FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Harrison
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Harrison » 08 jul 2009, 23:45

Perez sprema ponudu za Fabregasa, nije sala niti vic, samo mi je zao njegovog starog sto ce se morati odreci sina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jul 2009, 23:50

Jao ovog Pereza, pa kupi sve, valja to uigrat... Harrison mislim da je vrijeme da izbrises tu poruku o Riberyu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Da se vratim na Barcu, ima li sta od onog Keirrisona?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 08 jul 2009, 23:51

Harrison je napisao/la:Perez sprema ponudu za Fabregasa, nije sala niti vic, samo mi je zao njegovog starog sto ce se morati odreci sina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zamisli jos kad bi i njima drpili igraca ispred nosa kao sto smo uradili Manchesteru i to dva puta :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 08 jul 2009, 23:56

omerbavarac je napisao/la:Harrison mislim da je vrijeme da izbrises tu poruku o Riberyu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To je samo partija saha celnik Bayerna i Pereza, kada u Bayernu vide da je Perez odustao bice onda daj sta das, samo vam ga evo cak i za Gagu i nesto para :mrgreen:
JameS je napisao/la:zamisli jos kad bi i njima drpili igraca ispred nosa kao sto smo uradili Manchesteru i to dva puta
Mislim da bi katalonija napala Madrid iz svih orudja i izbio bi gradjanski rat :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 09 jul 2009, 00:13

omerbavarac je napisao/la:Jao ovog Pereza, pa kupi sve, valja to uigrat... Harrison mislim da je vrijeme da izbrises tu poruku o Riberyu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Za Keirrisona sam napisao par postova više da se je pisalo da 13.7 dolazi u Barcu podpisati ugovor, sve strane su več potvrdile dogovor, na Palmeirasovi strani nema više njegovog imena, tako da je transfer siguran, čeka se vjerovatno samo još da se vidi hočel na posudbu ili če odraditi pripreme.

U Španiji je 5 godišnji dječak po imenu Javier, koji ima "cerebralnu paralizu". Svakih 6 mijeseci putuje u Ameriku na terapije, što njegovu familiju košta oko 10.000 eur svaki put :roll: . Njegova tetka več par godina pomaže i prodaje nekakve karte po 2 eur, da sakupe pare za malog. Prije nekoliko dana se je tetka sjetila da bi poslala Iniesti njegov dres i poster, da bi Andres podpisao da bi pomogao razpoznati javnost sa tim. Par dana kasnije su dobili paket nazad i kontaktirali jih po telefonu da su paketu dodali još jednu stvar, koja če familiji pomoči. Prije što su otvorili paket su mislili da je kakva podpisana lopta ili nešto slično, ali bile su podpisane žute kopačke Inieste, koje je nosio na utakmici protiv Chelseja i sa njima zabio najbitniji gol u ovogodišnjoj ligi prvaka.
Zatim je i sam grad ponudio pomoč kod promocije, a Barca je omogučila prodaju tih karti po svim Fan klubovima na svijetu.

Nova lopta za novu sezone Primere.
slika

Corcoles je podpisao 2 godišnji ugovor sa Recreativom.

TOP 10 gola Barce u ovogodišnjoj Primeri http://www.youtube.com/watch?v=rf3-jklITs4

Laporta je u današnjom intervjuju dodao, da ako bi se pitalo njega da nebi doveo nijednog igrača ove godine, jer smatra da je ekipa dovoljno kvalitetna, ali moraju slušati želje Pepa, tako da možemo očekivati uzbudljive iduče dane.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jul 2009, 01:06

Ma otom Brazilcu ima mnogo da se piše , a posebno ono kada su otjerali trenera radi njega i to Wanderla Luksenburga biuvšeg trenera Real MAdrida. On je rekao ne mogu da radim sa Keirr~. Talenat jeste, ostaje ako Bog da da vidimo kakav je na terenu.

nihad_barca
Kontakt:

Post Postao/la nihad_barca » 09 jul 2009, 10:36

omgmessi je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Jao ovog Pereza, pa kupi sve, valja to uigrat... Harrison mislim da je vrijeme da izbrises tu poruku o Riberyu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Za Keirrisona sam napisao par postova više da se je pisalo da 13.7 dolazi u Barcu podpisati ugovor, sve strane su več potvrdile dogovor, na Palmeirasovi strani nema više njegovog imena, tako da je transfer siguran, čeka se vjerovatno samo još da se vidi hočel na posudbu ili če odraditi pripreme.

