FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Grande
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Grande » 02 jul 2011, 00:55

Ovi navijaci propalog kluba (citaj juventus) su isto kao ratni zlocinci ratko mladic i radovan karadzic...Na pitanje dali se desio zlocin njihov je odgovor uvijek bio isti a glasio je:Ma kako to,to se nije desilo,i kako vas nije sramota nas osuđivati??halo bolan zlocina nije bilo,ccc...

Eh ako nije bilo zlocina nije bilo ni namjestanja...kako necete da shvatite da da vam klub polako propada??kako ne kontate da ce te i ove godine ostati bez trofeja??kako ne shvatite da ste otisli u hendek??I kako ne shvatite da ste postali prosjecan klub??Kada shvatite nekes tvari bit ce vam lakse...Ja prvi NIKADA NISAM NAPISAO NI JEDAN POST NA VASOJ TEMI(osim na onoj temi gdje se prica o vasem namjestanju) A VI VISITE OVDJE,zato vam kazem ajd zdravoooooooooo...
INTER SIAMO NOI ! ! !

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 jul 2011, 08:41

Grande je napisao/la:Ovi navijaci propalog kluba (citaj juventus) su isto kao ratni zlocinci ratko mladic i radovan karadzic...Na pitanje dali se desio zlocin njihov je odgovor uvijek bio isti a glasio je:Ma kako to,to se nije desilo,i kako vas nije sramota nas osuđivati??halo bolan zlocina nije bilo,ccc...

Eh ako nije bilo zlocina nije bilo ni namjestanja...kako necete da shvatite da da vam klub polako propada??kako ne kontate da ce te i ove godine ostati bez trofeja??kako ne shvatite da ste otisli u hendek??I kako ne shvatite da ste postali prosjecan klub??Kada shvatite nekes tvari bit ce vam lakse...Ja prvi NIKADA NISAM NAPISAO NI JEDAN POST NA VASOJ TEMI(osim na onoj temi gdje se prica o vasem namjestanju) A VI VISITE OVDJE,zato vam kazem ajd zdravoooooooooo...
trolu, ti si poceo jucer sa prozivanjem, sad nas poredis sa tim zlocincima, ti zasluzujes ban trolu
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 02 jul 2011, 09:28

JuveSissoko je napisao/la:
Grande je napisao/la:Ovi navijaci propalog kluba (citaj juventus) su isto kao ratni zlocinci ratko mladic i radovan karadzic...Na pitanje dali se desio zlocin njihov je odgovor uvijek bio isti a glasio je:Ma kako to,to se nije desilo,i kako vas nije sramota nas osuđivati??halo bolan zlocina nije bilo,ccc...

trolu, ti si poceo jucer sa prozivanjem, sad nas poredis sa tim zlocincima, ti zasluzujes ban trolu
Zasto momak zasluzuje ban ,zato sto je moderator Juventino? il zato sto ste vi MOgijevi sljedbenici ? pa nije on poslanik :mrgreen: ?pa da ga sijedite i u dobru i u zlu .MOmak je fino napisao ono sto se pise i o cemu se govori u svim drzavama ,a to je da ste namjestali i da je presudba javno donesena a to sto se vi ne slazete s njom ,pa razumijem vas ,koji zlocinac bi :?:
PS :Mislim da ce moderator obrisati ove postove, jer se neko zamjerio njegovim "ljudima ",nadam se da nisam upravu i da ce ovo ostati, jer ovo je pisani dokument u kojem se vide jadni pokusaji pravdanja zlocina ,btw ko da su ih forumasi pocinilii :mrgreen: a ne doticne osobe ....
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 02 jul 2011, 09:47

