FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Nakon 33 god La Masia se zatvara te se sjediste seli na moderniji sportski centar Ciudad Deportiva Joan Gamper.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ne zatvara se, nego je zatvorenajuznjak> je napisao/la:Nakon 33 god La Masia se zatvara te se sjediste seli na moderniji sportski centar Ciudad Deportiva Joan Gamper.

Trenutak zatvaranja:

i meni je sad roma dragaScof1eld je napisao/la:po potpisu tebi svejednomaminho je napisao/la:JA je Romin

.
Kiko Femenia danas na lječničkom pregledu u Barceloni
Očekuje se da će obećavajući veznjak staviti potpis na trogodišnji ugovor sa Katalonskim gigantom ovog tjedna...
Mladi talent Herculesa Francisco 'Kiko' Femenia je na pragu prelaska u Barcelonu, pa će tako već danas biti podvrgnut lječničkim pregledima u Barceloni, kako prenosi El Mundo Deportivo.
Oba kluba već neko vrijeme pregovaraju oko transfera ovog dvadesetgodišnjaka u Kataloniju, a sada su navodno postigli dogovor oko odštete, za koju se pretpostavlja da će iznositi oko 4 milijuna eura, pa se tako očekuje da će Femenia potpisati trogodišnji ugovor odmah po završetku lječničkog pregleda.
Desni veznjak je nedavno otkrio da je njegov prelazak u Barceloni blizu završetka, te je dodao da bi odlazak u Katalonski gigant za njega bilo ispunjenje snova.
Femenia je proizvod omladinske škole Herculesa, te je do sada upisao već 70 nastupa u posljednje tri sezone za tu momčad. U sezoni 2010/11 igrao je u La Ligi, ali nije uspio spriječiti ispadanje njegovog kluba u drugu Španjolsku ligu.
Smatra se da će ovaj obećavajući igrač biti uključen i u Španjolsku U20 reprezentaciju za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Kolumbiji, koje se održava od 29. srpnja do 20. kolovoza.
Očekuje se da će obećavajući veznjak staviti potpis na trogodišnji ugovor sa Katalonskim gigantom ovog tjedna...
Mladi talent Herculesa Francisco 'Kiko' Femenia je na pragu prelaska u Barcelonu, pa će tako već danas biti podvrgnut lječničkim pregledima u Barceloni, kako prenosi El Mundo Deportivo.
Oba kluba već neko vrijeme pregovaraju oko transfera ovog dvadesetgodišnjaka u Kataloniju, a sada su navodno postigli dogovor oko odštete, za koju se pretpostavlja da će iznositi oko 4 milijuna eura, pa se tako očekuje da će Femenia potpisati trogodišnji ugovor odmah po završetku lječničkog pregleda.
Desni veznjak je nedavno otkrio da je njegov prelazak u Barceloni blizu završetka, te je dodao da bi odlazak u Katalonski gigant za njega bilo ispunjenje snova.
Femenia je proizvod omladinske škole Herculesa, te je do sada upisao već 70 nastupa u posljednje tri sezone za tu momčad. U sezoni 2010/11 igrao je u La Ligi, ali nije uspio spriječiti ispadanje njegovog kluba u drugu Španjolsku ligu.
Smatra se da će ovaj obećavajući igrač biti uključen i u Španjolsku U20 reprezentaciju za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Kolumbiji, koje se održava od 29. srpnja do 20. kolovoza.
Imal li kakvih novina i vjesti oko transfera u najvecem klubu ?
Stranger in the night. SIDA in the morning!
ja tebe nisam pozdravio a nisi bio ni pozvan vec si se sam pozvao.Ali staces, ocito si se negdje pronasao medjutim ja ti oprastam.Kad Bog moze prastati sto ne bi ja ,covjek sam samo.Madridism je napisao/la:Opet ides ka dole. Glup si i to se ne moze promijeniti. Ja sam barem seljak i znam sta pricam.Zabac je napisao/la:Nadam se da ce tvoj naredni argument biti
vjerovatno si bio i toga svjestan i bio svjedok toga.Dok su se od bakra pravili rezultate
Najsmijesnije je kad kaze jesi ti do dozivio. Kakve veze ima jesam li ili nisam? 11:1 ne mozes osporiti a to nije moj argument. Samo sam te pozdravio kao i ti mene jer vidim da ti treba specijalni nacin komuniciranja. Potreba, sta ces
Nadam se da ce ti golovi sa te utakmice ostati u dubokom sjecanju i da ces prepricavati tu veliku pobjedu svome sinu aBd.
Uzivaj

