravi faul za penal...
Sredinom drugog poluvremena smo fizicki pali, sto je Slavija iskoristila i dosla do igre, pa su i gol zabili.Medjutim, brzo smo se konsolidovali i priveli tekmu kraju..Vidi se da smo tek na pocetku i da tu treba jos rada, da sve to dodđe na svoje, ne moze ova utakmica nista pokazati u tome smislu.Bez Obuce,Skore,Pehle, Ledeta, Piksija – glavnih igraca...sasvim solidna provjera.
Lijepo to sve izgleda na papiru, jos samo da Plisek sve to poslozi aBd...
SARAJEVO SAMPION
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 02 jul 2011, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
hahahahahaha...ihihihihhhihihi..uuuhuhuuuuu...Gdje li si ti danas gledao i u sta ??? Da nisi malo zirav u oci???-SiviSoko- je napisao/la:Po meni danas prolaznu ocjenu mogu dobiti Hamzic,Torlak,Belosevic,Keno,Suljic,Haskic,Vucina,Hadzic i ona 17-ka...
Ubjedljivo najlosiji H.Handzic i Dupovac
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
HAHAHA ma nema teorije da Haris zaigra... momak nema pojma a i dana je nebrojeno akcija upropastio... a to sto je dao go danas pa i corava koka jedno zrno ubodeZLi je napisao/la:Malo si se zeznuooo vise burazeru a Hare vam ga danas zabiberi pa vi dusmani crknite..Hoce i igrat ce protiv Swedjana uinat dusmanima..!!!miky_hz je napisao/la:Pa ne fkt,danas ti je pocelo u prvih 11, 5 igraca koji vjerovatno nece poceti protiv Orebra,puno igraca moras priznati...znaci igrao ti je Djakovac covjek drugu utakmicu za Sarajevo u zivotu igrao i vjerovatno vise i nece,igrao je Comor na beku jel nema nikog drugog...igrali su ti i Suljic i Handzic Haris,a nece ni jedan sigurno poceti protiv Svedjana,pa vjerovatno nece ni Dino braniti...kao sto rekoh to je fakticki nova ekipa,sa igracima koji fale,i eto postavi ove koji fale na mjesta ovih mladjih sto su igrali,pa ce ti se vratiti optimizam,ono do Orebra vjerovatno se nece svi oporaviti,ustvari nece sigurno ,falit ce opet njih 2 najmanje,ali drugacije ce to biti puno...samo se zakomplikovalo sto je ta utakmica sa Orebrom tako brzo,ali i nakon njih ima utakmica,pa sa Svedjanima skuckati to sto se moze skuckati i skupiti,a kad se vrate svi koji fale i eto mozda jos 1-2 nova igraca bit ce to top
Kome ti suplje bacas i o kakvom ti zivotu pricas? Halooo decko teren je mjerilo a Hare po svim kriterijima danas ubjedljivo najbolji,najvise pretrcao,cas gore,cas dole, ja navijaca i g ...majko moja !!!FCS-FCS je napisao/la:Malo nedonosce Suljic odigrao sasvim solidno uz 3-4 pograsna pasa. Haris H definitivno out i na njemu se vidi nesportski život. Nipošto sa njim pocinjati tekmu protiv sveda. Vucina dobar, borben ..trudio se ko da je prvenstvena tekma. Comor isto tako borben do jaja ali ispada na beku vrlo lahko.