Momci rec"te jupi :) :evo izgleda predsjedenik Veleza bacio "bombu " sl. onim sto baca Tuttoshit svaki dan ,kaze ;ALvarez is close to INter .i Kaze da su dva Nerazzura bili kod njega i da postoji dobra sansa da zatvore ovaj transfer tokom vikenda . A inace su nasi najavili da ce se vecina transfera rijesit ovog vikenda te da je nas MErcato teko poceo ,pa sada cemo da vidimo .A sto se tice razmjena igraca na realaciji Inter-palacio ,vec ranije je najvljeno da ce Palacio da dode u slucaju samo da ode Pandev ,eh sad je izgleda Branca odlucio da ubijedi PAndevaa dok bi se Marigi i Viviano krojila druga buducnost.KAd smo kod njih agent njega i Santona su inace jucer izjavili da su happy u Interu i da vjeruju da ce uprava odluciti dobro(pozitivno) o njihovim sudbinama .A inace je jos uz Romu ,Genovu i Arsenala ,zaINTEREsovan i Schalke ,jer nakon Neurea oni nemajuz golmana ,al zato imaju sjajne igrace poput Hewedes sa kojim bi je ja rado mjenjao 8-) .A sto se tice Primavere Andrea stramaccioni trener nekadasnjih ROmini mladica je sad trener "nasih mladica" .
IO SONO INTERISTA

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 jul 2011, 10:00

warden je napisao/la:

Zasto momak zasluzuje ban ,zato sto je moderator Juventino? il zato sto ste vi MOgijevi sljedbenici ? pa nije on poslanik :mrgreen: ?pa da ga sijedite i u dobru i u zlu .MOmak je fino napisao ono sto se pise i o cemu se govori u svim drzavama ,a to je da ste namjestali i da je presudba javno donesena a to sto se vi ne slazete s njom ,pa razumijem vas ,koji zlocinac bi :?:
PS :Mislim da ce moderator obrisati ove postove, jer se neko zamjerio njegovim "ljudima ",nadam se da nisam upravu i da ce ovo ostati, jer ovo je pisani dokument u kojem se vide jadni pokusaji pravdanja zlocina ,btw ko da su ih forumasi pocinilii :mrgreen: a ne doticne osobe ....
prvo lik proziva, kad mu se neko javi, onda na kraju iste poredi za zlocincima, okay ako to nije za bana, onda ja kazem da si recimo ti kao zaostalo dijete, vidis nisam direktno ti rekao da si glup, nego samo koristio poredjenje, tako smo i mi svi ovdje zlocinci, ne direktno nego preko poredjenja, a koji mi to dalje zlocin pravdamo, vidim i ti se uklapas u to trolanje, doticni zlocin Moggia koji pravdamo je?? da li ti znas definiciju prekrsaja, kriminalnog djela ili zlocina?? posto vidim da to mjesas, isto kao sto se mjesa namjestanje utakmica sa onim zbog cega je Juve kaznjen, dakle uvijek cu se javit dok god nas neko optuzuje za namjestanje utakmica,a iste nisu dokazane,zapravo je taj sud sam rekao da takvih nema, to sto vi niste upuceni ne daje vam zapravo da nas poredite sa zlocincima, ili da provocirate Juventus
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 02 jul 2011, 10:16

Ajde ne morate se vise raspravljat ba...

Uff nadam se da je istina ovo za Alvareza i da ce se do iduce sedmice rijesit i njegov transfer.Mislim da bi bio veliko pojacanje.

Nasi misle da mogu ubjedit Pandeva da ode u Genou za Palacia.

P.S. Izgleda da je De Rossi na prodaju ??? Ajmo Branca,otkad ga hoces evo ti sad prilike :mrgreen:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 02 jul 2011, 10:35

