FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 02 jul 2011, 19:15

87. Min: Foul von Gerhardt an Bodul. Muratovic legt sich den Ball aus aussichtsreicher Position hin.
19:14
88. Min: Der Freistoß bringt nichts ein.

87. Faul Gerhardta nad odulom. Muratovic odlucuje da ce on sutirati.
88. Slobodni udarac ne donosi nikakvu promjenu.

EDIT:

89. Min: Sturm weiter im Ballbesitz deutlich überlegen, die Bosnier mittlerweile mit eher krampfhaften Versuchen in die gegnerische Hälfte zu kommen.

89. Sturm i dalje ubjedljivo bolji u posjedu lopte, dok Bosanci sada pokušavaju sa puno muke na protoivničku polovicu doći.

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 02 jul 2011, 19:18

90. Min: Noch einmal Freistoß für Zeljo.
19:17
90. Min: Zeba bringt den Ball perfekt zur Mitte, Kopfball und Glanzparade von Cavlina. Doch es wäre sowieso Abseits gewesen.

90. Još jedan slobodni za Želju.

90. Zeba nabacuje loptu perfektno do sredinu, udarac glavom i sjajna parada Cavline ali svejedno bi bio ofsajd.

90. Min: Das Spiel ist aus!

90. Kraj utakmice!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 jul 2011, 19:19

Bice kasnije slike sa ove utakmice na ovoj stranici
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 02 jul 2011, 19:21

&, ? ' " $.. ех $, ? " ? $ " ? " & " & " "..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 02 jul 2011, 19:33

izgubili smo i nismo dali gol ali drago mi je da odbrana nije primila puno golova kao protiv maribora, 1-0 i nije los rezultat s obzirom na to da smo igrali protiv austrijskog prvaka u gostima :D

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 02 jul 2011, 19:40

Halo ba , izgubili smo 1:0 od ŠTURMA koji je igro ligu prvaka sa galatasarayom i sa mnogo kvalitetnijim klubovima , i nesto se zalite :S , a imali smo apsolutnu kontrolu polovinu prvog poluvremena i od 60 do 80 drugog poluvremena 8-)

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 02 jul 2011, 19:49

amarpustahija je napisao/la:Halo ba , izgubili smo 1:0 od ŠTURMA koji je igro ligu prvaka sa galatasarayom i sa mnogo kvalitetnijim klubovima , i nesto se zalite :S , a imali smo apsolutnu kontrolu polovinu prvog poluvremena i od 60 do 80 drugog poluvremena 8-)
Nađi jedan post gdje se neko žali :lol:

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 02 jul 2011, 19:54

amarpustahija je napisao/la:Halo ba , izgubili smo 1:0 od ŠTURMA koji je igro ligu prvaka sa galatasarayom i sa mnogo kvalitetnijim klubovima , i nesto se zalite :S , a imali smo apsolutnu kontrolu polovinu prvog poluvremena i od 60 do 80 drugog poluvremena 8-)
mene strah da poslije ove dvije pripremne ne pomisle da nam ne trebaju pojačanja,bolje da smo obadvije utakmice izgubili tri razlike

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 02 jul 2011, 19:56

Prema textualnom prenusu odigrali smo vise nego dobro ja sam prezadovoljan Sturm je odlicna ekipa.Izgleda da se odbrana popravila u odnosu na proslu utakmicu.Nadam se da ce biti video sa utakmice da vidimo malo bolje kako smo izgledali :mrgreen: :mrgreen:

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 02 jul 2011, 20:08

Serif je u rangu Sturma po nekim mojim procjenama, tako ocekujem dvije dobre tekme protiv Serifa i uz malo srece da se dodje do dobrog rezultata.

Serif ima dosta mladih momaka, neiskusnih mozda bude nekih pocetnickih gresaka koje ce naam ici u korist, vjerovatno ce biti fizicki spremni jer momci od 20, 21, 22 godine ako sad nemaju najvise snage kad ce imati, bit ce zanimljivo u svakom slucaju :)
Mes Que Un Club

boska
Kontakt:

Post Postao/la boska » 02 jul 2011, 20:36

Šta reći osim bravo plavi. Željezničar za život cijeli

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 02 jul 2011, 20:37

Turković Nedo bio na trbiinama u Grazu! Da li ga Osim potpisuje ? ima li ko info

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 02 jul 2011, 21:10

Ljudi ja mislim da imamo mnogo velike šanse da prodjemo Seriffa jer Šturm je u ranku Seriffa a mi smo izgubili samo 1:0. Ali Seriff ima mnogo mladih i neiskusnih igraca koji jos nisu igrali u nekim vecim evropskim utakmicama bas kao i mi prosle godine protiv hapoela ! Mozda je samo 3 igraca prosle godine imalo iskustva u evropskim takmicenjima ostalim je sve bio 1. put ali ove godine smo spremni :D
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 02 jul 2011, 21:12

Po mom skromnom misljenju Sturm je mnogo jaci od danasnjeg Sheriffa ;)
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 02 jul 2011, 21:12

Prijateljska nije mjerilo ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 02 jul 2011, 21:18

Evo izvjestaj sa utakmice ako vec neko nije stavio!

Ovo je preuzeto sa zvanicne stranice!

