Vidis, upravu si! To "h" je mahinalno izletilo, samo zbog toga sto sam brzo pisao i sto se nisam osvrtao na gramatiku i pravopis! Ali ja vjerujem da svi razumiju sta sam ja htio napisati, stoga nema potrebe da se ovdje gramaticki ispravljamo! Uredu kad neko nesto ne razumije! I ovdje se diskutuje o tenisu a ne o gramatici! Ali ako zelis ti da "forsiramo" i gramatiku, i ja cu se sloziti s tim, ali nemoj kasnije da i ti gramaticki grijesis! Necu te kontrolisati, nemam ja vremena za to, jedino ako slucajno naletim na takvo nesto. Pozdrav!!kobe24 je napisao/la:Nema 'h' jarane, pise se 'bi'. To ti je bas ruzna gramaticka greska. Volio bih kada bi je izbacio iz rjecnika
![]()

Evo slucajno naletio na nesto

A moze se i meni naci kamara gramatickih gresaka, nisam bas poznat kao vrsni gramaticar

Nemoj zamjeriti, malo se salim,.. Ti sa Zabcom, ja sa tobom. Jbg, svi smo ponekad djetinjasti

Danas zensko finale,.. Do sada nisam gled'o nijedan mec, jer pored Ane Ivanovic, nema se sta ni vidjeti

Nadam se da ce Sarapova uzeti. Cura je mogla puno vise postici da su je povrede makar malo postedile. Bice ovo pravo pucacko finale.