prvo lik proziva, kad mu se neko javi, onda na kraju iste poredi za zlocincima, okay ako to nije za bana, onda ja kazem da si recimo ti kao zaostalo dijete, vidis nisam direktno ti rekao da si glup, nego samo koristio poredjenje, tako smo i mi svi ovdje zlocinci, ne direktno nego preko poredjenja, a koji mi to dalje zlocin pravdamo, vidim i ti se uklapas u to trolanje, doticni zlocin Moggia koji pravdamo je?? da li ti znas definiciju prekrsaja, kriminalnog djela ili zlocina?? posto vidim da to mjesas, isto kao sto se mjesa namjestanje utakmica sa onim zbog cega je Juve kaznjen, dakle uvijek cu se javit dok god nas neko optuzuje za namjestanje utakmica,a iste nisu dokazane,zapravo je taj sud sam rekao da takvih nema, to sto vi niste upuceni ne daje vam zapravo da nas poredite sa zlocincima, ili da provocirate Juventus
Ne poredi njih lik sa zlocincima nego poredi zlocin sa zlocinom (ne u onolikoj mjeri nego u do faze prekrsaja i sa svim sto je u suprotnosti sto namece drzava /zakon /drustvo ,jednostavno sve sto se kosi sa normalnim i t o ti je ujedno i socijoloska def prekrsaja ,koju sam ja vjeruj ,dobro izucio ,a sto se tice mene i upucivanja u tokove ove presude ,recimo da sam upuccen dovoljno ,ne bolesno upucen da branim il optuzujem nekoga u velikoj mjeri ko sto mnogi rade ,i jos nesto °˛da dovoljna mi je zabrana i dokaz njegovog postenja (MOggia)to da su mu dozivotno zabranili da bude u nogometnim vodama .
Ps :nije mi bio cilj da se uplicem dok se nisu forumasi zakacili , branio sam lika sto je norml
IO SONO INTERISTA

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 jul 2011, 10:40

warden je napisao/la:
Ne poredi njih lik sa zlocincima nego poredi zlocin sa zlocinom (ne u onolikoj mjeri nego u do faze prekrsaja i sa svim sto je u suprotnosti sto namece drzava /zakon /drustvo ,jednostavno sve sto se kosi sa normalnim i t o ti je ujedno i socijoloska def prekrsaja ,koju sam ja vjeruj ,dobro izucio ,a sto se tice mene i upucivanja u tokove ove presude ,recimo da sam upuccen dovoljno ,ne bolesno upucen da branim il optuzujem nekoga u velikoj mjeri ko sto mnogi rade ,i jos nesto °˛da dovoljna mi je zabrana i dokaz njegovog postenja (MOggia)to da su mu dozivotno zabranili da bude u nogometnim vodama .
Ps :nije mi bio cilj da se uplicem dok se nisu forumasi zakacili , branio sam lika sto je norml
samo jedno pitanje, znas li ti razliku izmedju sportskog suda i civilnog?? i djela koja se presudjuju na jednom i na drugom, o kakvim zlocinima pricate, sportski sud i zlocin u istu recenicu u pravu ne idu zajedno ni pod razno,oko te dozivotne zabrane, mogu ti samo reci, da su je produzili, na osnovu isith dokaza, u normalnim drzavama ne moze se izricati kazna dva puta zbog istog djela na osnovu istih dokaza, to ti je kao kad ti ja napisem kaznu za pogresno parkiranje pa poslije pet godina dodjem i opet ti je za isto parkiranje od ranije naplatim, al to je FIGC i oni su vladari fudbala u Italiji,mogu radit sta hoce, kaznjvat koga i koliko hoce, meni je najsvijetliji dokaz svega da je FIAT postao sponzor Saveza a da Morattieve kompanije ili od njegovih "jarana" su sada spoznori Juventusa, meni dovoljno da razumijem materiju italijanskog skandala i fudbala uopsteno,sve **** do ****,i prljave ruke od premijera sada bivseg, do vlasnika klubova, menadzera i itd itd, oprat se nece nikad