Željezničar odigrao i drugu pripremnu utakmicu

Željezničar je večeras odigrao i drugu utakmicu u sklopu priprema pred predstojeće oglede sa Sheriffom u okviru Evropa lige. Protivnik je bio austrijski šampion - Sturm iz Graza.

U zanimljivoj fudbalskoj predstavi Željezničar je bio bolji ali su domaći ipak, uz dosta sreće, uspjeli ubilježiti minimalnu pobjedu.

Početak susreta kao i najveći dio prvog poluvremena, pripao je višestrukom bosanskohercegovačkom prvaku koji je dosta agresivnom igrom, pomalo iznenadio domaćina.

S druge strane, Sturm u dosta izmješanom sastavu nije izgledao kao ekipa koja može parirati osvajaču Kup-a BiH. Tek jedna ili dvije poluprilike malo su od tima koji će igrati kvalifikacije za Ligu prvaka.

Trkački izuzetno raspoloženi, igrači Željezničara imali su nekoliko vrlo izglednih prilika za pogodak ali je domaći golman bio na visini zadatka. Treba izdvojiti pokušaje Višće, Zebe, Stančeskom i Gerhardta koji se u protivnički kazneni prostor ubacivao iz drugog plana.

Prvi pokušaj bilježimo u 5. minuti. Stančeski je pronašao Višću koju iz dobre situacije promašuje gol. U 21. minuti najbolja prilika za ''plave''. Zeba je dobro centrirao, Benjamin Čolić nadvisio domaću odbranu ali je jedan od igrača Sturma loptu izbacio sa gol linije. Desetak minuta poslije, izvrsni Zeba je lobovao golmana Čavlinu ali je lopta otišla pored desne stative.

Do kraja prvog dijela pokušaji Stančeskog i Gerhardta nakon prekida, ali promjene rezultata nije bilo pa se na odmor otišlo sa najnepopularnijim rezultatom.

Drugi dio Sturm je otvorio nešto bolje. Dosta sigurnosti na sredini terena unio je Samir Muratović, nekadašnji reprezentativac BiH i bivši igrač Željezničara.

Bolju igru Austrijanci su krunisali u 65. minuti. Odbrana Željezničara nije bila na visini zadatka, pa je rezervista Darko Bodul doveo svoj tim u vodstvo.

Napadao je Sturm i nakon vedećeg zgoditka ali bez većih prilika. Posljednjih 15-tak minuta velika ofanziva ''plavih''. Redale su se dobre prilike a igra se u potpunosti preselila na polovinu domaćina.

Ipak, rezultat se nije mijenjao i ''plavi'' su zabilježili i prvi poraz u predsezoni.

Stadion u Hajdeu

Sturm Graz – ŽELJEZNIČAR 1:0 (Bodul '65)
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 02 jul 2011, 21:19

nidi je napisao/la:
mene strah da poslije ove dvije pripremne ne pomisle da nam ne trebaju pojačanja,bolje da smo obadvije utakmice izgubili tri razlike
da smo izgubili obje po tri razlike vec bi veliki dio forumasa ovdje tjerao Amara i govorili bi kako nismo doveli pojacanja tipa Hadzidzulbica :o kako je Karic debeo i ne moze meda, kako smo doveli polovne igrace iz nase lige itd...
neka hvala... ionako jucer kad smo PRVU UTAKMICU odigrali 3:3 sa PRVAKOM SLOVENIJE koji je vec uveliko u utakmicama (mislim da im je ovo bila peta), zamalo mrtva glava ne pade... aman los Karic, odbrana qrcu ne valja, sve su vidjeli na klipu i uspjeli da zakljuce da smo taraba... zato neka hvala... bolje ovako, jer takvi pljuvaci su malo po malo otjerali Amara i u prvom mandatu...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 02 jul 2011, 21:25

The Maniacs '87 je napisao/la:Ljudi ja mislim da imamo mnogo velike šanse da prodjemo Seriffa jer Šturm je u ranku Seriffa a mi smo izgubili samo 1:0. Ali Seriff ima mnogo mladih i neiskusnih igraca koji jos nisu igrali u nekim vecim evropskim utakmicama bas kao i mi prosle godine protiv hapoela ! Mozda je samo 3 igraca prosle godine imalo iskustva u evropskim takmicenjima ostalim je sve bio 1. put ali ove godine smo spremni :D
Šturm je mnogo jači od Šerifa realno.Pa Šturm igra utakmice protiv Salzburga,Austrije sve su to jake ekipe, a s kim Šerif igra u svojoj ligi ???A Šerifu se igrački kadar izmijenio mnogo od prošle sezone,došlo je mnogo mladih igrača, samo vratili su nekog brazilca sa posudbe iz Belgije.
PLAVI VOZ GAZI SVE PRED SOBOM !
G R B A V I C A 2

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 02 jul 2011, 21:44

slika

ŠTA LI OVO ZNAČI ???
G R B A V I C A 2

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jul 2011, 21:46

Valjda kraj priprema,to svi jedva cekaju. ;)

Moze samo da raduje igra protiv Sturma ako je suditi prema izvestajima,ali ja dok ne vidim svojim ocima nista ne verujem,ali ipak i dalje stojim da su Zelji nazalost male sanse protiv Sheriffa. :(
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin i 43 gosta.