Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

mexy_whites
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la mexy_whites » 02 jul 2011, 17:38

Kvitova je muškarčina od cure. Koji top u ruci ona ima i kako Sharapovu drži daleko od mreže, to je nevjerovatno. Svaka joj čast i nadam se da će držati ovaj nivo igre u narednim godinama.
Side before self

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 02 jul 2011, 17:40

Bilal je napisao/la:Lisicki i Stosur danas dobile mec polufinala koji je juce prekinut i vec danas u 19:00 igraju finale.
ajmo Sabineslika
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 02 jul 2011, 17:42

MaGiCa je napisao/la:
Begov_unuk je napisao/la: Ne znam kako ti više ne dobiješ ban, pa makar na 7 dana jer neprestano vrijeđaš one koji imaju mišljenje različito od tvog.

Čuj čobani :lol: Pa da raspravljam sa Sulejmanom iz Gornje Maoče koji ima 2 razreda osnovne škole, on bi me "bolje" uvrijedio ;) Čuj čobani :lol: :lol:

Coban je onaj ko je dosao negde da bi besedio cisto da mu usta "ne ostaju pusta". A jedino se u cobanizmu nikada ne moze napredovati. Za to ti mozga ne treba vise od kasicice. Ti nazalost pises svoje postove kao da ne raspolazes sa vise sive mase od gore narecene. To je nesto sto srozava ovaj forum. Dok smo ovde bili @Valencia, @formance, @Virtu4l, moja malenkost i ostala OK ekipica - moglo se o necemu i pricati. Kad je usledila poplava trolova pod tvojim vodjstvom - svaki pokusaj ozbiljnije diskusije je ostao upravo to - pokusaj. Jer, na 2-3 kvalitetna posta naidju 7-8 cobanizama, koji su smesni mozda klincima od 12-14 godina max. To srozava ugled ovog pdf-a, koji je do pre neki mesec, bio mozda i najkvalitetniji na forumu. A glede pisanja, imas dole u kolumnama da vidis kako se to radi. M.Babic drzi klasicne neznalice i "copy/paste google translate prepisivace".
Kvalitetan post je onaj post koji se poklapa sa tvojim misljenjem ?
Stranger in the night. SIDA in the morning!

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 02 jul 2011, 17:52

Zabac je napisao/la: Kvalitetan post je onaj post koji se poklapa sa tvojim misljenjem ?
NE! @MaGiCa se po svojim stavovima po mnogo cemu razlikuje od ostalih forumasa! Prvi ja, u vecini slucajeva imam suprotan stav od njegovog, ali covjek nema nista protiv, ne samo mene (mog stava), nego i ostalih forumasa koji imaju drugacije stavove. Ali, ovdje ima "ljudi", koji uopste nemaju namjeru raspravljati o sportu, u ovom slucaju o tenisu, vec imaju neku sasvim drugu namjeru!
Izdržati, to je temelj vrline!

Begov_unuk
Kontakt:

Post Postao/la Begov_unuk » 02 jul 2011, 17:56

rogeRF je napisao/la:
Zabac je napisao/la: Kvalitetan post je onaj post koji se poklapa sa tvojim misljenjem ?
NE! @MaGiCa se po svojim stavovima po mnogo cemu razlikuje od ostalih forumasa! Prvi ja, u vecini slucajeva imam suprotan stav od njegovog, ali covjek nema nista protiv, ne samo mene (mog stava), nego i ostalih forumasa koji imaju drugacije stavove. Ali, ovdje ima "ljudi", koji uopste nemaju namjeru raspravljati o sportu, u ovom slucaju o tenisu, vec imaju neku sasvim drugu namjeru!
On ako se razlikuje po svojim stavovima od 97% forumaša znači da je malo polupao lončiće. I ko to ovdje nije da bi raspravljao o sportu? Eto baš me zanima, ja osim teme posvećene Srđanovom sinu ne vidim nigdje da se ne piše o tenisu.

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 02 jul 2011, 18:07

rogeRF je napisao/la:
nemama nista protiv tuđeg misljenja bilo bjektivno ili subjektivno.
Ali uvazavaj moje misljenje jer ja uvazam tuđe.
Nije problem kad on kaze neku stvar da se meni ne svidja ili bilo kome, problem je sto on ili neko drugi se uzburka i pise neke nekontrolisane stvari ili pak' provocira.
Ja cu recimo sad napsiati da Federer nije najbolji sivh vremena.Ti se neces sloziti i reces mi sto ti mislim da jeste , ja cu dati argument da nije itd.MOzemo u nedogled,ali ti necu napsiati da si kreten,čoban ili retard zato sto imas suprotno misljenje mome ;)
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 02 jul 2011, 18:25

MaGiCa je napisao/la:
Begov_unuk je napisao/la: Ne znam kako ti više ne dobiješ ban, pa makar na 7 dana jer neprestano vrijeđaš one koji imaju mišljenje različito od tvog.