U Španiji je 5 godišnji dječak po imenu Javier, koji ima "cerebralnu paralizu". Svakih 6 mijeseci putuje u Ameriku na terapije, što njegovu familiju košta oko 10.000 eur svaki put :roll: . Njegova tetka več par godina pomaže i prodaje nekakve karte po 2 eur, da sakupe pare za malog. Prije nekoliko dana se je tetka sjetila da bi poslala Iniesti njegov dres i poster, da bi Andres podpisao da bi pomogao razpoznati javnost sa tim. Par dana kasnije su dobili paket nazad i kontaktirali jih po telefonu da su paketu dodali još jednu stvar, koja če familiji pomoči. Prije što su otvorili paket su mislili da je kakva podpisana lopta ili nešto slično, ali bile su podpisane žute kopačke Inieste, koje je nosio na utakmici protiv Chelseja i sa njima zabio najbitniji gol u ovogodišnjoj ligi prvaka.
Zatim je i sam grad ponudio pomoč kod promocije, a Barca je omogučila prodaju tih karti po svim Fan klubovima na svijetu.

Nova lopta za novu sezone Primere.
slika

Corcoles je podpisao 2 godišnji ugovor sa Recreativom.

TOP 10 gola Barce u ovogodišnjoj Primeri http://www.youtube.com/watch?v=rf3-jklITs4

Laporta je u današnjom intervjuju dodao, da ako bi se pitalo njega da nebi doveo nijednog igrača ove godine, jer smatra da je ekipa dovoljno kvalitetna, ali moraju slušati želje Pepa, tako da možemo očekivati uzbudljive iduče dane.
posle ovog klipa, i sam vidim da nam ne trebaju skoro nikakva pojacanja, narocito u napadu, mozda samo keirison

Sempre_Barca
Kontakt:

Post Postao/la Sempre_Barca » 09 jul 2009, 10:46

Kao sto sam i govorio proteklih dana, od transfera filipea nema nista :) Dalje, Villa, Cesc i Bastos tri su nova igraca Barcelona + Milito, i to su vam 4 igraca o kojima laporta govori. Kako vam se cini danasnja naslovna EMD :D
Sve ide u onom smjeru kojem vam govorim :)

Pozdrav!
2-6!!! SET, PARTIDO Y LIGA!!!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 jul 2009, 10:50

Ma Barca je Barca , oni bi mogli i s ovim timom isto sto i prosle godine , al sada je 6 natjecanja , druge momcadi su jace , pa malo osvjeziti ekipu nije losa ideja , al vezni red nikako ne dirati , napad je najucinkovitiji jer ima dobar vezni red , al Eto´o i Henry su clase koji govore za sebe , a o Messiju necemo ;)
Ovo za Iniestu znam , covjek pokloni nesto najvrijednije iz karijere osobi koja ima problema , to je covjek !
Pa mislim da je dovoljno reci samo : Mes Que un Club !

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 09 jul 2009, 12:04

Sempre_Barca je napisao/la:Kao sto sam i govorio proteklih dana, od transfera filipea nema nista :) Dalje, Villa, Cesc i Bastos tri su nova igraca Barcelona + Milito, i to su vam 4 igraca o kojima laporta govori. Kako vam se cini danasnja naslovna EMD :D

Pozdrav!
Bastos je odličan igrač, ima strašnu ljevicu, ali opet Filipe je več dokazan u Španiji i bolji je u defanzivi od Bastosa, ali šta češ kad je Lendoiro tvrd pregovarač. Danas se čak spominje alternativa Filipeju, Andre Santos iz Corinthiansa. Santos je pokazao dobre igre na kupu konfederacija za Brazilce. Njegova vrijednost se procjenjuje na 6 mio EUR. A treča alternativa za Santosom kako piše Sport je Osasunin Monreal.