@ Nail from Real - nadam se da se dicis tim.Jer je to nesto najbolje sto je taj klub uspio doziviti u posljednjih x godina velike suše.
ne kontam ja vas nikako... stalno ove svadje i onda pocnete slike lupat.. jedini problem je sto "moji" postave uvijek neke nove slike, neke nove proslave i slicno, dok vi postavite 1-11, aplauz na bernabeu i to je to 

ser del barça es el millor que hi ha !
Jesu se ovi talenti Santosa nafurali da pobjede Barcu,prvo Ganso izjavo nesto u fazonu "prvo idem da pobjedim Barcelonu a onda cu misliti o transferu"a sad i ovo
Neymar-
Neymar-
Jos cekamo da Danilo i Alex Sandro izjave "nestrpljivi smo da vidimo dali je bekovski tandem Barce bolji od nas""Jedva čekam Svjetsko klupsko prvenstvo u prosincu. Moguće je da ćemo se sastati s Barcelonom. Tamo su čudovišta od nogometaša i bilo bi genijalno pobijediti ih"

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
znas i sam da je ljdski hrabriti se a i nadati seDylan Dog je napisao/la:Jesu se ovi talenti Santosa nafurali da pobjede Barcu,prvo Ganso izjavo nesto u fazonu "prvo idem da pobjedim Barcelonu a onda cu misliti o transferu"a sad i ovo
Neymar-Jos cekamo da Danilo i Alex Sandro izjave "nestrpljivi smo da vidimo dali je bekovski tandem Barce bolji od nas""Jedva čekam Svjetsko klupsko prvenstvo u prosincu. Moguće je da ćemo se sastati s Barcelonom. Tamo su čudovišta od nogometaša i bilo bi genijalno pobijediti ih"

Made in La Masia: Izvanredan niz talenata proizašlih iz legendarne Barcine škole
1. GUILLERMO AMOR
Godina: 43
Pozicija u timu: Veznjak
Zemlja: Španjolska (37 nastupa, 4 gola)
Nastupi za Barcelonu: 421 (67 golova)
Trofeji sa Barcom: 17
2. SERGIO BUSQUETS
Godina: 22
Pozicija: Veznjak
Zemlja: Španjolska (30 nastupa, bez gola)
Nastupi za Barcelonu: 139 (5 golova)
Trofeji sa Barcom: 10
3. CESC FABREGAS
Godina: 24
Zemlja: Španjolska (58 nastupa, 4 gola)
Natupi u karijeri: 303 (57 golova)
Nastupi za Barcelonu: -
Trofeji sa Barcom: -
4. PEP GUARDIOLA
Godina: 40
Zemlja: Španjolska (47 nastupa, 5 golova)
Nastupi u karijeri: 477 (25 golova)
Nastupi za Barcelonu: 384 (11 golova)
Trofeji sa Barcom: 16 (plus 10 kao trener)
5. ANDRES INIESTA
Godina: 27
Zemlja: Španjolska (58 nastupa, 9 golova)
Nastupa u karijeri: 415 (38 golova)
Nastupi za Barcelonu: 363 (33 gola)
Trofeja sa Barcom: 15
6. LIONEL MESSI
Pozicija: Napadač
Zemlja: Argentina(56 nastupa, 17 golova)
Nastupa u karijeri: 291 (186 golova)
Nastupi za Barcelonu: 269 (180 golova)
7. PEDRO
Godina: 23
Pozicija: Krilo
Zemlja: Španjolska (13 nastupa, 2 gola)
Nastupa u karijeri: 177 (62 gola)
Nastupi za Barcelonu: 122 (45 golova)
Trofeja sa Barcom: 10
8. GERARD PIQUE
Pozicija: Branič
Zemlja: Španjolska (33 nastupa, 4 gola)
Nastupi u karijeri: 196 (16 golova)
Nastupi za Barcelonu: 145 (11 golova)
9. CARLES PUYOL
Godina: 33
Zemlja: Španjolska (94 nastupa, 3 gola)
Nastupa u karijeri: 605 (15 golova)
Nastupa za Barcelonu: 516 (9 golova)
10. VICTOR VALDES
Godina: 29
Pozicija: Golman
Zemlja: Španjolska (4 nastupa)
Nastupi u karijeri: 483
Nastupi za Barcelonu: 406
Trofeji sa Barcom: 15
1. GUILLERMO AMOR
2. SERGIO BUSQUETS
3. CESC FABREGAS
4. PEP GUARDIOLA
5. ANDRES INIESTA
6. LIONEL MESSI
7. PEDRO
8. GERARD PIQUE
9. CARLES PUYOL
10. VICTOR VALDES
bez jednog se ne moze a on je Xavi HernandezmandraX je napisao/la:Made in La Masia: Izvanredan niz talenata proizašlih iz legendarne Barcine škole
1. GUILLERMO AMOR
2. SERGIO BUSQUETS
3. CESC FABREGAS
4. PEP GUARDIOLA
5. ANDRES INIESTA
6. LIONEL MESSI
7. PEDRO
8. GERARD PIQUE
9. CARLES PUYOL
10. VICTOR VALDES