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 02 jul 2011, 10:55

warden je napisao/la:
samo jedno pitanje, znas li ti razliku izmedju sportskog suda i civilnog?? i djela koja se presudjuju na jednom i na drugom, o kakvim zlocinima pricate, sportski sud i zlocin u istu recenicu u pravu ne idu zajedno ni pod razno,oko te dozivotne zabrane, mogu ti samo reci, da su je produzili, na osnovu isith dokaza, u normalnim drzavama ne moze se izricati kazna dva puta zbog istog djela na osnovu istih dokaza, to ti je kao kad ti ja napisem kaznu za pogresno parkiranje pa poslije pet godina dodjem i opet ti je za isto parkiranje od ranije naplatim, al to je FIGC i oni su vladari fudbala u Italiji,mogu radit sta hoce, kaznjvat koga i koliko hoce, meni je najsvijetliji dokaz svega da je FIAT postao sponzor Saveza a da Morattieve kompanije ili od njegovih "jarana" su sada spoznori Juventusa, meni dovoljno da razumijem materiju italijanskog skandala i fudbala uopsteno,sve **** do ****,i prljave ruke od premijera sada bivseg, do vlasnika klubova, menadzera i itd itd, oprat se nece nikad
JOj de prosvjetli me s tom razlikom molm te ! Pa naravno da nije isto al de pokusaj shvatit da u nasem govornom jeziku postoje stilske figure poput onamatopeje ,personifikacije i METAFORE koju je lik koristio da docara tebi i takvima kao sto si ti o kakvim se stvarima i dogadajima radi ,jer normalan pristup ti ne rezumijes (nije vrijedanje ne daj boze postujem sve forumase pa i one ciji timovi su u lopovskim vodama ) .Ako je lik rekao zlocin jer to znaci da ce bit dozivotno zatvoren ,ne to bi moglo znacit zlocin -prekrsaja a dozivotno zatvoren -suspendovan do Nogometa .Eh vidim da si i ti koristio neki tip METAFORE s kaznama vidim napredujes ;) .A to je korumpiran ko nije vjeruj mi to me nezanima, ako ko smatra da je nas ljubljeni predjsdnik il neki drugi tajkun il premijer il politicar umijesan ,bujrum o tome pisi o tome dijeli misljenja sa istim .
IO SONO INTERISTA

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 02 jul 2011, 18:01

Imal sta novo :D

izgleda da se hrvamo sa Arsenalom oko ovog Rickyja Alvareza, iskreno ja ga nisam nikad gledao, ali cim se vodi ovolika polemika, mora da nesto vrijedi

druga transfer-tema je Rodrigo Palacio, taj je bolji igrac od Pandeva, napadac ali sasvim relevantan i na krilima

e sad ono sto me vrijedja je to da je u njegov transfer ukljucen i Mariga :evil: kad bi ga mogli kako zamjeniti za Pandeva, pa i doplatiti, to bi bilo odlicno

da napomenem da su dosla i nova tri djeteta u Inter, to su Karba Ismael Bangoura, 1994 iz kluba ASD Real Miramare, onda Samuel Darko Appiah, 1997, iz kluba ASDC Fiume Veneto-Bannia, i Loris Zonta, 1997, iz kluba Bassano

imamo strasan omladinski potencijal, a nista ne koristimo :twisted:

i da igracemo Dublin Super Cup 30. i 31. jul u Dublinu, ucesvuju Inter, Celtic, Man City i ekipa sastvljena od najboljih igraca irske lige
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 02 jul 2011, 19:24

Inace Dl vlasnik NApolia je izjavio jednu vrlo zanimljivu stvar u vezi hamsika : "As I already said many times before, Hamsik is not for sale. However, if the press wants to know what his estimated value on the market is, my answer is : 100 million Euros, negotiable. .... I would like to add something on the subject : Inter Milan chairman Massimo Moratti was interested in signing the Slovak midfielder three years ago. We had a friendly chat that day and I told him I was not planning to sell. Than, Moratti contacted me again to inquire on Hamsik's availability two months ago. I told him that the midfielder is still not for sale, but I promised that he will have the priority to negotiate for Hamsik if the scenario changed. However, what matters is the present and there are no changes - I am keeping Hamsik .
Fino ,fino cijela ga raja Italije(osim juventina-naravno ) voli pa i Tajfuni , a nasa raja ga kudi ,i zakljucak je da je nasa raja STOKA :mrgreen:
IO SONO INTERISTA