Da ne duzim... Još 2 pripremne tekme sa još 10 dana treninga ( ujutru i popodne) .... i nema zime
-
samosarajvo
- Kontakt:
hadzija ako nastavi ovako igra u prvoj protiv Orebra. Iskusan je a i sad je spreman 100%.Nemam nista protiv Harisa. Mislim da ima u njemu potencijala i da moze puno puno bolje. Vidjeli smo zadnjih par tekmi,najbolji bio. Jos samo malo vise sportskog zivota, da malo ponasanje i zivce smiri i bice EXTRA-SiviSoko- je napisao/la:HAHAHA ma nema teorije da Haris zaigra... momak nema pojma a i dana je nebrojeno akcija upropastio... a to sto je dao go danas pa i corava koka jedno zrno ubodeZLi je napisao/la:Malo si se zeznuooo vise burazeru a Hare vam ga danas zabiberi pa vi dusmani crknite..Hoce i igrat ce protiv Swedjana uinat dusmanima..!!!miky_hz je napisao/la:Pa ne fkt,danas ti je pocelo u prvih 11, 5 igraca koji vjerovatno nece poceti protiv Orebra,puno igraca moras priznati...znaci igrao ti je Djakovac covjek drugu utakmicu za Sarajevo u zivotu igrao i vjerovatno vise i nece,igrao je Comor na beku jel nema nikog drugog...igrali su ti i Suljic i Handzic Haris,a nece ni jedan sigurno poceti protiv Svedjana,pa vjerovatno nece ni Dino braniti...kao sto rekoh to je fakticki nova ekipa,sa igracima koji fale,i eto postavi ove koji fale na mjesta ovih mladjih sto su igrali,pa ce ti se vratiti optimizam,ono do Orebra vjerovatno se nece svi oporaviti,ustvari nece sigurno ,falit ce opet njih 2 najmanje,ali drugacije ce to biti puno...samo se zakomplikovalo sto je ta utakmica sa Orebrom tako brzo,ali i nakon njih ima utakmica,pa sa Svedjanima skuckati to sto se moze skuckati i skupiti,a kad se vrate svi koji fale i eto mozda jos 1-2 nova igraca bit ce to top
Pehle nema u Europi ali aBd ce se oporaviti do PL a kad bas udje u formu bice nam najjaci igrac, tamo negdje kraj prvog djela i drugi dio ...
ZLi..malo objektivnosti...nisam bio ali da 150 ljudi kazu da Haris danas nije bio nista posebo dobar,kako se od njega ocekuje....
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
ZLi brate kao sto vidis jedini ti pricas je H.Handzic dobar itd. itd. Ali jbg on mozda nije ni za drugih 11 a ne prvih 11ZLi je napisao/la:Kome ti suplje bacas i o kakvom ti zivotu pricas? Halooo decko teren je mjerilo a Hare po svim kriterijima danas ubjedljivo najbolji,najvise pretrcao,cas gore,cas dole, ja navijaca i g ...majko moja !!!FCS-FCS je napisao/la:Malo nedonosce Suljic odigrao sasvim solidno uz 3-4 pograsna pasa. Haris H definitivno out i na njemu se vidi nesportski život. Nipošto sa njim pocinjati tekmu protiv sveda. Vucina dobar, borben ..trudio se ko da je prvenstvena tekma. Comor isto tako borben do jaja ali ispada na beku vrlo lahko.
Da ne duzim... Još 2 pripremne tekme sa još 10 dana treninga ( ujutru i popodne) .... i nema zime
- sarajlija89
- Kontakt:
Daj ba te licne razmjerice na PP.
Pa jbt necu ja ovdje citat kako neko voli Handzica ili ne voli...
Nije vala da ste se napisali oko danasnje tekme 
Pa jbt necu ja ovdje citat kako neko voli Handzica ili ne voli...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
@samosarajvo
Ma brate frajer je pola akcija upropastio, a i go sto je dao je iz ofsajda, ali sudije nisu primjetile ili nisu htjele da primjete
Ma brate frajer je pola akcija upropastio, a i go sto je dao je iz ofsajda, ali sudije nisu primjetile ili nisu htjele da primjete