Čuj čobani :lol: Pa da raspravljam sa Sulejmanom iz Gornje Maoče koji ima 2 razreda osnovne škole, on bi me "bolje" uvrijedio ;) Čuj čobani :lol: :lol:

Coban je onaj ko je dosao negde da bi besedio cisto da mu usta "ne ostaju pusta". A jedino se u cobanizmu nikada ne moze napredovati. Za to ti mozga ne treba vise od kasicice. Ti nazalost pises svoje postove kao da ne raspolazes sa vise sive mase od gore narecene. To je nesto sto srozava ovaj forum. Dok smo ovde bili @Valencia, @formance, @Virtu4l, moja malenkost i ostala OK ekipica - moglo se o necemu i pricati. Kad je usledila poplava trolova pod tvojim vodjstvom - svaki pokusaj ozbiljnije diskusije je ostao upravo to - pokusaj. Jer, na 2-3 kvalitetna posta naidju 7-8 cobanizama, koji su smesni mozda klincima od 12-14 godina max. To srozava ugled ovog pdf-a, koji je do pre neki mesec, bio mozda i najkvalitetniji na forumu. A glede pisanja, imas dole u kolumnama da vidis kako se to radi. M.Babic drzi klasicne neznalice i "copy/paste google translate prepisivace".
Treba to protjerati na temu 'Hvalospjevi & trac - Manchester United' :mrgreen: . Tamo bi se savrseno uklopili.

Monologu ni sleper banana ne bi pomog'o da podmiri ovu nadobudnu djecu :mrgreen: .

Meni nije problem pojedince oznaciti kao 'gnjavatore', al' steta sto ce ovakvo pikaranje pojedinaca rastjerati neke ozbiljne diskutante.

**** ga, gdje je veliki kvantitet, tu je mali kvalitet.

Zabac, nisam pratio, al' ne vjerujem da je Magica mislio na tebe. Vidi se da se trudis i da pises smislene komentare. Problem su ovi koji pisu djetinjarije i prosipaju neke fazone iz osnovnoskolskih dana,.. Kojim je cilj da provociraju i zbijaju neke idotske sale, koje su samo njima smijesne. Ne mogu i ne zelim ulaziti u psihoanalizu, al' ti djecaci il' su premladi il' su zaostali u razvoju. Ove prve treba razumjeti i pravilno usmjeriti, a ovi drugi samo sami sebi mogu pomoci.

Gled'o sam malo ovaj mec Sarapove i Kvitove. Volio bih da je Sarapova dobila, al' mi nije krivo sto je pobjedila ovako kvalitetna Kvitova. Ima cura sve da nastavi u ovakvom ritmu, samo je pitanje koliko je mentalno jaka i stabilna osoba.

Sutra spektakl 8-) .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Begov_unuk
Kontakt:

Post Postao/la Begov_unuk » 02 jul 2011, 18:32

Valencia je napisao/la: Sutra spektakl 8-) .
Pa zar ti ne navijaš za Federera? Kako ti može biti spektakl kad igraju njegova dva najveća rivala.

Ja navijam za Želju i spektakl je ako Željo igra finale kupa, a ako ga igraju Sarajevo i Čelik to se ne gleda.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 02 jul 2011, 18:40

Ne pobijedi Sharapova :( .....

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 02 jul 2011, 18:46

Zabac je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:

Kvalitetan post je onaj post koji se poklapa sa tvojim misljenjem ?
Bas tako, njemu je samo kvalitetan post koji se poklapa sa njegovim misljenjem. Zato se hvala Bogu rijetko ko poklapa sa njegovim misljenjem, samim tim i malo je onih "bolesnih" ovdje!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 02 jul 2011, 18:55

MaGiCa je napisao/la: @kobe24

Mozes i ti pod ruku sa njim. ;)

Povedite i ostale cobane, da se malo izvetri ovde.
Izvini sta si ovdje mislio, i kad sam se ja to tebi obratio?? Da li se to ja ne smijem zasmijati na stvari koje su stvarno smijesne? Da je isto ono meni napisao ja bih se opet zasmijao!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 jul 2011, 19:40

kobe24 je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la: @kobe24

Mozes i ti pod ruku sa njim. ;)

Povedite i ostale cobane, da se malo izvetri ovde.
Izvini sta si ovdje mislio, i kad sam se ja to tebi obratio?? Da li se to ja ne smijem zasmijati na stvari koje su stvarno smijesne? Da je isto ono meni napisao ja bih se opet zasmijao!
Nista kolega, ako ti je to smesno - pa smej se i dalje.
Samo sudeci po tvom ukusu, mislim da su ti Kursadzije vrh humora.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 02 jul 2011, 19:41