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 03 jul 2011, 10:09

warden je napisao/la:Inace Dl vlasnik NApolia je izjavio jednu vrlo zanimljivu stvar u vezi hamsika : "As I already said many times before, Hamsik is not for sale. However, if the press wants to know what his estimated value on the market is, my answer is : 100 million Euros, negotiable. .... I would like to add something on the subject : Inter Milan chairman Massimo Moratti was interested in signing the Slovak midfielder three years ago. We had a friendly chat that day and I told him I was not planning to sell. Than, Moratti contacted me again to inquire on Hamsik's availability two months ago. I told him that the midfielder is still not for sale, but I promised that he will have the priority to negotiate for Hamsik if the scenario changed. However, what matters is the present and there are no changes - I am keeping Hamsik .
Fino ,fino cijela ga raja Italije(osim juventina-naravno ) voli pa i Tajfuni , a nasa raja ga kudi ,i zakljucak je da je nasa raja STOKA :mrgreen:

Cijela raja italije osim Juventini?? smjesan si, taj lopov ni od rodjene majke nije voljen ;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 03 jul 2011, 11:07

SoloJuve26 je napisao/la:
warden je napisao/la:Inace Dl vlasnik NApolia je izjavio jednu vrlo zanimljivu stvar u vezi hamsika : "As I already said many times before, Hamsik is not for sale. However, if the press wants to know what his estimated value on the market is, my answer is : 100 million Euros, negotiable. .... I would like to add something on the subject : Inter Milan chairman Massimo Moratti was interested in signing the Slovak midfielder three years ago. We had a friendly chat that day and I told him I was not planning to sell. Than, Moratti contacted me again to inquire on Hamsik's availability two months ago. I told him that the midfielder is still not for sale, but I promised that he will have the priority to negotiate for Hamsik if the scenario changed. However, what matters is the present and there are no changes - I am keeping Hamsik .

Cijela raja italije osim Juventini?? smjesan si, taj lopov ni od rodjene majke nije voljen ;)
**** ne mozemo biti svi POSTENI i OZBILJNI kao sto su juventini ,neki od nas moraju bit saljivi i lopovi ;) ,ma rekoh ja sva ga raja voli osim 2 bolda .
IO SONO INTERISTA

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 03 jul 2011, 11:23

warden je napisao/la:

**** ne mozemo biti svi POSTENI i OZBILJNI kao sto su juventini ,neki od nas moraju bit saljivi i lopovi ;) ,ma rekoh ja sva ga raja voli osim 2 bolda .

Ma Mora da si sam napravio neku anketu i prohodo kroz cijelu italiju :lol: :lol: ..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 03 jul 2011, 13:18

warden je napisao/la:

Ma Mora da si sam napravio neku anketu i prohodo kroz cijelu italiju :lol: :lol: ..
Da ,da s motorom radio zipping around :roll:
IO SONO INTERISTA

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 03 jul 2011, 13:42

Izgleda da Ricky i Banega dolaze :D

Svidja mi se,jos da stvarno bude tako...Ricky ce navodno kostati 12 miliona,a Banega 9.

_________________JC

Jonathan_Ranocchia_Samuel_Zanetti/Naga

Zanetti/Banega_Cambiasso_Sneijder

______R.Alvarez_Pazzini_Eto'o

Sminka,jos bi uspjeli dosta podmladit prvu postavu 8-)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 jul 2011, 14:20

Interista di cuore je napisao/la:Izgleda da Ricky i Banega dolaze :D

Svidja mi se,jos da stvarno bude tako...Ricky ce navodno kostati 12 miliona,a Banega 9.

_________________JC

mislis
_____________J.Cesar________________
___Lucio____Samuel____Ranocchia_____
Maicon___Cambiasso__Sneijder(Banega)__Nagatomo__
____Nasri____Milito_____Eto'o__________

Klupa:Castelazzi,Jonathan,Chivu,Sneijder(ode on ko hljeb),R.Alvarez,Castaignos,Pazzini
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 03 jul 2011, 16:20

adointer je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:Izgleda da Ricky i Banega dolaze :D

_________________JC

mislis
_____________J.Cesar________________
___Lucio____Samuel____Ranocchia_____
Maicon___Cambiasso__Sneijder(Banega)__Nagatomo__
____Nasri____Milito_____Eto'o__________

Klupa:Castelazzi,Jonathan,Chivu,Sneijder(ode on ko hljeb),R.Alvarez,Castaignos,Pazzini
Ojjjjjjjj lika,ahahahaha...