On ga nama zabiberio ??? Prije bi rekao da ga je njemu duzi vremenski period Mirza biberio, kako ne mozes shvatiti da mi ne kritikujemo toliko njegovu igru vec seljacko ponasanje, zadnji primjer ti je mali iz Iskre kojeg je na sred utakmice poceo da vrijedja i slicno ... Ne budi siguran da ce igrati jer prije ce na ljevoj strani igrati Hadzija nego on dok na desnoj pored Pehlija i ostali da Bog da bude i u kombinacijama kod pliseka ... Drago nam je sto pises sa nama po forumuZLi je napisao/la:Malo si se zeznuooo vise burazeru a Hare vam ga danas zabiberi pa vi dusmani crknite..Hoce i igrat ce protiv Swedjana uinat dusmanima..!!!miky_hz je napisao/la:Pa ne fkt,danas ti je pocelo u prvih 11, 5 igraca koji vjerovatno nece poceti protiv Orebra,puno igraca moras priznati...znaci igrao ti je Djakovac covjek drugu utakmicu za Sarajevo u zivotu igrao i vjerovatno vise i nece,igrao je Comor na beku jel nema nikog drugog...igrali su ti i Suljic i Handzic Haris,a nece ni jedan sigurno poceti protiv Svedjana,pa vjerovatno nece ni Dino braniti...kao sto rekoh to je fakticki nova ekipa,sa igracima koji fale,i eto postavi ove koji fale na mjesta ovih mladjih sto su igrali,pa ce ti se vratiti optimizam,ono do Orebra vjerovatno se nece svi oporaviti,ustvari nece sigurno ,falit ce opet njih 2 najmanje,ali drugacije ce to biti puno...samo se zakomplikovalo sto je ta utakmica sa Orebrom tako brzo,ali i nakon njih ima utakmica,pa sa Svedjanima skuckati to sto se moze skuckati i skupiti,a kad se vrate svi koji fale i eto mozda jos 1-2 nova igraca bit ce to top
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ma brate ovim internet navijacima niko nevalja a kojeg su to prodali zadnjeg igraca za 300-400 000 eura kao Harisa i Pandzu onda suplje bacaju kao nevaljaju a lova se uzme...NEBULOZA BOZE !
I meni je drago kao navijacu kluba kojeg najvise volim.Ja kad sam visio na sjeveru ti se nisi ni rodio djecace mali i ti meni da pametujes...A Plisek je tu i on se pita,covjek je evropski sistem i vrlo dobro sve vidi i zna,ko kako moze i koliko...Dirk je napisao/la:On ga nama zabiberio ??? Prije bi rekao da ga je njemu duzi vremenski period Mirza biberio, kako ne mozes shvatiti da mi ne kritikujemo toliko njegovu igru vec seljacko ponasanje, zadnji primjer ti je mali iz Iskre kojeg je na sred utakmice poceo da vrijedja i slicno ... Ne budi siguran da ce igrati jer prije ce na ljevoj strani igrati Hadzija nego on dok na desnoj pored Pehlija i ostali da Bog da bude i u kombinacijama kod pliseka ... Drago nam je sto pises sa nama po forumuZLi je napisao/la:Malo si se zeznuooo vise burazeru a Hare vam ga danas zabiberi pa vi dusmani crknite..Hoce i igrat ce protiv Swedjana uinat dusmanima..!!!miky_hz je napisao/la:Pa ne fkt,danas ti je pocelo u prvih 11, 5 igraca koji vjerovatno nece poceti protiv Orebra,puno igraca moras priznati...znaci igrao ti je Djakovac covjek drugu utakmicu za Sarajevo u zivotu igrao i vjerovatno vise i nece,igrao je Comor na beku jel nema nikog drugog...igrali su ti i Suljic i Handzic Haris,a nece ni jedan sigurno poceti protiv Svedjana,pa vjerovatno nece ni Dino braniti...kao sto rekoh to je fakticki nova ekipa,sa igracima koji fale,i eto postavi ove koji fale na mjesta ovih mladjih sto su igrali,pa ce ti se vratiti optimizam,ono do Orebra vjerovatno se nece svi oporaviti,ustvari nece sigurno ,falit ce opet njih 2 najmanje,ali drugacije ce to biti puno...samo se zakomplikovalo sto je ta utakmica sa Orebrom tako brzo,ali i nakon njih ima utakmica,pa sa Svedjanima skuckati to sto se moze skuckati i skupiti,a kad se vrate svi koji fale i eto mozda jos 1-2 nova igraca bit ce to top
Skoro ... A usput Harise dragi znas da klub na tebi nije marke zaradio vec si napunio dzep onom koji te preko stele uvalio u klub tvoj dragi PopajZLi je napisao/la:Ma brate ovim internet navijacima niko nevalja a kojeg su to prodali zadnjeg igraca za 300-400 000 eura kao Harisa i Pandzu onda suplje bacaju kao nevaljaju a lova se uzme...NEBULOZA BOZE !
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, VolimoSarajevo i 34 gosta.