Zabac je napisao/la: nemama nista protiv tuđeg misljenja bilo bjektivno ili subjektivno.
Ali uvazavaj moje misljenje jer ja uvazam tuđe.
Nije problem kad on kaze neku stvar da se meni ne svidja ili bilo kome, problem je sto on ili neko drugi se uzburka i pise neke nekontrolisane stvari ili pak' provocira.
Ja cu recimo sad napsiati da Federer nije najbolji sivh vremena.Ti se neces sloziti i reces mi sto ti mislim da jeste , ja cu dati argument da nije itd.MOzemo u nedogled,ali ti necu napsiati da si kreten,čoban ili retard zato sto imas suprotno misljenje mome ;)
Nemam ni ja nista protiv tudjeg misljenja, jer svako to shvata na drugi nacin, ne bi ni bilo dobro da mi svi imamo ista misljenja! U ovom slucaju ne radi se o razlicitim shvatanjima, razlicitim misljenjima, kao sto sam i rekao, ovo nije prica o tenisu, ovo je prica o drugim stvarima, o kojim ne bih da pisem.
@Begov_unuk e bas se s te teme prenosi ta ista prica i na ovu temu! Mislim da je to bespotrebno, jer, svi smo ovdje da raspravljamo o tenisu.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 jul 2011, 19:43

rogeRF je napisao/la:
To je to. Bull's Eye!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jul 2011, 20:02

'Ne trebam nikome ništa dokazivati, samo sebi', rekao je Novak novinarima. 'Želim osvojiti ovaj trofej, uvijek sam sanjao da igram finale Wimbledona . Veoma se radujem tome, veoma sam uzbuđen. U ovom sportu ne postoji veći izazov od igranja finala Wimbledona, i to protiv Nadala, koji je osvojio dva od posljednja tri.'

Ovo će biti prvi njihovo prvo Grand Slam finale. Đoković još uvijek nije savladao Nadala na Grand Slamu, ima pet poraza.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Begov_unuk
Kontakt:

Post Postao/la Begov_unuk » 02 jul 2011, 20:05

Virtu4l je napisao/la:'Ne trebam nikome ništa dokazivati, samo sebi', rekao je Novak novinarima. 'Želim osvojiti ovaj trofej, uvijek sam sanjao da igram finale Wimbledona . Veoma se radujem tome, veoma sam uzbuđen. U ovom sportu ne postoji veći izazov od igranja finala Wimbledona, i to protiv Nadala, koji je osvojio dva od posljednja tri.'
Joj Virtu4l nisi to trebao postaviti :cry: Sad će MaGica i Valjadolid objašnjavati kako je svaki GS naslov isti. Pa Đoković bi mjenjao svoje dvije Australije za Wimbledon i još bi doplatio sa dva Family opena.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 02 jul 2011, 20:14

Begov_unuk je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:'Ne trebam nikome ništa dokazivati, samo sebi', rekao je Novak novinarima. 'Želim osvojiti ovaj trofej, uvijek sam sanjao da igram finale Wimbledona . Veoma se radujem tome, veoma sam uzbuđen. U ovom sportu ne postoji veći izazov od igranja finala Wimbledona, i to protiv Nadala, koji je osvojio dva od posljednja tri.'
Joj Virtu4l nisi to trebao postaviti :cry: Sad će MaGica i Valjadolid objašnjavati kako je svaki GS naslov isti. Pa Đoković bi mjenjao svoje dvije Australije za Wimbledon i još bi doplatio sa dva Family opena.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ojj kralju da te nema ja se ne bih danima zasmijao...
Zadnja izmjena: rogeRF, dana/u 02 jul 2011, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jul 2011, 20:14

Pa obzirom da smo o mečevima između Nadala i Đokovića napisali romane i da mi je mrsko ponovo pisati o forhendima, bekendima i statistikama, malo ću prevoditi ove intervjue dan prije finala, da vidimo kako zvuče ove kurtoazne izjave, on je dobar, teško ga je pobijediti, ovakav, onakav...

Britanski mediji su razapeli Mareja, pojeli su ga za doručak. Ovaj put ga nisu nimalo štedili.

The Mail je bio najoriginalniji: 'ANDY EATEN BY THE SHARK', a Guardian je to malo drugačije upakovao: NOT A CHOKER. NOT A FAILURE. JUST NOT AS GOOD AS NADAL... itd...

Sad sam se ponovo podsjetio zašto su mi odvratni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Begov_unuk
Kontakt:

Post Postao/la Begov_unuk » 02 jul 2011, 20:16

Virtu4l je napisao/la: The Mail je bio najoriginalniji: 'ANDY EATEN BY THE SHARK', a Guardian je to malo drugačije upakovao: NOT A CHOKER. NOT A FAILURE. JUST NOT AS GOOD AS NADAL... itd...

Sad sam se ponovo podsjetio zašto su mi odvratni.
Meni je Sun najodvratniji: "Jednog dana mora se dogoditi, ali samo ako se Nadal, Đoković i Federer umirove"

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 02 jul 2011, 20:19

rogeRF je napisao/la:
Begov_unuk je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ojj kralju da te nema ja se ne bih danima zasmijao...
Ja mislim da bi on dodao i sve ove turnire osvojene ovo godine, te devis cup, ukoliko ne pristanu! :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.