FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VanBasten » 02 jul 2011, 20:20

miky_hz je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Jel 7ca onaj mali iz Novof Pazara što je i prošle godine bio, il se meni učinilo?
Jeste
hmm, ofalio je...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jul 2011, 20:22

Debelo,napisao sam vec u postu,izgubljen je danas bio skroz,totalna suprotnost od igraca koji je bio prosli put kod nas i igrao onu utakmicu protiv Travnika vrhunski,danas je bas slab bio,ko drugi igrac da je izasao...nedolazi se tako majstore na probu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 02 jul 2011, 20:24

VanBasten je napisao/la:Jel 7ca onaj mali iz Novof Pazara što je i prošle godine bio, il se meni učinilo?
Jeste,on je,danas odigrao vrlo lošu utakmicu i po mom mišljenju ne bi nam bio pojačanje

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 02 jul 2011, 20:25

Po meni danas prolaznu ocjenu mogu dobiti Hamzic,Torlak,Belosevic,Keno,Suljic,Haskic,Vucina,Hadzic i ona 17-ka...

Ubjedljivo najlosiji H.Handzic i Dupovac

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jul 2011, 20:27

Sivi de mi malo opisi tu 17-tku pa cemo skontati ko je,jel nisam bas zapamtio po broju,jel igrao od pocetka?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 02 jul 2011, 20:27

miky_hz je napisao/la:Sivi de mi malo opisi tu 17-tku pa cemo skontati ko je,jel nisam bas zapamtio po broju,jel igrao od pocetka?
Jeste igrao je od pocetka, iza Suljica

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jul 2011, 20:29

-SiviSoko- je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Sivi de mi malo opisi tu 17-tku pa cemo skontati ko je,jel nisam bas zapamtio po broju,jel igrao od pocetka?
Comor onda,ako je igrao iza Suljica ,zut,ofirno se osisao :mrgreen:

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 02 jul 2011, 20:29

Iza Suljića je danas igrao Čomor

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 02 jul 2011, 20:30

miky_hz je napisao/la:
Comor onda,ako je igrao iza Suljica ,zut,ofirno se osisao :mrgreen:
Jeste taj ;) Po meni je danas dobro odigrao a mislio sam da je to onaj iz Kozare :oops: al eto nije :D

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 02 jul 2011, 20:33

miky_hz je napisao/la:Kojasevic nije igrao jel ima nekih problema sa srcem...ali to bi valjda trebalo biti ok,i Obuca nije igrao zbog neke povrede...tu su bili jos Lede,ovaj garo novi,bio ovaj Bajraktarevic kolko sam vidio iz Saska(vjerovatno je jutros igrao),Pehlic isto,kako cuh rece da vadi konce u ponedeljak pa ce lagano,neznam sta je sa Hadzijom sto nije branio..naravno bez Maksumica nema nista,pa je i on bio sa rajom :) ,i to je to sto sam ja vidio od ovih sto su bili na trbinama
...da dodam samo,Husref je na istoku bio u liniji kod prvog gola,kako kaze iz ofsajda...

upratio si crnku na zapadu.. :lol:
F.K.SARAJEVO

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 02 jul 2011, 20:34

Bajraktarevic Semir unosi NEMIR igraj ČUKA :) na probi bio 10000 puta ostani vise :) jel igrao danas ? :D
Zadnja izmjena: vecaveca, dana/u 02 jul 2011, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jul 2011, 20:35

Ma dobra tita mi pa jel Cehinja il nije :mrgreen: Plisek malo malo,pa baci oko da mu ko zenu ne mazne :P

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 02 jul 2011, 20:38

Danas od pojacanja najbolji Haskic... Zamislite tandem ako se Skoro vrati... Skoro-Haskic najubojiti tandem u ligi :) A pored njih imamo i Obucu

alibi

Post Postao/la alibi » 02 jul 2011, 20:38

Haskic me je impresionirao.Pravi profil fudbalera,ima decko sve predispozicije da bude strasan napadac.Gradja,trk,duel igra,pokrivanje praznog prostora,i konstantno ganjanje lopte.Nedostaje mu rutine,ali ce to doci sve na svoje kada se opusti i napuni samopouzdanjem.Vucina danas dobar.....Sto se tice ostalih noviteta ne znam mozda nakon jedne utakmice ne mogu da dam konacan sud za ostale koji su danas ulazili u igru.Ifina posjeta na stadionu.2000-2500.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 02 jul 2011, 20:50

kada će znati raspored premijer lige BIH za 2011/2012

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 02 jul 2011, 20:57

nidi je napisao/la:kada će znati raspored premijer lige BIH za 2011/2012
pocinje liga 6 augusta, znat ce se sve 15 ak dana prije

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 02 jul 2011, 21:03

Hajd pustimo sad rezultat jer i nije toliko bitan jer je pripremna utakmica... Da malo prokomentarisemo igru :) Ovo sto sam danas vidio po meni moze i mora biti bolje ali opet vjerovatno nije toliko dobra kako ja ocekujem jer smo tek dobili novog trenera pa cemo vremenom biti bolje... Ako budemo imali ovakvu igru protiv Orebra ja nisam nimalo optimistacan onda :( Jednostavno MORA bolje

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jul 2011, 21:11

Dodaj da danasnji sastav i sastav protiv Orebra ce se razlikovati sa jedno bar 40% posto minimalno,prvenstveno po igrackom kadru pa onda sve ostalo

alibi

Post Postao/la alibi » 02 jul 2011, 21:11

Bolje mora i moze.Al s obzirom da se jos "trazimo" necemo gledati toliko u zube igri.Dosta novih igraca je danas igralo i normalno je da ne bude neka kvaliteta.Racunajuci na standardne igrace koji danas nisu nastupali mislim da ce to puno bolje izgledati.Vrijeme do evrope je kratko tako da se ekipa mora sto prije isfiltrirati da znamo sa cim i sa kim raspolazemo.Mislim da borbenom igrom vec u prvoj utakmici u svedskoj mozemo ne uigranost ekipe pokriti.Jer se zna da sa agresivnoscu mnoge ekipe u nedostatku kvaliteta "vade".

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 02 jul 2011, 21:15

alibi je napisao/la:Bolje mora i moze.Al s obzirom da se jos "trazimo" necemo gledati toliko u zube igri.Dosta novih igraca je danas igralo i normalno je da ne bude neka kvaliteta.Racunajuci na standardne igrace koji danas nisu nastupali mislim da ce to puno bolje izgledati.Vrijeme do evrope je kratko tako da se ekipa mora sto prije isfiltrirati da znamo sa cim i sa kim raspolazemo.Mislim da borbenom igrom vec u prvoj utakmici u svedskoj mozemo ne uigranost ekipe pokriti.Jer se zna da sa agresivnoscu mnoge ekipe u nedostatku kvaliteta "vade".
U pravu ste i ti i miky_hz sto se igrackog kadra tice jer od bitnih igraca nije bilo Kojasevica,Muharemovica,Pehlica pa i Skore ako nam se prikljuci sa jos uigravanja 20 dana vjerovatno cemo proci Orebro

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 25 gostiju.