ne vjerujem da nije ovde

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ne kontam kako je Messi izasao iz te skole,zar nije doveden iz Argentine ? ?
Rođen s tobom da budem
Treba ga razumjeti,bez Xavia i Iniesta daleko je od toga da Messi izgleda ko najbolji igrac svijetaPepe je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- adriano_leite
- Kontakt:
Messi je doveden kao djecak u Barcelonu i placano mu je lijecenje i trenirao je fudbal u Barceloni i naravno da je izdanak La Masie. Cini mi se da je sa 12 godina dosao zajedno sa roditeljima.Faraon iz Visokog je napisao/la:Ne kontam kako je Messi izasao iz te skole,zar nije doveden iz Argentine ? ?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Messi je nadrkan i isfrustriran jer igra sa limitiranim klocevima oko sebe plus još veci kloc na klupi koji je sve to mudro zamislio...covjek nije dobio lopte u prazan prostor za 90 minuta igre (što je najgore on se mora vracati nazad i glumiti nekog organizatora igre i razigravati kloceve oko sebe), i to najbolje govori o njegovim suigracima u reprezentaciji.
Jedno je igrati u perfektnom razrađenom sistemu sa Xaviem,Iniestom, Pedrom, Villom...a drugo igrati bez ikakvog sistema igre sa Banegom, Cambiassom,Lavezzijem, Tevezom i ostalim ublehama od igraca.
Jedno je igrati u perfektnom razrađenom sistemu sa Xaviem,Iniestom, Pedrom, Villom...a drugo igrati bez ikakvog sistema igre sa Banegom, Cambiassom,Lavezzijem, Tevezom i ostalim ublehama od igraca.
Ah taj Lessi , nema Xavija i IniestePepe je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()

Hala Madrid !
dok bude igrao sa trolom Marijom u ekipi i klocevima poput Higuaina sigurno mu se ne pise dobro.Blanco je napisao/la:Ah taj Lessi , nema Xavija i IniestePepe je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
Neka promijene drzavu za koju ce igrati (ako se jos moze) pa ce mozda jednom i nesto osvojiiti sa Argentinom
Messi je u koliko niste geldali odigrao fantasticno.Imao mnogo solo dionica i jedno 3-4 puta iz toga napravio klocevima tevezu i lavezziju 100% sansau.Medjutim ne mozes igrati i organizatora igre , i biti krilo i napadac.Jest Messi al nije bog!
hahahaha de nas jos ubjedi da je Lessi odigrao dobru utakmicu a Argentinski mediji se izasrali na njega ko ninakoga, ponavljam, napisali su: "On nije, niti ce ikada biti nas vodja". Sto ti kazes, malo objektivnosti ti ne bi skodilo.
A taj isti "kloc" Higuain je proglasen najboljim Argentinskim igracem na Svjetskom prvestvu prosle godine i da njega nije bilo Afrike nikad ne bi ni ugledali. Podatak koji dovoljno govori koliko si upucen u situaciju je taj da si rekao da je Lessi igrao sa "trollom" Higuainom. Naravno, utakmicu ni nisi ispratio.
A taj isti "kloc" Higuain je proglasen najboljim Argentinskim igracem na Svjetskom prvestvu prosle godine i da njega nije bilo Afrike nikad ne bi ni ugledali. Podatak koji dovoljno govori koliko si upucen u situaciju je taj da si rekao da je Lessi igrao sa "trollom" Higuainom. Naravno, utakmicu ni nisi ispratio.
Zadnja izmjena: Portillo, dana/u 02 jul 2011, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
sanjal sam jeffrena kak se slika na predstavljanju u liverpoolu i da drži dres u rukama

---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Da Messi je kriv sto u veznom redu ima izrazito kreativne Banegu, Mascherana i Cambiassa, i jos tomu dodaj onog mazluma Teveza u vrhu napada. Ma savršenstvo.
Darko, ajd ne trolaj Allaha ti
Darko, ajd ne trolaj Allaha ti

Don't hate what you don't understand.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.