Laporta je u intervjuju juče za TVE, rekao da Pep želi 4 nove igrače. Znači ljevog bočnog, centralnog braniča, veznog igrača i napadača.
"We're not going to take part in a crazy race, we're not going to buy players just to buy players, we just need some little changes. But of course we'll do the transfers Guardiola has asked for. He has asked to sign a left back defender, a central defender, a midfielder and a centre forward."
Djemba Djemba je za engleski The Sun rekao, da je C. Ronaldo uvijek bio večji navijač Barce nego Reala iz Madrida :P

Victor Valdes predstavlja novu loptu za BBVA ligu.
slika

La Gazzetta dello Sport piše, kako je Juve zainteresovan za našeg Martina Caceresa. Ja se samo nadam da Caceres ode na posudbu u klub, gdje se igra ofenzivniji nogomet, jer upravo sigurnost na lopti je njemu falila ove godine, sve ostalo je kod njega na dobrom nivoju.

Asenjo je podpisao za Atletico Madrid 4 godišnji ugovor za svega 5mio EUR + Ignacio Camacho vjerovatno, tako da neče biti on nova zamjena za Valdesa.

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 09 jul 2009, 13:12

Ooooo vidite vi kakav je Eto'o igrac...to je najvece gooovnooo koje u nogometu postoji..jucer laporta rekao da se covjek naljutio na njega da nikako nece da prima njegove pozive..tako je i na real se naljutio :D a zaboravlja da su ga tate iz madrida dovele u svijet nogometa nakon sto je jeo umrlu bracu i sestre :mrgreen:

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 09 jul 2009, 13:30

Sempre_Barca je napisao/la:Kao sto sam i govorio proteklih dana, od transfera filipea nema nista :) Dalje, Villa, Cesc i Bastos tri su nova igraca Barcelona + Milito, i to su vam 4 igraca o kojima laporta govori. Kako vam se cini danasnja naslovna EMD :D

Pozdrav!
ooooo ahaha

Cilja Laporta na visoko :mrgreen:

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 09 jul 2009, 13:32

BrnJeeH je napisao/la:

Pozdrav!
ooooo ahaha

da,da samo pazite da ih ne dovede slucajno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nihad_barca
Kontakt:

Post Postao/la nihad_barca » 09 jul 2009, 13:37

JameS je napisao/la:
BrnJeeH je napisao/la:

Pozdrav!
ooooo ahaha

pa i da ih ne dovede, real ce opet biti ispod barce, kako god okrenes ;) ;)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 09 jul 2009, 13:40

JameS je napisao/la:
BrnJeeH je napisao/la:

Pozdrav!
ooooo ahaha

sto , jeste se to odmah prepali hehe :mrgreen: :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 09 jul 2009, 13:43

nema ewo drhtimo citav dan odkako je Laporta najavio da ce dovesti Fabregasa i Villu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nihad_barca
Kontakt:

Post Postao/la nihad_barca » 09 jul 2009, 13:51

JameS je napisao/la:nema ewo drhtimo citav dan odkako je Laporta najavio da ce dovesti Fabregasa i Villu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ko kad si drhto 2 maja 2009 :D :D
Zadnja izmjena: nihad_barca, dana/u 09 jul 2009, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 09 jul 2009, 13:54

nihad_barca je napisao/la:
JameS je napisao/la:nema ewo drhtimo citav dan odkako je Laporta najavio da ce dovesti Fabregasa i Villu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ko kad si drhtio 2 maja 2009 :D :D
ugasio sam tad TV za svaki slucaj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nihad_barca
Kontakt:

Post Postao/la nihad_barca » 09 jul 2009, 13:57

JameS je napisao/la:
nihad_barca je napisao/la:
ko kad si drhtio 2 maja 2009 :D :D
ugasio sam tad TV za svaki slucaj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bolje sto si ugasio TV, ionako je bilo bas bezobrazno :lol:

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 09 jul 2009, 14:03

Ako u Spaniji bude kakvog rata da znate da ce ovi forumasi biti krivi za to :mrgreen: :mrgreen:
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.