PRVO,Nasri nece doci 1000%...
DRUGO,Snajder nece otici 1000% i
TRECE (NAJVAZNIJE) ZANETIA NEMA NI NI KLUPI,AHAHAHAH...kakav si ti strucnjak dami bi znat,ccc...

Ovaj gore sastav sto si ti skrpio nece nikada zaigrati zajedno,mozda samo na igricama :D ..I trebam te napomenuti da je nas trener izjavio da ce igrati 4-3-3 a ne 3-4-3...I nema sanse da zajedno igraju Lucio,Samuel,Ranokia,Maicon,Nagatomo...

ja mislim da ce to ovako izgledati :

______________J.Cezar______________
__Maicon__Ranokia__Lucio(Samuel)__Nagatomo(ZANETTI)
____Cambiaso(Deki)__Zanetti(Pojacanje)__Snajder
_____Eto__Pacini(Milito)___Pojacanje
INTER SIAMO NOI ! ! !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 jul 2011, 16:47

gotov je Zanetti,njegovo je jos ovu godinu i to je to,samo klupu ce da grije ko Cordoba,,,Arsenalu treba golman a Viviano stoji bezveze,zatim prodaje Nasrija a nama treba,znaci Viviano i mozda 5-6 miliona i to je to,,a vidjeces da ce Sneijder da ode jer nece bit mjesta za njega,,a Gasp ako je naucio na 3-4-3,to ce najvise i da igra,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 03 jul 2011, 16:56

Grande je napisao/la:

Ojjjjjjjj lika,ahahahaha...

PRVO,Nasri nece doci 1000%...
DRUGO,Snajder nece otici 1000% i
TRECE (NAJVAZNIJE) ZANETIA NEMA NI NI KLUPI,AHAHAHAH...kakav si ti strucnjak dami bi znat,ccc...

Ovaj gore sastav sto si ti skrpio nece nikada zaigrati zajedno,mozda samo na igricama :D ..I trebam te napomenuti da je nas trener izjavio da ce igrati 4-3-3 a ne 3-4-3...I nema sanse da zajedno igraju Lucio,Samuel,Ranokia,Maicon,Nagatomo...

ja mislim da ce to ovako izgledati :

______________J.Cezar______________
__Maicon__Ranokia__Lucio(Samuel)__Nagatomo(ZANETTI)
____Cambiaso(Deki)__Zanetti(Pojacanje)__Snajder
_____Eto__Pacini(Milito)___Pojacanje
Da ovako nekako bi to trebalo da bude ,s tim da ce tu gdje rankoia igrat lucio ,znaci stoperski par Lucio i Samuel ,a mala korekcija sto se tice sredine zaneti(il taj neki ko bude igro) i Sneijder ce zamjenit pozicije jer sniejder bi trebao da igra tu iza napadaca znaci sredinu ,dok bi cambi i zaneti (il eventualno neka pojacanja )da igraju kao zadnja 2 vezna iza Sneijdera ,pa bi sve to ovako izgledalo (p0o meni i nekoj logici izbora igraca koje posjedujemo :
_____________________________J.C_______________________________________________
MAicon_______LUCio ________________________SAMUEL_______________NAgatomo
_____________________cambil /neko _____________zanneti /neko __________________________--
____________________________________Sneider________________________________________________-
_________________Alvarez /neko______PAzzini /MIllito______________ETO____________________________-
Zamjena :castellazi(posto viivano ode il na posudbu il ce ga prodat ) Ranokia /cordoba ,JOnathan ,pojacanje(sredina) ,stankovic ,pa sad il Pazzini /millito i doce najvjerovatnije Palacio ,ako ne dode onda Pandev .TO je moja vizija vise nego realna a ekipa je mrak,a sad kako ce se leavti uklopit u Gaspin sistem i kako ce on to postavit = dobro funkcionisanje i odlicne sanse na svim frontovima ,a ako se ne uklope onda smo ....takoder na svim frontovima .
IO SONO INTERISTA

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Biscione i 0 gostiju.